Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Olutkierros Baijerin pääkaupungissa

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • München
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Makuelämyksiä Münchenissä. Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yötä Hotel Danielissa, aamiaiset, lennot ja kierroksen baijerilaisten makujen maailmassa.

Willkommen in München! Baijerin ainutlaatuista tunnelmaa hehkuva pääkaupunki täyttää kaikki ihanan kaupunkiloman vaatimukset. Hurmaava sekoitus modernin suurkaupungin vilinää ja pitkiä baijerilaisia perinteitä pitävät kiinnostuksesi yllä koko loman ajan. Kiertele värikkäällä Viktualienmarktilla ja katsasta raatihuone Marienplatzilla. Englantilainen puutarha ja Isar-joki eivät nekään säästä sinua ihastumiselta. Matkan kohokohdat ovat kuitenkin baijerilaiset makuelämykset, jotka tulevat tutuksi ikimuistoisen olutkierroksen aikana. Baijerilaiset oluethan ovat tunnettuja ympäri maailman, joten tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus. Eihän matka Saksan olutkaupunkiin ole täydellinen, jos siinä ei ole mukana paikallisia makuja!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät vaauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Danielissa
 • Kierros baijerilaisten oluiden maailmassa (loman toisena iltana)
 • Aamiaiset
München

Maailmankuulun Oktoberfest-olutjuhlan mahtava koti München tarjoaa elämyksellisen kaupunkilomakokemuksen vuodenajasta riippumatta. Frauenkirche-katedraali sekä eläväinen Stachusinakin tunnettu aukio Karlsplatz ovat ehdottomien nähtävyyksien listalla barokkipalatsi Nymphenburgin linnan ja Kiinalaisen tornin rinnalla. Tutustu myös maineikkaisiin mestariteoksiin Neue ja Alte Pinakothekissa sekä nykytaiteeseen Pinakothek der Modernessa. Tee vähintään ikkunaostoksia Maximilianstrassen ylellisissä liikkeissä ja koe Schwabing-alueen urbaani tunnelma kahvikupillisen ääressä. Tietenkin matkaan kuuluu myös kylmä huurteinen jos toinenkin – onhan Baijeri yksi maailman oluttuotannon hohtavimmista helmistä. München on Saksan tärkein olutpanimokaupunki, joten täällä makuelämyksiä janoisille riittää!

Hotel Daniel

 • Hotelli
 • München, Saksa
Restaurant NY

Kodikas Hotel Daniel sijaitsee aivan Münchenin keskustan lähettyvillä ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien lähellä. Vaikuttava Frauenkirche sijaitsee vain 700 metrin päässä hotellilta. Kaupungin päärautatieasemallekin on vain 10 minuutin kävelymatka. Hotel Daniel sijaitsee täydellisellä paikalla Müncheniin tutustumiseen. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri, ja henkilökunta auttaakin mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa. Nautit päivittäin maistuvan aamiaisen hotellin ravintolassa.

 • +-4
Lue lisää
Dobbeltrom NY

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava parivuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Olutkierros Münchenin sydämessä

Prost! Müncheniä kutsutaan usein koko maailman olutpääkaupungiksi. Onhan valloittava kaupunki koti lukuisille oluttuville ja -kellareille sekä tietysti legendaariselle Oktoberfestille. Olutta on pantu Baijerin alueella jo 3000 vuoden ajan, joten on selvää, että maukkaimman oluen salat löytyvät müncheniläisten panimoiden reseptikirjoista. Sanonnan mukaan muut maat ottavat oluttuotannossaan mallia Saksasta, ja Saksa ottaa mallia Münchenistä. Tällä lomalla ymmärrät, miksi.

Kierros Münchenin olutkulttuurin pyörteisiin järjestetään lomasi toisena iltana. Noin 3,5 tuntia kestävän kierroksen aikana pääset vierailemaan paikallisten suosimissa baareissa ja maistelemaan ihania herkkuja samalla kun tutustut kaupungin ympäristöön sekä historiaan. Kierroksen aikana maistellaan erilaisia oluita sekä baijerilaisen keittiön erikoisuuksia, vieraillaan oluesta ja Oktoberfestista kertovassa museossa sekä ihastellaan perinteistä biergartenia. Kierros päättyy Hofbräuhausiin, joka on kaupungin ehdottomasti tunnetuin panimo. Huomioithan, että Hofbräuhausissa nautitut oluet eivät kuulu tarjoukseen.

Kierros alkaa klo 18.00 Hauptbahnhofilta eli Münchenin päärautatieasemalta, joka sijaitsee vain 800 metrin päässä hotelliltasi. Näin ollen olet kävellen perillä noin 10 minuutissa. Kierros päättyy Hofbräuhausiin, joka sijaitsee noin 1,3 kilometrin päässä hotelliltasi. Saat liput kierrokselle matka-asiakirjojesi mukana.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
 • Kuljetukset kierroksen lähtöpisteeseen
 • Hofbräuhausissa nautitut oluet
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
13–17 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
3–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 39 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa liikkumiseen on juna, jolloin olet perillä 40 minuutissa. Nouse Münchenin lentokentältä junan kyytiin ja jää pois München Karlsplatzin asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 150 metriä. Matka maksaa noin 5,00 €.

Tietoa kohteesta

Münchenin väkiluku on noin 1 378 176.

Münchenissä puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 120 m
Höfbrähausin oluttalo 1,3 km
Frauenkirche 750 m
Neues Rathaus 900 m
Dachaun keskitysleiri 18 km
Münchenin lentokenttä 39 km

Liikkuminen kohteessa

Vaikka München on suuri metropoli, on sen ydinkeskusta suhteellisen kompakti. Näin ollen vaivattomin tapa keskustassa liikkumiseen on jalkaisin. Münchenissä on kuitenkin erinomainen, koko kaupungin kattava joukkoliikenneverkosto. Vaivattomin liikkumismuoto on S- ja U-bahn-junat, mutta myös raitiovaunuilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Öisin käytössä on linja-autoja. Mikäli haluat liikkua julkisilla useampaan otteeseen, kannattaa hankkia 6,20 € maksava päivälippu, jonka voi ostaa kerralla useammalle päivälle.

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Münchenin hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1,8 °C
Helmikuu -0,6 °C
Maaliskuu +2,9 °C
Huhtikuu +7,5 °C
Toukokuu +12,4 °C
Kesäkuu +15,6 °C
Heinäkuu +17,5 °C
Elokuu +16,8 °C
Syyskuu +13,4 °C
Lokakuu +7,8 °C
Marraskuu +2,4 °C
Joulukuu -1,0 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Daniel sijaitsee Münchenin keskustassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä lähtee suoria junia Münchenin päärautatieasemalle noin 15 minuutin välein.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen