Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Venetsia, Firenze ja Rooma

 • Kiertomatkat
 • 6 tai 9 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 1.399,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde Italian kiertomatkalle junan kyydissä! Tarjoukseen sisältyy 6 tai 9 yön majoitukset Venetsiassa, Firenzessä ja Roomassa, aamiaiset, menolento Venetsiaan, paluulento Roomasta, junamatkat kaupunkien välillä ja käsimatkatavara.

Tämä kiertomatka vie sinut junalla Italian kolmeen hurmaavimpaan kaupunkiin, jotka kukin onnistuvat viemään sydämesi vuorollaan. Venetsiassa ympärilläsi kohoavat barokkirakennukset, kiemurtelevat kanaalit ja herkät katuartistit luovat täydellisen estradin unohtumattomille lomakokemuksille. Firenzessä taas ihastelet kuuluisaa Ponte Vecchion siltaa, nautit herkullisesta italialaisesta ruoasta ja hämmästyt Da Vincin sekä muiden huipputaiteilijoiden teosten äärellä. Roomassa pääset puolestasi kiertämään Sikstuksen kappelia, pyörimään pitkin Colosseumia ja heittämään kolikon Trevin suihkulähteeseen. Kulttuurin ja makuelämysten aarreaitta, ihana Italia, odottaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Venetsiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Roomasta
 • 2 tai 3 yön majoitus Venetsiassa (Hotel Venezia)
 • 2 tai 3 yön majoitus Firenzessä (Hotel Grifone****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Roomassa (Hotel Magic)
 • Aamiaiset
 • Pullollinen viiniä Hotel Grifonessa
 • Junamatkat kaupunkien välillä
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Viettelevä Venetsia (9 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Matkan ensimmäisenä kohteena kanaalien Venetsia kuljettaa sinut kohti suuria hetkiä ja uskomattomia nähtävyyksiä. Ihaile paikallista arkkitehtuuria, vieraile Pyhän Markuksen aukiolla ja ylitä Rialton silta. Venetsian lumoavat kanaalit tarjoavat varsillaan lukemattomasti nähtävää, joten hyppää go… Lue lisää

Hotel Venezia dei Fratelli Rossetto

Päivä 3 & 4: Kulttuurin Firenze (9 yön kiertomatkalla päivät 4–6)

Italian renessanssin pääkaupunki Firenze huokuu yhä kaunista historiaansa. 1600-luvun taiteen ja tieteen kehto toimi aikoinaan kotipaikkana Donatellon, Masaccion, Da Vincin ja Raffaellon kaltaisille taiteilijoille. Uffizin galleriassa näet maailman suurimman kokoelman renessanssin taidetta vanha… Lue lisää

Hotel Grifone

Päivä 5 - 7: Majesteettinen Rooma (9 yön kiertomatkalla päivät 7–10)

Rooma, kulttuurin ja historian mekka, hemmottelee matkailijaa ihanilla ravintoloillaan, sympaattisilla katukahviloillaan ja vaikuttavalla arkkitehtuurillaan lähes ähkyyn asti. Vieraile Colosseumilla ja Espanjalaisilla portailla ja katso, kuinka Rooman rikas historia näkyy kaikkialla kaupungin ka… Lue lisää

Hotel Magic
Kaupunkien väliset junamatkat

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

 • Juna Venetsiasta Firenzeen lähtee Venezia Santa Lucian rautatieasemalta, joka sijaitsee noin 9 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa rautatieasemalle linja-autolla 30 minuutissa.
 • Juna Firenzeen kestää noin kaksi tuntia, ja se saapuu Firenze Santa Maria Novella -rautatieasemalle. Matkaa rautatieasemalta hotellillesi on noin 3,5 kilometriä. Taksilla olet perillä alle 10 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa hotellille linja-autolla, jolloin matka kestää noin 30 minuuttia.
 • Juna Roomaan lähtee Firenze Santa Maria Novellan rautatieasemalta. Matka kestää noin 1,5 tuntia. Juna saapuu Roma Termini -rautatieasemalle, joka sijaitsee vain 300 metrin päässä hotelliltasi. Voit siis vaivattomasti kävellä paikan päälle.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemille
 • Turistiverot: Venetsiassa 2,40 € per henkilö ja yö, Firenzessä 4,50 € per henkilö ja yö, Roomassa 3,00 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Kaikissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Italian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Venetsiasta

Venetsian väkiluku on noin 260 000.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Venezia-Mestren rautieasema 1,6 km
Incr. v.Mestrina -linja-autopysäkki (yhteyksiä Venetsian keskustaan) 350 m
Teatro la Fenice 8,8 km
Piazza San Marco 9,5 km
Basilica di San Marco 9,5 km
Canal Grande 9,3 km
Venetsian Marco Polon lentokenttä 9,3 km

Liikkuminen Venetsiassa

Venetsia on autoton kaupunki. Vaivattomin tapa liikkua Venetsian keskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Venetsiassa voi liikkua paikasta toiseen myös vesibusseja ja gondoleja käyttäen.

Pääset kätevimmin Mestrestä Venetsiaan käyttämällä junaa tai linja-autoa. Lähin juna-asema sijaitsee noin 1,6 kilometrin päässä ja lähin linja-autopysäkki noin 350 metrin päässä hotelliltasi. Kumpaakin kulkuvälinettä hyödyntäen tavoitat Venetsian keskustan 15 minuutissa. Junia ja linja-autoja lähtee useasti päivässä ja liikkuminen on vaivatonta.

Tietoa Firenzestä

Firenzen väkiluku on noin 382 800.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autopysäkki 100 m
Santa Maria del Fioren katedraali 2,7 km
Firenze Santa Maria Novellan rautatieasema 3,5 km
Piazza di Santa Croce 2,2 km
Uffizin taidegalleria 2,6 km

Liikkuminen Firenzessä

Firenzen keskustan kompaktin koon vuoksi nopein ja vaivattomin tapa siirtyä paikasta toiseen on kävellen. Kaupungin historiallinen keskusta on täynnä kapeita kujia, joten liikkuminen muilla kulkuvälineillä on hankalaa. Firenzessä on kuitenkin kattava linja-autoverkosto, jonka avulla pääset matkustamaan keskustan ulkopuolelle. Lippuja linja-autoon voi ostaa kioskeista, kaupoista sekä kahviloista.

Tietoa Roomasta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaan, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Roma Termini -rautatieasema 300 m
Termini-metropysäkki 700 m
C. Pretorio -metropysäkki 600 m
Vatikaani 5,3 km
Colosseum 2,2 km
Fontana di Trevi 2,3 km
Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä 31 km

Liikkuminen Roomassa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa. Mikäli matkustat julkisilla paljon, suosittelemme ostamaan kertalippujen sijaan päivälipun joko yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Tällöin yhden matkan hinta tulee paljon edullisemmaksi.

Siirtyminen Venetsian lentokentältä hotellille

Venetsian Marco Polon lentokenttä sijaitsee noin 9 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentokentälle linja-autolla, jolloin matka kestää noin 30 minuuttia.

Siirtyminen hotellilta Rooman lentokentälle

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 31 kilometrin päässä hotelliltasi. Pääset siirtymään lentokentälle junalla, joka lähtee Roma Termini -rautatieasemalta. Matka kestää noin 32 minuuttia. Roma Termini sijaitsee noin 300 metrin päässä hotelliltasi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Venetsiaan kestää noin 4–7 tuntia. Myös lento Roomasta kestää noin 4–7 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen