Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Riika & Jurmala – Latvian helmet

 • Kiertomatkat
 • Latvia
hinta alkaen € 309,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde minilomalle Latviaan, jossa lomasi aikana koet eläväisen Riian ja hurmaavan Jurmalan. Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Riikaan, 3, 4 tai 5 yön majoitus Riiassa ja Jurmalassa, aamiaiset, kaikki kuljetukset, pääsy kylpyläosastolle ja kuntosalille, kylpylähoitoja sekä käsimatkatavara.

Yhdistä lomaasi vierailu yhdessä Euroopan upeimmista pääkaupungeista sekä rannikon rentouttavasta tunnelmasta ja rauhoittavista lomahetkistä nauttiminen, ja lähde ainutlaatuiselle lomalle lumoavaan Latviaan. Tutustu eläväisen Riian monipuoliseen kulttuuritarjontaan ja vanhankaupungin historiallisiin rakennuksiin, ihastele Keskustorin vilskettä ja riennä Jurmalaan rentouttamaan kehosi sekä mielesi. Unohda arjen huolet ja hemmottele itseäsi kylpyläosaston rentouttavilla hoidoilla rannikon raikkaassa meri-ilmassa – unelmien loma Latviassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Riikaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 tai 2 yön majoitus Rixwell Old Riga Palace Hotelissa****
 • 2 tai 3 yön majoitus Jurmala Spa Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Vapaa pääsy kylpyläosastolle ja kuntosalille ennen klo 18.00 (Jurmala) (Kylpyläosasto on suljettuna 4.6.2018–12.8.2018 välisenä aikana remontin vuoksi)
 • 1 kylpylähoito per henkilö ja yö (Jurmala)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1: Elämyksiä Riiassa

Latvian pääkaupungissa yhdistyy karisma, kiehtova arkkitehtuuri ja sykkivä tunnelma. Vieraile Väinäjoen itäpuolella sijaitsevassa Vecrīgassa, eli Riian vanhassakaupungissa, ja ihastele katuja koristelevia jugend-rakennuksia sekä mahtipontisia keskiajalta peräisin olevia kirkkoja. Tutustu kaupung… Lue lisää

Rixwell Old Riga Palace

Päivä 2 & 3: Rentoutumista Jurmalassa

Noin 40 kilometrin päässä Riiasta sijaitsee ihastuttava Jurmalan merenrantakaupunki, jossa vietät lomasi toisen puolikkaan. Pienten kylien ketjusta muodostuva Jurmala tuli tunnetuksi 1800-luvulla useista kylpylöistään ja hoitolaitoksistaan. Nykypäivänä kaupunki tunnetaan kylpylöidensä lisäksi up… Lue lisää

Jūrmala Spa Hotel
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Kuljetukset

Tarjoukseen sisältyy kuljetus Riian hotellilta Jurmalan hotellille klo 14.00. Matkan aikana voit itse sopia kuljettajan kanssa kuljetuksen ajankohdan Jurmalasta Riian lentokentälle.

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Matkan kesto

Voit itse päättää matkasi pituuden. Tarjolla on kolmen, neljän ja viiden yön matkoja. Kolmen päivän matkan varatessasi vietät yhden lomaöistäsi Riiassa ja kaksi Jurmalassa. Neljän yön matkan varatessasi vietät puolet lomaöistäsi Riiassa ja puolet Jurmalassa. Viiden päivän matkalla vietät kaksi yötä Riiassa ja kolme yötä Jurmalassa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias.
Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huomioithan, että kolmas henkilö nukkuu taitettavassa lisäsängyssä.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–9-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
10–17-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla maksutta molemmissa hotelleissa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelleilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Molemmissa hotelleissa on hissi

Wellness

Huomioithan, että Jurmala Spa Hotelin kylpyläosasto on kokonaan suljettuna 11.6.2018–12.8.2018 välisenä aikana. Tämä ei kuitenkaan vaikuta matkapakettiisi kuuluviin hoitoihin.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla lisämaksusta. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Latviassa on käytössä euro. Suuremmissa liikkeissä, kylpylöisssä ja ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla mukana pienempiä ostoksia varten.

Latvian hintataso

Tässä muutama esimerkki Latvian hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 25,00 €
Paikallinen olut (0,5 litraa) noin 1,80 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00 €
Bussilippu noin 1,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri 0,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen Riiassa

Riiassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kompaktin kokonsa ansiosta pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi myös jalan. Riiassa on linja-autoja, raitiovaunuja sekä johdinautoja. Kertalippu ostettuna itse kulkuneuvosta maksaa noin 1,15 €. Voit myös ostaa 24–120 tuntia voimassa olevan lipun, jonka avulla pääset helposti liikkumaan rajoittamattoman määrän Riian julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. 24 tunnin kortti maksaa noin 5,00 € ja 120 tunnin noin 15,00 €. Kortin voit ostaa päärautatieasemalta tai useista eri kioskeista.

Liikkuminen Jurmalassa

Etäisyydet Jurmalassa eivät ole pitkiä, ja kaupungin kompaktin koon ansiosta liikut paikasta toiseen vaivattomasti jalkaisin. Jurmalassa on myös takseja.

Tietoa Riiasta

Riian väkiluku on noin 695 500.

Maan virallinen kieli on latvia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Mustapäiden talo 2 km
Pietarin kirkko 2,2 km
Vanhakaupunki 2,2 km
Keskustori 2,7 km
Esplanade-puisto 3,7 km
Riian lentokenttä 8,5 km

Tietoa Jurmalasta

Jurmalan väkiluku on noin 56 600.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Jomas iela –kävelykatu 175 m
Jurmalan ulkoilmamuseo 10 km
Kemerin luonnonpuisto 20 km
Riian lentokenttä 18,5 km
Riika 23,5 km

Keskilämpötilat

Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinä-elokuu +18 °C
Syyskuu +13 °C
Lokakuu +7 °C
Marraskuu +2 °C
Joulukuu -2 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Riikaan kestää noin 1–3 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen