• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Olutkierros Baijerin pääkaupungissa

Kaupunkilomat 2, 3 tai 4 yötä München

per henkilö alkaen € 559,00
perustuen 2 henkilöön

Makuelämyksiä Münchenissä. Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Danielissa, aamiaiset, lennot Helsingistä, kierroksen baijerilaisten makujen maailmassa sekä käsimatkatavaran.

Willkommen in München! Baijerin ainutlaatuista tunnelmaa hehkuva pääkaupunki täyttää kaikki ihanan kaupunkiloman vaatimukset. Hurmaava sekoitus modernin suurkaupungin vilinää ja pitkiä baijerilaisia perinteitä pitävät kiinnostuksesi yllä koko loman ajan. Kiertele värikkäällä Viktualienmarktilla ja katsasta raatihuone Marienplatzilla. Englantilainen puutarha ja Isar-joki eivät nekään säästä sinua ihastumiselta. Matkan kohokohdat ovat kuitenkin baijerilaiset makuelämykset, jotka tulevat tutuksi ikimuistoisen olutkierroksen aikana. Baijerilaiset oluethan ovat tunnettuja ympäri maailman, joten tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus. Eikä matka Saksan olutkaupunkiin ole täydellinen, jos siinä ei ole mukana paikallisia makuja!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–München
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Danielissa
 • Kierros baijerilaisten oluiden maailmassa (loman toisena iltana)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
München

Maailmankuulun Oktobergest-olutjuhlan mahtava koti München tarjoaa elämyksellisen kaupunkilomakokemuksen vuodenajasta riippumatta. Frauenkirche-katedraali sekä eläväinen Stachusinakin tunnettu aukio Karlsplatz ovat ehdottomien nähtävyyksien listalla barokkipalatsi Nymphenburgin linnan ja Kiinalaisen tornin rinnalla. Tutustu myös maineikkaisiin mestariteoksiin Neue ja Alte Pinakothekissa sekä nykytaiteeseen Pinakothek der Modernessa. Tee vähintään ikkunaostoksia Maximilianstrassen ylellisissä liikkeissä ja koe Schwabing-alueen urbaani tunnelma kahvikupillisen ääressä. Tietenkin matkaan kuuluu myös kylmä huurteinen jos toinenkin – onhan Baijeri yksi maailman oluttuotannon hohtavimmista helmistä. München on Saksan tärkein olutpanimokaupunki, joten täällä makuelämyksiä janoisille riittää!

Hotel Daniel

Hotelli München, Saksa
Restaurant NY

Kodikas Hotel Daniel sijaitsee aivan Münchenin keskustan lähettyvillä ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien lähellä. Vaikuttava Frauenkirche sijaitsee vain 700 metrin päässä hotellilta. Kaupungin päärautatieasemallekin on vain 10 minuutin kävelymatka. Hotel Daniel sijaitsee täydellisellä paikalla Müncheniin tutustumiseen. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri, ja henkilökunta auttaakin mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa. Nautit päivittäin maistuvan aamiaisen hotellin ravintolassa.

Lue lisää
Dobbeltrom NY

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut Hotel Danielin viihtyisässä ja kodikkaasti sisustetussa huoneessa. Varustukseen kuuluu televisio ja mukava parivuode. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Olutkierros Münchenin sydämessä

Prost! Müncheniä kutsutaan usein koko maailman olutpääkaupungiksi. Onhan valloittava kaupunki koti lukuisille oluttuville ja -kellareille sekä tietysti legendaariselle Oktoberfestille. Olutta on pantu Baijerin alueella jo 3000 vuoden ajan, joten on selvää, että maukkaimman oluen salat löytyvät müncheniläisten panimoiden reseptikirjoista. Sanonnan mukaan muut maat ottavat oluttuonannossaan mallia Saksasta, ja Saksa ottaa mallia Münchenistä. Tällä lomalla ymmärrät, miksi.

Kierros Münchenin olutkulttuurin pyörteisiin järjestetään lomasi toisena iltana. Noin 3,5 tuntia kestävän kierroksen aikana pääset vierailemaan paikallisten suosimissa baareissa ja maistelemaan ihania herkkuja samalla, kun tutustut kaupungin ympäristöön sekä historiaan. Kierroksen aikana maistellaan erilaisia oluita sekä baijerilaisen keittiön erikoisuuksia, vieraillaan oluesta ja Oktoberfestista kertovassa museossa sekä ihastellaan perinteistä biergartenia. Kierros päättyy Hofbräuhausiin, joka on kaupungin ehdottomasti tunnetuin panimo. Huomioithan, että Hofbräuhausissa nautitut oluet eivät kuulu tarjoukseen.

Kierros alkaa klo 18.00 Hauptbahnhofilta eli Münchenin päärautatieasemalta, joka sijaitsee vain 800 metrin päässä hotelliltasi. Näin ollen olet kävellen perillä noin 10 minuutissa. Kierros päättyy Hofbräuhausiin, joka sijaitsee noin 1,3 kilometrin päässä hotelliltasi. Saat liput kierrokselle matka-asiakirjojesi mukana.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
 • Kuljetukset kierroksen lähtöpisteeseen
 • Hofbräuhausissa nautitut oluet
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjous on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle hengelle

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi aikuista ja yksi 0–17-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huomioithan, että tarjoukseen kuuluva olutkierros on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
3–6-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti
7–12-vuotias majoittuu 30 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti

Huomioithan, että tarjoukseen kuuluva olutkierros on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Lapsialennukset ovat voimassa kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Münchenin hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Münchenin väkiluku on noin 1 378 176.

Münchenissä puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 120 m
Höfbrähausin oluttalo 1,3 km
Frauenkirche 750 m
Neues Rathaus 900 m
Dachaun keskitysleiri 18 km
Münchenin lentokenttä 39 km

Keskilämpötilat

Tammikuu -1,8 °C
Helmikuu -0,6 °C
Maaliskuu +2,9 °C
Huhtikuu +7,5 °C
Toukokuu +12,4 °C
Kesäkuu +15,6 °C
Heinäkuu +17,5 °C
Elokuu +16,8 °C
Syyskuu +13,4 °C
Lokakuu +7,8 °C
Marraskuu +2,4 °C
Joulukuu -1,0 °C

Liikkuminen kohteessa

Vaikka München on suuri metropoli, on sen ydinkeskusta suhteellisen kompakti. Näin ollen vaivattomin tapa keskustassa liikkumiseen on jalkaisin. Münchenissä on kuitenkin erinomainen, koko kaupungin kattava joukkoliikenneverkosto. Vaivattomin liikkumismuoto on S- ja U-bahn-junat, mutta myös raitiovaunuilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Öisin käytössä on linja-autoja. Mikäli haluat liikkua julkisilla useampaan otteeseen, kannattaa hankkia 6,20 € maksava päivälippu, jonka voi ostaa kerralla useammalle päivälle.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 39 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa liikkumiseen on juna, jolloin olet perillä 40 minuutissa. Nouse Münchenin lentokentältä junan S 83151 kyytiin ja jää pois München Karlsplatzin asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 150 metriä. Matka maksaa noin 5,00 €.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Müncheniin kestää noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Daniel sijaitsee Münchenin keskustassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä lähtee suoria junia Münchenin päärautatieasemalle noin 15 minuutin välein.