Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoretkeilyä Provencen maaseudulla

 • Aurinkomatkat
 • Aurons
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Etelä-Ranskan maalaismaisemat vuokra-autolla! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus Hôtel le Domaine de la Reynaudessa aamiaisineen, meno-paluulennot Nizzaan, illallinen, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä käsimatkatavara.

Unohtumaton loma Ranskan maaseudun sydämessä odottaa. Kaunis Provence kutsuu aurinkoa, rauhaa ja upeita maisemia rakastavat lomailijat luokseen. Koe lomallasi pala aidointa Ranskaa – vietä rentoja lomapäiviä hotellin uima-altaalla loikoillen, nauti taivaallisista kulinaristisista elämyksistä ja maistele paikallista viiniä auringon laskiessa horisontin taakse. Hurmaavaan Provenceen ja sen historiallisiin kaupunkeihin sekä kiehtoviin nähtävyyksiin tutustut vaivattomasti tarjoukseen kuuluvalla vuokra-autollasi. Varaa elämyksellinen matkasi Ranskaan jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hôtel le Domaine de la Reynaudessa
 • Aamiaiset
 • 1 x illallinen per henkilö
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Provencen alueen ihmeet

Tervetuloa Provenceen, jossa sinua ympäröivät kuvankauniit laventelilaaksot, historialliset kaupungit ja vehreät viiniviljelmät. Provence tunnetaan ennen kaikkea auringosta, vuoristoisista maisemista, hienohiekkaisista rannoista sekä villihevosista. Koet Ranskan maaseudun parhaat palat lomallasi – majoitut Provencen sydämessä, josta matkaat alueen kiehtovimpien ihmeiden äärelle vaivattomasti vuokra-autoa hyödyntäen. Seikkaile Salon-de-Provencen keskiaikaisilla kujilla, tee unohtumaton päiväretki ainutlaatuiseen Marseilles'iin ja vieraile Valensolen tyrmäävän kauniissa laventelilaaksoissa. Pitkien lomapäivien jälkeen voit rauhoittua hotellin uima-altaalla tai sen vehreässä puutarhassa. Unelmien loma Ranskassa odottaa!

Hotel le Domaine de la Reynaude

 • Hotelli
 • Aurons, Ranska
gård

Majoituksesi Auronsissa sijaitsee Provencen alueen sydämessä, idyllisesti luonnon ympäröimänä. Hotellilta pääset vaivattomasti tutustumaan lähialueen kohteisiin ja esimerkiksi Salon-de-Provencen kaunis kaupunki sijaitsee vain 9 kilometrin päässä. Hotelli on rakennettu historialliseen 1500-luvun rakennukseen, tarjoten näin lomalle palan menneisyyden havinaa. Voit nauttia ihanista lomapäivistä joko luonnon helmassa tai hotellin uima-altaalla. Lisämukavuutta lomalle tuovat monipuoliset aktiviteetit, kauniit patikointireitit, tenniskentät sekä hotellin ravintola (huomioithan, että ravintola on suljettu sunnuntaisin).

 • +1
Lue lisää
Komfortrum

Kahden hengen Comfort-huone

Hotellin kotoisat ja kirkkaat kahden hengen Comfort-huoneet on varustettu kahdella yksittäisellä vuoteella tai parivuoteella. Huoneesta löydät myös television, ilmastoinnin ja lämmityksen, maksuttoman Wi-Fin sekä tallelokeron. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Ranskassa ja lumoavassa Provencessa riittää nähtävää ja tehtävää lomasi jokaiselle päivälle! Tässä parhaat vinkkimme lomailijan inspiraatioksi.

 • Salon-de-Provence: noin 9 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitseva Salon-de-Provence henkii aitoa ranskalaista tunnelmaa. Vieraile Château de l'Empérin linnoituksessa, seikkaile kaupungin kapeilla kujilla ja osta tuliaisiksi käsintehtyä saippuaa.
 • Pélissanne: Pélissanne hurmaa välittömällä tunnelmallaan. Kylässä voit viettää aikaa vierailemalla sen kellotornissa tai maistelemalla paikallisesti tuotettuja herkkuja. Pélissanne sijaitsee noin 5 kilometrin päässä hotelliltasi.
 • Camarguen luonnonpuisto: Camarguen puisto sijaitsee Rhône-joen kahden pääsuiston välissä. Kasteikkoalue on koti muun muassa yli 400 lintulajille ja villihevosille. Puiston tunnetuin lintulaji on flamingo. Caramguen luonnonpuisto sijaitsee noin 40 kilometrin päässä hotelliltasi.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,80 € per henkilö ja yö
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi

Yksinmatkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla hintaan 15,00 € per yö. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat maksutta sallittuja hotellilla. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme varataksesi pysäköintipaikan.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Raha-yksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ranskan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,25–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Provencen maaseudun sydämessä. Hotellilta kätevän ajomatkan päässä sijaitsee Salon-de-Provence ja sen ostosmahdollisuudet sekä ravintolat.

Ranskassa puhutaan ranskaa. Englannilla pärjää hyvin turistialueilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Salon-de-Provence 9 km
Pélissanne 9 km
Lourmarin 27,5 km
Arles 56 km
Camarguen luonnonpuisto 40 km
Nizza 220 km
Nizzan lentokenttä 215 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä.

Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ruoka ja juoma

Tarjoukseen sisältyy yhtenä lomailtanasi järjestettävä illallinen.
Huomioithan, että ravintola on suljettu sunnuntaisin.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Nizzaan kestää noin 4–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hôtel le Domaine de la Reynaude sijaitsee Ranskan upealla maaseudulla, Provincen alueella. Nizzan lentokentälle on matkaa hotellilta noin 215 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen