Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ateena ja risteily Egeanmerellä

 • Risteilyt
 • Kreikka
hinta alkaen € 1.179,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ihania hetkiä merellä. Sisältää 3 yötä Blue Sea Hotelissa aamiaisilla, 4 yötä Celestyal Olympialla**** all inclusivella, lennot ja kuljetukset.

Mýkonos, Ródos, Kreeta ja Santorini – jo saarten nimet lupaavat jotakin unohtumatonta. Vietä kolme yötä myyttisessä pääkaupungissa, Ateenassa, ja seilaa pitkin Egeanmerta neljän yön ajan nauttien all inclusive -tarjoilusta sekä todistaen eteläisen Euroopan kauneimpia maisemia Turkissa ja Kreikan saaristossa. Elämykset odottavat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ateenaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Blue Sea Hotelissa tai vastaavassa
 • 4 yön majoitus Celestyal Olympia**** -risteilyaluksella tai vastaavassa
 • Aamiaiset hotellissa
 • All inclusive -tarjoilu risteilyaluksella (sis. aamiaiset, lounaat, illalliset ja juomat)
 • Satamaverot
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
Reitti

Päivä 1 & 2: Ateena

Yasou! Toivottavasti olet valmis elämyksille, sillä on aika aloittaa kreikkalainen seikkailusi. Matkasi alkaa yli 2500 vuotta vanhasta Kreikan pääkaupungista, Ateenasta. Sinut kuljetetaan lentokentältä hotellillesi, joka sijaitsee hieman Ateenan ulkopuolella. Voit siis joko rentoutua hotellillas… Lue lisää

Blue Sea Hotel Alimos  tai vastaava

Päivä 3: Mýkonos

Hyvää huomenta! Seuraavana ohjelmassa on jättää Ateena pariksi päiväksi taakseen ja siirtyä risteilyaluksen kyytiin Piraeuksen satamasta. Laivaan astutaan noin klo 9.00–9.30, ja suunnaksi otetaan Mýkonos noin klo 11.30. Nauti lounasta ja lähde tutkimusretkelle selvittämään, mitä kaikkea seuraava… Lue lisää

Lavrio port  tai vastaava

Päivä 4: Kusadasi & Patmos

Seuraavana aamuna on aika nousta maihin Turkissa, Kusadasin satamassa. Suosittu kohde koostuu auringosta, uimarannasta ja pehmeästä hiekasta varpaidesi välissä. Oletko kulttuurin ja historian ystävä? Suuntaa siinä tapauksessa noin puolen tunnin päässä sijaitsevaan Efesokseen, jonka historialline… Lue lisää

Päivä 5: Ródos

Taas koittaa uusi päivä, joten älä kuluta sitä myöhään nukkumiseen, vaan suuntaa sen sijaan mahdollisimman pian klo 7.00 tapahtuvan rantautumisen jälkeen ulos laivasta ihanalle Ródokselle. Ródos on ansaitusti hyvin suosittu lomailijoiden keskuudessa ja onneksesi sinulla on koko päivä aikaa tutus… Lue lisää

Päivä 6: Iraklion & Santorini

Kuudentena matkapäivänä ensimmäinen pysähdyksesi on Kreetalla noin klo 7.00. Tervehdi venetsialaista linnoitusta Iraklionin satamassa, tutkaile Knossoksen palatsia hieman pidemmällä sisämaassa ja ihastele turkoosin meren säihkettä. Täällä pääset syventymään kreikkalaiseen mytologiaan Kreetan kun… Lue lisää

Päivä 7 & 8: Takaisin Ateenaan

Seitsemäs matkapäivä alkaa viimeisellä aamiaisella Celestyal Olympiassa. Alus saapuu Piraeuksen satamaan noin klo 6.00, ja sieltä sinut kuljetetaan Ateenaan hotelliin, jossa vietit lomasi ensimmäiset kaksi yötä. Unohtumattoman matkan viimeisen yön tulet viettämään juurikin Kreikan pääkaupungin l… Lue lisää

Blue Sea Hotel Alimos  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • 250,00 € takuumaksu per henkilö risteilyaluksella
 • Risteilyllä tai maissa järjestettävät lisävalintaiset retket
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Ulkohytti
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Sisähytti

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi Blue Sea Hotelissa ja maksullinen risteilyllä

Passi

Huomioithan, että matkan aikana pysähdytään Turkissa. Tämän vuoksi matkailijan passin on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

All inclusive

All inclusive –tarjoilu sisältää aamiaiset, lounaat, illalliset ja juomat. Päivittäin klo 16.00–16.30 tarjoillaan teetä, kahvia, kakkuja ja keksejä. Huomioithan, että baareissa drinkit veloitetaan risteilyllä avatulta tililtäsi, ja voit tilata kerrallaan ainoastaan yhden juoman per tili. Jos haluat tarjota juoman toiselle matkustajalle, siitä veloitetaan listan mukainen täysi hinta. All inclusive –tarjoilu alkaa lounaalla ensimmäisenä päivänä ja päättyy lounaaseen matkan viimeisenä päivänä.

Varausvaiheessa voit valita, haluatko alkoholittomien vai alkoholillisten juomien paketin. Paketin valinta on maksutonta.

Takuumaksu

Sisäänkirjautumisen yhteydessä jokaisen matkustajan on maksettava 250,00 € suuruinen takuusumma. Vakuus voidaan joko maksaa kirjautumisen yhteydessä tai varata luottokortilta. Saat vakuuden takaisin matkan lopuksi, kun risteilyn aikana tehdyt ostokset on vähennetty summasta.

Rahayksikkö

Kreikassa käytetään rahayksikkönä euroa. Erityisesti pienissä lomakylissä yleisin maksuväline on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Risteilyn aikana pysähdytään Turkissa. Turkin rahayksikkö on liira. 1,00 € on noin 3,97 TRY.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,50–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,00–1,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,70–1,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Luottokortti

Huomioithan, että risteilyllä on oltava mukana luottokortti.

Reitti

Huomioithan, että matkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tietyssä hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen