Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Maistele viinejä Pariisissa

 • Kaupunkilomat
 • Pariisi
hinta alkaen € 649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Romantiikkaa tihkuva Pariisi ja elegantti viininmaistelu. Tarjous sisältää 2, 3, 4 tai 5 yön majoituksen neljän tähden Villa Eugéniessa, meno-paluulennot Pariisiin, aamiaiset, risteilyn Seinellä, ranskalaisten viinien maistelun sekä käsimatkatavaran.

Ranskan pääkaupunki tarjoaa puitteet kumppanisi hurmaamiseen, taiteen ihailemiseen, makuaistien hellimiseen ja unohtumattoman loman viettämiseen. Pariisi suorastaan lietsoo aistikkuutta, joka kumpuaa katujen kuhinasta ja kaikuu eteenpäin historiallisten rakennusten heijastamana. Lopulta tunnet olevasi tunteiden teemapuistossa, jolla ei ole aukioloaikoja. Katusoittajien sydämelliset melodiat väreilevät ilmassa, kun samaan aikaan toisella puolella baskeripäinen taiteilija halkoo pensselillään ilmaa lähes hypnoottisin elein. Tunnelman täydentävät hurmaavat kivitalokorttelit ja taivaanrannassa kohoava Eiffel-torni.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Majoitus Villa Eugéniessa****
 • Aamiaiset
 • Risteily Seine-joella
 • Pieni pullo viiniä per huone
 • Ranskalaisten viinien maistelu ja lounas
 • Käsimatkatavara

Villa Eugénie****

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
Hotel

Elegantti neljän tähden hotelli hehkuu 1800-luvulla kukostaneita tyylisuuntia, tarjoten matkailijalle romanttisen aikamatkan menneisyyteen. 17. kaupunginosassa sijaitsevassa hotellissa on teehuone, kirjasto sekä 24-tuntinen vastaanotto. Lähin metroasema sijaitsee noin 700 metrin päässä. Sen sijaan kuuluisa Moulin Rouge sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Maksuttoman Wi-Fin ansiosta voit kartoittaa kaupungin nähtävyydet ja niiden sijainnit vaivattomasti.

 • +-4
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin äänieristetyt huoneet tarjoavat mukavat oltavat lomasi ajaksi. Huoneesta löydät taulutelevision, pöydän, maksuttoman Wi-Fin, minibaarin ja tallelokeron. Huoneessa on myös kylpyhuone hiustenkuivaajalla.

superior rum

Kahden hengen Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kotoisat Superior-huoneet ovat kooltaan noin 16 m². Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, tallelokerolla, pöydällä, puhelimella, taulutelevisiolla, minibaarilla ja maksuttomalla Wi-Fillä. Kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaajan, hygieniatuotteita, kylpytakin ja tohvelit.

Ranskalaisten viinien maistelu

Lomasi toisena päivänä järjestettävä elegantti viininmaistelu johdattaa sinut syvemmälle ranskalaisten viinien maailmaan. Noin 1,5 tuntia kestävän maistelun aikana pääset ammattilaisen opastamana tutustumaan viiteen Ranskan eri alueilla tuotettavaan viiniin. Tiedossa on makuelämyksiä muun muassa Champagnen, Rhônen sekä Bordeaux'n alueilta. Viinin kanssa saat nautiskella paikallisilla herkuilla, kuten juustoilla, käsintehdyllä leivällä sekä kuivatuilla lihoilla. Samalla kuulet lisää ranskalaisten viinien historiasta sekä maan viinintuottaja-alueista, ja opit viininmaistelun kiehtovat salat. Maistelun jälkeen voit ostaa pullollisen suosikkiviiniäsi kotiinvietäväksi.

Viininmaistelu järjestetään tyylikkäässä viinibaarissa Louvren lähistöllä. Saat baarin tarkemman sijainnin matka-asiakirjojesi mukana. Maistelu alkaa klo 12.15. Olethan ajoissa paikalla. Pääset siirtymään Louvrelle linja-autolla tai metrolla.

Huomioithan, että maistelun opastus on englanniksi.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,20 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset viininmaistelun lähtöpisteeseen
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Pinnasänky

Hotelilla on pinnasänkyjä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Risteily Seinellä

Saat lipun risteilylle hotellisi vastaanotosta. Voit valita risteilyn ajankohdan itse. Hotellin henkilökunta neuvoo mielellään risteilyn lähtöpisteen löytämisessä sekä muissa käytännön asioissa.

Matka lentokentältä hotellille

Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 45 minuutissa. Pääset siirtymään hotellillesi myös linja-autolla tai junalla, jolloin matka-aika on hieman pidempi.

Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 30 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa hotellillesi linja-autolla tai junalla, jolloin matka-aika on hieman pidempi.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Ranskan hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Metrolippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 700 m
Louvre 4 km
Eiffel-torni 4,2 km
Montmartre 2,4 m
Charles de Gaullen lentokenttä 30 km
Paris Orlyn lentokenttä 26 km

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Pariisin keskilämpötilat

Tammikuu +3,5 °C
Helmikuu +4,9 °C
Maaliskuu +6,9 °C
Huhtikuu +10,4 °C
Toukokuu +13,3 °C
Kesäkuu +17,3 °C
Heinäkuu +18,7 °C
Elokuu +18,1 °C
Syyskuu +16,2 °C
Lokakuu +12,3 °C
Marraskuu +7,2 °C
Joulukuu +3,5 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Pariisiin kestää noin 3–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Elegantti neljän tähden hotelli sijaitsee Pariisin 17. kaupunginosassa, noin 700 metrin päässä lähimmältä metropysäkiltä. Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä. Sen sijaan Orlyn lentokentälle matkaa on noin 26 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen