• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen ihmeiden Brasiliaa

 • Kiertomatkat
 • 12, 13, 15 tai 16 yötä
 • Brasilia
hinta alkaen € 1.859,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Trooppiset elämykset kutsuvat Brasilian kiertomatkalle! Tarjoukseen sisältyy 11 tai 14 yön majoitukset Rio de Janeirossa, Foz do Iguaçussa, Paratyssa ja Ilha Grandella, lennot Helsingistä, maan sisäiset lennot, polkupyöräretki, kaksi retkeä Iguassun putouksille, aamiaiset, kuljetukset ja käsimatkatavara.

Osallistu elämäsi seikkailulle Etelä-Amerikan suurimmassa valtiossa ja koe upeita luonto- sekä kulttuurielämyksiä ikimuistoisen kiertomatkan aikana. Vaikutu eläväisistä kaupungeista, koe historiaa siirtomaa-aikaisissa kohteissa, näe vaikuttavia vesiputouksia ja sademetsiä sekä upota varpaasi valkeaan hiekkaan upeilla paratiisirannoilla. Tanssi samban rytmiin Rion kaduilla, lumoudu Kristus-patsaalta avautuvista maisemista, vaikutu Iguassun putousten kauneudesta, tunne historian havinaa Paratyn historiallisten rakennusten keskellä sekä nauti ihanasta lomatunnelmasta Ilha Granden paratiisisaarella. Bem vindo ao Brasil – tervetuloa Brasiliaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rio de Janeiro
 • Maan sisäinen lento Rio de Janeiro–Foz do Iguaçu ja Foz do Iguaçu–São Paulo
 • 3 yön majoitus Mirador Rio Copacabana Hotelissa**** tai vastaavassa hotellissa (Rio de Janeiro)
 • 3 yön majoitus Foz Plaza Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Foz do Iguaçu)
 • 3 yön majoitus Pousada do Principessä tai vastaavassa hotellissa (Paraty)
 • 2 tai 5 yön majoitus Recreio da Praiassa tai vastaavassa hotellissa (Ilha Grande)
 • Aamiaiset
 • Opastettu polkupyöräretki Rio de Janeirossa 2. matkapäivänä (ei sisällä kuljetuksia)
 • Koko päivän opastettu retki Argentiinan puolelle Iguassun putouksia 5. matkapäivänä
 • Koko päivän opastettu retki Brasilian puolelle Iguassun putouksia 6. matkapäivänä
 • Lentokenttäkuljetukset, kuljetukset hotellien välillä, edestakaiset lauttaliput Angra dos Reisistä Ilha Grandeen ja kuljetukset Iguassun putouksille 5. ja 6. matkapäivinä
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Gran Aventura -veneretki Iguassun putouksilla
 • Helikopteriajelu Iguassun putouksilla
 • Koko päivän retki Rio de Janeirossa
 • Veneretki Paratyssa kuunarilla
Reitti

Päivä 1 - 3: Värikäs Rio de Janeiro

Ainutlaatuinen kiertomatkasi alkaa suurenmoiseksi kaupungiksi kutsutusta Rio de Janeirosta, joka on tunnettu erityisesti värikkäistä ja eläväisistä sambakarnevaaleistaan. Sinua on lentokentällä vastassa kuljettaja, joka vie sinut kiertomatkan ensimmäiselle hotellille. Loppupäivän voit viettää ha… Lue lisää

Mirador Rio Copacabana Hotel  tai vastaava

Päivä 4 - 6: Foz do Iguaçu ja Iguassun putoukset

Matkan neljäntenä päivänä on aika hyvästellä eläväinen Rio ja suunnata kohti Brasilian vehreitä luontomaisemia. Matkaat Foz do Iguaçuun lentokoneella, joka sijaitsee aivan Paraguayn ja Argentiinan rajalla. Foz do Iguaçussa sinut vastaanottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Loppupäivän v… Lue lisää

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  tai vastaava

Päivä 7 - 9: Siirtomaa-aikainen Paraty

Seitsemäntenä päivänä on aika suunnata kohti Paratyn paratiisimaisia maisemia. Lennät Foz do Iguaçusta São Pauloon, josta matka jatkuu yksityisellä kuljetuksella noin 270 kilometrin verran kohti Paratya. Costa Verden rannikolla sijaitseva Paraty on Rio de Janeiron osavaltion eteläisin kaupunki, … Lue lisää

Pousada do Príncipe - Avenida Roberto Silveira - Centro  tai vastaava

Päivä 10 - 15: Ilha Granden paratiisirannat

Kiertomatkan viimeisenä kohteena on Rio de Janeiron osavaltion edustalla sijaitseva unenomainen Ilha Grande -saari. Vietät saarella joko 2 tai 5 yötä valitsemasi matkan mukaan. Huomioithan, että Ilha Grandella ei ole lainkaan nostoautomaatteja, joten varaa mukaasi tarpeeksi käteistä.

Ky… Lue lisää

Recreio da Praia  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

 • Koko päivän kestävä kierros Rio de Janeirossa (päivä 3). Näet kierroksen aikana maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon kuuluvan Kristus-patsaan, joka komeasti seisoo Corcovadon huipulla 38 metrin korkuisena. Pääset lisäksi köysivaunun kyydissä Sokeritoppa-vuorelle ihastelemaan upeita maisemia Rioon, ohittamaan Maracana Stadiumin sekä Sambadromen, jossa kuuluisat sambakarnevaalit järjestetään. Kierros alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 17.00. Kierrokseen sisältyy lounas Churrascaria-ravintolassa, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut.
 • Gran Aventura -venekierros Iguassun putouksilla (päivä 4 tai 5). Pääse mahdollisimman lähelle vaikuttavia vesiputouksia ikimuistoisen veneajelun aikana. Ajelu kestää noin 30 minuuttia.
 • Helikopteriajelu Iguassun putouksilla (päivä 4 tai 5). Näe yhdet maailman suurimmista vesiputouksista ilmasta käsin! Todellinen kerran elämässä -kokemus kestää noin 10 minuuttia.
 • Veneretki Paratyssa kuunarilla (päivä 8). Kiehtovan veneretken aikana pääset tutkimaan Paratyn rannikkovesistöissä sijaitsevia saaria, joita löytyy alueelta jopa 65 kappaletta. Veneretken aikana sinulla on mahdollisuus pulahtaa turkoosiin veteen uimaan ja snorkkeloimaan sekä käydä nauttimassa paikallisia herkkuja pienten saarten ravintoloissa. Veneretki alkaa klo 11.00 ja kestää noin 6 tuntia. Lounas ja snorkkeli eivät sisälly tarjoukseen.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset 2. matkapäivän polkupyöräkierrokselle
 • Tarjoukseen kuulumattomat ateriat
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Sisäänpääsymaksu Foz do Iguaçun kansallispuistoon
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in hotelleihin

Alkaen klo 12.00

Check-out hotelleista

Ennen klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustava maksaa lisämaksun majoituksesta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.
Kolmas aikuinen majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Sinua odottaa Rio de Janeiron lentokentällä TravelBird-logoa ja nimeäsi kantavaa kylttiä pitelevä kuljettaja. Huomioithan, että saatat joutua odottamaan kuljetustasi lentokentällä.

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Maan sisäinen lento

Tarjoukseen sisältyy maan sisäinen lento Rio de Janeirosta Foz do Iguaçuun ja Foz do Iguaçusta São Pauloon. Huomioithan, että maan sisäisellä lennolla on välilasku joko São Paolossa tai Curitubassa. Saat lentoliput sähköpostiisi noin 3 viikkoa ennen matkalle lähtöä. Lento Rio de Janeirosta lähtee joko Rio de Janeiro-Galeão International Airportista (GIG) tai Santos Dumont Airportista (SDU). Lentoyhtiönä toimii joko GOL, TAM, Azul tai Avianca. Matkaan sisältyy käsimatkatavara sekä 23 kg painoinen ruumamatkatavara.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Rahayksikkö

Brasilian rahayksikkö on Brasilian real (BRL), joka on arvoltaan noin 0,30 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista. Huomioithan, että Ilha Grandella ei ole lainkaan nostoautomaatteja, joten muistathan varata tarpeeksi käteistä mukaan.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Brasilian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50–7,20 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,85–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,20 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,85 €
Linja-autolippu noin 0,75–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–1,15 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Brasilian aikaero Suomeen on kesäisin -6 tuntia ja talvisin -4 tuntia

Tietoa kohteesta

Brasilian väkiluku on noin 200 miljoonaa.

Brasiliassa puhutaan portugalia. Suurimpien kaupunkien turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Brasilian ilmasto

Suurimmassa osassa Brasiliaa vallitsee trooppinen ilmasto kun taas maan eteläosassa on subtrooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 20 celsiusasteen lukuun ottamatta vuoristoisia alueita ja maan eteläosia. Amazonin alueella lämpötilat voivat kohota joulu-helmikuussa jopa 40 celsiusasteeseen. Brasilian pohjoisosan sadekausi on tammi-huhtikuussa, koillisosan huhti-heinäkuussa ja Rio de Janeiroa ympäröivän alueen marras-maaliskuussa. Sadekuurot sadekausina kestävät tunnista pariin tuntiin päivässä.

Viisumi ja passi

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia alle 3 kuukautta kestävillä turistimatkoilla Brasiliaan tai Argentiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Tarkistathan Ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Rokotukset

Matkustaessasi Brasiliaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan sekä estolääkityksen malariaa vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä São Pauloon välilaskun kanssa kestää noin 18–24 tuntia.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen