Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Madrid & Toledo junalla

 • Kaupunkilomat
 • Espanja
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde Sisä-Espanjan kulttuurin vieteltäväksi. Tarjoukseen sisältyy 4 tai 5 yön majoitukset Madridissa ja Toledossa, lennot Helsingistä, junamatkat kaupunkien välillä, käsimatkatavara ja aamiaiset.

Lisää seuraavaan kaupunkilomaasi ripaus kulttuurihistoriaa matkaamalla Espanjan kahteen pääkaupunkiin yhdellä reissulla. Kiertele Madridin taidegallerioissa, puistoissa ja kuvauksellisilla aukioilla ennen junamatkaa UNESCOn varjelemaan Toledon kaupunkiin. Bongaa Picasson, Goyan ja El Grecon mestariteoksia. Sippaile sangriaa, tutustu tapaksiin ja popsi paikallista bocadilloa. Keski-Espanjan kulttuuriperintö, keittiötaiteen maukkaimmat palat ja alati hymyilevä aurinko turvaavat varmasti onnistuvan loman. Katso itsellesi sopiva lähtöpäivä matkakalenterista.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Madrid
 • 3 yön majoitus Hotel Príncipe Píossa (Madrid)
 • 1 tai 2 yön majoitus Casona de la Reynassa (Toledo)
 • Meno-paluujunamatkat Madrid–Toledo (2. luokka)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Madrid

Tervetuloa Espanjan pääkaupunkiin! Matkan alkupuoliskon ajan ehdit tutustumaan Madridin huikeaan kulttuuriantiin. Hotellisi sijaitsee aivan kuninkaallisen palatsin vieressä, joten paikalle päästyäsi voit suunnata välittömästi Calle de Bailen nähtävyyksien äärelle ja ihastelemaan palatsin aarteit… Lue lisää

Hotel Príncipe Pío

Päivä 3: Toledo (5 yön matkalla päivät 3–4)

Kolmantena matkapäivänä on aika suunnata kohti historiallista Kastilia- La Manchan itsehallintoalueen pääkaupunkia Toledoa. 35 minuutin junamatkan päästä löytyy UNESCOn maailmanperintökohde, joka on tänä päivänä suosittu turistikohde. Vuorotellen juutalaisten, kristittyjen ja muslimien vallan al… Lue lisää

Hotel Casona de la Reyna

Päivä 4: Paluu Madridiin (5 yön matkalla päivä 5)

Täällä taas! Etsi viimeisenä päivänäsi käsiisi se kaikki, mikä ensimmäisellä visiitillä jäi näkemättä. Kulje hotellisi läheiselle Plaza Mayorille, kaupungin keskusaukiolle, missä pääset ihailemaan ympärillesi kohoavia rakennuksia ja runsaita tuliaismahdollisuuksia. Rauhoitu päivän päätteeksi Par… Lue lisää

Kaupunkien väliset junamatkat

Tarjoukseen sisältyy 2. luokan junamatka Madridin päärautatieasemalta Toledon rautatieasemalle ja takaisin. Junamatka kestää yhteensä noin 35 minuuttia. Kaikki tarvittavat liput ja lisätiedot saat muiden matka-asiakirjojesi kanssa sähköpostiisi.

 • Madridin Atocha-rautatieasema sijaitsee 3,2 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 12 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta 450 metrin päässä hotelliltasi sijaitsevalta Plaza De Españan pysäkiltä metroon numero 3 ja jäädä pois Palos De La Fronteran asemalla. Täältä kävelymatkaa juna-asemalle on noin 600 metriä. Matka kestää yhteensä 20 minuuttia.
 • Toledon rautatieasema sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 4 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta linja-auton numero 12 kyytiin Estación de Autobusesin linja-autoasemalla ja jäädä pois Carreras de San Sebastianin pysäkillä. Pysäkiltä on noin 30 metrin matka hotellille. Matka kestää yhteensä noin 15 minuuttia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Madridin lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometrin päässä hotellista. Taksilla olet perillä noin 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentokentän pysäkiltä junaan C1 ja jäädä pois Príncipe Píon pysäkillä. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä. Matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa noin 5,00 €.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja yksi 0–1-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa sylivauvan hinnan lennoista.
2–17-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotel Príncipe Píosta löytyy esteettömiä huoneita ja hotellissa on hissi. Casona de la Reynassa on hissi, mutta hotellin huoneet eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä.

Internet

Maksuton Wi-Fi molemmissa hotelleissa

Madridin keskilämpötilat

Huhtikuu +5...17 °C
Toukokuu +8...22 °C
Kesäkuu +13...29 °C
Heinäkuu +16...33 °C
Elokuu +16...33 °C
Syyskuu +14...29 °C
Lokakuu +9...21 °C

Junaliput

Junalippusi lähetetään sähköpostitse muiden matka-asiakirjojen kanssa

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Tietoa Madridista

Madridin väkiluku on noin 3 165 000.

Espanjassa puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 500 m
Parque del Retiro 2,6 km
Museo del Prado 2,6 km
Reina Sofia 2,9 km
Puerta del Sol 1,2 m
Madridin lentokenttä 22 km
Madridin päärautatieasema 3,2 km

Liikkuminen Madridissa

Madridissa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolmetoista metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50–3,00 €. Lippuja voi ostaa joko asemilta tai kulkuneuvoista. Suosittelemme hankkimaan kymmenen kerran lipun, joka maksaa 12,50–18,30 €.

Tietoa Toledosta

Toledon väkiluku on noin 282 313.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Toledon rautatieasema 2,5 km
Toledon katedraali 700 m
Alcázar 1,1 km
San Juan de los Reyesin luostari 800 m
El Grecon museo 450 m

Liikkuminen Toledossa

Kätevin tapa liikkua kompaktissa Toledossa on jalkaisin. Kaupungissa kulkee myös paikallisbusseja ja takseja. Pakkaathan mukaasi hyvät kävelykengät, sillä suurin osa Toledon kaduista on jyrkkiä ja mutkaisia mukulakivikatuja.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkia. Huomioithan, että pankkisi veloittaa käteisnostoista noin euron.

Espanjan hintataso

Pääkaupunkina Madrid on muuta Espanjaa kalliimpi kohde. Hinnat pysyttelevät kuitenkin Helsingin hintoja alhaisempina. Toledo on Madridia edullisempi kohde.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 40,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60 €
Metro- tai linja-autolippu 1,50–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Madridiin kestää noin 4,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Príncipe Pío sijaitsee aivan kuninkaallisen palatsin ja muiden Madridin nähtävyysten lähettyvillä. Matka lentokentältä hotellille kestää autolla noin 35 minuuttia ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen noin 45 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen