Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Merellinen Lissabon

 • Kaupunkilomat
 • 3 yötä
 • Lissabon
hinta alkaen € 579,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Portugalin historiallinen pääkaupunki. Tarjous sisältää 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Czarissa****, aamiaiset, Hop on hop off -kiertoajelun, lennot Lissaboniin sekä käsimatkatavaran.

Portugalin suloinen pääkaupunki on sulattanut jo monen matkailijan sydämen, ja nyt on sinun aikasi kuulla Lissabonin rennon tunnelman kutsu. Lissabon kuuluu Euroopan karismaattisimpiin kaupunkeihin, jossa aika ei helpolla käy tylsäksi. Keskellä sinitiilisiä seinämiä, fado-musiikin soittoa, vehreitä puutarhoja ja pastellinvärisiä rakennuksia tulet kokemaan, näkemään ja tuntemaan aidon Lissabonin kaikissa sävyissä ja soinnuissa. Tarjoukseen kuuluvan kiertoajelun ansiosta pääset myös tutustumaan Belémin kaupunginosan historiallisiin helmiin omaan tahtiisi. Bem-vindo a Lisboa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Czarissa****
 • Aamiaiset
 • Belémin kierros Hop on hop off -kiertoajelukortilla (voimassa 24 tuntia)
 • Käsimatkatavara
Elämyksiä Lissabonissa

Lukemattomat pastellinväriset talot, mutkittelevat kujat sekä kuuluisat keltaiset raitiovaunut antavat jokainen oman säväyksensä upealle Lissabonille. Portugalin historiallinen pääkaupunki on tunnettu myös monipuolisesta ja kiehtovasta kulttuuriperinnöstään. Eksy keskelle Lissabonin vanhimman alueen, Alfaman, vanhoja kujia ja mutkikkaita portaikkoja, anna Bairro Alton alueen viinilasien kilistelyn ja kitaransoiton kutsua sinut mukaan paikallisiin rytmeihin sekä suuntaa askeleesi kohti Baixan aluetta, missä tuoksuvat herkulliset pastel de nata -leivokset ja grillatut sardiinit. Hurmaannu Lissabonin tarjoamista mahdollisuuksista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta, joka on valloillaan missä ikinä liikutkin. Suosittelemme kuitenkin jättämään kartat tai muut opastukset hotellihuoneeseen ja liikkumaan paikasta toiseen oman intuition mukaan. Tällöin löydät kohteita, nähtävyyksiä ja ravintoloita, joihin et kartan kanssa olisi edes eksynyt. Ihastele vanhoja azulejo-tiilein koristeltuja rakennuksia, pieniä kulmaputiikkeja sekä vietä ilta fado-musiikkia kuunnellen vinho verde -lasillinen kädessäsi.

Hotel Czar****

 • Hotelli
 • Lissabon, Portugali
Lobby

Viihtyisä neljän tähden hotelli sijaitsee Arroioksen alueella, Lissabonin sydämessä. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sjaitsevalta metroasemalta pääset nopeasti siirtymään metrolla Castelo de São Jorgen linnoitukselle ja sieltä syvemmälle Alfamaan. Aloitat aamusi aamiaisilla. Hotellin ravintolassa voit iltaisin herkutella portugalilaisilla herkuilla, ja baarista voit tilata kylmiä juomia. Maksuttoman Wi-Fin avulla kartoitat alueen nähtävyydet vaivattomasti.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin elegantit huoneet on varustettu parivuoteella, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, työpöydällä, minibaarilla sekä espressokoneella. Modernista kylpyhuoneesta löydät suihkun sekä kylpytuotteita.

Belémin kierros minibussilla

Tarjouksen sisältyvän kiertoajelulipun avulla pääset tutustumaan Belémin alueeseen minibussilla. Lippu on voimassa 24 tuntia sen aktivoimisen jälkeen. Kierros ilman pysähdyksiä kestää noin 35 minuuttia. Voit kuitenkin jäädä haluamallasi pysäkillä pois ja tutustua alueeseen omaan tahtiisi. Minibussit kulkevat pysäkkien ohi noin 45 minuutin välein. Audio-opastuksen avulla pääset syvemmälle Portugalin historiallisen alueen saloihin, ja kuulet mielenkiintoisia yksityiskohtia Belémin nähtävyyksistä. Audio-opastus on saatavilla useilla eri kielelillä, kuten suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja englanniksi. Lipun saat TravelBirdiltä muiden matka-asiakirjojesi mukana.

Matka hotelliltasi Belemiin kestää noin 30 minuuttia julkisisa kulkuvälineitä hyödyntäen, eikä lippu sisälly paketin hintaan.

Kesäkuusta syyskuuhun minibussit kulkevat klo 10.00–18.30. Sen sijaan lokakuusta toukokuuhun minibussit kulkevat klo 10.00–16.45.

Kierroksen pysäkit:

 • Hieronymuksen luostari: kierroksen lähtöpiste on vaikuttava, UNESCOn suojelema luostari, jossa Portugalin historia herää henkiin. Upeasti koristellun rakennuksen kupeessa sijaitsee myös Fábrica de Pasteis de Belém -konditoria, missä maan tunnetuin leivos pastel de nata kehiteltiin.
 • Vaunumuseo: Museu Nacional dos Coches on koti maailman vaikuttavimmalle vaunukokoelmalle. Samalla se on yksi Lissabonin vierailluimmista museoista. Täällä pääset ihailemaan historiallisia hevosvaunuja!
 • Belémin torni: kyseessä on yksi kaupungin kuuluisimmista maamerkeistä. Näyttävä torni rakennettiin 1500-luvulla Vasco da Gaman Intia-seikkailujen kunniaksi ja samalla turvaamaan Lissabonin. Tämä UNESCOn suojelema torni toimi löytöretkien kulta-aikana tutkijoiden lähtöporttina ja Portugalin vallan merkkinä.
 • Padrão dos Descobrimentos: näyttävä maamerkki muistuttaa maan löytöretkistä. Muistomerkki on kiehtova nähtävyys erityisesti muotoilunsa vuoksi.
 • Museu da Electricidade -sähkömuseo: entiseen voimalaan perustettu museo johdattaa turbiinien, generaattorien ja höyrykoneiden historiaan.
 • Museu da Marinha: Lissabonin merenkulkumuseo johdattaa vierailijan syvemmälle löytöretkien tarinoihin. Museosta löydät laivojen pienoismalleja, siirtomaista tuotuja esineitä sekä oikeita laivoja.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 1,00 € per henkilö ja yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on myös hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Hop on hop off -kiertoajelu

Saat tarjoukseen kuuluvan kiertoajelulipun hotellilta joko sähköpostitse tai paikan päällä. Lippu on voimassa 24 tuntia sen aktivoimisen jälkeen. Saat itse valita, koska aktivoit liput. Kiertoajeluun kuuluu suomenkielinen audio-opastus. Linja-auto lähtee Hieronymuksen luostarilta. Kierros ilman pysähdyksiä kestää noin 35 minuuttia.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Lissabonin väkiluku on noin 545 200.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Alfama, Lissabonin vanhakaupunki 2,3 km
Castelo de São Jorge -linnoitus 2,3 km
Belémin torni 9.4 km
Hieronymuksen luostari 9 km
Sintra 30 km
Lissabonin lentokenttä 6 km

Liikkuminen kohteessa

Liikkuminen Lissabonin eri kaupunginosien sisällä on vaivattominta kävellen. Esimerkiksi ydinkeskusta-alueen Baixan kadut ovat suurelta osin vain kävelijöille tarkoitettuja. Sen sijaan kaupunginosasta toiseen siirtymiseen kannattaa käyttää koko kaupungin kattavaa raitiovaunu- ja metroverkostoa. TravelBird suosittelee matkailijaa hankkimaan Viva viagem -kortin, johon ladataan matkoja tai rahaa. Korttiin voi esimerkiksi ostaa päivälipun, joka maksaa noin 6,00 €. Kortti tai erikseen ostetut liput tulee leimata ennen kulkuvälineeseen nousemista.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 10 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa metrolla Alameda-asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 900 metriä. Tällöin matka kestää noin 30 minuuttia.

Lissabonin keskilämpötilat

Tammikuu +10 °C
Helmikuu +11,5 °C
Maaliskuu +13 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +17 °C
Kesäkuu +20 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +22 °C
Syyskuu +20,5 °C
Lokakuu +17,5 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +11 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Lissaboniin kestää noin 5–8 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa matkatavaroista ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Neljän tähden hotelli sijaitsee Arroioksen kaupunginosassa. Metrolla pääset vaivattomasti siirtymään esimerkiksi Alfaman vanhaankaupunkiin. Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen