Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Yhdistetty loma Wienissä ja Prahassa

 • Kiertomatkat
 • Tšekki, Itävalta
hinta alkaen € 619,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 4 tai 6 yön majoitukset 4* hotelleissa Wienissä ja Prahassa, aamiaiset, lennot Helsingistä, kaupunkien välinen junamatka, käsimatkatavara, pullo punaviiniä ja kuohuvaa, hedelmälautanen sekä myöhäinen uloskirjautuminen Prahassa.

Vietä 5 tai 7 päivää Keski-Euroopan kauneimmissa pääkaupungeissa. Wienin ja Prahan kultareunuksiset kaupungit puhuttelevat matkailijoita, jotka eivät tyydy tänä kesänä rannalla löhöilyyn. Habsburgien valtakunnan pääkaupunki Wienin kulttuurikohteet, kuninkaallinen tunnelma ja valkeat barokkirakennukset yhdistettynä Prahan sadunomaiseen ilmapiiriin, mukulakivikatuihin ja tšekkiläiseen olueen pakkaa kaikki Keski-Euroopan parhaat elämykset yhteen matkapakettiin. Tämä loma on täynnä taidetta, shoppailua, musiikkia, ruokaa ja historiaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Wien
 • Paluulento Praha–Helsinki
 • 2 tai 3 yön majoitus Wienissä (City Pension Wien****)
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa (Pure White Design Hotel****)
 • Aamiaiset
 • Junalippu Wien (HBF)–Praha (Hlavní nádraží)
 • Pullo kuohuvaa sekä hedelmälautanen City Pension Wienissä
 • Pullo viiniä ja myöhäinen uloskirjautuminen (klo 13.00) Pure White Design Hotelissa
Reitti

Päivä 1 & 2: Valloittava Wien

Tervetuloa Itävaltaan! Häikäisty barokkikaupungin kauneudesta ja kiertele pitkin vaahdonvalkeiden rakennusten hallitsemia kaupunginosia, missä ajantajun hukkaaminen on väistämätöntä. Wienin bulevardien varrella kohtaat Habsburgien valtakunnan aikaisten rakennusten todellisen loiston, joten kaupu… Lue lisää

Pension City

Päivä 3 & 4: Satumainen Praha

Wienin jälkeen jatkat matkaasi junalla Prahaan, joka on noussut suurien eurooppalaisten kaupunkilomakohteiden kastiin historiallisen keskustansa siivittämänä. Vltava-jokea reunustava, UNESCOn varjelema alue tarjoaa nähtäväksesi muun muassa Pyhän Nikolauksen kirkon, kaupungintalon astronomisen ke… Lue lisää

Pure White
Juna Wienistä Prahaan

Juna Wienistä Prahaan lähtee Wienin päärautatieasemalta. Matkan pituus on noin 4 tuntia. Pääset rautatieasemalle hotelliltasi metron avulla noin 10 minuutissa. Nouse U1-linjan kyytiin Wien Stephansplatzilta, joka sijaitsee noin 130 metrin päässä hotellistasi. Jää pois noin viiden minuutin jälkeen Wien Hbf -asemalla, josta matkaa rautatieasemalle on noin 400 metriä.

Kun saavut Prahan Hlavní nádraží -asemalle, pääset siirtymään hotellillesi metrolla. Nouse C-linjan kyytiin Hlavní nádražín asemalta, ja jää pois noin 8 minuutin jälkeen I. P. Pavlova -asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 500 metriä.

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Liput ovat 2. luokan lippuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 2,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Matkaan ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Hotelleissa ei valitettavasti ole esteettömiä huoneita, mutta hotelleissa on hissit.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Matkan kesto

4 yön matkalla majoitut 2 yötä Wienissä ja 2 yötä Prahassa. 6 yön matkalla majoitut 3 yötä Wienissä ja 3 yötä Prahassa.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Wienin rahayksikkö ja hintataso

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen Wienissä

Wienissä on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on viisi metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,20 €, ja lippuja voi ostaa asemien lippuautomaateista sekä kioskeista. Voit halutessasi ostaa myös muun muassa 24 tai 72 tunnin lippuja. Kulkuneuvosta ostettuna kertalippu maksaa 2,30 €. Lippu on leimattava siniseen lippukoneeseen ennen kulkuneuvoon nousemista.

Prahan rahayksikkö ja hintataso

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen Prahassa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Tietoa Wienistä

Wienin väkiluku on noin 1 867 900. Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 350 m
Wienin päärautatieasema 4 km
Wienin lentokenttä 20 km
Schönbrunnin linna 6,5 km
Maria-Theresien-Platz 1,2 km

Tietoa Prahasta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000. Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin raitiovaunu- ja linja-autopysäkki 160 m
Prahan päärautatieasema 2 km
Prahan lentokenttä 30 km
Prahan vanhakaupunki 2,5 km
Kaarlensilta 2,8 km

Matka Wienin lentokentältä hotellille

Pääset kätevimmin lentokentältä Wienin hotellillesi hyödyntämällä julkista liikennettä. Valitse Wienin keskustaan kulkeva lentokenttäjuna (Flughafen Wien , CAT), jonka avulla pääset keskustaan noin 15 minuutissa. Vaihda Wien Mitte-Landstraße Bf -asemalla U3-metroon. Jää kahden pysäkin jälkeen pois asemalla Wien Stephansplatz. Hotellisi sijaitsee noin 130 metrin päässä. Matka kestää yhteensä noin 25 minuuttia ja maksaa noin 10,00–17,00 €.

Taksilla matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 35,00–45,00 €.

Matka hotellilta Prahan lentokentälle

Pääset kätevimmin Prahan hotelliltasi lentokentälle hyödyntämällä julkista liikennettä. Kävele noin 700 metrin päässä sijaitsevalle Náměstí Mírun metroasemalle, josta nouset A-linjan metroon. Jää pois Nádraží Veleslavín -asemalla, josta jatkat matkaasi linja-autolla numero 119 kohti Prahan lentokenttää. Matka kestää yhteensä noin 45 minuuttia ja maksaa noin 2,00–3,00 €.

Taksilla matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 23,00–28,00 €.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lennot Helsingistä Wieniin ja Prahasta Helsinkiin kestävät noin 2,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Stephansplatz-aukiolta ja Stephansdom-katedraalilta. Wienin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä. Autolla matka hotellille kestää noin 30 minuuttia.

Pure White Design Hotel sijaitsee Prahan keskustan läheisyydessä. Kävelymatkan päässä hotellilta ovat Prahan kansallismuseo, vanhakaupunki, Vltava-joki ja useita ostosmahdollisuuksia. Prahan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä hotellista. Matka kestää liikenteestä riippuen autolla noin puoli tuntia, kun taas julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin 50 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen