Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autolla Sorrenton niemimaalla Italiassa

 • Aurinkomatkat
 • Massa Lubrense
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitus Hotel Villa Fernandassa, lennot Helsingistä Napoliin, puolihoito, vuokra-auto koko loman ajaksi ja käsimatkatavara.

Maalauksellisia kyliä jyrkkien kallioiden juurella, turkoosinsinistä merta ja maailmankuulua ruokaa – tätä kaikkea löydät värikkäältä Sorrenton niemimaalta. Kukoistavan Amalfin rannikon sekä historiallisen Napolin ja Pompejin keskellä sijaitseva sitruunantuoksuinen Tyrrhenanmereen työntyvä niemimaa on taianomainen lomakohde. Lähde tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kyydissä tutustumaan lähialueiden viinitarhoihin, mahtipontisiin kalliomaisemiin ja värikkäisiin kukkapeltoihin, ja valmistaudu nauttimaan ihanasta ruoasta, taivaalla porottavan auringon lämmöstä sekä Italian kauneimman rannikon maisemista!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Napoli
 • 7 yön majoitus Hotel Villa Fernandassa
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Sorrenton niemimaa

Monti Lattarin vuoriston ja turkoosin meren hellässä huomassa sijaitseva Sorrenton niemimaa hurmaa kenet tahansa. Tervetuloa taianomaiselle rannikolle, jossa majesteettiset kukkulat ja jyrkänteet, kauniit laaksot ja suloiset kylät ovat seuranasi koko lomasi ajan. Kuljet sitruunapuiden, oliivilehtojen ja värikkäiden kukkien keskellä nauttien lämpimästä Välimeren ilmastosta ja ihanasta auringosta. Vietät lomasi Massa Lubrensen kunnassa, jota matkailijat eivät ole onneksesi vielä löytäneet. Voit siis odottaa lomaa aidossa italialaisessa ympäristössä. Sorrenton viehättävä kaupunki on kuitenkin vain muutaman kilometrin päässä, jonka Campanian alueelle tyypilliset värikkäät talot ja rantakalliot muodostavat upean näyn. Sorrenton niemimaa sopii lomakohteeksi erityisesti rauhallista lomaa sekä perinteistä italialaista tunnelmaa etsiville. Lähde nauttimaan Italiaan!

Sorrenton niemimaan keskilämpötilat:

Toukokuu +17 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +17 °C

Hotel Villa Fernanda

 • Hotelli
 • Massa Lubrense, Italia
Pool

Italialaisen perheen pyörittämä Hotel Villa Fernanda sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella Sorrenton niemimaalla. Hotelli tarjoaa täydellisen tukikohdan Amalfin rannikon sekä sen ympäristön tutustumiseen. Hotellilla on suuri ulkouima-allas ja poreallas, jossa voit nauttia vaikka koko päivän. Allasbaarissa voit virkistäytyä raikkaan drinkin kanssa ja aurinkotuoleilla saat tehostaa rusketuksestasi täydellisen. Hotel Villa Fernandan ravintola valmistaa tarjoiltavat ateriat Sorrenton niemimaalle tyypilliseen tapaan.

 • +3
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät ja tyylikkäästi sisustetut kahden hengen huoneet on varustettu puhelimella, televisiolla, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku. Yksityiseltä parvekkeeltasi on näkymä joko uima-altaalle tai puutarhaan.

TravelBird suosittelee

Tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla sinulla on mahdollisuus tutustua Italian kauneimpaan alueeseen kätevästi. Näitä suosittelemme:

 • Pompeji: Vesuviuksen purkauksessa hautautunut kaupunki sijaitsee noin 39 kilometrin päässä hotelliltasi. UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvassa kohteessa suositetaan paljon arkeologisia kaivauksia.
 • Vesuvius: useasti purkautuneen tulivuoren kraaterille järjestetään opastettuja retkiä. Noin 50 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevan Vesuviuksen huipulta on upeat näkymät!
 • Veneretket: Sorrentosta lähtee veneretkiä muun muassa Amalfin rannikon kyliin, kuten UNESCOn suojelemaan Positanoon ja viehättävälle Caprin saarelle. Retkiä järjestetään myös hieman kauempana sijaitsevalle Ischian saarelle, joka hurmaa upean vehreillä maisemillaan.
 • Ravello: noin 50 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitseva Ravellon maalauksellinen kylä on yksi Amalfin rannikon suosituimmista vierailukohteista. Kylän mukulakivikadut, värikkäät talot, keramiikkaa myyvät putiikit, kukkivat puutarhat ja upeat maisemat ovat vertaansa vailla.
 • Italialainen ruoka: tarjoukseen sisältyvän puolihoidon ansiosta aamiaiset ja illalliset on TravelBirdin puolesta jo hoidettu, mutta jos haluat lähteä maistelemaan maistuvia lounaita näyttäviin maisemiin, suosittelemme vierailua Amalfin kaupungissa. Noin 43 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevan kylän ravintolat tarjoilevat Italian herkullisimpia annoksia ja tarjoavat näyttävän maiseman kauniille auringonlaskuille. Pääset nauttimaan kauniista auringonlaskuista jos päätätkin viettää koko illan kauniista maisemista nauttien.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:30

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–12-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–12-vuotias majoittuu 15 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellin julkisissa tiloissa

Ulkouima-allas

Uima-allas on avoinna toukokuusta syyskuuhun klo 9.00–18.00

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Italian hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00 €
Cappuccino noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Massa Lubrensen kunnan väkiluku on noin 13 500. Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, että Italian vanhempi väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Etäisyydet lähietäisyyden kohteisiin:

Sorrento 4 km (kävellen) ja 11,5 km (autolla)
Lähin ranta löytyy Sorrentosta
Sant'Agata sui Due Golfi 200 m
Napolin lentokenttä 65 km
Napoli 61 km
Positano 18 km
Salerno 68 km
Pompeji 39 km

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Italiassa pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina välttämättä noudateta. Varo erityisesti kapeita ja mutkittelevia vuoristoteitä. Tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Napoliin kestää noin 3,5–5,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Villa Fernanda sijaitsee noin 200 metrin päässä Sant'Agata sui Due Golfin keskustasta. Napolin lentokenttä sijaitsee noin 65 kilometrin päässä ja tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa matka taittuu noin tunnissa ja 40 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen