• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Paratiisisaaret Bali, Flores & Komodo

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 14 yötä
 • Indonesia
hinta alkaen € 1.819,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kiertomatkalle Indonesiaan, jossa lomasi aikana koet Balin, Floresin ja Komodon paratiisisaaret! Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Denpasariin, maansisäiset meno-paluulennot Balilta Labuan Bajoon, 12 yön majoitukset Balilla ja Floresilla aamiaisineen, neljä retkeä, kaikki kuljetukset kiertomatkan aikana sekä käsimatkatavara.

Unohtumaton kiertomatka Indonesian satumaisille saarille odottaa. Balin paratiisisaari lumoaa tyrmäävillä maisemillaan, upeilla temppeleillään sekä ainutlaatuisen kauniilla ja vehreällä luonnollaan. Tutustu Balin taiteen ja kulttuurin sydämeen Ubudiin, matkaa saaren ihmeiden äärelle, nautiskele Flores-saarella ja tutki maailman suurimmasta liskolajista tunnetuksi tullutta Komodo-saarta. Bali on yksi niistä matkakohteista, jossa käytyään haaveilee aina palaavansa takaisin. Varaa kiertomatkasi kuvankauniille Indonesian saarille jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Denpasariin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Maansisäiset meno-paluulennot Denpasar-Labuan Bajo
 • 4 yön majoitus Grand Sunti Ubudissa**** tai vastaavassa hotellissa (Ubud)
 • 3 yön majoitus Jayakarta Labuan Bajossa**** tai vastaavassa hotellissa (Labuan Bajo)
 • 5 yön majoitus Artotel Sanurissa**** tai vastaavassa hotellissa (Sanur)
 • 2 yötä lentokoneessa
 • Aamiaiset
 • Kolme koko päivän kestävää retkeä (Kintamani, Rinca ja Komodo)
 • Yksi puolipäivää kestävä retki (Tanah Lot)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Koskenlasku Ayung-joella (sis. lounaan)
 • Maastopyöräilyä Kintamanin alueella (sis. lounaan)
 • Risteily Bali Hain koralliriutalle (sis. lounaan)
 • Koe Balin ihmeet jeeppiajelulla (sis. lounaan)
Reitti

Päivä 1 - 4: Lumoava Ubud

Tervetuloa Balille! Saavut Denpasarin lentokentälle, jossa sinua on vastassa matkan kuljettaja. Lentokentältä sinut kuljetetaan noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle hotellillesi, minkä jälkeen Indonesian kiertomatkasi voi alkaa. Aloitat unohtumattoman lomasi Balin sydämeksi ku… Lue lisää

The Grand Sunti  tai vastaava

Päivä 5 - 7: Labuan Bajo & Komodo

Viidentenä lomapäivänäsi sinut tullaan noutamaan klo 7.00 hotelliltasi, ja on aika aloittaa seuraava seikkailu. Suuntaat lomaseurueesi sekä oppaasi kanssa lentokentälle, josta lennät noin 1,5 tunnin päähän Floresin saarelle. Majoitut Labuan Bajon kalastajakylässä, jota on kutsuttu yhdeksi saaren… Lue lisää

The Jayakarta Suites Komodo Flores  tai vastaava

Päivä 8 - 13: Kaunis Sanur

Lomasi kahdeksantena päivänä lennät Floresin saarelta takaisin Balin sykkeeseen. Tällä kertaa matkakohteenasi on saaren kaakkoisrannalla sijaitseva, rauhallinen Sanur. Kohteen lumo koostuu rennosta lomatunnelmasta ja kiireettömästä olosta. Sanurin ranta on mahtava paikka lomapäivien viettoon – v… Lue lisää

Artotel Sanur  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Haluatko nähdä ja kokea kiertomatkasi aikana vieläkin enemmän? Voit varausvaiheessa lisätä tilaukseesi lisävalintaisia retkiä. Retket järjestetään kiertomatkan toisena, neljäntenä, yhdeksäntenä tai yhdentenätoista lomapäivänä.

 • Koskenlasku Ayung-joella (sis. lounaan): suosittelemme huimapäitä suuntaamaan lomallaan Ayung-joelle kokeilemaan koskenlaskua. Eksoottisen sademetsän keskellä sijaitseva joki tarjoaa upeat puitteet päiväretkellesi. Retki alkaa klo 8.00 ja kestää noin 6 tuntia. Retki sisältää kuljetukset, tervetuliaisjuoman, kaikki koskenlaskuun tarvittavat tarvikkeet, oppaan, vesipullon sekä lounaan ja kestää noin 6 tuntia.
 • Maastopyöräilyä Kintamanin alueella (sis. lounaan): hyppää maastopyörän selkään ja lähde tutkimaan Kintamanin alueen suloisia kyliä ja satumaisen kaunista ympäristöä. Varaa retki jo tänään ja varmista että lomasi aikana vietät unohtumattoman päivän polkien ympäri vuorta. Retki alkaa noin klo 8.00 ja kestää noin 8 tuntia. Retkeen sisältyy kevyt aamiainen, kuljetukset, opas, kaikki tarvikkeet, lounas sekä vesipullo. Muistathan pakata mukaan mukavat kengät!
 • Risteily Bali Hain koralliriutalle (sis. lounaan): lähde ihanalle retkelle katamaraanin kyydissä! Retken aikana jätät taaksesi Balin vilskeen ja suuntaat elämykselliselle risteilylle turkoosinsiniselle merelle ja Bali Hain koralliriutalle. Retken aikana voit ihailla upeita maisemia, nauttia etelän auringosta mukavasti vilvoittavassa merituulessa ja tutkia koralliriutan vedenalaista paratiisia snorklaten tai sukeltaen. Retki alkaa noin klo 8.00 ja kestää noin 7 tuntia. Se sisältää opastetun kierroksen katamaraanilla, snorklausvälineet sekä herkullisen grillilounaan virvokkeineen.
 • Koe Balin ihmeet jeeppiajelulla (sis. lounaan): uskomaton seikkailu Batur-tulivuorella odottaa! Päivä alkaa klo 8.00, kun sinut tullaan hakemaan hotelliltasi. Matkaat minibussilla Kintamanin vuoristoon, johon saapuessasi hyppäät jeepin kyytiin. Päivän aikana tutkitte Kintamanin aluetta, Batur-tulivuorta ja sen aarteita. Teette pysähdyksen muun muassa kuumilla lähteillä, näköalatasanteella ja laavaluolassa. Mukanasi on paikallinen opas, joka kertoo sinulle lisää alueesta ja sen historiasta. Retki sisältää lounaan ja kuljetukset ja kestää noin 8 tuntia. Muistathan pakata mukaasi kameran, päähineen, aurinkorasvan ja mukavat jalkineet.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljettajan tipit
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja yksi 0–1-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksinmatkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näät varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Kiertomatkan retket

Tarjoukseen sisältyy opastettuja retkiä, joissa on mukana englanninkielinen opas. Retken aikana voit tutustua alueeseen omatoimisesti tai kulkea oppaan mukana. Voit myös varausvaiheessa lisätä tilaukseesi lisävalintaisia retkiä.

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rokotukset

Matkustaessasi Balille, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskellessaan Indonesiassa alle 30 päivää. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta ennen viimeistä matkapäivää.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin seurueesi kanssa

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Aikaero

Kesäisin: +5 tuntia
Talvisin: +6 tuntia

Balin rahayksikkö

Indonesian rahayksikkö on Indonesian rupia (IDR), joka on arvoltaan noin 0,000070 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Balin hintataso

Balin hintataso on edullisempi kuin Suomessa, mutta silti hiukan kalliimpi kuin muualla Aasiassa. Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,75 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,45 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30 €

Tietoa kohteesta

Balin saaren väkiluku on noin 3 890 757.

Indonesiassa puhutaan indonesiaa, mutta Balilla puhutaan myös saaren omaa kieltä, balia.

Balin ilmasto

Balilla on trooppinen ilmasto. Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Balin keskilämpötilat

Balilla pääset nauttimaan ihanasta trooppisesta ilmastosta ympäri vuoden!

Huhtikuu-toukokuu +22…33 °C
Kesäkuu–heinäkuu +22…31 °C
Syyskuu–lokakuu +22…31 °C
Marraskuu–joulukuu +23…31 °C

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Denpasariin kestää välilaskun kanssa noin 20 tuntia. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen