Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Varsovasta Krakovaan junalla

 • Kiertomatkat
 • Puola
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kierrä junalla Puolan kauneimpien kaupunkien halki. Tarjoukseen sisältyy menolento Varsovaan, paluulento Krakovasta, 4 tai 6 yön majoitukset, kaupunkien välinen junamatka ja aamiaiset.

Kumpi Puolan pääkaupungeista on sinun suosikkisi? Tiedät vastauksen viimeistään tämän lomamatkan jälkeen, sillä pääset tutustumaan molempiin yhdellä reissulla! Nykyinen pääkaupunki Varsova pullistelee metropolin sykkeellä, valtavilla rakennuksillaan ja vilkkaalla viihdetarjonnallaan – Puolan entinen keskus, Krakova, tarjoaa sen sijaan keskiaikaista arkkitehtuuria, useita nähtävyyksiä ja rikkaita kulttuurikohteita. Nämä UNESCOn maailmanperintökohteiksi valitut kaupungit luovat yhdessä ikimuistoisen lomapaketin, jonka lähtöpäivät näet alla löytyvästä varauskalenterista.

Tarjous sisältää
 • Menolento Varsovaan ja paluulento Krakovasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Golden Tulip Warsaw Centressä**** (Varsova)
 • 2 tai 3 yön majoitus Aparthotel Zulianissa (Krakova)
 • Aamiaiset
 • Junamatka 2. luokassa Varsovasta Krakovaan
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Auschwitziin
 • Retki Wieliczkan suolakaivokselle
Reitti

Päivä 1 & 2: Varsova (6 yön matkalla päivät 1–3)

Matkan ensimmäinen puolisko kuluu Varsovassa, joka kiilasi Puolan pääkaupungiksi Krakovan tilalle noin 400 vuotta sitten. Toisen maailmansodan aikana pahasti vaurioitunut Varsova on sittemmin noussut uuteen loistoon, eikä sen hurmaava, vuosisatojen aikana muodostunut charmi ole kadonnut mihinkää… Lue lisää

Golden Tulip Warsaw Centre

Päivä 3 & 4: Krakova (6 yön matkalla päivät 4–6)

Muutaman matkapäivän jälkeen on aika suunnata kohti Varsovan juna-asemaa, mistä matkaat noin 2,5 tunnin päässä kohoavaan Krakovan kaupunkiin. Vanhakaupunki, sen keskusaukio sekä vanha juutalaiskortteli ovat vain joitain Krakovan monipuolisista alueista, joiden varrelta löydät lukemattomia vierai… Lue lisää

Zulian Aparthotel
Junamatka

Juna Varsovasta Krakovaan lähtee Varsovan päärautatieasemalta. Juna lähtee joko matkasi kolmantena tai neljäntenä päivänä riippuen matkan pituudesta. Junamatkan pituus on noin 2,5 tuntia. Pääset Varsovan päärautatieasemalle hotelliltasi kävellen noin 20 minuutissa.

Kun saavut Kraków Głównyn asemalle, pääset siirtymään hotellillesi kätevästi kävellen. Matka rautatieasemalta hotellille on noin kilometri.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemille
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in klo

14.00 molemmissa hotelleissa

Check-out klo

12.00 molemmissa hotelleissa

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotelleissa on saatavilla maksuttomia pinnasänkyjä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi molemmissa hotelleissa

Puolan rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Varsovan ja Krakovan hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Varsovasta

Varsovan väkiluku on noin 1,7 miljoonaa.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Varsovan päärautatieasema 1,2 km
Vanhakaupunki 3,5 km
Varsovan kansannousun museo 1,1 km
Varsovan kuninkaanlinna 3,6 km
Varsovan lentokenttä 7,5 km

Tietoa Krakovasta

Krakovan väkiluku on noin 759 150.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Kraków Głównyn rautatieasema 1 km
Wawelin linna ja kukkula 2,1 km
Kazimierzin juutalaiskaupunginosa 2,6 m
Vanhakaupunki 900 m
Auschwitz-Birkenau 67 km
Krakovan lentokenttä noin 15 km

Siirtyminen Varsovan lentokentältä hotellille

Pääset kätevimmin siirtymään Varsovan lentokentältä hotellillesi junalla. Valitse joko S2- tai RL-juna, joka pysähtyy Warszawa Ochota -juna-asemalla. Rautatieasemalta on hotellillesi matkaa noin 150 metriä. Voit halutessasi ottaa myös taksin.

Siirtyminen Krakovan hotellilta lentokentälle

Suosittelemme liikkumaan Krakovan hotelliltasi lentokentälle linja-autolla. Kävele ensin noin 1,2 kilometrin verran Kraków, Reg. Dw. Autob. ul. -asemalle, jossa valitset RegioJet-linja-auton.

Liikkuminen Krakovassa

Vaivattomin tapa liikkua Krakovan ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Krakovassa on myös toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai raitiovaunua.

Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 3,80 PLN (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemilta sekä kulkuneuvoista. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lomasi pituudesta riippuen joko yhden, kahden tai kolmen päivän lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti sen voimassaoloaikana. Päivälippu maksaa sen voimassaoloajasta riippuen 3,50–11,50 €. Lippu on leimattava aina kulkuneuvoon noustessa.

Liikkuminen Varsovassa

Varsovassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kaksi metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 4,40 zł (noin 1,00 €) ja 24 tunnin lippu maksaa 13,00 zł (noin 3,10 €). Yli 70-vuotiaat matkustavat julkisen liikenteen kulkuneuvoissa maksutta, mutta vain kantaessaan mukana virallista henkilötodistusta. Lippuja voi ostaa RUCH-logoisista kioskeista tai mistä vain, jossa lukee Bilety. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Metroon noustessa lippu on leimattava jo asemalla.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan tai lyhyen raitiovaunumatkan päässä. Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Hotelli sijaitsee lähellä Varsovan päärautatieaseman läheisyydessä ja noin 3,5 kilometrin päässä vanhastakaupungista. Lentokentälle on noin 8 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen