• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Maailman kaunein junamatka Oslosta Bergeniin

 • Kaupunkilomat
 • 4 tai 6 yötä
 • Norja
hinta alkaen € 389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 9 kertaa

Tarjous sisältää 4 tai 6 yön majoitukset Oslossa ja Bergenissä, lennot Helsingistä, ainutlaatuisen junamatkan, aamiaiset sekä käsimatkatavaran.

Valtavia vuonoja, puhtaan kirkkaita järviä ja ihastuttavia puutaloja – tervetuloa Norjaan! Rakastu naapurimaan luonnon kauneuteen ja nauti ylväistä vuoristomaisemista sekä mielenkiintoisista kaupungeista. Matka alkaa Oslosta, missä pääset vierailemaan museoissa, nauttimaan vilkkaasta kaupunkielämästä ja rauhoittumaan vehreyden huomassa. Maailman kauneimmaksi arvostettu junamatka kuljettaa sinut kohti maan länsirannikkoa ja keskiaikaista Bergeniä, missä pääset mukaan ainutlaatuiselle vuonoristeilylle. Upeat luonnonihmeet odottavat!

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Oslo
 • Paluulento Bergen-Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus Oslossa (Anker Hotel)
 • 2 tai 3 yön majoitus Bergenissä (Magic Hotel Bergen)
 • Junamatka Oslosta Bergeniin
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Oslo & Bergen

Tämän matkan aikana näet Norjan kaksi kirkkainta helmeä, Oslon ja Bergenin. Ympäröivä luonto, raikas ilma ja pääkaupungin syke muodostavat Oslon monitahoisen ilmeen. Vieraile kuninkaallisella palatsilla, tutustu paikalliseen viikinkimuseoon Bygdøyn niemimaalla ja kulje taiteellisen Vigelandin puiston läpi, missä pääset ihailemaan useita veistoksia. Norjaa halkovalla junamatkalla kohtaat maailmanlaajuisesti tunnettuja luonnonmaisemia, joita ihaillessa et tahtoisi matkan päättyvän koskaan. Radan toisesta päästä löytyy Bergen, Norjan toiseksi suurin kaupunki. Paikan päällä sinua odottavat ihastuttavan värikkäät puutalot sekä lähes tuhatvuotisten satamamarkkinoiden tarjonta, joiden kautta rento norjalainen elämänasenne tarttuu myös matkailijaan.

Reitti

Päivä 1 & 2: Oslo (6 yön kiertomatkalla päivät 1–3)

Norjan pääkaupunki Oslo on monelle suomalaiselle yllättävän tuntematon. Sympaattinen merenrantakaupunki viehättää kuitenkin pohjoismaisella tunnelmallaan ja avaralla ympäristöllään. Luonto on kaupungissa upeasti läsnä – Osloa kutsutaankin maailman vihreimmäksi pääkaupungiksi. Aivan kaupungin syd… Lue lisää

Anker Hotel

Päivä 3 & 4: Bergen (6 yön kiertomatkalla päivät 4–6)

Matkustat Oslosta Bergeniin maailmankuululla junalla. Seitsemän tuntia kestävää matkaa kutsutaan maailman kauneimmaksi junamatkaksi, eikä syyttä – matkan aikana kuljet läpi 182 tunnelin ja 300 sillan, ohi uskomattomien vuorien, satumaisten laaksojen sekä virtaavien jokien. Matka on ainutlaatuine… Lue lisää

Magic Hotel
Junamatka Oslosta Bergeniin

Juna Oslosta Bergeniin lähtee klo 8.25 tai 12.03 Oslon päärautatieasemalta ja kestää noin 7 tuntia. Huomioithan, että alustavat aikataulut voivat kuitenkin muuttua. Huomioithan, että huollon vuoksi matka Vossista Bergeniin saatetaan korvata linja-autokuljetuksella. Huollon odotetaan olevan ohi toukokuussa, mutta se saattaa viivästyä.

Anker Hotelista kävelymatkaa Oslon rautatieasemalle on noin 12 minuuttia. Voit myös hypätä Hausmanns Gate -pysäkiltä raitiovaunuun numero 12, 17 tai 13, ja jäädä pois Jernbanetorget-pysäkillä.

Bergenissä Magic Hotel Bergeniin on rautatieasemalta matkaa noin 2,2 kilometriä. Taksilla olet perillä noin 5 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit nousta Bergenin linja-autoasemalta linja-auton numero 13 kyytiin ja jäädä pois Solheimsvikenin asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 150 metriä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Anker Hotel klo 15.00
Magic Hotel klo 14.00

Check-out

Anker Hotel klo 12.00
Magic Hotel klo 12.00

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–3-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia.
0–1-vuotias maksaa lennosita sylivauvan hinnan.

Alennus perustuu kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Hotelleilla on pinnasänkyjä. Otathan yhteyettä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön

Hissi

Hotelleissa on hissi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Junamatka

Juna Oslosta Bergeniin lähtee klo 8.25 tai klo 12.03 ja kestää noin 7 tuntia. Alustavat aikataulut voivat kuitenkin muuttua.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Katsothan lipusta junan tarkan lähtöajan. Muistathan myös tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Huomioithan, että Norjassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Norjan kruunu. 1,00 € on noin 8,88 NOK. Pankkikortti on vaivattomin maksutapa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Norjan hintataso

Norjan hintataso on yleisesti tunnettu yhtenä maailman korkeimpana. Tässä muutama esimerkki Norjan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 17,30 €
Ateria pikaruokaravintolassa noin 11,50 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 8,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 3,20 €
Vesipullo ruokakaupassa noin 2,40 €
Lippu linja-autoon noin 4,30 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 8,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa Bergenistä

Bergenin väkiluku on noin 278 120.

Norjan virallinen kieli on norja, mutta englannilla pärjää hyvin.

Etäisyydet hotellilta lähialueen kohteisiin:

Bergenin rautatieasema 2,2 km
Bryggenin satama-alue 3,1 km
Rosenkrantz-torni 2,9 km
Bergenin akvaario 3,8 km
Bergenin lentokenttä 15,2 km

Bergenin ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto- sekä lähijunaverkosto. Voit ostaa kerta- tai päivälippuja lippuautomaateista, kioskeista, ruokakaupoista tai Bergenin turistitoimistosta. 24 tuntia voimassaoleva päivälippu maksaa noin NOK 110,00 (noin 11,90 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä.

Tietoa Oslosta

Oslon väkiluku on noin 658 390.

Etäisyydet hotellilta lähialueen kohteisiin:

Oslon rautatieasema 1 km
Oslon kansallisteatteri 1,8 km
Kirkeristen-basaarit 800 m
Oslon tuomiokirkko 850 m
Oslon lentokenttä 48 km

Oslon ydinkeskustan kohteet on tavoitettavissa vaivattomasti jalkaisin. Kaupungissa on kuitenkin myös kattava linja-auto-, raitiovaunu- sekä metroverkosto. Liput saa helpoiten ostettua lippuautomaateista ja kioskeista. Tarjolla on kertalippuja sekä päivälippuja. Päivälippu maksaa noin NOK 90,00 (noin 9,75 €). Huomioithan, että lippujen hinnat ovat korkeampia, jos ne ostetaan suoraan kulkuvälineestä. Mikäli ostat Oslo Passin, saat matkustaa maksutta. Oslo Pass kattaa maksuttoman liikkumisen lisäksi myös sisäänpääsyt 30 eri museoon sekä lukuisia alennuksia.

Siirtyminen Oslon lentokentältä hotellille

Oslon lentokenttä sijaitsee noin 48 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on matkustaa Oslon lentokenttäjunalla Oslon päärautatieasemalle, josta kävelymatkaa on hotellillesi noin kilometrin verran. Matka kestää yhteensä noin 40 minuuttia ja maksaa 10,00–20,00 €.

Siirtyminen hotellilta Bergenin entokentälle

Bergenin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomasti pääset perille taksilla, jolloin matka kestää noin 15 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit kävellä 600 metrin päässä sijaitsevalle Fjøsangervn Solheim kapell -pysäkille ja hypätä linja-auto numero 3010, 51 tai 53 kyytiin ja jäädä pois 18 minuutin jälkeen Bergenin lentokentällä. Matka kestää yhteensä noin 35 minuuttia.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Helsingistä Osloon kestää noin 1,5 tuntia. Lento Bergenistä Helsinkiin kestää noin 6 tuntia. Välilasku on Oslossa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Joulu

Huomioithan, että joulun aikana suurin osa liikkeistä ja ravintoloista on suljettu.

Sijainti

Anker Hotel sijaitsee aivan Oslon keskustassa kivenheiton päässä kaupungin pääkadulta. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa oivallisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Junamatka lentokentältä Oslon keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Oslon rautatieasemalta kävelymatkaa hotellillesi on noin 850 metriä.

Viihtyisä hotelli sijaitsee hieman Bergenin ydinkeskustan ulkopuolella. Bryggeniin kävelymatkaa on noin kolme kilometriä. Sen sijaan Bergenin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen