Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Amsterdam & Rotterdam

 • Kiertomatkat
 • Alankomaat
hinta alkaen € 719,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Loma, jossa yhdistyy uusi ja vanha. Tarjous sisältää 3 tai 5 yön majoitukset Amsterdamissa ja Rotterdamissa, aamiaiset, lennot Amsterdamiin, tervetuliaisjuoman, pääsyn hyvinvointiosastolle sekä käsimatkatavaran.

Welkom in Nederland! Tämän kiertomatkan aikana pääset näkemään ja kokemaan Alankomaiden kahdet kasvot – maan pääkaupunki Amsterdam huokuu historiallisia rakennuksia ja ainutlaatuista metropolikylän tunnelmaa, kun taas Rotterdam maan omana Manhattanina ihastuttaa moderneilla pilvenpiirtäjillään ja kulttuuriaarteillaan. Molemmilla kaupungeilla on takanaan pitkä menneisyys, joten kiehtovia tarinoita riittää kerrottavaksi pidemmäksikin aikaa. Lähde katsomaan, kumpi kaupungeista vie sinun huomiosi.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Amsterdamiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Amsterdamissa (Urban Lodge Hotel****)
 • 1 tai 2 yön majoitus Rotterdamissa (Inntel Hotels Rotterdam Centre****)
 • Aamiaiset
 • 20 % alennus Urban Lodge Hotelin ravintolassa
 • Tervetuliaisjuoma Inntel Hotel Rotterdam Centressä
 • Sisäänpääsy Holland Casinoon Rotterdamissa
 • Inntel Hotels Rotterdam Centren hyvinvointiosaston käyttö
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Amsterdam (5 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Elämyksellinen matkasi Alankomaissa alkaa värikkäästä Amsterdamista, joka sykkii kansainvälistä tunnelmaa ja tuhansia aktiviteettimahdollisuuksia. Upean arkkitehtuurin ja kotoisan tunnelman täyttämä kaupunki on tunnettu UNESCOn suojelemista kanaaleistaan, mutta tiesitkö, että kanaaleja on täällä… Lue lisää

Urban Lodge Hotel

Päivä 3 & 4: Rotterdam (5 yön kiertomatkalla päivät 4–6)

Amsterdamista matka jatkuu Rotterdamiin – kaupunkiin, joka toisen maailmansodan aikana revittiin täysin palasiksi. Nykyään moderni Rotterdam on uskomaton satamakaupunki huikealla horisontilla. Kaupungin korkeat rakennukset luovat miljoonakaupungin lumoa, mutta keskustassa on silti idyllistä tunn… Lue lisää

Inntel Hotels Rotterdam Center
Siirtyminen Amsterdamista Rotterdamiin

Siirtyminen Amsterdamista Rotterdamiin ei valitettavasti kuulu tarjoukseen. Pääset kuitenkin matkustamaan kaupunkien välillä vaivattomasti junalla. Junalla matkustaminen on helppoa, ja raiteet ovat löydettävissä nopeasti. Juna-aikataulut ovat selkeästi nähtävillä rautatieasemien valotauluilla.

Hotellisi sijaitsee noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemalta, josta lähtee 30 minuutin välein junia Rotterdamin keskustaan. Junamatka kestää junatyypistä riippuen noin 1–1,5 tuntia. NS Intercityt kulkevat nopeammin kuin Sprinter-junat. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa raitiovaunulla Amsterdamin keskustaan, josta lähtee junia Rotterdamiin noin 15 minuutin välein. Junamatka maksaa noin 15,00 €.

Voit ostaa yhdensuuntaisen lipun junaan keltaisista automaateista, joita löytyy rautatieasemilta. Voit kysyä paikallisilta apua, mikäli sitä tarvitset. Maksuvälineenä käyvät kolikot sekä pankkikortit. Muistathan leimata lipun ennen junaan nousemista. Pidä lippu myös lähettyvilläsi koko junamatkan, sillä konduktöörit saattavat pysähtyä tarkistamaan lippusi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Amsterdamin ja Rotterdamin välillä
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Molemmissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Molemmissa hotelleissa on Wi-Fi

Matka lentokentältä Amsterdamin hotellille

Schipholin lentokenttä sijaitsee hieman Amsterdamin ulkopuolella. Lentokentältä lähtee noin 10–15 minuutin välein junia Amsterdam Sloterdijkin asemalle. Matka kestää noin 10 minuuttia ja maksaa noin 4,00 €. Voit ostaa lipun Schipholin aulan keltaisesta koneesta. Muistathan leimata lippusi aulassa ennen junaraiteille siirtymistä. Amsterdam Sloterdijk -asemalta on hotellille kävelymatkaa noin 600 metriä.

Matka Rotterdamin hotellilta lentokentälle

Rotterdamin hotelliltasi pääset vaivattomasti siirtymään Schipholille junalla. Voit kävellä Rotterdamin päärautatieasemalle ja nousta junaan, joka vie suoraan Schipholille. Vaihtoehtoisesti voit kävellä 100 metrin päässä sijaitsevalle Leuvehavenin metropysäkille, jossa nouset Rotterdamin päärautatieasemalle vievään metroon. Täällä voit vaihtaa Schipholille vievään junaan. Voit ostaa lipun rautatieaseman keltaisesta koneesta. Muistathan leimata lippusi aulassa ennen junaraiteille siirtymistä. Matka kestää yhteensä noin tunnin ja maksaa noin 15,00 €.

Rahayksikkö

Alankomaissa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Hintataso Alankomaissa vastaa Suomen hintoja. Alkoholi ja osa ruokatuotteista ovat kuitenkin edullisempia.

Ateria ravintolassa 10,00–20,00 €
0,33 litran olut 2,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Amsterdamista

Amsterdamin väkiluku on noin 851 500.

Alankomaissa puhutaan hollantia, mutta englannilla pärjää erinomaisesti. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Sloterdijkin rautatie- ja metroasema 600 m
Amsterdamin päärautatieasema 6 km
Anne Frankin talo 5 km
Museumplein 6 km
Vondelpark 5 km
Kuninkaanlinna 5,6 km
Schipholin lentokenttä 15 km

Liikkuminen Amsterdamissa

Kaupungin kanaalien värittämä ydinkeskusta on erinomainen kävelyyn. Autoja on ydinkeskustassa vähän muihin suurkaupunkeihin verrattuna. Myös kaupungin nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan.

Koska kanaalit muistuttavat toisiaan, saattaa matkailijalle olla helpointa matkustaa paikasta toiseen raitiovaunulla. Tällöin vältytään eksymiseltä. Raitiovaunuverkosto kattaa lähes koko kaupungin. Raitiovaunuun voi ostaa päivälippuja, jotka tulevat kannattaviksi jo kahden matkan jälkeen. Myös metrolla pääsee kulkemaan pidempiä välimatkoja.

Hotellisi kaukaisen sijainnin vuoksi suositeltavaa on hankkia päivälippu raitiovaunuun. Tällöin pääset kulkemaan Amsterdamin keskustaan vaivattomasti. Esimerkiksi Sloterdijkin rautatieasemalta lähtevä raitiovaunu vie matkailijan Museumpleinille 20 minuutissa.

Tietoa Rotterdamista

Rotterdamin väkiluku on noin 619 800.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Rotterdamin rautatieasema 2 km
Kuutiotalot 1,3 km
Rotterdamin kauppahalli 1 km
Erasmus-silta 600 m
Rotterdamin vanha satama 1,3 km
Schipholin lentokenttä 60 km

Liikkuminen Rotterdamissa

Kaupungin kompaktin koon vuoksi nähtävyyksiltä toisille pääsee vaivattomasti kävellen. Kaupungissa on kuitenkin erinomainen joukkoliikenneverkosto. Pidemmät välimatkat taittuvat metrolla, kun taas lyhyemmät välimatkat voi matkata linja-autolla tai raitiovaunulla. Joukkoliikennevälineihin voi ostaa joko kertalipun tai päivälipun.

Keskilämpötilat

Tammikuu +1,6 °C
Helmikuu +2,5 °C
Maaliskuu +4,8 °C
Huhtikuu +8,4 °C
Toukokuu +12,7 °C
Kesäkuu +15,7 °C
Heinäkuu +17,3 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14,4 °C
Lokakuu +10,1 °C
Marraskuu +5,5 °C
Joulukuu +2,8 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lennot Amsterdamiin kestävät noin 2,5–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Moderni neljän tähden hotelli sijaitsee Westpoortissa, noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemasta. Schipholin lentokentältä matka taittuu vaivattomasti junalla suoraan Sloterdijkin asemalle noin 10 minuutissa. Juna Sloterdijkin asemalta Amsterdamin keskustaan kestää vain 5 minuuttia.

Inntel Hotels Rotterdam Centre sijaitsee Rotterdamin keskustassa, Maas-joen rannalla. Hotellista on lyhyt kävelymatka Leuvehavenin metroasemalle, josta pääset helposti päärautatieasemalle muutamassa minuutissa. Schipholin lentokenttä sijaitsee 60 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen