Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Anne Frankin jalanjäljillä

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Amsterdam
hinta alkaen € 259,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Elämyksellinen Amsterdam! Sisältää 2, 3 tai 4 yötä Urban Lodge Hotelissa****, aamiaiset, lennot ja kierroksen Amsterdamin juutalaiskorttelissa.

Tunne historian havina Alankomaiden pääkaupungissa Amsterdamissa! Varhaisimmat juutalaiset asettuivat todennäköisesti alankomaiden alueelle jo Rooman valtakunnan aikaan, mutta heidän asemastaan yhteiskunnassa ei tiedetä juuri mitään. Jo 1000-luvulta alkaen on löydetty todisteita juutalaisten ahdistelusta, kuten pyrkimyksestä käännyttää heidät kristinuskoon. Läpi keskiajan Alankomaiden eri alueet näkivät enemmän ja enemmän juutalaisten yhteisöjen muodostumista, ja keskiajalla esimerkiksi kauppiaat ja lääkärit olivat usein juutalaisia, jotka olivat saapuneet Espanjasta tai Portugalista. Erityisesti Amsterdamiin muodostui tärkeä juutalaisten keskittymä. Vuonna 1939 Alankomaissa arveltiin asuneen noin 140 000 juutalaista; alle kymmenen vuotta myöhemmin, toisen maailmansodan jälkimainingeissa, juutalaisten määrän arvioidaan ollen noin 10 % aiemmasta. Tutustu Alankomaiden juutalaisten historiaan ja hiljenny Anne Frankin tarinan äärellä – tämä on historiaa, joka meidän pitää muistaa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Amsterdamiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Urban Lodge Hotelissa****
 • Aamiaiset
 • Opastettu kierros Amsterdamin juutalaiskorttelissa
 • 20 % alennus hotellin baarissa
 • Käsimatkatavara
Amsterdam

Ainutlaatuinen Amsterdam on historian ja kulttuurin mekka. Museoita ja näyttelyjä pullollaan oleva kaupunki on jokaisen historiasta kiinnostuneen lomailijan unelmakohde. Pääset lomallasi halutessasi seuraamaan Anne Frankin jalanjälkiä Amsterdamin juutalaiskorttelissa, jonka jälkeen voit tutustua juutalaisten ikonina tunnetun tytön kotitaloon ja sen historiaan (huomitoithan, että liput eivät sisälly hintaan).

Amsterdam tarjoaa lomailijalle myös maailmanluokan yöelämää ja ruokaa. Amsterdamin ihanat ravintolat ovat täynnä värejä, makuja ja intohimoista osaamista. Vieraile suositussa Foodhallenissa ja kiertele maistelemassa yksiä kaupungin parhaimpia annoksia hallin lukuisissa ruokakojuissa.

Urban Lodge Hotel Amsterdam****

 • Hotelli
 • Amsterdam, Alankomaat
Urban Lodge Hotel Front

Moderni ja kotoisa neljän tähden hotelli sijaitsee Westpoortin kaupunginosassa, noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemasta. Amsterdamin keskustaan matkaa on noin 5 kilometriä. Matka taittuu onneksi nopeasti joko polkupyörällä, linja-autolla tai raitiovaunulla. Hotellilta on mahdollista vuokrata polkupyöriä. Hotellilla on 24-tuntinen vastaanotto sekä baari ja ravintola.

 • +8
Lue lisää
Urban Lodge Hotel Room 1

Urban Plus -huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tyylikkäät huoneet ovat kooltaan noin 22 m² ja ne on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, istuma-alueella, televisiolla, teenkeittimellä sekä kylpyhuoneella, josta löydät hiustenkuivaajan, kylpytossut ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee

Kulttuurin, taiteen ja muodin mekkana tunnetussa Amsterdamissa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri. Haluamme jakaa kanssasi paikallisten suosikkipaikat. Tässä vinkkimme unohtumattoman kaupunkiloman inspiraatioksi!

 • Hannekes Boom: Hannekes Boom on yksi amsterdamilaisten suosikkipaikoista! Rennosta ilmapiiristään tunnettu baari on täydellinen paikka virvokkeilla ja maukkaalla ruoalla herkuttelemiseen. Hannekes Boom on rakennettu veden päälle ja voitkin viettää lämpimiä lomapäiviäsi baarin laiturilla auringosta, elävästä musiikista ja hyvästä tunnelmasta nauttien.
 • Foam: supersuosittu Amsterdamin valokuvamuseo Foam hurmaa mielenkiintoisilla näyttelyillään ja teoksillaan. Museo tarjoaa kävijöilleen vaihtuvien näyttelyiden lisäksi tapahtumia ja työpajoja. Suosittelemme myös testaamaan Foamin viehättävän kahvilan iltapäiväkahvien merkeissä.
 • Episode: haluatko tehdä ostoksia amsterdamilaisittain? Vintagetyylisiä vaatteita myyvä Episode-ketju tarjoaa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Episodesta löydät muun muassa upeita farkkutakkeja, trendikkäitä vyölaukkuja ja ihania merkkiaurinkolaseja.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Opastettu kierros Amsterdamin juutalaiskorttelissa ja vierailu Anne Frankin talolla

Seuraa Anne Frankin jalanjälkiä Amsterdamin juutalaiskorttelissa! Tämä kaksi tuntia kestävä opastettu kierros tutustuttaa sinut paremmin toisen maailmansodan aikaiseen Amsterdamiin. Matkaa ajassa takaisin vuosille 1940–1945, kun saksalaiset miehittivät Alankomaiden pääkaupunkia. Kiehtovan kierroksen aikana kävelet ympäri kaupungin juutalaiskortteleita ja kuulet, miltä toisen maailmansodan arki näytti juutalaisten silmin.

Kierros alkaa toisena lomapäivänäsi klo 12.00 Joods Historisch Museum -museolta Amsterdamin juutalaiskorttelissa. Kierros päättyy noin klo 14.30 Anne Frankin talolle, jossa voit halutessasi vierailla lisämaksusta. Voit ostaa pääsylipun museoon sen ovilta päivittäin klo 15.30 jälkeen. Museon suuren suosion ansiosta suosittelemme kuitenkin vierailemaan museossa illemmalla, jolloin jono on huomattavasti lyhyempi. Halutessasi voit myös ostaa lipun etukäteen museon kotisivuilta.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 5 % majoituksen hinnasta per henkilö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Sisäänpääsy Anne Frankin taloon
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Amsterdamin Schipholin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomimmin siirryt lentokentältä hotellillesi junalla, joka kulkee suoraa Schipholin asemalta Sloterdijkin asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 600 metriä. Matka junalla kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 5,00–10,00 €.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentokentältä taksin hotellillesi. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia ja maksaa noin 35,00–45,00 €.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla hotellilla. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Tietoa kohteesta

Amsterdamin väkiluku on noin 800 000.

Amsterdamissa puhutaan hollantia, mutta kansainvälisyytensä ansiosta englannilla pärjää kaupungissa mainiosti.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Sloterdijk-rautatieasema 1 km
I Amsterdam -kyltti 6,7 km
Anne Frankin talo 4,5 km
Amsterdamin juutalaiskortteli 6,2 km
Valokuvamuseo Foam 5,7 km
Waterlooplein-tori 6,2 km
Hannekes Boom 6 km
Foodhallen 3,8 km
Päärautatieasema Centraal Station 5 km
Amsterdamin Schipholin lentokenttä noin 15 km

Liikkuminen kohteessa

Amsterdamissa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Amsterdamissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 60 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,90 €. Kertalipun linja-autoihin ja raitiovaunuihin voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Halutessasi voit myös ostaa päivälipun joka käy kaikissa metroissa, raitiovaunuissa sekä linja-autoissa. Päivälippuja saa ostettua Amsterdamin päärautatieasemalta.
Metro- ja junalippu on hankittava ennen metroon astumista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa ja siitä ulos astuessa.

Rahayksikkö

Alankomaissa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Amsterdamin hintataso vastaa Suomen hintoja. Alkoholi ja osa ruokatuotteista ovat kuitenkin edullisempia.

Tässä muutama esimerkki Amsterdamin hintatasosta:

Ateria ravintolassa 10,00–20,00 €
0,33 litran olut 2,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Moderni neljän tähden hotelli sijaitsee Westpoortissa, noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemasta. Schipholin lentokentältä matka taittuu vaivattomasti junalla suoraan Sloterdijkin asemalle noin 10 minuutissa. Juna Sloterdijkin asemalta Amsterdamin keskustaan kestää vain 5 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen