Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Koe Madrid, Valencia & Alicante

 • Kiertomatkat
 • Espanja
hinta alkaen € 869,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Espanjan ihanat kaupungit odottavat. Tarjous sisältää 5 tai 7 yön majoitukset Madridissa, Valenciassa ja Alicantessa, menolento Madridiin ja paluulento Alicantesta, aamiaiset ja junamatkat.

Anna Espanjan ihanan auringon ja kiehtovien kaupunkien viedä sinut ainutlaatuisten elämysten pyörteisiin. Maan pääkaupunki Madrid, historiallinen Valencia ja aina aurinkoinen Alicante varmistavat, että tältä kiertomatkalta ei kulttuuria puutu. Kaunista arkkitehtuuria, ihania hetkiä, upeita merimaisemia sekä valtavasti mahdollisuuksia – juuri näistä on Espanjan hohtavimmat helmet tehty. Espanjan salat aukenevat sinulle parhaiten, kun matkustat junalla ohi maaseudun, ihmeellisen luonnon sekä kiehtovien nähtävyyksien. Elämykset eivät kuitenkaan ole vielä tässä. Kenties pääset maistamaan aitoa ja alkuperäistä paellaa sekä muita paikallisia herkkuja. Ihastuttava Espanja odottaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Madridiin ja paluulento Alicantesta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Príncipe Píossa (Madrid)
 • 2 yön majoitus Expo Hotel Valenciassa (Valencia)
 • 1 tai 2 yön majoitus Abba Centrumissa**** (Alicante)
 • Aamiaiset
 • Junamatka Madrid–Valencia (2. luokka)
 • Junamatka Valencia–Alicante (2. luokka)
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Majesteettinen Madrid (7 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Kapeita kujia, vuosisatoja vanhoja rakennuksia, vehreitä puistoja ja melkein 1200 vuotta vanha historia – Madrid ei ole vain ja ainoastaan yksi Euroopan vanhimmista pääkaupungeista, mutta myös yksi kauneimmista. Astu sisään yhteen Madridin lukemattomista kahviloista ja tilaa pöytään paikallisia … Lue lisää

Hotel Príncipe Pío

Päivä 3 & 4: Valloittava Valencia (7 yön kiertomatkalla päivät 4–5)

Madridista matka jatkuu Valenciaan, joka on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Valencianlahden hellässä huomassa sijaitseva kaupunki on koti la paella valencianalle, joka maailmalla tunnetaan yleisesti paellana. Valencian kohokohdat ovat sen hienot hiekkarannat, ainutlaatuinen arkkitehtuuri s… Lue lisää

Expo Hotel Valencia

Päivä 5 & 6: Aurinkoinen Alicante (7 yön kiertomatkalla päivät 6–8)

Ikimuistoinen kiertomatka päättyy Alicanteen, Costa Blancan tuikkivaan tähteen, joka ihastuttaa upealla arkkitehtuurillaan, valkoisena hohtavalla rantaviivallaan sekä monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan. Auringon kultaiset säteet hemmottelevat matkailijoita noin 300 päivänä vuodessa, minkä v… Lue lisää

abba Centrum Alicante Hotel
Kaupunkien väliset junamatkat

Tarjoukseen sisältyy junamatka Madridin päärautatieasemalta Valencian Estación Valencia Joaquín Sorolla -rautatieasemalle sekä junamatka Valencian Estació del Nord -rautatieasemalta Alicanten päärautatieasemalle. Huomioithan siis, että Valenciassa juna Alicanteen lähtee eri asemalta kuin Valenciaan saapuessa. Kaikki tarvittavat liput ja lisätiedot saat muiden matka-asiakirjojesi kanssa sähköpostiisi.

 • Madridin Atocha-rautatieasema sijaitsee 3,2 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 12 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta 450 metrin päässä hotelliltasi sijaitsevalta Plaza De Españan pysäkiltä metroon 3 ja jäädä pois Palos De La Fronteran asemalla. Täältä kävelymatkaa juna-asemalle on noin 600 metriä. Matka kestää yhteensä 20 minuuttia.
 • Junamatka Madridista Valenciaan kestää noin kaksi tuntia. Valencian Estación Valencia Joaquín Sorollan rautatieasema sijaitsee noin 2,9 kilometrin päässä hotelliltasi. Pääset vaivattomimmin siirtymään hotellillesi ottamalla metron numero 1 ja jäämällä pois Túrian metroasemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 100 metriä. Matka kestää yhteensä noin 5 minuuttia.
 • Juna Alicanteen lähtee Valencian Estació del Nord -rautatieasemalta, joka sijaitsee noin 2,7 kilometrin päässä hotelliltasi. Voit nousta noin 500 metrin päässä hotelliltasi sijaitsevalta Valencia-pysäkiltä linja-autoon ja jäädä pois Valencia – San Vicente Mártir -asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 800 metriä. Matka kestää yhteensä noin 25 minuuttia. Juna Valenciasta Alicanteen kestää noin kaksi tuntia. Alicanten päärautatieasema sijaitsee noin 600 metrin päässä hotelliltasi. Kävellen olet perillä alle 10 minuutissa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemille
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Kiertomatkaan ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Kaikissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Internet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Matkan kesto

5 yön matkalla majoitut 2 yötä Madridissa, 2 yötä Valenciassa ja 1 yön Alicantessa. 7 yön matkalla majoitut 3 yötä Madridissa, 2 yötä Valenciassa ja 2 yötä Alicantessa.

Menolento on Madridiin ja paluulento on Alicantesta.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Espanjan hintataso

Tässä muutama esimerkki Espanjan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta 2,60–5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,40–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Madridista

Madridin väkiluku on noin 3 165 000.

Espanjassa puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 500 m
Parque del Retiro 2,6 km
Museo del Prado 2,6 km
Reina Sofia 2,9 km
Puerta del Sol 1,2 m
Madridin lentokenttä 22 km
Madridin päärautatieasema 3,2 km

Liikkuminen Madridissa

Madridissa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolmetoista metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50–3,00 €. Lippuja voi ostaa joko asemilta tai kulkuneuvoista. Suosittelemme hankkimaan kymmenen kerran lipun, joka maksaa 12,50–18,30 €.

Tietoa Valenciasta

Valencian väkiluku on noin 786 400.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 100 m
Ciutat de les Arts i de les Ciències 5,3 km
La Seu -katedraali 2,1 km
La Lonja de la Seda -rakennusryhmä 2,1 km
Estación Valencia Joaquín Sorolla -rautatieasema 2,9 km
Estació del Nord -rautatieasema 2,7 km

Liikkuminen Valenciassa

Valencian ydinkeskusta on suhteellisen kompakti, joten liikkuminen nähtävyyksiltä toisille on vaivattominta jalkaisin. Valenciassa on kuitenkin kattava julkisen liikenteen verkosto. Linja-auto on kävelyn ohella ainut tapa liikkua vanhassakaupungissa. Metrolla sen sijaan pääsee siirtymään muihin kaupunginosiin.

Tietoa Alicantesta

Alicanten väkiluku on noin 328 640.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autopysäkki 70 m
Santa Bárbaran linnoitus 3 km
Explanada de España -katu 950 m
Alicanten päärautatieasema 600 m
Alicanten lentokenttä 15 km

Liikkuminen Alicantessa

Alicanten keskustan nähtävyydet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin, sillä tärkeimmät vierailukohteet sijaitsevat lähellä toisiaan. Alicantessa on kuitenkin kattava linja-auto- ja raitiovaunuverkosto. Alicantessa voi myös vuokrata auton ja lähteä päiväretkelle lähialueen kohteisiin.

Siirtyminen Madridin lentokentältä hotellille

Madridin lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometrin päässä hotellista. Taksilla olet perillä noin 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentokentän pysäkiltä junaan C1 ja jäädä pois Príncipe Píon pysäkillä. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä. Matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa noin 5,00 €.

Siirtyminen hotellilta Alicanten lentokentälle

Alicanten lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta 300 metrin päässä hotellistasi sijaitsevalta Oscar Esplá 3 -pysäkiltä linja-autoon numero C-6, joka vie suoraan Alicanten lentokentälle. Matka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa noin 5,00 €.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Madridiin kestää noin 4,5 tuntia. Sen sijaan lento Alicantesta Helsinkiin kestää noin 4 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen