• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Manner-Kreikan kiertomatka autolla

Kiertomatkat 10 yötä Kreikka

per henkilö alkaen € 709,00
perustuen 2 henkilöön

Tarjoukseen sisältyy 10 yön majoitus Ateenassa, Tolóssa, Olympiassa ja Delfoissa, aamiaiset, lennot Helsingistä, vuokra-auto ja käsimatkatavara.

Koe Manner-Kreikan taianomainen hohto ja huristele seuraavalla lomallasi vuokra-auton kyydissä antiikinaikaisten raunioiden sekä kreikkalaisten herkkujen luokse. Pitkällä historiallaan hurmaava ja ihanilla Välimeren maisemillaan lumoava Kreikka ei petä koskaan. Vehreät ja kukkulaiset maalaismaisemat, kapeiden katujen varrella sijaitsevat tunnelmalliset tavernat sekä kirkkaansininen Välimeri todistavat sinun olevan juuri Kreikassa, eikä henkeäsalpaavien maisemien ihailusta tahdo tulla loppua. Lämpimästi porottavan auringon alla kypsyneet oliivit sekä viikunat ovat vertaansa vailla ja lasillinen kotoperäisistä kreikkalaisista viinirypäleistä valmistettua viiniä viimeistelee illan täydelliseksi. Kreikan mittaamattomat rikkaudet odottavat – oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Ateena
 • 2+2 yön majoitus London Hotel Athensissa tai vastaavassa hotellissa (Ateena)
 • 2 yön majoitus Epidavria Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Toló)
 • 2 yön majoitus Neda Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Olympia)
 • 2 yön majoitus Pan Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Delfoi)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Ateena

  Tervetuloa Ateenaan! Kreikan pääkaupunki on myös yksi maan vanhimmista, joten Ateena voidaan huoletta ristiä yhdeksi maailmanhistorian merkittävimmistä keskuksista. Ateena on tarjonnut maailmalle muun muassa Platonin ja Soktrateen kaltaisia ajattelijoita, sekä demokratian alkuaskeleet. Arkeologisessa kansallismuseossa pääset perehtymään maan historian tärkeimpiin vaiheisiin, joista nykykulttuurimmekin kumpuaa. Plákan alueella tutustut Ateenan vanhaankaupunkiin kulkiessasi ravintoloiden terasseilla reunustettuja kapeita kujia ja ihaillessasi aitoa kreikkalaista paikalliselämää. Kulttuurintäyteinen päivä huipentuu Akropoliksen huipulla, kun illan viimeiset auringonsäteet kurkkivat Parthenonin marmoripylväiden välistä ja maalaavat koko kaupungin silmiesi edessä.

  Athens Eleftherios Venizelos International Airport -> London Hotel 27.6 km

  hotel

  London Hotel Athenstai vastaava

  Hotelli Glifada, Kreikka

  London Hotel Athens sijaitsee upeissa rantamaisemissa Ateenan ydinkeskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Akropolis-kukkula on noin 15 kilometrin etäisyydellä, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Viihtyisä Glyfadan alue ostosmahdollisuuksineen, ravintoloineen ja baareineen on kävelymatkan etäisyydellä. Hotellissa tarjoillaan runsas buffet-aamiainen, minkä lisäksi hotellissa toimii ravintola ja baari. Vastaanotto on käytössäsi vuorokauden ympäri ja Wi-Fi-yhteys kattaa koko hotellin.

  Hotellin viihtyisät huoneet ovat ilmastoituja, ja vuoteiden lisäksi löydät huoneestasi television sekä yksityisen kylpyhuoneen, joka on varustettu joko suihkulla tai kylpyammeella sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Toló

  Kreikan pääkaupunki jää horisonttiin auton takaikkunassa ja suunnaksi otetaan seuraavaksi viehättävä Peloponnesos. Alueen nimi juontaa Kreikan mytologiasta tutusta Pelopsista, ja se on samalla Kreikan mantereen eteläisin osa. Maisemat muodostuvat suurimmilta osin vuoristoista, tasangoista, joista ja laguuneista. Peloponnesosilla ollessasi majoitut viehättävässä Tolón kylässä aivan meren äärellä. Ota kylästä veneretki lähettyvillä sijaitseville Hydran ja Spétsesin saarille, vieraile Náfplion kaupungissa tai vietä rentouttavan päivä Tolóssa. Kylässä on upea ja pitkä hiekkaranta ja monia viihtyisiä tavernoita, joissa saa illallisella nautiskella tuoreilla kalaruoilla. Tolóssa nautit elämästä kreikkalaisten tavoin!

  Blue Sea Hotel Alimos -> Epidavria Hotel Tolo 154.2 km

  Room

  Hotel Epidavriatai vastaava

  Hotelli Toló, Kreikka

  Epidavria Hotel sijaitsee rantakylä Tolón keskustassa vain 100 metrin päässä rannasta. Nautit maittavan päivittäisen aamiaisen ravintolassa. Hotellissa on lisäksi baari ja terassi. Huoneet on varustettu minibaarilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku.

  Lue lisää
 3. Päivä 5 & 6: Olympia

  Kuten moni jo nimestä päätteleekin, Olympia on antiikin olympialaisten kehto, missä perinteikkäiden kisojen ensimmäiset ottelut käytiin kuolemaan asti. Nykyaikaisten olympialaisten tuli sytytetään yhä Heran temppelissä auringonvalon synnyttämänä. Kaupungin suurimpana nähtävyytenä tunnetaan ylijumala Zeuksen massiivinen temppeli Peloponnesessa, Olympian muinaisen pyhätön keskellä. Olympia olikin aikoinaan yksi Kreikan uskonnollisista keskuksista. Nykyään kaupungissa järjestetään neljän vuoden välein maan suurimmat festivaalit Zeuksen kunniaksi.

  Epidavria Hotel Tolo -> Neda Hotel Olympia 208.5 km

  Restaurant + view 2

  Neda Hoteltai vastaava

  Hotelli Archea Olimpia, Kreikka

  Neda Hotel sijaitsee vain noin 300 metrin päässä Olympian arkeologisista kaivauksista. Hotellia ympäröivät vehreä kasvillisuus ja historialliset kohteet tekevät siitä loistavan majoituspaikan kiertomatkan aikana. Illalla voit istahtaa viihtyisään puutarhaan nauttimaan virkistävistä juomista. Mukavasti vietetyn yön jälkeen saat nauttia herkullisen aamiaisen hotellin ravintolassa. Hotellin huoneet on varustettu parvekkeella ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku.

  Lue lisää
 4. Päivä 7 & 8: Delfoi

  Matka jatkuu Manner-Kreikkaan kohti itää. Delfoi on yksi Kreikan suosituimmista arkeologisista kaupungeista ja modernin Indiana Jonesin unelmakohde. Parnassósin vuoren juurella sijaitseva kaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde ja oikea kreikkalaisuuden keskus, missä on järjestetty olympialaisten kaltaisia urheilutapahtumia jo vuodesta 776 eaa. alkaen. Delfoin tärkeimpänä nähtävyytenä tunnetaan Apollon temppeli, missä Delfoin oraakkeli aikoinaan lausui jumalallisia ennustuksia tälle esitettyihin kysymyksiin. Vedä Delfoin kauniin vehreässä ympäristössä syvään henkeä ja haista sypressien sekä oliivipuiden tuoksu. Maisemat ovat täällä vertaansa vailla!

  Neda Hotel Olympia -> Pan Hotel 240.5 km

  Lobby

  Pan Hoteltai vastaava

  Hotelli Delphi, Kreikka

  Pan Hotel sijaitsee Delfoin modernissa keskustassa. Delfoissa ollessa kannattaa ehdottomasti varata aikaa Arkeologisen museon ja tunnettujen arkeologisten kaivausten vierailulle, joihin on hotellilta lyhyt kävelymatka. Hotellin 24-tuntisen vastaanoton henkilökunta auttaa ja palvelee sinua tarpeidesi mukaan. Hotellissa on lisäksi ravintola ja baari. Huoneet on varustettu televisiolla, vuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 5. Päivä 9 & 10: Ateena

  Matkan kaksi viimeistä yötä majoitut Ateenassa, mistä myös lentosi takaisin Suomeen lähtee. Vietä viimeiset lomapäiväsi tutustuen paremmin Ateenaan tai lähde päiväretkelle Glyfadan rannalle, missä pääset lataamaan ihoosi reissun viimeiset auringonsäteet. Rannikon kaunis merimaisema tarjoaa verkkokalvollesi maisemat, joista tulet muistamaan reissusi vielä kauan. Muista käydä myös ostamassa tuliaiset kotiinviemisiksi Ateenan useilta markkinoilta tai Plákasta. Kaupungista löytyy hyvin tyypillisten kreikkalaisten astioiden, nahkatuotteiden ja antiikkitavaroiden putiikkeja. Nauti vielä viimeisen kerran maukkaita souvlaki-vartaita, kreikkalaisia oliiveja sekä ihania fetalla ja pinaatilla täytettyjä spanakopita-piiraita – näitä makuja tulee ikävä!

  Pan Hotel -> London Hotel 198.8 km

  hotel

  London Hotel Athenstai vastaava

  Hotelli Glifada, Kreikka

  London Hotel Athens sijaitsee upeissa rantamaisemissa Ateenan ydinkeskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Akropolis-kukkula on noin 15 kilometrin etäisyydellä, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Viihtyisä Glyfadan alue ostosmahdollisuuksineen, ravintoloineen ja baareineen on kävelymatkan etäisyydellä. Hotellissa tarjoillaan runsas buffet-aamiainen, minkä lisäksi hotellissa toimii ravintola ja baari. Vastaanotto on käytössäsi vuorokauden ympäri ja Wi-Fi-yhteys kattaa koko hotellin.

  Hotellin viihtyisät huoneet ovat ilmastoituja, ja vuoteiden lisäksi löydät huoneestasi television sekä yksityisen kylpyhuoneen, joka on varustettu joko suihkulla tai kylpyammeella sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Toyota Yaris 2dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset tieverot
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Huoneiden ilmastointi (varattavissa paikan päällä hintaan noin 5,00 € per päivä)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
Kolmas henkilö majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä saatavilla maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Voit tuoda mukanasi oman pinnasängyn.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Internet

Emme voi taata Wi-Fin saatavuutta kaikissa hotelleissa. Huomioithan, että Wi-Fi saattaa olla maksullinen.

Pysäköinti

Emme voi taata pysäköintipaikan saatavuutta kaikissa hotelleissa. Huomioithan, että pysäköinti saattaa olla maksullinen.

Ateenan keskilämpötilat

Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +21 °C
Kesäkuu +26 °C
Heinäkuu +29 °C
Elokuu +29 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +20 °C

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Rahayksikkö

Kreikassa käytetään valuuttana euroa. Erityisesti pienissä lomakylissä yleisin maksuväline on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Kreikan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,50–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kreikassa puhutaan kreikkaa, mutta turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Kreikassa pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina noudateta. Varo erityisesti oikealta ohittavia sekä liikennesääntöjä sivuuttavia paikallisia. Myös tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.