Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Viiniä ja samppanjaa Ranskan maaseudulla

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Ranska
hinta alkaen € 679,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Alsace ja Champagne autolla kiertäen. Tarjoukseen sisältyy 7 tai 9 yön majoitus Reimsissä, Le Bonhommessa ja Arsonvalissa, meno-paluulennot Pariisiin, vuokra-auto, aamiaiset, samppanjan- ja viininmaistelu sekä käsimatkatavara.

Sadunomaiset pikkukylät, rypäleitä notkuvat viiniköynnökset ja auringossa hehkuvat vehreät rinteet ovat Ranskan romanttista maaseutua omimmillaan. Idyllisistä kylistään, ensiluokkaisesta herkuistaan ja aromikkaista viineistään tunnettu Alsace on ainutlaatuinen yhdistelmä ranskalaista ja saksalaista kulttuuria. Champagne taas tunnetaan maailmankuulun samppanjan valmistuksesta, historiallisesta ympäristöstään ja ainutlaatuisesta maaseuturomantiikastaan. Varaa ihana viinimatka ja vietä lomasi keskellä Koillis-Ranskan kumpuilevia maisemia ja vihkiydy viininviljelyn saloihin.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Blue Hôtelissa (Reims, Champagne)
 • 3 yön majoitus Hôtel de la Postessa (Le Bonhomme, Alsace)
 • 2 tai 3 yön majoitus Hostellerie de la Chaumièressa (Arsonval, Champagne)
 • Aamiaiset
 • Pullo samppanjaa ja vierailu Pommeryn viinikellarissa Reimsissä
 • Illallinen, pääsy saunaosastolle, viininmaistelu ja kylpytakin käyttö Le Bonhommessa
 • Neljän ruokalajin illalliset, tervetuliaisjuoma, turistilehtinen, samppanjanmaistelu ja vierailu samppanjakellarissa Arsonvalissa
 • Käsimatkatavara
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 1. Päivä 1 & 2: Samppanjaa Reimsissä (9 yön matkalla päivät 1–3)

  Viinimatkasi alkaa hurmaavasta Reimsin kaupungista, jonka historia ulottuu jopa Rooman valtakunnan aikoihin. Pariisista on matkaa Reimsin hotellillesi noin 140 kilometriä. Lumoavat maisemat matkan varrella hellivät matkaajan silmiä ja Champagnen alueen juomat herkuttelijan makunystyröitä. Pitkän historiansa ansiosta Reimsistä löytyy useita UNESCOn maailmanperintöluetteloon lisättyjä kohteita, kuten vaikuttava Reimsin Notre-Damen katedraali, joka jykevänä nousee keskeltä ihastuttavaa kaupunkia sekä Taun palatsi. Tunnetun Reimsistä kuitenkin tekee aito samppanja! Lähde kiertelemään Reimsiä ympäröivää maaseutua kumpuilevine viinitiloineen omaan tahtiisi vuokra-autolla. Ihastele pienten kylien suloisia kirkkoja, piipahda viinikellareissa maistelemassa alueen parhaimmistoa ja nauti aidosta maalaisromantiikasta. Vieraile samppanjan pääkaupungiksi kutsutussa Épernayn kaupungissa, jonka kellareista tarttuu varmasti mukaan yksi jos toinenkin tuliaispullo.

  Blue Hôtel ** -> Hotel de la poste 316.7 km

  breakfast

  Blue Hotel Reims

  • Hotelli
  • Saint-Brice-Courcelles, Ranska
  breakfast

  Reimsin kaupungin reunalla sijaitseva Blue Hôtel on yksinkertaisen tyylikkäästi sisustettu hotelli keskellä tunnettua Champagnen maakuntaa. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Reimsiin ja koko Champagnen maakuntaan tutustumiseen. Hotellista löytyy aamiaishuone, baari, maksuton Wi-Fi ja yksityinen pysäköintialue.

  Lue lisää
  • +1
 2. Päivä 3 - 5: Alsace – viinin luvattu maa (9 yön matkalla päivät 4–6)

  Alsacea hellivä aurinkoinen, kuivahko ja lämmin sää tarjoaa ihanteellisen ilmaston valkoviinin viljelyyn. Siellä viini kuuluu niin ruoanlaittoon kuin aterian seuraksi, ja lasillinen hedelmäistä ja kevyttä paikallista viiniä on myös omiaan iltapäivän virkistäjäksi. Viiniseudun läpi mutkitteleva Alsacen viinitie alkaa Thannista ja kulkee pohjoiseen kohti Marlenheimia. Vietät lomasi Le Bonhommen kylässä, joka sijaitsee aivan Alsacen viinitiehen kuuluvan Kaysersbergin kaupungin lähettyvillä. Kaysersberg on myös yksi Alsacen parhaimpia viininviljelysalueita ja ihastuttaa keskiaikaisilla linnanraunioillaan sekä perinteisellä maalaismaisemallaan. Vieraile myös kauniissa Eguisheimin kylässä, jonka talot puisine yksityiskohtineen ja kukkaistutuksineen ovat kuin sadusta. Tutustu Alcasessa alueen historiaan, rypälelajikkeisiin ja viininviljelyn erityispiirteisiin. Kenties opit jotain itsestäsikin: tiesihän Horatius jo yli 2 000 vuotta sitten viinin tuovan päivänvaloon sieluun kätketyt salaisuudet.

  Hotel de la poste -> Hostellerie de la Chaumière 251.8 km

  Table

  Hôtel de la Poste

  • Hotelli
  • Le Bonhomme, Ranska
  Table

  Hôtel de la Poste sijaitsee Le Bonhommen kylässä keskellä Ballons des Vosgesin luonnonpuiston vehreää kauneutta. Hotelli on siirtynyt jo neljältä sukupolvelta seuraavalle, ja tarjoaa ympäristössään ainutlaatuista kauneutta. Alsacen sykkivä sydän, Kaysersberg, sijaitsee vain noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Hotellista löytyy kuntosali, sisäuima-allas ja sauna sekä kesäisin avoinna oleva terassi, jossa voit nautiskella alsacelaista Crémant d'Alsacea. Hotellin ravintola taikoo erinomaisia aterioita paikallisista raaka-aineista alsacelaiseen tapaan.

  Lue lisää
 3. Päivä 6 & 7: Kupliva Champagne (9 yön matkalla päivät 7–9)

  Yksi asia on ainakin varma: elämä on parempaa kuplivan kanssa. Viinimatkasi viimeisellä etapilla palaat takaisin maailmankuuluun Champagneen, mistä nimensä mukaisesti myös aito samppanja on kotoisin. Käyskentele pitkin lukemattomia viinitiloja, kauniita vuoria ja viehättäviä kyliä, vieraile paikallisessa samppanjatalossa ja ilahduta ystäviäsi paikallisella tuliaispullolla. Kulje pitkin viinitilojen polkuja sekä vieraile alueen suloisissa kylissä maistelemassa paikallisten viljelemiä viinejä ja tuottamia herkkuja. Mikäli haluat rentoutua kunnolla viimeisinä lomapäivinäsi, suuntaa auringonlaskun aikaan Der-Chantecoqiin, läntisen Euroopan suurimmalle tekojärvelle.

  Hostellerie de la Chaumière -> Paris 230.7 km

  hus

  Hostellerie de la Chaumière

  • Hotelli
  • Arsonval, Ranska
  hus

  Hotellisi sijaitsee Arsonval-nimisessä kylässä Aube-joen varrella. Aitoa maaseuturomantiikkaa hehkuva hotelli sijaitsee kivisessä maalaistalossa ja toimii täydellisenä tukikohtana Champagnen viinitilojen tutustumiseen. Hotellista löydät gourmet-aterioita tarjoilevan ravintolan, jossa pääset nauttimaan pienestä ylellisyydestä neljän ruokalajin illallisen muodossa. Kaunista vehreää ympäristöä ihastelet hotellin terassilla.

  Lue lisää
  • +2
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Turistivero Blue Hôtelissa 0,90 € per henkilö ja yö
 • Turistivero Hôtel de la Postessa 0,66 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kaikki hotellit ovat esteettömiä. Kaikista hotelleista löytyy myös hissi paitsi Hostellerie de la Chaumièresta.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotelleissa 5,00–10,00 per yö hintaan. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluat varata pysäköintipaikan.

Tietoa Champagnesta

Reimsin väkiluku on noin 179 992 ja Arsonvalin noin 350.

Champagnessa puhutaan ranskaa. Englannilla pärjää hyvin turistialueilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Tietoa Alsacesta

Le Bonhommen väkiluku on noin 800.

Alsacessa puhutaan ranskaa. Englannilla pärjää hyvin turistialueilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Alsacen ja Champagnen hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,25–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä.

Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lennät joko Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle tai Orlyn lentoasemalle.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen