• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Näe pala aidointa Pohjois-Vietnamia

 • Kiertomatkat
 • 14 tai 15 yötä
 • Vietnam
hinta alkaen € 1.279,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe Vietnam paikallisen silmin ainutlaatuisen kiertomatkan aikana. Tarjous sisältää lennot Hanoihin, 13 yön majoitukset 6 kohteessa, risteilyn Halong Baylla, aamiaiset, 7 retkeä englanninkielisillä opastuksilla, kaikki kuljetukset sekä käsimatkatavaran.

Ainutlaatuisten maisemien ja kiehtovan kulttuurin Vietnam tarjoaa matkailijalle upeita nähtävyyksiä ja henkeäsalpaavia hetkiä. Tämän kiertomatkan aikana pääset tutustumaan Pohjois-Vietnamin hohtavimpiin helmiin. Tunne historian havina Hanoissa, rentouta mielesi ja kehosi vehreässä Sapassa, tutustu paikallisen keittiön maukkaisiin saloihin sekä nauti upeasta luonnosta Halong Baylla. Ainutkertaisen matkan aikana näet Vietnamin uusin silmin – vierailut tunnelmallisissa kylissä antavat matkailijalle mahdollisuuden kokea maan ihmeelliset aarteet paikallisen näkökulmasta. Seitsemän erilaista retkeä taas varmistavat, että saat kiertomatkastasi kaiken mahdollisen irti. Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Hanoihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 yön majoitus Hanoissa (Viet View Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Mai Chaussa paikallisten majoittamana
 • 1 yön majoitus Son Lassa (Sao Xanh Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Dien Bien Phussa (Muong Thanh Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Tam Duongissa (Putaleng Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Sapassa (Bamboo Sapa Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Glory Legend Cruise -risteilijällä Halong Baylla
 • Aamiaiset
 • Lounas ja päivällinen Mai Chaussa (päivä 2)
 • Lounas, päivällinen ja tervetuliaisjuoma Glory Legend Cruise -risteilijällä (päivä 10)
 • Kaikki kohteiden väliset kuljetukset
 • Retki Mai Chaun kylään (päivä 2)
 • Retki Pa Con ja Na Ken kyliin (päivä 3)
 • Retki Dien Bien Phun kaupunkiin (päivä 4)
 • Retki Lai Chaun ja Chan Nua Thain kyliin (päivä 5)
 • Retki Tam Duongin alueen kyliin (päivä 6)
 • Retki Tam Duongin markkinoille ja Ban Honin kylään (päivä 7)
 • Koko päivän kestävä retki Hanoissa (päivä 13)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Päiväretki Y Linh Honiin, Lao Caihin sekä Tavaniin (päivä (8)
 • Päiväretki Bai Dinh Bagodaan ja Trang Aniin (päivä 12)
 • Päiväretki Cat Catin kylään (päivä 9)


 1. Päivä 1: Saapuminen Vietnamiin

  Tervetuloa Vietnamin kiehtovaan pääkaupunkiin, sykkivään Hanoihin! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, jonka kyydissä matka jatkuu ensimmäiselle hotellillesi. Voit viettää illan Hanoihiin tutustuen, mutta muista levätä – seuraavana päivänä seikkailut Vietnamissa virallisesti alkavat.

  Päivään sisältyvät ateriat: ei aterioita, sillä kyseessä on saapumispäivä.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa tai vastaava

  • Hotelli
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa sijaitsee kätevästi Lo Su Streetillä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hoan Kiemin järveltä. Ystävällinen henkilökunta palvelee sinua vuorokauden ympäri ja kertoo mielellään lisää nähtävyyksistä ja paikoista, joissa kannattaa vierailla. Hotellin baarissa ja ravintolassa sinulla on mahdollisuus maistaa aitoja vietnamilaisia makuja. Mukavassa huoneessa on ilmastointi, tallelokero, televisio ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja kylpyammeella.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Mai Chau

  Lomasi toisena päivänä on aikainen herätys, sillä klo 8.00 lähdet kuljetuksen kyydissä kohti Mai Chaun kaunista aluetta, joka sijaitsee upeassa laaksossa riisipeltojen ympäröimänä. Tiedossa on siis täydellinen vastakohta ruuhkaiselle Hanoille. Majoitut paikallisen vieraana Van Villagen kylässä, joka sijaitsee Mai Chaun vieressä. Isäntäsi tarjoaa sinulle maittavan paikallisen lounaan, jonka jälkeen lähdet tutustumaan alueen nähtävyyksiin ja paikallisten arkeen. Päivän kruunaa ikimuistoinen ilta perinteisten tanssiesitysten värittämänä. Saat myös mahdollisuuden maistaa paikallista ruou can -riisijuomaa.

  Kylässä majoitut paikallisen luona, jolloin sinulla on harvinainen mahdollisuus nähdä ja kokea vietnamilaisen kylän arki sekä paikallinen tunnelma aidoimmillaan. Majoitukseen kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen. Huomioithan, että paikallisen majoitus ei oletetusti vastaa hotellin tasoa.

 3. Päivä 3: Son La

  Aamiaisen jälkeen, noin klo 8.00, on aika sanoa uusille ystäville hyvästit ja suunnata kohti ihmeellisiä seikkailuja. Matkan aikana pysähdyt vaeltamaan Po Can kylään, joka toimii kotina hmongeille. Kiehtovan aasialaisen etnisen ryhmän kulttuuriin ja tapoihin tutustumisen jälkeen vierailet Moc Chaun vaikuttavilla teeplantaaseilla. Nyt kannattaa ottaa kamera esille, sillä tiedossa on upeita maisemia! Ylittämällä bambusta rakennetun sillan pääset Na Kenin kylään, jonka asukkaat rakentavat talonsa vielä tänäkin päivänä perinteiseen ja historialliseen tapaan. Suloiset kylät mahdollistavat Vietnamin kokemisen uusin silmin, sillä isojen kaupunkien ja turismin sijaan kylissä elellään rauhallista ja idyllistä elämää. Alkuillasta saavut Son Lahan, jossa vietät seuraavan yösi.

  Päivään sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Sao Xanh Hotel Son La + Room

  Sao Xanh Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Thị xã Cửa Lò, Vietnam
  Sao Xanh Hotel Son La + Room

  Majoituksesi Son Lassa sijaitsee hyvällä paikalla, kävelyetäisyyden päässä kahviloista ja ravintoloista. Värikkäästi sisustetun hotellin tilavat huoneet on varustettu televisiolla, ilmastoinnilla, minibaarilla sekä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 4. Päivä 4: Dien Bien Phu

  Aamiaisen jälkeen, klo 8.00, matka kohti Dien Bien Phun raunioita voi alkaa. Ennen historiallista nähtävyyttä pysähdyt Pha Dinin solalla, joka on koko Vietnamin pisin vuoristosola. Henkeäsalpaava kohde tunnetaan alueena, jossa taivas ja maa yhdistyvät. Matkalle mahtuu myös vierailu hmongien kylässä. Saapuessasi Dien Bien Phuhun häkellyt valloittavasta luonnosta ja maisemista vuorineen sekä vehreine metsineen. Kaupunki on Vietnamin historian kannalta äärimmäisen merkittävä – vuonna 1954 kaupungin lähellä käytiin pysäyttävä Dien Bien Phun taistelu Ranskan ja Pohjois-Vietnamin välillä. Taistelupaikoilla ja muistomerkeillä vieraileminen on ainutlaatuinen ja hiljentävä kokemus. Indokiinan sodasta kertova museo vie traagiselle aikamatkalle historiaan, jossa voit tutustua erilaisiin aseisiin, valokuviin ja polkupyöriin, joista jokainen kertoo omanlaisensa tarinan menneisyydestä.

  Päivään sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Muong Thanh Hotel

  Muong Thanh Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Thành phố Điện Biên Phủ, Vietnam
  Muong Thanh Hotel

  Moderni hotelli sijaitsee vain 500 metrin päässä paikallisilta markkinoilta, ja hemmottelee asiakkaitaan uima-altaalla, tenniskentällä sekä hyvinvointiosastolla. Hotellin ravintolasta löydät sekä kansainvälisiä että paikallisia herkkuja. Siisti huoneesi on varustettu taulutelevisiolla, maksuttomalla Wi-Fillä, kylpyhuoneella, suihkulla sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 5. Päivä 5 & 6: Lai Chau og Tam Duong

  Viidentenä lomapäivänäsi matka jatkuu Lai Chaun suloiseen kylään. Muista ottaa paljon kuvia ja painaa kylän maisemat tarkasti muistiisi, sillä lyhyen ajan kuluessa kylää ei ole enää olemassa. Kylä tulee hautautumaan veden alle, kun suunniteltua patoa aletaan rakentamaan. Lai Chausta matka jatkuu pitkin Nam Na -jokea ohi Chan Nua Thain idyllisen kylän kohti Tam Duongia, jonne Lai Chau tullaan siirtämään. Tam Duongissa voit viettää loppupäivän paikalliseen menoon ja kauniiseen ympäristöön tutustuen.

  Kuudentena lomapäivänäsi pääset ainutlaatuisiin kulttuurin pyörteisiin. Tam Duong on kiehtova sekoitus erilaisia eettisiä ryhmiä ja asukkaiden alkuperiä. Päivän aikana tulet huomaamaan, kuinka erilaisten ryhmien elintavat ja pukeutumiset poikkeavat toisistaan valtavasti. Päivän aikana vierailet Tam Duongin ympärillä sijaitsevissa suloisissa kylissä ja pääset tutustumaan Vietnamin lukuisiin kasvoihin, joista jokainen kiehtoo omalla tavallaan.

  Päiviin sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Putaleng Hotel + Bathroom

  Putaleng Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Tam Đường District, Vietnam
  Putaleng Hotel + Bathroom

  Seuraavien öiden ajan majoitut hotellissa, joka sijaitsee erinomaisesti kylän pääkadulla, lähellä lukuisia ravintoloita sekä kauppoja. Hotellissa on ravintola, karaokebaari sekä tavallinen baari. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, pöydällä, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä suihkullisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 6. Päivä 7 & 8: Sapa

  Seitsemäntenä päivänä nautit perinteisen aamiaisen ja vierailet Tam Duongin markkinoilla, minne paikalliset kokoontuvat kauppaamaan erilaisia tuotteita ja viettämään aikaa perheidensä sekä ystäviensä kanssa. Täältä saat erinomaisia kuvia värikkäistä puvuista ja vauhdikkaasta elämänmenosta. Markkinoilta matka jatkuu kohti Lao Caita ja Sapaa, 1900-luvun alussa ranskalaisten perustamaa Vietnamin maalauksellista helmeä. Matkan varrella pysähdyt Ban Honissa, joka on koti Lu-nimiselle etniselle ryhmälle. Vierailu kylässä on ainutlaatuinen elämys, sillä ryhmän kulttuuri ja tavat hämmästyttävät sekä ihastuttavat monella tapaa. Tiesitkö, että Lu-naiset pukeutuvat mustiin indigo-hameisiin ja värjäävät hampaansa mustaksi – tätä harvinaista näkyä et unohda koskaan! Illaksi saavut Sapaan, jossa vietät seuraavat kaksi yötä.

  Kahdeksannen lomapäiväsi voit viettää tutustuen Sapaan, jota ympäröivät upeat vuoret tarjoavat loistavat näkymät riisipelloille ja laaksoihin. Näissä maisemissa lepää sekä mieli että keho. Vaihtoehtoisesti voit lähteä vapaavalintaiselle retkelle Y Linh Hon, Lao Cain ja Tavanin kyliin. Sapa Ethnic Travelin järjestämä retki alkaa klo 9.30 neljän kilometrin kävelymatkalla Muong Hoan upeaan laaksoon, josta voit ihailla häkellyttäviä panoraamamaisemia laaksoon sekä kaupunkiin. Laaksosta matka jatkuu kävellen pitkin pieniä kujia ohi upeiden riisiviljelmien kohti Y Linh Hon kylää. Vierailun jälkeen seuraat jokea Lao Caihin, jossa paikalliset kiehtovine tarinoideen odottavat. Retkeen kuuluu lounas, jonka nautit suloisessa ravintolassa joen rannassa. Retki päättyy vierailuun Tavanissa, jossa voit tutustua Giay-heimon arkeen. Tavanista sinut kuljetetaan autolla takaisin Sapaan. Retki sisältää kuljetukset, englanninkielisen opastuksen, lounaan, kaksi pulloa vettä sekä hedelmän.

  Päiviin sisältyvät retket: aamiaiset.

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Lào Cai, Vietnam
  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel sijaitsee Hoang Lien -vuoristossa. Sijaintinsa vuoksi hotelli tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja upeiden maisemien ihailuun. Ulkoilmaravintola Bamboo Sapa tarjoilee yli 100 erilaista perinteistä vietnamilaista ruokalajia. Hotellin parvekkeilta voit ihastella Fansipan-vuoren maisemia. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, puhelimella, työpöydällä ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 7. Päivä 9: Paluu Hanoihin

  Yhdeksäntenä lomapäivänäsi sinulla on aamupäivä aikaa nukkua ja tutustua Sapaan omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit lomasi varausvaiheessa lisätä ohjelmaasi retken Cat Catin kylään. Vaellusreitti kulkee läpi kauniiden vesiputousten. Kylässä voit tavata käsityöläisen, joka valmistaa perinteisiä asuja käsin. Kylästä matka jatkuu noin kolmen kilometrin verran pitkin Muong Hoan laaksoa, ohi horisonttiin siintävien riisipeltojen, kohti Sin Chaita. Harvoin vieraillussa kylässä pääset ihailemaan asukkaiden puusta tehtyjä taloja. Sin Chaista sinut haetaan ja kuljetetaan takaisin Sapaan. Retki sisältää kuljetukset, englanninkielisen opastuksen sekä kaksi pulloa vettä.

  Klo 15.30 on aika nousta järjestetyn kuljetuksen kyytiin ja lähteä kohti Hanoita. Matka kestää noin neljä tuntia, ja matkan aikana järjestetään muutama tauko. Saavut Hanoihin noin yhdeksältä illalla, jonka jälkeen voit rentoutua samassa hotellissa kuin matkasi alussa.

  Päivään sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa tai vastaava

  • Hotelli
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa sijaitsee kätevästi Lo Su Streetillä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hoan Kiemin järveltä. Ystävällinen henkilökunta palvelee sinua vuorokauden ympäri ja kertoo mielellään lisää nähtävyyksistä ja paikoista, joissa kannattaa vierailla. Hotellin baarissa ja ravintolassa sinulla on mahdollisuus maistaa aitoja vietnamilaisia makuja. Mukavassa huoneessa on ilmastointi, tallelokero, televisio ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja kylpyammeella.

  Lue lisää
 8. Päivä 10: Lumoava Halong Bay

  Kymmenes päivä alkaa aikaisin, sillä klo 8.00 sinut haetaan hotelliltasi minibussilla. Matka kohti ihmeellistä Halong Bayta alkaa. Noin 3,5 tuntia kestävän matkan aikana voit ihailla unenomaisia maalaismaisemia ja riisipeltoja. Halongin satamakaupunkiin saavuttuasi nouset risteilyalukseen, jonka kyydissä pääset elämysten äärelle. Upea Halong Bay on valittu yhdeksi maailman uudeksi seitsemäksi ihmeeksi, eikä mikään ihme. Satumainen lahti on koko Vietnamin kuuluisin nähtävyys ja lukuisten matkailijoiden koko reissun kohokohta. Risteilyn alussa nautit merenelävistä valmistetun lounaan, jonka jälkeen voit käyttää aikasi ainutlaatuisten maisemien ihailemiseen. Smaragdinvihreän lahden uumenista kohoavat karstisaaret muodostavat veden kanssa äärimmäisen majesteettisen nähtävyyden. Illalla risteilyalus laskee ankkurinsa, ja voit nauttia illallisen auringonlaskun laskiessa karstivuorien taakse. Tätä kokemusta et unohda koskaan!

  Päivään sisältyvät ateriat: aamiaiset, lounaat ja illalliset.

  Glory Legend Cruises tai vastaava

  • Risteilyalus
  • Hanoi, Vietnam

  Glory Legend Cruisesin alus tarjoaa sinulle rauhallisen risteilyn pitkin kaunista Halonginlahtea. Alus on sisustettu puuhuonekaluilla. Aluksesta löytyy baari, aurinkoterassi ja vietnamilaisia aterioita tarjoileva ravintola. Risteilyn aikana majoitut viihtyisässä hytissä. Hytit on varustettu ilmastoinnilla ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku. Hyteistä aukeaa kaunis näköala merelle.

  Lue lisää
 9. Päivä 11 - 14: Hanoi

  Aikaisin aamulla heräät virkeänä hytistäsi satumaisten maisemien ympäröimänä. Nauti maukas aamiainen tuulen leikitellessä hiuksillasi. Vielä ehdit ihastella valloittavia maisemia ja tutustua yhteen Vietnamin kelluvista kylistä. Risteily päättyy aikaisen lounaan merkeissä, jonka jälkeen matka kohti Hanoita alkaa. Hanoissa voit viettää loppupäivän kaupunkiin ja hotellisi lähiympäristöön tutustuen.

  Seuraavana päivänä saat tutustua Hanoihin omaan tahtiisi. Seikkaile katumyyjien ja temppeleiden värittämässä katukuvassa, tutkiskele mielenkiintoisia rakennuksia ja herkuttele paikallisen keittiön aarteilla. Vaihtoehtoisesti voit lähteä retkelle UNESCOn suojelemaan Bai Dinh Pagodaan, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Hanoista. Vietnamin suurin buddhalaistemppeli ihastuttaa ulkonäöllään. Alueelta löydät 500 La Han -patsasta sekä valtavan pronssisen buddha-patsaan. Lounaalla saat herkutella paikallisilla erikoisuuksilla, kuten vuorikauriilla sekä Ngoc Duong -viinillä. Lounaan jälkeen lähdet Trang Aniin, joka tunnetaan surffaajien ja sukeltajien paratiisina. Kaupungissa pääset laivalle, joka vie sinut ikimuistoiselle matkalle läpi majesteettisten vuorimaisemien. Retki sisältää kuljetukset, lounaan, englanninkielisen opastuksen, sisäänpääsymaksut ja veneretken.

  Kolmastoista päivä on varattu Hanoin kaupunkikierrokselle, joka alkaa klo 9.00. Aamiaisen jälkeen hyppäät minibussin kyytiin ja lähdet Ho Tši Minhin mausoleumille, jossa maailmankuulu kommunistijohtaja uinuu ikuista unta vasaran ja sirpin ympäröimänä. Pysäyttävässä mausoleumissa pystyt aistimaan kylmän sodan jäljet ja kommunismin havinan. Hiljentävältä nähtävyydeltä matka jatkuu presidentin palatsille sekä Kirjallisuuden temppelille, jossa perinteisen tanssiesityksen pyörteet vievät sinut mukanaan. Lounaaksi sinulle tarjoillaan perinteistä pho-nuudelikeittoa, joka hellii kaikkia kehosi aisteja. Lounaan jälkeen voit vierailla yhdessä Hanoin kiehtovassa museossa, kuten etnologisessa museossa, naisten museossa, historiallisessa museossa tai Thanhin temppelissä. Museovierailun jälkeen matka jatkuu Hanoin värikkääseen vanhaankaupunkiin, jonka suloisista putiikeista voit ostaa ainutlaatuisia kotiinviemisiä. Retken kruunaa maailmankuulu vesinukke-show, joka järjestetään vain 100 metrin päässä hotelliltasi. Kaksituntinen spektaakkeli on äärimmäisen kiehtova ja harvinainen nähtävyys.

  Seuraavana päivänä aamun sarastaessa on aika lähteä kohti koto-Suomea mieli ja kamera täynnä unohtumattomia muistoja. Hyvästi, eksoottinen Vietnam!

  Päiviin sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa tai vastaava

  • Hotelli
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa sijaitsee kätevästi Lo Su Streetillä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hoan Kiemin järveltä. Ystävällinen henkilökunta palvelee sinua vuorokauden ympäri ja kertoo mielellään lisää nähtävyyksistä ja paikoista, joissa kannattaa vierailla. Hotellin baarissa ja ravintolassa sinulla on mahdollisuus maistaa aitoja vietnamilaisia makuja. Mukavassa huoneessa on ilmastointi, tallelokero, televisio ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja kylpyammeella.

  Lue lisää
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vapaavalintaiset retket
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja 0–1-vuotias lapsi. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat saavat majoituksesta 25 % alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti.
12–17-vuotiaat lasketaan aikuisiksi ja maksavat lennoista sekä majoituksesta normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samssa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleilla on joko maksuton tai maksullinen Wi-Fi

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan yli 15 päiväksi Vietnamiin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Vietnamin ilmasto

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat lähetämme muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen