Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Krakova & Auschwitz

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • Krakova
hinta alkaen € 549,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Krakova ja Auschwitz! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Aparthotel Mały Krakówassa aamiaisineen, meno-paluulennot Helsingistä, päiväretki Auschwitziin sekä käsimatkatavara.

Puolan kuuluisin, ja monien mielestä kaunein kaupunki henkii historiaa ja pysäyttäviä tarinoita. Krakova onkin ainoa Puolan suurista kaupungeista, joka säilyi lähes vahingoittumana toisesta maailmansodasta. Lähihistorian havinaa pystyt tuntemaan niin Krakovan keskustan sykkeessä kuin myös kaupungin lähiympäristössä. Tutustu Krakovan vaikuttaviin nähtävyyksiin, kiertele kiehtovassa Kazimierzin juutalaiskaupunginosassa ja lähde pysäyttävälle aikamatkalle Auschwitzin keskitysleirille. Elämykset eivät kuitenkaan lopu tähän – Krakovan eläväinen ilmapiiri, upea arkkitehtuuri sekä kulttuuriaarteet luovat lomaasi oman ainutlaatuisen säväyksensä.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Krakova
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Aparthotel Mały Krakówassa
 • Aamiaiset
 • Päiväretki Auschwitziin
 • Käsimatkatavara
Kiehtova Krakova

Krakovaa ei rakennettu päivässä. Eri aikakausien arkkitehtuurit kohtaavat Puolan toiseksi suurimmassa kaupungissa, joka on historiansa saatossa toiminut monien eri kulttuurien kohtauspaikkana. Krakovasta löytyy vaikuttava määrä taidetta ja arkkitehtuuria: 6000 historiallista rakennusta ja monumenttia sekä yli 2,3 miljoonaa taide-esinettä. Krakovan vanhakaupunki on ollut UNESCOn suojelukohde vuodesta 1978 lähtien. Nykyään Krakova on yksi niistä harvoista eurooppalaisista kaupungeista, missä keskiaikainen osa on edelleenkin modernin metropolin sydän.

Krakova oli Puolan pääkaupunki yli 500 vuoden ajan, ja se on tunnettu kulttuurillisesta vaikutuksestaan. Kaupungissa ei näkemistä ja kokemista puutu – vieraile upealla Wawelin kukkulalla ja kuninkaanlinnassa Veiksel-joen rannalla, tutustu tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin, käy ihailemassa Euroopan suurinta keskiaikaista keskustoria sekä herkuttele eläväisten ravintoloiden aarteilla. Varaa matkasi elämykselliseen Puolaan jo tänään!

Aparthotel Maly

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Aparthotel Maly Krakow

Viihtyisä hotelli sijaitsee Krakovan sydämessä, noin 375 metrin päässä Krakovan Główny-rautatieasemalta. Hyvä sijainti lähellä Planty Parkia ja Krakovan keskustoria mahdollistaa monipuolisen tutustumisen kaupungin saloihin. Aloita päiväsi ihanalla buffetaamiaisella, joka tarjoillaan 120 metrin päässä sijaitsevassa Hotel Matejkossa.

Lue lisää
rum

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin mukavat kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella, kylpyhuoneella ja televisiolla. Huoneesta löytyy myös hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja maksuton Wi-Fi.

Pysäyttävä Auschwitz

Tarjoukseen kuuluu ainutlaatuinen retki Auschwitziin, joka monelle matkailijalle on se suurin syy matkustaa Krakovaan. Maailman tunnetuin keskitysleiri sijaitsee nimittäin vain 50 kilometrin päässä Krakovasta. Unohtumattoman retken aikana pääset tutustumaan menneisyyden pysäyttäviin tarinoihin Auschwitz-Birkenaun vaikuttavassa museossa sekä opastetun kävelykierroksen aikana. Kyseinen tuhoamisleiri rakennettiin noin kolmen kilometrin päähän Auschwitzin pääleiristä. 175 hehtaarin kokoinen alue karmivalla tunnelmallaan saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa. Retki on ennen kaikkea pysäyttävä, mutta myös äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus. Retkeen sisältyy opastettu kierros, kuljetukset ilmastoidulla linja-autolla, sisäänpääsyn keskitysleirille, kuulokkeet sekä museo-oppaan. Huomioithan muutaman seikan ennen retkelle lähtöä:

 • Retkiliput toimitetaan sinulle matkadokumenttiesi mukana.
 • Retkeen sisältyy kuljetukset hotelliltasi retkikohteeseen ja takaisin.
 • Auschwitz-Birkenaun museoon on tarkat tavararajoitukset. Kaikki laukut tulee olla kooltaan alle 30 x 20 x 10 cm. Jätäthän siis laukkusi linja-autoon kierroksen ajaksi.
 • Syöminen, tupakoiminen, valokuvaaminen ja häiriköiminen on rakennusten sisätiloissa kiellettyä.
 • Retki ei sisällä lounasta. Pakkaathan oman lounaan mukaasi.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen hotellille

Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on taksilla, jolloin matka kestää noin 20 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä lentokentältä hotellillesi julkisilla kulkuvälineillä. Krakovan lentokentältä kulkee junia Krakow Główny -rautatieasemalle muutaman minuutin välein. Krakow Głównyn asemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 375 metriä. Matka kestää yhteensä noin 40 minuuttia ja maksaa 1,00–2,00 €.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–4-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–4-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat maksutta sallittuja hotellilla. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä

Pinnasänky

Hotellilla ei valitettavasti ole pinnasänkyjä

Rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Puolan hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Krakovan väkiluku on noin 759 150.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Kraków Głównyn rautatieasema 375 m
Wawelin linna ja kukkula 2 km
Kazimierzin juutalaiskaupunginosa 2,2 m
Vanhakaupunki 900 m
Auschwitz-Birkenau 68 km
Krakovan lentokenttä noin 16 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa liikkua Krakovan ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Krakovassa on myös toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai raitiovaunua.
Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 3,80 PLN (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemilta sekä kulkuneuvoista. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lomasi pituudesta riippuen joko yhden, kahden tai kolmen päivän lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti sen voimassaoloaikana. Päivälippu maksaa sen voimassaoloajasta riippuen 3,50–11,50 €. Lippu on leimattava aina kulkuneuvoon noustessa.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Suora lento Helsingistä Krakovaan kestää noin 2 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee Krakovan sydämessä, noin 375 metrin päässä Główny-rautatieasemalta. Krakovan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen