Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ranskan rannikko – Nizza & Marseille

 • Kiertomatkat
 • Ranska
hinta alkaen € 389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ranskan rannikon aurinkoiset unelmakohteet, Nizza ja Marseille odottavat! Tarjoukseen sisältyy 2 tai 3 yön majoitus Nizzassa, 2 tai 3 yön majoitus Marseillessa, aamiaiset, meno-paluulennot Nizzaan, lasillinen samppanjaa, Nizzan kaupunkiopas, tervetuliaislahja, kahden ruokalajin illallinen ja pullollinen valko- tai punaviiniä sekä käsimatkatavara.

Turkoosinsinistä merivettä, vehreää luontoa ja rantaviivaa silmänkantamattomiin... Ei, tämä ei suinkaan ole unta. Toivotamme sinut tervetulleeksi Ranskan rannikolle, jossa saat lomasi aikana kokea kaksi Ranskan rannikon helmeä. Rantakohteiden aatelina tunnettu Nizza hurmaa eläväisellä tunnelmallaan ja upeilla rannoillaan, kun taas Marseillen lumo koostuu kauniista arkkitehtuurista ja kaupungin rikkaasta historiasta. Vietät lomasi kaksi ensimmäistä yötä Ranskan rivieran upeimmassa rantakohteessa. Nizzassa voit virittäytyä lomatunnelmaan kaupungin ihanalla rannalla loikoillen, virkistävään Välimereen pulahtaen ja kaupungin kauniita katuja sekä sen pastellinsävyisiä taloja ihaillen. Pääset lomallasi kokemaan myös lumoavan kauniin Marseillen. Marseillessa lomapäiviäsi vietät sen viehättävää vanhaakaupunkia tutkien, basaarilla ostoksia tehden ja toinen toistaan upeampia, paikallisia viinejä nautiskellen. Unelmien loma Ranskassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Hôtel Comté de Nicessä
 • 2 tai 3 yön majoitus Novotel Marseille Prado Centre Vélodrome Hotelissa****
 • Aamiaiset
 • Lasillinen samppanjaa, tervetuliaislahja ja Nizzan kaupunkiopas Hôtel Comté de Nicessä
 • Kahden ruokalajin illallinen ja pullollinen valko- tai punaviiniä Novotel Marseille Prado Centre Vélodrome Hotelissa****
 • Maksuton huoneluokan korotus Novotel Marseille Prado Centre Vélodrome Hotelissa****
 • Myöhäinen check-out klo 14.00 Novotel Marseille Prado Centre Vélodrome Hotelissa****
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Nizza

Tervetuloa Nizzaan! Ranskan Rivieran helmi on tunnettu ennen kaikkea upeista rannoistaan, turkoosinsinisestä merivedestään, viehättävästä vanhastakaupungistaan sekä La Promenade des Anglais -rantabulevardistaan. Virittäydy lomatunnelmaan lukemalla suosikkikirjaasi kaupungin lumoavalla rannalla p… Lue lisää

Hotel Comté de Nice

Päivä 3 - 5: Marseille

Upea Marseille odottaa! Suuremmilta turistimassoilta salaisuutena säilynyt Etelä-Ranskan aarre lumoaa lomailijan aidolla ranskalaisella tunnelmallaan. Marseillen pitkä ja värikäs historia on muokannut nykypäivänä modernina tunnetun kaupungin ainutlaatuiseksi kohteeksi. Marseillessa lomaillessasi… Lue lisää

Hotel Novotel Marseille Centre Prado Vélodrome
Juna Nizzasta Marseilleen

Helpoiten pääset Nizzasta Marseilleen junalla. Juna lähtee Nice Villen juna-asemalta. Pääset rautatieasemalle hotelliltasi kävellen noin 20 minuutissa. Nouse junan kyytiin, ja jää pois noin 2 tunnin ja 40 minuutin kuluttua Saint-Charles -asemalla, jossa vaihdat junaa ja jatkat matkaa Perierin asemalle. Asemalta matkaa hotellillesi on noin 150 metriä.

Matka Nizzasta Marseilleen kestää kokonaisuudessaan noin 2 tuntia ja 50 minuuttia, ja maksaa noin 32,00-47,00 €.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Nizzassa 0,90 € per henkilö ja yö
 • Turistivero Marseillessa 2,48 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Nizzan ja Marseillen välillä
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä Nizzaan

Pääset lentokentältä Nizzan hotellillesi kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse junan kyytiin lentokentällä. Jää pois Nice Ville -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 750 metriä. Matka kestää yhteensä noin puoli tuntia, ja maksaa noin 8,00–12,00 €.

Taksilla matka Nizzan lentokentältä hotellillesi kestää noin kymmenen minuuttia ja maksaa noin 23,00–28,00 €.

Matka Marseillesta lentokentälle

Pääset Marseillen hotelliltasi lentokentälle kätevästi hyödyntämällä julkista liikennettä. Nouse junan kyytiin Perierin asemalta. Jää pois Marseille-asemalla, josta jatkat matkaa linja-autolla Nizzan lentokentälle. Matka kestää yhteensä noin neljä tuntia, ja maksaa noin 7,00–37,00 €.

Taksilla matka Nizzan lentokentältä hotellillesi kestää noin kaksi tuntia ja maksaa noin 70,00-100,00 €.

Matkan kesto

Voit itse päättää matkasi pituuden. Tarjolla on neljän ja kuuden yön matkoja. Neljän päivän matkan varatessasi vietät puolet lomaöistäsi Nizzassa ja puolet Marseillessa. Kuuden päivän matkalla vietät kolme yötä molemmissa kohteissa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–12-vuotias lapsi

Yksinmatkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hôtel Comté de Nice ei valitettavasti ole esteetön.

Novotel Marseille Prado Centre Vélodrome Hotelilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Molemmissa hotelleissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotelleilla hintaan 0,00–10,00 € per lemmikki. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Ruoka ja juoma

Tarjoukseen sisältyy yhtenä lomailtanasi järjestettävä illallinen. Illallinen sisältää kaksi ruokalajia sekä pullollisen valko- tai punaviiniä.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ranskan hintataso

Ranskan hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen olutta noin 3,50–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–1,00 €
Linja-auto- tai raitiovaunulippu noin 1,40–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €

Liikkuminen Nizzassa

Kompaktin kokonsa ansiosta voit liikkua Nizzassa vaivattomasti paikasta toiseen kävellen. Useat keskustan nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungissa on myös toimiva joukkoliikenteen verkosto. 74 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa noin 1,00–1,50 €. Lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemien lippuautomaateista sekä kulkuneuvon kuljettajilta. Tarjolla on myös vuorokausilippu sekä 7 päivän lippu. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Liikkuminen Marseillessa

Marseillessa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta pääset liikkumaan kaupungin ydinkeskustassa paikasta toiseen kätevästi myös jalan. Julkisen liikenteen kertalippu maksaa noin 1,00 €. Tarjolla on myös 1 tai 3 päivän lippuja. Lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemien lippuautomaateista sekä kulkuneuvon kuljettajilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Tietoa Nizzasta

Nizzan väkiluku on noin 348 000. Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta turistialueilla pärjää myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 2,1 km
Parc du Châteaun linnakekukkula 2,6 km
Nizzan vanhakaupunki 3,4 km
Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain 3 km
Nizzan lentokenttä 8,5 km
Monaco 20 km
Cannes 24 km
Ventimiglia 40 km

Tietoa Marseillesta

Marseillen väkiluku on noin 852 500. Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta turistialueilla pärjää myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 50 m
Lähin ranta 3,2 km
Marseillen vanhakaupunki 3,1 km
Fort Saint Jean 3,9 km
Nizzan lentokenttä 195 km

Ranskan rannikon keskilämpötilat

Keskilämpötilat kuukausittain:

Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +20 °C
Lokakuu +16 °C
Marraskuu +11 °C
Joulukuu +8 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Nizzaan kestää noin 4-6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee lähellä Libération-raitiovaunupysäkkiä, jolta kestää 7 minuuttia Promenade des Anglaisille ja 12 minuuttia vanhaankaupunkiin. Nizzan lentokenttä on alle 7 kilometrin päässä hotellista. Matka lentoasemalta kestää liikenteestä riippuen noin 10 minuuttia autolla ja 15 minuuttia junalla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen