Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Krakova & Oskar Schindlerin tehdasmuseo

 • Kaupunkilomat
 • Krakova
hinta alkaen € 339,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde lomalle historiaa hehkuvaan Krakovaan. Sisältää 2–4 yötä Aparthotel Siestassa aamiaisineen ja sisäänpääsyn Oskar Schindlerin tehdasmuseoon.

On aika lähteä minilomalle hurmaavaan Krakovaan – kaupunkiin, joka lumoaa sinut suloisilla mukulakivikaduillaan, viehättävällä vanhallakaupungillaan sekä pitkällä ja värikkäällä historiallaan. Virittäydy lomatunnelmaan kaupungin tunnelmallisilla kaduilla seikkaillen ja Krakovan kiehtovimpiin nähtävyyksiin tutustuen. Lomallasi pääset tutustumaan paremmin myös toisen maailmansodan aikaisen Krakovan historiaan vieraillessasi Oskar Schindlerin tehdasmuseossa. Tämä opastettu kierros on epäilemättä yksi lomasi kohokohdista. Varaa matkasi elämykselliseen Krakovaan jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Krakovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Aparthotel Siestassa
 • Aamiaiset
 • Opastettu kierros Oskar Schindlerin tehdasmuseossa
Lumoava Krakova

Eläväinen Krakova on kulttuurin ja historian mekka. Pitkän ja värikkään historian omaava kaupunki on tänä päivänä kuitenkin tunnettu ennen kaikkea trendikkäänä ja monipuolisena kaupunkilomakohteena. Voit lomallasi muun muassa tutustua kaupungin kiehtovaan historiaan ja upeisiin nähtävyyksiin sekä nauttia maailmanluokan viihteestä ja ainutlaatuisista kulinaristisista elämyksistä. Krakova on tunnettu myös ympärivuotisena lomakohteena – kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden jokaiselle päivälle. Kiipeä Wawelin kukkulalle ihailemaan Krakovan kuninkaanlinnaa, kierrä kaupunkia Veiksel-jokea pitkin risteillen tai tutustu vaikuttavaan vanhaankaupunkiin sen kaduilla seikkaillen. Lumoava Krakova odottaa!

Aparthotel Siesta

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
exterior

Aparthotel Siesta sijaitsee kätevästi vain 600 metrin päässä Krakovan keskustorilta. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Zyblikiewicza-katu tarjoaa sinulle rauhaisan ympäristön eläväisen Krakovan sydämessä. Buffet-aamiainen tarjoillaan klo 7.00–11.00 kävelymatkan päässä sijaitsevassa ravintolassa. Hotellissa ei ole hissiä, mutta henkilökunta huolehtii matkatavarat huoneeseesi. Voit ottaa matkanteon rennosti varaamalla retkiä hotellin vastaanotosta.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
room 2

Kahden hengen Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät ja modernisti sisustetut kahden hengen Standard-huoneet on varustettu parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella, kylpyhuoneella ja televisiolla. Huoneesta löydät myös vedenkeittimen ja maksuttoman Wi-Fin.

Opastettu kierros Oskar Schindlerin tehdasmuseossa

Seuraa Oskar Schindlerin jalanjälkiä Krakovassa! Tämä puolitoista tuntia kestävä opastettu kierros tutustuttaa sinut paremmin Oskar Schindleriin ja toisen maailmansodan aikaiseen Krakovaan.

Oskar Schindler oli saksalainen liike- ja teollisuusmies, joka muistetaan puolalaisjuutalaisten työntekijöidensä suojelusta. Vuonna 1939 Schindler hankki itselleen tehdasrakennuksen, jossa hän myöhemmin työllisti yli 1300 juutalaista, pelastaen heidät holokaustilta. Schindleristä ja hänen tarinastaan on vuonna 1993 tehty myös elokuva.

Matkaa ajassa takaisin 1940-luvulle, kun saksalaiset miehittivät Puolan pääkaupunkia. Kiehtovan kierroksen aikana tutustut Oskar Schindlerin tehdasmuseoon ja kuulet, miltä toisen maailmansodan arki näytti krakovalaisten silmin.

Kierros alkaa toisena lomapäivänäsi viikonpäivästä riippuen joko klo 12.45 tai klo 16.15 Oskar Schindlerin tehdasmuseon pääsisäänkäynnin edestä. Pääset museolle kätevästi jalkaisin noin 25 minuutissa. Voit halutessasi ottaa myös raitiovaunun hotelliltasi, jolloin matka kestää noin 15 minuuttia.

Liput toimitetaan sinulle muiden matka-asiakirjojesi mukana. Muistathan tulostaa ne mukaan matkalle, ja esittää ne retkioppaallesi kierroksen alkaessa.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 1,60 PLN per henkilö ja yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on taksilla, jolloin matka kestää noin 20 minuuttia. Vaihtoehtoisesti pääset linja-auton kyydissä Kraków-pysäkille, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 1,3 kilometriä. Tällöin matka kestää yhteensä noin 45 minuuttia.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–3-vuotias. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön

Hissi

Hotellilla ei valitettavasti ole hissiä

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Puolan hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Krakovan väkiluku on noin 759 150.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Kraków Głównyn rautatieasema 1 km
Wawelin linna ja kukkula 1,6 km
Kazimierzin juutalaiskaupunginosa 1,2 m
Vanhakaupunki 800 m
Oskar Schindlerin tehdasmuseo 2,3 km
Krakovan lentokenttä 18 km

Krakovan keskilämpötilat

Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa liikkua Krakovan ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Krakovassa on myös toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai raitiovaunua.
Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 3,80 PLN (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemilta sekä kulkuneuvoista. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lomasi pituudesta riippuen joko yhden, kahden tai kolmen päivän lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti sen voimassaoloaikana. Päivälippu maksaa sen voimassaoloajasta riippuen 3,50–11,50 €. Lippu on leimattava aina kulkuneuvoon noustessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Aparthotel Siesta sijaitsee 600 metrin päässä Krakovan keskustorilta kaupungin päänähtävyyksien lähellä. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Zyblikiewicza-katu tarjoaa sinulle rauhaisan ympäristön eläväisen Krakovan sydämessä. Krakovan lentokentälle on matkaa 18 km.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen