Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Georgian ihmeet kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • 11 yötä
 • Georgia, Armenia
hinta alkaen € 1.709,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kiertomatka Georgiassa ja Armeniassa. Tarjoukseen sisältyy lennot Tbilisiin, 7 tai 11 yön majoitukset, aamiaiset, neljä retkeä, kuljetukset ja käsimatkatavara. Huomioithan, että vierailu Armeniassa sisältyy tarjoukseen vain 11 yön matkalla.

Hyppää seikkailuun ja löydä itsesi keskeltä Kaukasuksen ihmeitä. Kiehtova Georgia tarjoaa niin henkeäsalpaavan kaunista luontoa, ikimuistoisia kulttuurikohteita kuin myös mielenkiintoista historiaa. Vieraile opastetun kiertomatkan aikana ikivanhoilla luostareilla, maista kaikkia makuhermojasi vietteleviä aterioita ja tutustu paikalliseen kulttuuriin upeilla luontokohteilla. Halutessasi voit lisätä lomaasi hieman lisää eksotiikkaa viimeistelemällä kiertomatkasi jännittävässä Armeniassa. Kiertomatka ainutlaatuisessa Kaukasiassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Tbilisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 yön majoitus Hotel Orientalissa tai vastaavassa hotellissa (Tbilisi)
 • 2 yön majoitus Ritsa Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Batumi)
 • Aamiaiset
 • Kuljetukset
 • Retki Tbilisin vanhaankaupunkiin ja Mtskhetaan
 • Retki Kazbek-vuorelle
 • Retki Etšmiadziniin
 • Käsimatkatavara
 • 11 yön matkalla:
 • 3 yön majoitus Elysium Gallery Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Jerevan)
 • 1 yön majoitus Hotel Orientalissa tai vastaavassa hotellissa (Tbilisi)
 • Vierailu Sevan-järvellä
Reitti

Päivä 1: Ensikosketus Georgiaan

Saavut aikaisin aamulla Tbilisin lentokentälle, jossa sinua on vastassa matkan kuljettaja. Lentokentältä sinut kuljetetaan hotellille, minkä jälkeen ainutlaatuinen seikkailu Georgiassa voi alkaa. Matkaopas tapaa sinut hotellin aulassa, ja häneltä saat kaikki matkalle tarvitsemasi tiedot ja karta… Lue lisää

Hotel Oriental tai vastaava

Päivä 2: Kierros Tbilisissä ja Mtskhetassa

Aamiaisen jälkeen noin klo 10.00 on aika lähteä opastetulle kierrokselle Tbilisin vanhaankaupunkiin sekä Mtskhetaan, joka on yksi Georgian vanhimmista kaupungeista sekä muinaisen Iberian kuningaskunnan vanha pääkaupunki. Historiallisen merkittävyyden ja kulttuurikohteidensa ansiosta Mtskhetan hi… Lue lisää

Päivä 3 & 4: Kazbekin vuoristomaisemat

Kolmannen lomapäiväsi aloitat taas herkullisen aamiaisen nauttimisella. Päivän voit viettää haluamaasi tapaan omatoimisesti Tbilisissä kierrellen tai kiehtoville lisävalintaisille retkille osallistuen. Lue lisää retkistä matkaohjelman alta.

Neljäntenä päivänä aamiaisen jälkeen kuljettaj… Lue lisää

Päivä 5 - 7: Batumi – Mustanmeren rannikon helmi

Viidennen päivän aamuna aikaisin herättyäsi sinut kuljetetaan Tbilisin päärautatieasemalle, josta matka kohti Mustanmeren rannikolla sijaitsevaa Batumia voi alkaa. Junamatka kestää noin 5,5 tuntia. Saavuttuasi Batumin päärautatieasemalle sinut kuljetetaan hotellillesi. Loppupäivän voit viettää o… Lue lisää

Ritsa Hotel tai vastaava

Päivä 8 - 10: Tervetuloa Armeniaan!

7 yön loman valinneet kuljetetaan aamulla lentokentälle nautittuaan aamiaisen ja 11 yön lomalle lähteneet suuntaavat kohti Armeniaa.

Jos olet valinnut 11 yön matkan sinut noudetaan hotelliltasi Tbilisistä ja kuljetetaan Armeniaan. Välimatka Tbilisistä Jerevaniin on noin 290 kilometriä. … Lue lisää

Elysium Hotel tai vastaava

Päivä 11 & 12: Paluu Tbilisiin ja Suomeen

Aloitat matkan yhdennentoista päivän aamiaisella, jonka jälkeen suuntaat koko Kaukasian suurimmalle järvelle, noin 1900 metriä vedenpinnan yläpuolella sijaitsevalle Sevanille. Matka jatkuu Haghartsinin ja Goshavankin luostareille. Erityisesti melkein tuhatvuotinen Goshavank on kauniisti säilynyt… Lue lisää

Lisävalintaiset retket

Voit varausvaiheessa lisätä tilaukseesi lisävalintaisia retkiä. Huomioithan, että voit valita vain yhden samana päivänä järjestettävän retken.

 • Retki David Garejan luostarille ja Sighnaghin kaupunkiin (päivä 3). Kierroksen aikana vierailet neljällä Kakhetin hallintoalueen tärkeällä kulttuurinähtävyydellä. Vierailet 500-luvulla perustetulla David Garejan luostarilla, Badiaurin kylässä seuraamassa georgialaisen leivän valmistusta, Bodben luostarissa, jonne Pyhä Nino on haudattu sekä Sighnaghin kaupungissa, jossa sijaitsee yksi Georgian suurimmista linnoituksista. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 8–9 tuntia.
 • Viinimatka Itä-Georgiaan (päivä 3). Georgia on yksi maailman vanhimmista viinintuottajamaista ja maassa viljellään noin viittäsataa eri viinirypälelajiketta. Kierroksen aikana matkaat Kakhetin hallintoalueelle ja vierailet muun muassa Alaverdin katedraalilla, viinitiloilla, Telavin kaupungissa ja Tsinandalin palatsissa. Kierroksella hurmaannut Suur-Kaukasuksen sisälle kaivetuista tunneleista, joita hyödynnetään viinin ikäännyttämisessä. Kierroksen aikana opit viineistä ja juoman valmistuksesta sekä halutessasi osallistut viininmaisteluun. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas, sisäänpääsymaksut ja viininmaistelut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 8–9 tuntia.
 • Vierailu Uplistsikhessa ja Gorissa (päivä 3). Retken aikana vierailet Uplistsikhessa, jota pidetään yhtenä Georgian vanhimmista kaupunkimaisista asutuskeskuksista, sekä Gorissa, joka tunnetaan myös Josif Stalinin synnyinkaupunkina. Uplistsikhessa ihastut kohteen ainutlaatuiseen ulkomuotoon kiveen hakattuine taloineen, kun taas Gorissa vierailet Josif Stalinin museossa. Huomioithan, että Uplistsikhessa tulet kävelemään noin 2–3 tuntia, joten otathan kunnon kävelykengät mukaan retkelle. Uplistsikhe on avoinna yleisölle 16.4.–31.10 välisenä aikana. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 7 tuntia.
 • Batumin vanhakaupunki ja kasvitieteellinen puutarha (päivä 6). Retken aikana näet ainutlaatuisen Alphabetic Towerin, liikkuvan Ali ja Nino -monumentin, Batumin vanhan bulevardin, Eurooppa-aukion, Piazza-aukion, Pyhän Nikolauksen kirkon ja upean kasvitieteellisen puutarhan. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 8–9 tuntia.
 • Batumin kasvitieteellinen puutarha, Gonion linnoitus ja Makhuntsetin vesiputous (päivä 6). Retken aikana pääset ihastelemaan Makhuntsetin vesiputousta, joka sijaitsee Vähä-Kaukasuksen vuorella noin 335 metrin korkeudessa ja Makhuntsetin antiikkista siltaa, Gonion roomalaista linnoitusta sekä kaunista kasvitieteellistä puutarhaa. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 8–9 tuntia.
 • Symphony of Stones -retki (päivä 10). Retkellä pääset vierailemaan osittain kallioiden sisään rakennetussa Geghardin luostarissa, joka kuuluu lisäksi UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Luostarissa kerrotaan säilyttäneen Longinuksen keihästä, jolla haavoitettiin Jeesusta ristiinnaulitsemisen aikana. Vierailet lisäksi Garnin temppelillä, joka on Armenian ainoa uudelleenrakennettu pakanallinen temppeli. Näet myös kauniita basalttimuodostelmia sekä seuraat perinteisen lavash-leivän valmistusta. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 4–5 tuntia. Huomioithan, että voit varata retken ainoastaan valitessasi 11 yön vaihtoehdon.
 • Amberdin linnoitus, Saghmosavankin kirkko ja brandynmaistelu (päivä 10). Retken aikana vierailet 2 300 metrin korkeudessa sijaitsevalla Amberdin linnoituksella, joka osittain tuhoutui vuonna 1236 Mongolivaltakunnan iskussa. Lisäksi käyt Saghmosavankin kirkolla, joka sijaitsee Kasagh-joen muodostaman solan huipulla. Matkalla takaisin Jerevaniin pysähdyt Ararat-brandyn tehtaalla, jossa sinulla on mahdollisuus myös osallistua maisteluun tai ostaa pullo kotiinviemisiksi. Retkeen sisältyy kuljetukset, brandynmaistelu ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 5–6 tuntia. Huomioithan, että voit varata retken ainoastaan valitessasi 11 yön vaihtoehdon.
 • Maisemia Ararat-vuorelle (päivä 10). Retken aikana suuntaat Jeghegnadzorin kaupunkiin. Matkan varrella vierailet vaikuttavalla Khor Virapin luostarilla, jolta on upeat maisemat Ararat-vuorelle, jonne Raamatun mukaan Nooa rantautui vedenpaisumuksen jälkeen. Näet kierroksen aikana myös Arpa-solan reunalle rakennetun Noravankin luostarin. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Lounas ja sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 7–8 tuntia. Huomioithan, että voit varata retken ainoastaan valitessasi 11 yön vaihtoehdon.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Lisävaihtoehtojen sisäänpääsymaksut (noin 2,00–5,00 € per henkilö, viinikierroksella noin 5,00–8,00 €)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 2–6-vuotias ja yksi 0–1-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan. Huomioithan, että osassa hotelleista lapset nukkuvat vanhempien kanssa samassa sängyssä.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa

Georgian ilmasto

Kaukasusvuoriston vuoksi Georgian ja muun Kaukasian ilmasto vaihtelee eri korkeuksien mukaan paljon. Vuoristo suojaa myös Georgiaa pohjoisen kylmiltä tuulilta. Mustanmeren rannalla vallitsee subtrooppinen ilmasto ja maan itäosassa mannermainen ilmasto. Alankoalueilla on kesäisin kuumaa ja kosteaa, kun taas vuoristoilla on viileämpää ja kuivempaa. Paras aika matkustaa Georgiaan on loppukeväästä ja alkusyksystä. Vuodenajasta riippuen on kuitenkin muistettava pakata nopeasti kuivuvia vaatteita mukaan, sillä sää saattaa muuttua hyvin nopeasti.

Georgian rahayksikkö

Georgian rahayksikkö on Lari (GEL), joka on arvoltaan noin 0,38 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä suurissa hotelleissa ja turistialueilla. Käteistä kannattaa olla aina nostettuna Tbilisin ulkopuolelle matkustettaessa. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Georgian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,90–5,85 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,60–1,10 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,31–0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Georgiaan tai Armeniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Rokotukset

Matkustaessasi Georgiaan ja Armeniaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, lavantautia MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Junamatka Tbilisistä Batumiin

Huomioithan, että junan taso ei välttämättä vastaa eurooppalaista tasoa

Aikaero

Georgian ja Armenian aikaero on Suomen aikaan +2 tuntia

Tietoa Georgiasta

Georgian väkiluku on noin 4,5 miljoonaa.

Maan virallinen kieli georgia. Georgiassa puhutaan kuitenkin myös venäjää ja englantia. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu englantia.

Huomioithan, että georgian kielessä käytetään kielen omia aakkosia eikä latinalaista kirjaimistoa.

Tietoa Armeniasta

Armenian väkiluku on noin 3 miljoonaa.

Maan virallinen kieli armenia. Armeniassa puhutaan kuitenkin myös venäjää ja englantia. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu englantia.

Huomioithan, että armenian kielessä käytetään kielen omia aakkosia eikä latinalaista kirjaimistoa.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljetukset ovat kaikki yhteiskuljetuksia.

Kuljettaja odottaa Tbilisin lentokentällä saapuvien aulassa tai matkalaukkuhihnoilla. Kuljettajalla on kädessään kyltti, missä lukee matkustajien nimet.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen