Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Rooma & Napoli – UNESCOn aarteet

 • Kaupunkilomat
 • Italia
hinta alkaen € 559,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Italian historialliset kaupungit. Tarjous sisältää 5 tai 7 yön majoitukset Roomassa ja Napolissa ilman aamiaisia, lennot Helsingistä, junamatkat kaupunkien välillä ja lentokenttäkuljetukset.

Loman Italiassa ei tarvitse jäädä vain haaveiluksi! Napoli ja Rooma kätkevät kupunsa alle tuhansien vuosien edestä historiaa, kulttuuria ja elämyksiä, joihin sinä pääset tarraamaan kiinni ikimuistoisella kiertomatkalla. Tarjolla on valtavasti nähtävää, menneisyyden vaikuttavia tarinoita sekä ihania makunautintoja. Tämän lisäksi pääset ihastelemaan kaupunkien välisiä maalaismasemia junasta käsin, ottamaan kaiken irti lämmittävästä auringosta ja iskemään hampaasi suussasulavaan pizzaan. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Roomassa (WRH Termini)
 • 1 tai 3 yön majoitus Napolissa (Hotel Europeo)
 • Edestakaiset junamatkat Rooma–Napoli
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Charmikas Rooma

Benvenuto! Ensimmäisenä tiesi vie tarinoiden Roomaan, Euroopan kaupunkikohteiden korkeimmalla korkokkeella istuvaan kuningattareen. Vie matkatavarasi hotellille ja suuntaa ikuisen kaupungin kaduille, joilla pääset aistimaan imperiumin tuhatvuotista tunnelmaa ja kuuluisaa italiaista elämäntyyliä.… Lue lisää

WRH Termini

Päivä 4: Ihmeellinen Napoli (7 yön kiertomatkalla päivät 4–6)

Roomasta matka jatkuu kohti Italian kolmanneksi suurinta kaupunkia, Napolia. 2,5 tunnin junamatkan jälkeen pääset nuuskimaan satamakaupungin raikasta meri-ilmaa – turkoosin Välimeren rannalla sijaitseva Napoli antaa matkailijalle harvinaisen mahdollisuuden tutustua yhden maailman vanhimman kaupu… Lue lisää

Hotel Europeo

Päivä 5 & 6: Paluu Roomaan (7 yön kiertomatkalla päivät 7–8)

Vietät vielä matkan viimeisen yön Roomassa ennen paluutasi Suomeen. Istahda terassille, nauti auringosta ja viilenny aidon gelaton äärellä. Osta myös viimeiset tuliaiset ja katso, mikä paikallisista museoista sopisi makuusi viimeisen päivän kruunuksi. Arrivederci!

Lue lisää
WRH Termini
Junamatka Roomasta Napoliin

Junamatka Roomasta Napoliin kestää noin 2,5 tuntia. Juna lähtee Roma Terminin rautatieasemalta, joka sijaitsee vain 400 metrin päässä hotelliltasi. Voit siis vaivattomasti kävellä rautatieasemalle.

Juna saapuu Napoli Central -rautatieasemalle, joka sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Napolin hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 10 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit kävellä hotellillesi noin 30 minuutissa.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Ateriat
 • Turistivero 3,50 € per henkilö ja yö WRH Terminissä
 • Turistivero 1,00 € per henkilö Hotel Europeossa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset hotellin ja rautatieaseman välillä
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Myöhäinen check-in

Huomioithan, että mikäli check-in tapahtuu klo 23.00 jälkeen, peritään siitä 15,00 € lisämaksu.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Internet

Molemmilla hotelleilla on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Italian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Roomasta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaan, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Roma Termini -rautatieasema 400 m
Termini-metropysäkki 800 m
C. Pretorio -metropysäkki 500 m
Vatikaani 5,3 km
Colosseum 2,2 km
Fontana di Trevi 2,3 km
Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä 31 km

Liikkuminen Roomassa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa. Mikäli matkustat julkisilla paljon, suosittelemme ostamaan kertalippujen sijaan päivälipun joko yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Tällöin yhden matkan hinta tulee paljon edullisemmaksi.

Tietoa Napolista

Napolin väkiluku on noin 963 600.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Napoli Centrale -rautatieasema 2,0 km
Dante-metroasema 650 m
Universita'-metroasema 550 m
Centro storico -vanhakaupunki 50 m
Via dei Tribunali -pääkatu 200 m
Napolin tuomiokirkko 1,0 km
Piazza dei Plebiscito -aukio 1,7 km

Liikkuminen Napolissa

Liikkuminen Napolissa, erityisesti vanhassakaupungissa, on vaivattominta jalkaisin. Julkinen liikenne on usein erittäin ruuhkaista. Pieniä ja pimeitä kujia kannattaa välttää pimeällä. Linja-autoilla, metroilla ja raitiovaunuilla pääsee vaivattomasti liikkumaan kuitenkin ydinkeskustan ulkopuolella. Kertalippu maksaa noin 1,20 €. Sen sijaan junalla pääsee esimerkiksi Vesuviukselle ja Pompejiin.

Matka lentokentältä hotellille

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 31 kilometrin päässä hotelliltasi. Pääset siirtymään hotellillesi junalla, joka lähtee lentokentältä. Matka Roma Termini -rautatieasemalle kestää noin 32 minuuttia, ja kävelymatkaa rautatieasemalta hotellillesi on noin 400 metriä. Matka maksaa noin 9,00 €.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

WRH Termini sijaitsee aivan Roma Termini -rautatieaseman vieressä. Lentokentältä on hotellille matkaa julkisia kulkuneuvoja käyttäen noin 45 minuuttia. Autolla matka taittuu noin 35 minuutissa.

Hotelli sijaitsee Napolin vanhankaupungin yliopistoalueella, Via Mezzocannonella sijaitsevan historiallisen rakennuksen neljännessä kerroksessa. Pääset Napoliin lentäen Helsingistä välilaskun kautta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen