• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen ihmeellistä Vietnamia

 • Kiertomatkat
 • 17 tai 18 yötä
 • Vietnam
hinta alkaen € 1.779,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde jännittävälle seikkailulle ympäri Vietnamia. Sisältää 16 yön majoitukset, aamiaiset, lennot, kuljetukset, retkiä ja risteilyn Halong Baylla.

Vehreiden laaksojen yli kumpuilevat postikorttimaisemat, taivaallinen ruoka, temppeleiden seesteisyys, yössä loistavat lyhdyt, myrskyisä historia ja kiehtovat kaupungit täynnä löytäjäänsä odottavia kulttuuriaarteita – Vietnam on elämyksiä pullollaan. Koe mitä Hanoilla, Ho Chi Minh Cityllä ja Hoi Anilla on tarjottavanaan, ihastu Halong Bayn upeisiin saaristomaisemiin ja rauhoitu Sapan vuoristojen ympärömänä. Tuoksut, suussasulavat maut sekä valloittavat värit ympäröivät sinua kaikkialla ja tekevät tästä unohtumattoman matkan!

Tarjous sisältää
 • Menolento Hanoihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Ho Chi Minh Citystä
 • 4 yön majoitus Hanoissa (Hilton Hanoi Opera Hotel)
 • 2 yön majoitus Sapassa (U Sapa Hotel)
 • 1 yön majoitus Paradise Luxury Cruise -risteilijällä Halong Baylla (sis. täysihoidon)
 • 1 yön majoitus yöjunassa välillä Hanoi–Danang
 • 5 yön majoitus Hoi Anissa (KOI Resort and Spa Hoi An)
 • 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Hotel Majestic Saigon)
 • Aamiaiset
 • Linja-autoliput Hanoi–Sapa–Hanoi
 • Maan sisäinen lento Danang–Ho Chi Minh City
 • Retki Cat Cat -kylään (päivä 4)
 • Kaupunkikierros Hanoissa (päivä 8)
 • Retki My Son Sanctuary -temppelialueelle (päivä 11)
 • Retki Chi Chi -tunneleille sekä Cao Dain temppeliin (päivä 15)
 • Kaikki kuljetukset matkan aikana
Lisävaihtoehdot
 • Bai Dinh Pagoda ja Trang An
 • Jokiristeily ja kierros Hoi Anissa
 • Mekongin suisto ja Cai Ben kelluvat markkinat
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Hanoihin

Pitkän lentomatkan jälkeen olet vihdoin saapunut Hanoihin! Lentokentällä sinut toivottaa tervetulleeksi opas, joka vie sinut hotellille. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit rentoutua hotellilla tai lähteä tutustumaan Vietnamin pääkaupunkiin. Tilaa ensimmäinen pho-nuudelikeittosi ja herkuttele vietn… Lue lisää

Hilton Hanoi Opera

Päivä 2 & 3: Sapa

Loman toisena aamuna klo 6.45 matka jatkuu kohti Sapaa, jonne on matkaa noin 6 tuntia. Matka kulkee kauniiden vuorimaisemien läpi, ja saavut kylään juuri lounasajan jälkeen. Iltapäivällä voit tutustua 1900-luvun alussa ranskalaisten perustamaan Vietnamin maalaukselliseen helmeen. Sapaa ympäröivä… Lue lisää

U Sapa Hotel

Päivä 4: Cat Cat -kylä

Neljäntenä päivänä pääset nauttimaan vaelluksesta henkeäsalpaavissa maisemissa, joka vie sinut Cat Cat -kylään Fansipan-vuoren juurelle. Noin 3 tunnin opastetun vaelluksen aikana näet perinteisiä vietnamilaisia maisemia riisipeltoineen ja kumpuilevine kukkuloineen. Cat Cat -kylässä pääset myös t… Lue lisää

Päivä 5: Ihmeellinen Halong Bay

Noin klo 7.00 aamulla sinut noudetaan hotellilta, josta matka jatkuu kohti Halong Bayta. Yhdeksi maailman uudeksi seitsemäksi ihmeeksi valittu taianomainen lahti on koko Vietnamin kuuluisin nähtävyys ja monen matkailijan reissun ehdoton kohokohta. Noin 3,5 tunnin jälkeen saavut Halongin satamaka… Lue lisää

Halong Bay Vietnam

Päivä 6 & 7: Hanoi

Lomasi kuudentena päivänä sinut kuljetetaan takaisin Hanoihin. Loppupäivän ja seuraavan päivän ajan sinulla on mahdollisuus tutustua Hanoihin omaan tahtiisi. Lähde kävelylle kaupungin vanhoille kortteleille, missä voit maistaa herkullisia nuudeleita ja tehdä tuliaisostokset. Voit halutessasi myö… Lue lisää

Päivä 8: Kaupunkikierros Hanoissa

Aamiaisen jälkeen klo 9.00 minibussi hakee sinut hotellilta Hanoin kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet ja koet kaikki kaupungin merkittävimmät kohteet. Kierroksen aikana näet muun muassa Ho Tši Minhin mausoleumin, Presidentin palatsin, Kirjallisuuden temppelin sekä Vietnamin ensimmäisen ylio… Lue lisää

Päivä 9 - 13: Hoi An

Yövyttyäsi makuuvaunussa, saapuu juna Danangin kaupunkiin aamulla. Sinut kuljetetaan rautatieasemalta noin 40 kilometrin päässä sijaitsevaan Hoi Aniin. Lähde tutustumaan Hoi Anin vanhaankaupunkiin, joka on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, ihastele Japanilaista siltaa sekä koe aidot v… Lue lisää

KOI Hoi An Resort and Spa

Päivä 14 & 15: Cu Chi -tunnelit ja Cao Dain temppeli

Seuraavana päivänä sinulla on hieman vapaa-aikaa Hoi Anissa, ennen kuin lennät Hoi Anista Ho Chi Minh Cityyn. Lentokentältä sinut kuljetetaan hotellille. Loppupäivän voit käyttää lähiympäristöön tutustuen tai lepäillen.

15. päivän aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotellilta ja matka jat… Lue lisää

Majestic Hotel

Päivä 16 & 17: Ho Chi Minh City

Seuraavana lomapäivänä sinulla on koko päivä aikaa tutustua kiehtovaan Ho Chi Minh Cityyn omaan tahtiisi. Voit vaihtoehtoisesti varata lisämaksusta jännittävän retken Mekongin suistolle ja Cai Ben kelluville markkinoille.

Vaihtoehtoinen retki: Mekongin suisto ja Cai Ben kelluvat markkina… Lue lisää

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Juomarahat
 • Aamiainen yöjunassa ja muut tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 2–12-vuotias lapsi ja 0–1-vuotias sylivauva. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2–12-vuotiaat saavat majoituksesta 25% alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä ei valitettavasti ole saatavilla

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Hotelleilla on joko maksuton tai maksullinen Wi-Fi

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan yli 15 päiväksi Vietnamiin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Majoitukset

Lomasi ajan majoitut maan tasoon verrattuna ylellisissä hotelleissa. Huomioithan, etteivät Vietnamin luksushotellit kuitenkaan vastaa Euroopan luksushotellien tasoa.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Vietnamin ilmasto

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Junamatka

Huomioithan, että vietnamilaiset junat eivät vastaa eurooppalaista tasoa

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 € vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Matkatavarat maan sisäisillä lennoilla

Käsimatkatavara 7 kg ja ruumamatkatavara 20 kg.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen