Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Neljän tähden tunnelmaa Gdanskissa

 • Kaupunkilomat
 • Gdańsk
21 arvostelua
hinta alkaen € 109,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ihastu tyylikkäästi Gdanskin hansakaupunkiin. Vietät 2–5 yötä Q Hotel Grand Crussa, jossa nautit aamiaisista ja Motlawa-joen läheisyydestä.

Vaella Gdanskin historiallisen keskustan kapeilla kaduilla, pysähdy vanhankaupungin suloisiin kahviloihin nauttimaan paikallisista leivonnaisista ja unohdu ihailemaan keskiaikaisen hansakaupungin jännittävää arkkitehtuuria. Valitsemalla pohjoisen Puolan omaperäisen helmen seuraavaksi lomakohteeksesi, teet vaikutuksen myös trenditietoisimpiin ystäviisi. Tervetuloa ihastumaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Gdanskiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Q Hotel Grand Crussa
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma (kahvia, teetä tai lasillinen viiniä)
 • Pääsy saunatiloihin ja kuntosalille
Gdansk

Puolan pohjoisosassa sijaitseva hansakaupunki Gdansk on vain lyhyen lentomatkan päässä Suomesta – sitä suuremmalla syyllä loistava matkakohde siis. Maan kuudenneksi suurin kaupunki henkii pitkää historiaa ja hurmaa näyttävällä arkkitehtuurillaan ja tunnelmallisella vanhallakaupungillaan. Edullinen hintataso kannustaa sinua käyttämään zlotysi lukuisiin suuriin ostoskeskuksiin ja pieniin putiikkeihin, mutta säästä muutama kolikko käytettäväksi myös jossakin kaupungin idyllisistä kahviloista ja ravintoloista.

Q Hotel Grand Cru

 • Hotelli
 • Gdańsk, Puola
dinner

Gdanskin vanhassa kaupungissa sijaitseva neljän tähden Q Hotel Grand Cru on yhdistelmä modernia designia ja historiallisia elementtejä. Hotellissa saat nauttia päivittäisestä aamiaisesta, saunasta, kuntosalista sekä tunnelmallisesta kellariravintolasta lukuisine viineineen. 400 metrin päässä sijaitsee Museum of the Second World War -museo, jossa saat perehdytyksen Saksan Gdanskiin kohdistuneesta hyökkäyksestä alkaneeseen toiseen maailmansotaan. Saapuessasi hotelliin saat valita viiniä, kahvia tai teetä tervetuliaisjuomaksi.

 • +7
Lue lisää
room1

Kahden hengen huone

Majoitut kahden hengen huoneessa, jonka sisustuksessa sekoittuu onnistuneesti modernit linjat ja keskiaikaiset vivahteet. Huone on varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, minibaarilla, televisiolla, hiustenkuivaajalla ja hygieniatuotteilla. Lisäksi voit kätevästi silittää matkalaukussa rypistyneet vaatteet huoneesta löytyvällä silitysraudalla sekä valmistaa kupin kahvia tai teetä ennen Gdańskin kaduille suuntaamista.

TravelBird suosittelee
Katso kartta
 • Tyylikäs puisto

  Miltä kuulostaisi rentouttava päiväkävely raittiissa ilmassa? Oliwski-puiston vehreät väylät ja elegantit suihkulähteet tarjoavat mukavaa vastapainoa kaupungilla käyskentelylle.

  Puisto Oliwski-puisto Puisto
 • Ruokaa ja olutta

  Gdanskissa saat rahoillesi todella vastinetta. Kaupungissa voit nauttia kolmen ruokalajin illallisen samalla hinnalla kuin yhden aterian Suomessa. Nauti herkullinen puolalainen illallinen ravintola Brovarniassa, jossa voit samalla siemailla itse pantua olutta.

  Ravintola Brovarnia Ravintola
 • Historian kauheuksia

  Toisen maailmansodan museossa on jätetty sotilaalliset tapahtumat taustalle ja keskitytty yksilöiden, yhteiskuntien ja kansakuntien kokemuksiin. Museo kertoo traagisia tarinoita sodan juurista ja seurauksista, syyllisistä ja uhreista sekä sankareista ja tavallisista ihmisistä. Se on pystytetty muistuttamaan historiasta, jota emme saisi unohtaa.

  Museo Toisen maailmansodan museo Museo

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 5-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
6–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Upeassa punatiilisessä rakennuksessa sijaitseva hienostunut hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä vanhastakaupungista ja eläväisestä Dlugi Targ -torikadulta. Juna-asema Gdansk Glowny sijoittuu noin 1,5 kilometrin päähän hotellista. Gdanskin lentokentälle on matkaa noin 17 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen