Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Katalonian upeus kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 9 yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 699,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kiehtova Katalonia vuokra-autolla. Tarjoukseen sisältyy 7 tai 9 yön majoitus Montserratissa, Tarragonassa, Barcelonassa ja Sitgesissä (vain 9 yön matkalla), aamiaiset, lennot, käsimatkatavara ja vuokra-auto koko loman ajaksi.

Ainutlaatuisesta gastronomiastaan, värikkäästä kulttuuriperinnöstään ja äärimmäisen kauniista maisemistaan tunnettu Katalonia on kerta kaikkiaan elämyksiä pullollaan. Tämä Espanjan tunteikas kuningatar vie matkailijan lumoavan luonnon, kiehtovan historian sekä vaikuttavan arkkitehtuurin keskelle. Hyppää vuokra-auton rattiin ja koe Katalonian kauneus omin silmin: vaikutu Montserratin majesteettisesta vuoresta, tunne menneisyyden tuulet Tarragonan roomalaisaikaisten rakennusten keskellä, kelli Välimeren rannalla Sitgesissä ja päätä lomasi upeaan Barcelonaan, jossa uusi ja vanha kulkevat näyttävästi käsi kädessä. Ja eihän kiertomatka Kataloniassa ole mitään, ellei siinä ole mukana herkutteluhetkiä tapasten ja sangrian kera.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Barcelonaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Hotel Abat Cisnerosissa, Montserrat
 • 2 yön majoitus Hotel SB Expressissä, Tarragona
 • 2 yön majoitus Hotel Desitgesissä, Sitges (vain 9 yön matkalla)
 • 3 yön majoitus Hotel Madanisissa****, Barcelona
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 1. Päivä 1 & 2: Montserrat

  Saapuessasi Barcelonan lentokentälle noudat tarjoukseen kuuluvan vuokra-autosi, ja seikkailu Kataloniassa voi viimein virallisesti alkaa. Ensimmäinen pysähdyksesi on Montserrat – komea vuori Barcelonan pohjoispuolella. Näyttävän vuoren nimi tarkoittaa katalaaniksi sahattua vuorta, ja tällainen on myös sen muoto. Alueen upeat postikorttimaisemat hellivät näköaistia, ja niitä katsellessa aika tuntuu pysähtyvän. Vuori on erityisesti tunnettu siellä sijaitsevasta, edelleen toiminnassa olevasta, benediktiiniläisluostarista. Montserratia ympäröi luonnonpuisto, joka on koti häkellyttävälle vuoristolle, hurjille rotkoille sekä mystisille luolille. Tätä on Espanjan luonto kauneimmillaan!

  Barcelona-El Prat Airport -> Hotel Abat Cisneros 68.2 km

  Hotel front

  Abat Cisneros Hotel

  • Hotelli
  • Monestir de Montserrat, Espanja
  Hotel front

  Montserratissa majoitut entisessä luostarissa, joka 1500-luvulla toivotti tervetulleeksi pyhiinvaeltajia. Nykyään hotellina toimivassa luostarissa on vanhassa hevostallissa toimiva ravintola, jonka holvikatto ja kattopalkit tuovat tilaan historiallista tunnelmaa. Hotellista löytyy lisäksi lukuhuone, baari ja pelihuone. Kaiken tämän löydät kauniista Santa Maria de Montserrat -luostaria!

  Lue lisää
  • +4
 2. Päivä 3 & 4: Tarragona

  Montserratista matka jatkuu Tarragonaan, joka sijaitsee Välimeren rannalla eteläisessä Kataloniassa. Sinisenä hohtavan meren sijaan kauniin kaupungin vetonaulat ovat siellä sijaitsevat roomalainen amfiteatteri sekä katedraali, jossa ainutlaatuisesti yhdistyy sekä romaaninen että goottilainen arkkitehtuuri. Näyttävästi kohoava amfiteatteri antaa matkailijalle kiehtovan kosketuksen aikaan, jolloin Rooman imperiumi hallitsi koko Välimeren aluetta. Alueelta on upeat näkymät merelle, minkä vuoksi kohdetta kutsutaan myös Välimeren parvekkeeksi. Aikoinaan Tarragona oli imperiumin tärkeimpiä kaupunkeja itse Rooman jälkeen, mikä näkyy upeasti alueen arkkitehtuurissa. Koska kaupunki kuitenkin sijaitsee idyllisesti Costa Doradan rannikolla, on kulttuurikohteiden lisäksi tarjolla myös valkoisia hiekkarantoja ja leppoisia ranta-aktiviteetteja.

  Hotel Abat Cisneros -> SB Express 108.4 km

  Hotel Front

  Hotel SB Express

  • Hotelli
  • Tarragona, Espanja
  Hotel Front

  Hotel SB Express sijaitsee aivan Tarragonan modernissa osassa. Julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen olet Tarragonan keskustassa ja roomalaisella amfiteatterilla 15 minuutissa. Hotellissa on ulkoterassi, välipala-automaatteja sekä Internet-nurkkaus. Koko päivän avoinna olevassa kahvilassa nautit juomia ja pieniä naposteltavia.

  Lue lisää
  • +3
 3. Päivä 5 & 6: Sitges (vain 9 yön matkalla)

  Katalonian Saint-Tropeziksi kutsuttu Sitges kutsuu sinua seuraavaksi. Huomioithan, että suloinen kalastajakylä sisältyy tarjoukseen kuitenkin vain valittuasi 9 yötä kestävän kiertomatkan. Sitges kehuskelee 300 aurinkoisella päivällä vuodessa, ja kaupungin hurmaava ulkomuoto vuorten ja meren välissä tekee siitä ainutlaatuisen kohteen kiertomatkan aikana. Garrafin kansallispuisto tarjoaa lukemattomia aktiviteettimahdollisuuksia sekä kiehtovan luonnon ihastelua. Sitgesin vanhakaupunki henkii perinteistä katalonialaista tunnelmaa kapeilla kujillaan, jotka kauniisti johdattelevat palmupuin vierustetulle rantabulevardille. Meren läheisyyden ja hedelmällisen luonnon ansiosta suosittelemme nauttimaan Sitgesissä erityisesti herkullisia mereneläviä ja nautinnollisia viinejä. Sitgesin ympäristö tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet golfin pelaamiseen!

  SB Express -> Hotel Desitges 57.8 km

  Hotel front

  Hotel Desitges

  • Hotelli
  • Els Cards, Espanja
  Hotel front

  Meri toisella ja vuoristo toisella puolen – Hotel Desitgesin sijainti takaa ainutlaatuisia maisemia lomallasi Sitgesissä. Perheomisteinen hotelli tekee kaikkensa taatakseen matkailijoille mahdollisimman viihtyisän vierailun. Hotellista löydät 24-tuntisen vastaanoton, baarin ja polkypyöränvuokrauksen. Kaunis Garrafin kansallispuisto sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä ja Sitgesin keskusta noin 15 minuutin ajomatkan päässä.

  Lue lisää
  • +5
 4. Päivä 7 - 9: Barcelona

  Kiertomatkan viimeisenä etappina toimii Katalonian hurmaava pääkaupunki, Barcelona. Useimmille Barcelonasta tulevat ensimmäisenä mieleen näyttävä jalkapallo, herkulliset tapakset ja Espanjan hemmotteleva aurinko – nämä pitävät toki paikkansa, mutta tarjonta ei lopu vielä tähän. Barcelonassa voit nauttia arkkitehtuurisista helmistä, kuplivasta kulttuurista ja vauhdikkaasta yöelämästä. Astele pääbulevardi La Ramblalla, tee ostoksia Passeig de Gràcian putiikeissa ja palkitse itsesi pitkän päivän jälkeen drinkillä goottilaisen keskustan baareissa. Gaudín mestariteosten koti, lukemattomat museot, Välimeren keittiön antimia… Barcelona on kaupunki, josta jokaisen matkailijan tulisi itsensä löytää.

  Hotel Desitges -> Apartamentos Madanis 40.3 km

  apartment 1

  Madanis Apartments

  • Huoneisto
  • L'Hospitalet de Llobregat, Espanja
  apartment 1

  Nykyaikainen neljän tähden hotellisi sijaitsee kuuluisan Camp Nou -jalkapalloareenan vieressä Les Cortsin naapurustossa. Kävelyetäisyydellä hotellilta sijaitsee lisäksi muun muassa Montjuïcin olympiakylä sekä lukuisia ravintoloita ja baareja. Hotellilta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ydinkeskustaan ja muihin Barcelonan mielenkiintoisiin naapurustoihin. Pitkän päivän jälkeen rentoudun hotellin viihtyisässä kahvilassa drinkin parissa.

  Lue lisää
  • +1
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Hotel Abat Cisnerosissa 0,50 € per henkilö ja yö
 • Turistivero Hotel SB Expressissä 0,50 € per henkilö ja yö
 • Turistivero Hotel Madanisissa 0,99 € per henkilö ja yö
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Hotel Abat Cisneros klo 14.00
Hotel SB Express klo 13.00
Hotel Desitges klo 14.00
Hotel Madanis klo 15.00

Check-out

Hotel Abat Cisneros klo 12.00
Hotel SB Express klo 12.00
Hotel Desitges klo 12.00
Hotel Madanis klo 12.00 (mahdollinen myöhäinen uloskirjautuminen klo 14.00)

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–1-vuotias lapsi 7 yön matkalla
Enintään kaksi aikuista 9 yön matkalla

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Internet

Kaikissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi. Hotel Abat Cisnerosista maksuton Wi-Fi löytyy vain julkisista tiloista.

Pysäköinti

Hotel Abat Cisneros: ei pysäköintimahdollisuutta (julkinen pysäköinti)
Hotel SB Express: 11,00 € per päivä varausta vastaan (maksetaan paikan päällä)
Hotel Desitges: 11,00 € per päivä varausta vastaan (maksetaan paikan päällä)
Hotel Madanis: 22,00 €, josta saat 50 % alennuksen

Katalonian keskilämpötilat

Toukokuu +14...22 °C
Kesäkuu +18...26 °C
Heinäkuu +21…28 °C
Elokuu +21…29 °C
Syyskuu +18...26 °C
Lokakuu +14…23 °C
Marraskuu +9...18 °C
Joulukuu +5...14 °C

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Katalonian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 2,60–5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,40–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Kohteiden hintataso saattaa myös vaihdella huomattavasti.

Tietoa kohteista

Montserratin väkiluku on noin 7 200, Sitgesin noin 28 171, Tarragonan noin 132 200 ja Barcelonan noin 1,6 miljoonaa.

Kaupungeissa puhutaan katalaania, mutta espanjaakin puhutaan sujuvasti. Englannilla pärjää hyvin.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta noudatathan kuitenkin liikennesääntöjä.

Suurin osa Espanjan teistä on maksuttomia, mutta osasta pyydetään tietullimaksu. Yleensä maksullisille teille löytyy kuitenkin maksuton reitti.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.
Lento Barcelonaan kestää noin 4–7 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen