• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen ihmeiden Brasiliaa

Kiertomatkat 12, 13, 15 tai 16 yötä Brasilia

per henkilö alkaen € 2.179,00
perustuen 2 henkilöön

Trooppiset elämykset kutsuvat Brasilian kiertomatkalle! Tarjoukseen sisältyy 11 tai 14 yön majoitukset Rio de Janeirossa, Foz do Iguaçussa, Paratyssa ja Ilha Grandella, lennot Helsingistä, maan sisäiset lennot, polkupyöräretki, kaksi retkeä Iguassun putouksille, aamiaiset, kuljetukset ja käsimatkatavara.

Osallistu elämäsi seikkailulle Etelä-Amerikan suurimmassa valtiossa ja koe upeita luonto- sekä kulttuurielämyksiä ikimuistoisen kiertomatkan aikana. Vaikutu eläväisistä kaupungeista, koe historiaa siirtomaa-aikaisissa kohteissa, näe vaikuttavia vesiputouksia ja sademetsiä sekä upota varpaasi valkeaan hiekkaan upeilla paratiisirannoilla. Tanssi samban rytmiin Rion kaduilla, lumoudu Kristus-patsaalta avautuvista maisemista, vaikutu Iguassun putousten kauneudesta, tunne historian havinaa Paratyn historiallisten rakennusten keskellä sekä nauti ihanasta lomatunnelmasta Ilha Granden paratiisisaarella. Bem vindo ao Brasil – tervetuloa Brasiliaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rio de Janeiro
 • Maan sisäinen lento Rio de Janeiro–Foz do Iguaçu ja Foz do Iguaçu–São Paulo
 • 3 yön majoitus Mirador Rio Copacabana Hotelissa**** tai vastaavassa hotellissa (Rio de Janeiro)
 • 3 yön majoitus Foz Plaza Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Foz do Iguaçu)
 • 3 yön majoitus Pousada do Principessä tai vastaavassa hotellissa (Paraty)
 • 2 tai 5 yön majoitus Recreio da Praiassa tai vastaavassa hotellissa (Ilha Grande)
 • Aamiaiset
 • Opastettu polkupyöräretki Rio de Janeirossa 2. matkapäivänä (ei sisällä kuljetuksia)
 • Koko päivän opastettu retki Argentiinan puolelle Iguassun putouksia 5. matkapäivänä
 • Koko päivän opastettu retki Brasilian puolelle Iguassun putouksia 6. matkapäivänä
 • Lentokenttäkuljetukset, kuljetukset hotellien välillä, edestakaiset lauttaliput Angra dos Reisistä Ilha Grandeen ja kuljetukset Iguassun putouksille 5. ja 6. matkapäivinä
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Gran Aventura -veneretki Iguassun putouksilla
 • Helikopteriajelu Iguassun putouksilla
 • Koko päivän retki Rio de Janeirossa
 • Veneretki Paratyssa kuunarilla
 1. Päivä 1 - 3: Värikäs Rio de Janeiro

  Ainutlaatuinen kiertomatkasi alkaa suurenmoiseksi kaupungiksi kutsutusta Rio de Janeirosta, joka on tunnettu erityisesti värikkäistä ja eläväisistä sambakarnevaaleistaan. Sinua on lentokentällä vastassa kuljettaja, joka vie sinut kiertomatkan ensimmäiselle hotellille. Loppupäivän voit viettää haluamaasi tapaan. Lähde tutustumaan riolaisten arkeen seuraamalla Copacabanan rannalle kerääntyneitä paikallisia pelaamassa jalkapalloa, nauti lämpimästä auringosta samaisella rannalla ja hemmottele itseäsi caipirinha-drinkillä yhdessä rantabulevardin kuppiloista. Ihastele Corcovadon huipulla majesteettisesti seisovaa Kristus-patsasta sekä hyppää köysivaunun kyytiin ja suuntaa vaikuttavalle Sokeritoppa-vuorelle nauttimaan henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Liikuta lanteitasi samban tahtiin Rion kaduilla ja virittäydy brasilialaiseen tunnelmaan – tästä alkaa ikimuistoinen kiertomatka!

  Toisena lomapäivänäsi pääset tutustumaan Rio de Janeiroon polkupyörän kyydissä. Kaupungin nähtävyyksille sinut vie paikallinen englantia puhuva opas. Pyöräilet muun muassa valkeahiekkaisen Copacabanan rannan äärellä sekä tutustut Lagoan ja Botafogon alueisiin. Kierros alkaa klo 9.00 ja kestää noin 3 tuntia. Huomioithan, että kuljetus polkupyöräretken aloituspaikkaan ei sisälly hintaan.

  Matkan kolmantena päivänä pääset tutustumaan Rio de Janeiroon omaan tahtiisi. Voit halutessasi lisätä varausvaiheessa tilaukseesi myös koko päivän kestävän kierroksen Riossa. Kaupunki toimii kotina koko Brasilian symbolina tunnetulle Kristus-patsaalle, joka vaikuttavuutensa ansiosta kuuluu myös maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon. Pääset kierroksen aikana muun muassa vierailemaan Corcovadolla ihastelemassa upeita maisemia.

  Dubbelrum på Hotel Mirador

  Hotel Mirador Rio Copacabana****tai vastaava

  Hotelli Rio de Janeiro, Brasilia

  Neljän tähden Hotel Mirador Rio Copacabana sijaitsee Copacabanan kaupunginosassa vain parin korttelin päässä Brasilian kuuluisimmasta uimarannasta. Hotellin katolta on upeat näkymät vuorille ja rannalle, ja lisäksi sieltä löytyy uima-allas. Heti sisälle hotelliin astuessasi pääset kokemaan ystävällisen henkilökunnan vieraanvaraisuuden.

  Hotellin ravintola tarjoaa päivittäin maistuvan aamiaisbuffetin, joka koostuu muun muassa valikoimasta leipiä, leivonnaisia ja voisarvista, jotka valmistetaan hotellin leipomossa, sekä tuoremehuista ja trooppisista hedelmistä piristääkseen päivääsi heti aamusta! Iltaisin voit nauttia virkistävistä cocktaileista hotellin baarissa.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 - 6: Foz do Iguaçu ja Iguassun putoukset

  Matkan neljäntenä päivänä on aika hyvästellä eläväinen Rio ja suunnata kohti Brasilian vehreitä luontomaisemia. Matkaat Foz do Iguaçuun lentokoneella, joka sijaitsee aivan Paraguayn ja Argentiinan rajalla. Foz do Iguaçussa sinut vastaanottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Loppupäivän voit viettää haluamaasi tapaan. Foz do Iguaçu on tunnettu vaikuttavasta UNESCOn suojelemasta Iguaçun kansallispuistosta, jossa sijaitsee myös yhdet Brasilian kauneimmista luontonähtävyyksistä: Iguassun vesiputoukset. Seuraavien päivien aikana tulet näkemään Iguaçun kansallispuiston sademetsän keskellä sijaitsevat putoukset sekä Brasilian että Argentiinan puolelta. Iguassun vesiputoukset kuuluvat maailman suurimpiin ja ovat vaikuttava näky kokonsa sekä niitä ympäröivän luonnon puolesta. Putoukset koostuvat yli kahdestasadasta vesiputouksesta, jotka ovat levittäytyneet yli 2,5 kilometrin pituudelle.

  Matkan viidentenä päivänä pääset tutustumaan vesiputouksiin Argentiinan puolelta. Yksityinen retki huikeille Iguassun vesiputouksille alkaa klo 9.00, jolloin opas hakee sinut hotelliltasi. Vaikutu valtavasta vesimäärästä, joka putousten huipulta laskeutuu mahtipontisesti kapeaan rotkoon. Kuudentena päivänä sinut haetaan myös klo 9.00 yksityiselle retkelle Brasilian puolella sijaitseville putouksille. Vaikka putoukset sijaitsevat suurilta osin Argentiinan puolella, tarjoaa Brasilian puolelta avautuvat näkymät kuitenkin parhaimmat maisemat. Ja aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden lähteä ainutlaatuiselle helikopteriajelulle putousten yläpuolelle! Voit halutessasi myös lisätä varaukseesi veneretken vesiputouksilla. Iltapäivällä palaat takaisin hotellillesi, jossa voit rauhassa levätä ja muistella parin edellisen päivän upeita maisemia sekä lähettää ottamiasi valokuvia kotiväelle ihailtavaksi.

  Foz Plaza + Pool

  Foz Plaza Hoteltai vastaava

  Hotelli Foz do Iguaçu, Brasilia

  Hotellisi sijaitsee aivan Foz do Iguaçun keskustassa, mikä antaa sinulle loistavan mahdollisuuden kierrellä kaupungilla mielesi mukaan. Modernissa ja mukavassa hotellissasi on oma ulkouima-allas, lahjatavaraliike sekä ravintola, missä pääset nauttimaan päivittäisen aamiaisesi.
  Huoneet: Huoneesi on varustettu ilmastoinnilla, minibaarilla, tallelokerolla ja televisiolla.

  Lue lisää
 3. Päivä 7 - 9: Siirtomaa-aikainen Paraty

  Seitsemäntenä päivänä on aika suunnata kohti Paratyn paratiisimaisia maisemia. Lennät Foz do Iguaçusta São Pauloon, josta matka jatkuu yksityisellä kuljetuksella noin 270 kilometrin verran kohti Paratya. Costa Verden rannikolla sijaitseva Paraty on Rio de Janeiron osavaltion eteläisin kaupunki, ja täällä tunnet kuin aika olisi pysähtynyt Portugalin siirtomaa-aikoihin. Paratya reunustaa mahtipontiset vuoret, vehreät viidakot, kauniit vesiputoukset ja valkeahiekkaiset rannat, jotka kaikki muodostavat paratiisimaisen Paratyn. Seuraavien päivien aikana pääset nauttimaan Brasilian auringosta ja rentoutumaan hiekkarannoilla. Varaa aikaa myös kaupungin historiallisen keskustan tutustumiseen ja lähde patikoimaan sademetsien syvyyksiin. Paraty on pysynyt ulkomuodoltaan lähes samanlaisena kuin siirtomaa-aikoinaan, ja kaupungin rauhallinen ilmapiiri sekä historialliset kohteet tarjoavat ihanaa vaihtelua Rio de Janeiron vilinälle sekä Iguassun putousten vaikuttavuudelle.

  room

  Pousada do Príncipetai vastaava

  Hotelli Paraty, Brasilia

  Viehättävä Pousada do Príncipe -hotelli sijaitsee siirtomaatyylisessä rakennuskessa historiallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä Paratyssa. Voit rentoutua hotellin uima-altaalla. Hotellilta kävelee muutamassa minuutissa kaupungin keskustaan.
  Huoneet: Huoneista on näkymät uima-altaalle ja puutarhaan. Varustukseen kuuluu televisio, ilmastointi, minibaari, puhelin ja kylpyhuone suihkulla.

  Lue lisää
 4. Päivä 10 - 15: Ilha Granden paratiisirannat

  Kiertomatkan viimeisenä kohteena on Rio de Janeiron osavaltion edustalla sijaitseva unenomainen Ilha Grande -saari. Vietät saarella joko 2 tai 5 yötä valitsemasi matkan mukaan. Huomioithan, että Ilha Grandella ei ole lainkaan nostoautomaatteja, joten varaa mukaasi tarpeeksi käteistä.

  Kymmenentenä päivänä sinut kuljetetaan Paratysta Angra dos Reisin satamaan, josta kuljet lautalla Ilha Granden kauniille saarelle. Turkoosinsinisen veden keskeltä nouseva saari on vaikuttava näky villeine ja vehreine kasvustoineen sekä huojuvine palmupuineen. Sademetsien uumenista saatat kuulla jopa mölyapinoiden huutoa, joka voi kantautua jopa viiden kilometrin päähän. Ilha Grande lumoaa kaikki saarella vierailevat ainutlaatuisuudellaan ja aitoudellaan, sillä suurin osa saaresta on suojeltua ja täten koskematonta luontoa. Saarelta löytyy muutamia pieniä kyliä, jonne johtavat tiet ovat kapeita ja mutkaisia. Yksi näistä mutkaisista kujista vie kauniille Lopes Mendesin rannalle. Tie on kokonaan ajoneuvoilta suljettu, joten matkan aikana voit vain nauttia maisemista uskomattomille vesiputouksille ja vehreille kukkuloille.

  Loman kahdentenatoista tai viidentenätoista päivänä sinut kuljetetaan takaisin Rio de Janeiron lentokentälle, josta lentokone takaisin kohti Suomea lähtee. On aika sanoa hyvästit mielettömälle Brasilialle mieli täynnä unohtumattomia muistoja ja kamera pullollaan postikorttimaisia valokuvia – adeus, Brasil!

  Hats on bed

  Recreio da Praiatai vastaava

  Hotelli Angra dos Reis, Brasilia

  Hurmaava hotellisi sijaitsee Ilha Granden suurimmassa kylässä, Vila do Abraãossa. Kylässä on noin 3 000 asukasta. Lähin hiekkaranta löytyy aivan hotellisi vierestä, ja hotelliltasi on upeat näkymät rannikolle ja sitä reunustaville vuorille. Recreio da Praian lähettyviltä löydät useita baareja ja ravintoloita. Huoneet on varustettu televisiolla, minibaarilla, hiustenkuivaimella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

 • Koko päivän kestävä kierros Rio de Janeirossa (päivä 3). Näet kierroksen aikana maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon kuuluvan Kristus-patsaan, joka komeasti seisoo Corcovadon huipulla 38 metrin korkuisena. Pääset lisäksi köysivaunun kyydissä Sokeritoppa-vuorelle ihastelemaan upeita maisemia Rioon, ohittamaan Maracana Stadiumin sekä Sambadromen, jossa kuuluisat sambakarnevaalit järjestetään. Kierros alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 17.00. Kierrokseen sisältyy lounas Churrascaria-ravintolassa, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut.
 • Gran Aventura -venekierros Iguassun putouksilla (päivä 4 tai 5). Pääse mahdollisimman lähelle vaikuttavia vesiputouksia ikimuistoisen veneajelun aikana. Ajelu kestää noin 30 minuuttia.
 • Helikopteriajelu Iguassun putouksilla (päivä 4 tai 5). Näe yhdet maailman suurimmista vesiputouksista ilmasta käsin! Todellinen kerran elämässä -kokemus kestää noin 10 minuuttia.
 • Veneretki Paratyssa kuunarilla (päivä 8). Kiehtovan veneretken aikana pääset tutkimaan Paratyn rannikkovesistöissä sijaitsevia saaria, joita löytyy alueelta jopa 65 kappaletta. Veneretken aikana sinulla on mahdollisuus pulahtaa turkoosiin veteen uimaan ja snorkkeloimaan sekä käydä nauttimassa paikallisia herkkuja pienten saarten ravintoloissa. Veneretki alkaa klo 11.00 ja kestää noin 6 tuntia. Lounas ja snorkkeli eivät sisälly tarjoukseen.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset 2. matkapäivän polkupyöräkierrokselle
 • Tarjoukseen kuulumattomat ateriat
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in hotelleihin

Alkaen klo 12.00

Check-out hotelleista

Ennen klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustava maksaa lisämaksun majoituksesta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.
Kolmas aikuinen majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Sinua odottaa Rio de Janeiron lentokentällä TravelBird-logoa ja nimeäsi kantavaa kylttiä pitelevä kuljettaja. Huomioithan, että saatat joutua odottamaan kuljetustasi lentokentällä.

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Maan sisäinen lento

Tarjoukseen sisältyy maan sisäinen lento Rio de Janeirosta Foz do Iguaçuun ja Foz do Iguaçusta São Pauloon. Saat lentoliput sähköpostiisi noin 3 viikkoa ennen matkalle lähtöä. Lento Rio de Janeirosta lähtee joko Rio de Janeiro-Galeão International Airportista (GIG) tai Santos Dumont Airportista (SDU). Lentoyhtiönä toimii joko GOL, TAM, Azul tai Avianca. Matkaan sisältyy käsimatkatavara sekä 23 kg painoinen ruumamatkatavara.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Rahayksikkö

Brasilian rahayksikkö on Brasilian real (BRL), joka on arvoltaan noin 0,30 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista. Huomioithan, että Ilha Grandella ei ole lainkaan nostoautomaatteja, joten muistathan varata tarpeeksi käteistä mukaan.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Brasilian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50–7,20 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,85–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,20 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,85 €
Linja-autolippu noin 0,75–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–1,15 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Brasilian aikaero Suomeen on kesäisin -6 tuntia ja talvisin -4 tuntia

Tietoa kohteesta

Brasilian väkiluku on noin 200 miljoonaa.

Brasiliassa puhutaan portugalia. Suurimpien kaupunkien turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Brasilian ilmasto

Suurimmassa osassa Brasiliaa vallitsee trooppinen ilmasto kun taas maan eteläosassa on subtrooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 20 celsiusasteen lukuun ottamatta vuoristoisia alueita ja maan eteläosia. Amazonin alueella lämpötilat voivat kohota joulu-helmikuussa jopa 40 celsiusasteeseen. Brasilian pohjoisosan sadekausi on tammi-huhtikuussa, koillisosan huhti-heinäkuussa ja Rio de Janeiroa ympäröivän alueen marras-maaliskuussa. Sadekuurot sadekausina kestävät tunnista pariin tuntiin päivässä.

Viisumi ja passi

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia alle 3 kuukautta kestävillä turistimatkoilla Brasiliaan tai Argentiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Tarkistathan Ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Rokotukset

Matkustaessasi Brasiliaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan sekä estolääkityksen malariaa vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä São Pauloon välilaskun kanssa kestää noin 18–24 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä