Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Ranskan vehreä Normandia autoillen

 • Kaupunkilomat
 • Caen
hinta alkaen € 349,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Normandian parhaat palat auton ratista käsin! Tarjous sisältää 3 tai 4 yön majoituksen Appart'City Caenissa, aamiaiset, lennot Helsingistä, vuokra-auton koko loman ajaksi sekä käsimatkatavaran.

Historiallinen Normandia kiehtoo dramaattisilla kalliojyrkänteillään, rantaan iskeytyvillä aalloillaan ja vehreällä luonnollaan. Toisen maailmansodan tunnetuimmat taistelutantereet ja sotamuistomerkit värittävät idyllisten kalastajakylien, keskiaikaisten linnoitusten ja omenatarhojen rannikkoseutua. Tällä lomalla voit tarttua vuokra-auton rattiin ja tutustua vaikuttaviin maisemiin sekä Caenin kaupungin tunnetuimpiin museoihin ja nähtävyyksiin. On aika nähdä Ranskan pohjoisrannikko täysin uudesta näkökulmasta.

Tarjous sisältää
 • 3 tai 4 yön majoitus Appart'City Caenissa
 • Meno-paluulennot Helsingistä Pariisiin
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Caen

Tervetuloa Caenin kaupunkiin! Yksi Ranskan historiantäyteisimmistä matkakohteista tuhoutui lähes täysin vuoden 1944 maihinnousun aikana, mutta voit yhä vierailla joissain kaupungin tunnetuimmista rakennuksista, kuten Château de Caenissa ja tuhat vuotta vanhoissa munkkiluostareissa. Sukella alueen mielenkiintoiseen historiaan, kävele pitkin kaupunkia halkovaa jokea ja nauti pitkistä kesäilloista ranskalaisen viinin ja ruoan kyydittämänä. Vieraile myös kaupungin sota- ja elokuvamuseoissa, jotka vievät sinut toisen maailmansodan loppupuolelle, syvälle Normandian maihinnousun historiaan.

Appart City Caen

 • Hotelli
 • Caen, Ranska
Hotel

Moderni hotellisi sijaitsee Caenin keskustan ulkopuolella. Meri ja toisesta maailmansodasta tunnetun Normandian maihinnousun rannat sijaitsevat noin 12 kilometrin päässä hotellilta. Caenin keskusta sen sijaan sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä. Hotellin edessä on pysäkki, josta pääset nousemaan raitiovaunun kyytiin ja matkustamaan keskustan aktiviteettien äärelle noin 10 minuutissa. Aamusi aloitat mukavasti aamiaisella.

Lue lisää
room

Yksiö

Majoitut tilavassa yksiössä, jonka keittokomero on varustettu jääkaapilla, keittotasolla ja tiskikoneella. Huoneesta löytyy lisäksi televisio ja oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla.

Vaikuttava Normandia

Normandian hallinnollisella alueella on pitkä ja rikas historia, jonka tunnetuimmat tapahtumat ajoittuvat toiseen maailmansotaan. Kaunista aluetta hallitsevat lumoavat laitumet ja vehreät maalaismaisemat. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta pääset Caenin lisäksi ihastelemaan Normadian ympäristön tarjoamia aarteita. Tässä muutava vinkki matkailijan inspiraatioksi:

 • Makumatka Normandiaan: Normandia on tunnettu gastronomiastaan, erityisesti juustoistaan, siidereistään sekä omenaleivoksistaan. Vieraile siis ihmeessä lukuisilla siideritiloilla. Sen sijaan kotiinviemiseksi kannattaa viedä purkillinen paikallista omenahilloa. Nam!
 • Mont Saint-Michel: vieraile Normandian kuuluisimmalla nähtävyydellä, UNESCOn suojelemalla Mont Saint-Michelin luostarisaarella. Usein vaikuttavaa saarta verrataan antiikin maailman seitsemään ihmeeseen. Ei siis ihme, että kohde on julistettu Ranskan historialliseksi monumentiksi 1800-luvulla.
 • Étretat: noin 116 kilometrin päässä Caenista sijaitseva Étretat on tunnettu näyttävistä rannoistaan ja jylhistä kallioistaan. Matkan aikana ajat läpi kuuluisan Le Pont de Normandien sillan. Voit myös pysähtyä Le Havren merkittävässä satamakaupungissa, jonka kokonaan uudelleenrakennettu keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 0,80 € per henkilö ja yö
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–2-vuotias sylivauva

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellin yleisissä tiloissa

Pysäköinti

Pysäköinti on saatavilla 5,00 € per auto ja yö

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Normandian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Raitiovaunulippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Caenin väkiluku on noin 115 000.

Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Pariisin Orly-lentokenttä 249 km
Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä 257 km
Château de Caen 2,8 km
L'Abbaye aux Hommesin munkkiluostari 4,1 km
Le Havre 95 km
Honfleur 65 km
Mont Saint-Michelin luostarisaari 130 km

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Moderni Appart'City Caen sijaitsee Caenin keskustan ulkopuolella. Meri ja toisesta maailmansodasta tunnetun Normandian maihinnousun rannat sijaitsevat noin 12 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen