Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe uskomaton Disneyland® Paris

 • Kiertomatkat
 • Ranska
hinta alkaen € 619,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2 yön majoituksen Vienna House Magic Circusissa****, 2 yön majoituksen Novotel Paris 17:ssa****, aamiaiset, päivälipun Disneyland® Paris -huvipuistoon, kuljetukset hotellin ja huvipuistojen välillä, lennot Helsingistä sekä käsimatkatavaran.

Pariisin satumainen Disneyland® on unohtumaton elämys niin pienille kuin isoillekin sadun taikaan uskoville. Pienet prinsessat, Jack Sparrow’t, Peter Panit sekä Minnit ja Mikit vilistävät silmät kirkkaina huvipuiston erilaisin teemoin somistetuilla alueilla tarinan lumoon uppoutuneena. Sadut muuttuvat todeksi, kun vierailet koko perheen kesken kauniin Prinsessa Ruususen linnassa, jonka tyrmässä nukkuu oikea lohikäärme, tai kun hyppäät jännittävään merirosvolaivaan. Hurjat vuoristoradat, upeat esitykset ja unohtumaton satuhahmoparaati jäävät myös isompien mieleen mahtavana elämyksenä. Vauhdikkaan kokemuksen jälkeen aika vaihtaa satumaailma Pariisin kauniisiin katuihin, joissa ihmeellinen lumo jatkuu tyylikäässä ympäristössä. Pariisi on nimittäin yksi niistä kaupungeista, jossa ilmassa on selittämätöntä taikaa vuorokauden ympäri. Eiffel-torni, pehmeät patongit ja upea Seine – täältä tullaan koko perheen kera!

Tarjous sisältää
 • 2 yön majoitus Vienna House Magic Circusissa****
 • 2 yön majoitus Novotel Paris 17:ssa****
 • Aamiaiset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Pariisi
 • Päivälippu Disneyland® Paris ja Walt Disney Studios® -huvipuistoihin (päivä 2)
 • Kuljetukset Vienna House Magic Circusin ja huvipuistojen välillä
 • Tervetuliaisjuoma Novotel Paris 17:ssa
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Disneyland® Paris ja Walt Disney Studios®

Hieman Pariisin ulkopuolella sijaitsee Euroopan suurin ja suosituin huvipuisto, satumainen Disneyland® Paris. Uppoudu tarinan lumoon ja anna unohtumattomien elämysten, päätähuimaavien spektaakkelien ja jännittävien seikkailujen viedä sinut ja perheesi mukanaan! Taianomaisessa satumaailmassa piir… Lue lisää

Vienna House Magic Circus

Päivä 3 - 5: Pariisi

Aamiaisen jälkeen on aika vaihtaa satulinnat ja hiirenkorvat Eiffel-torniin ja baskeriin, sillä seuraavan kahden yön ajan pääset nauttimaan Ranskan majesteettisen pääkaupungin lumosta. Pariisissa sinulla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus jatkaa Disneyn luomaa tarinaa omatoimisesti. Tämä Seinen e… Lue lisää

Novotel Paris 17

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Siirtyminen hotellien välillä

Matkasi alussa majoitut Vienna House Magic Circusissa, joka sijaitsee Pariisin ulkopuolella lähellä Disneyland® Paris -huvipuistoa. Kahden yön jälkeen siirryt omatoimisesti Pariisissa sijaitsevaan hotelliisi. Novotel Paris 17 sijaitsee noin 54 kilometrin päässä Vienna House Magic Circusista. Vaivattomimmin pääset perille, kun hyppäät noin 3 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevalla Marne la Vallée-Chessy -asemalla A-junaan ja matkustat Charles De Gaulle Étoile -asemalle, josta vaihdat linja-auton numero 341 kyytiin. Jää pois Porte D'asnieresin asemalla, josta kävelymatkaa on hotellillesi noin 40 metriä. Matka kestää lähes kaksi tuntia ja maksaa noin 10,00 €. Huomioithan, että kulkuvälineiden aikataulut saattavat viivästyttää matkaa.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,45 € per henkilö ja yö Vienna House Magic Circusissa
 • Turistivero 2,48 € per henkilö ja yö Novotel Paris 17:ssa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetus hotellien välillä
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–16-vuotiasta lasta

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pinnasänky

Pinnasänkyjä on saatavilla. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelleilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotelleissa on myös hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
3–16-vuotiaat saavat majoituksesta alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Interenet

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Metrolippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen lentokentältä Vienna House Magic Circusiin

Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 35 kilometrin päässä kiertomatkan ensimmäiseltä hotellilta. Pääset perille taksilla noin 30 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentokentältä lähtevällä junalla suoraan Marne la Vallée-Chessyn asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 3 kilometriä. Matka kestää yhteensä noin 45 minuuttia ja maksaa noin 15,00 €. Lentokentältä lähtee myös linja-autoja samalle päätepysäkille.

Sen sijaan Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 49 kilometrin päässä hotellilta. Taksilla matka kestää noin 40 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa Navette Magical Shuttle -linja-autolla suoraan Marne la Vallée-Chessyn asemalle, josta kävelymatkaa on hotellillesi noin 3 kilometriä. Matka kestää yhteensä noin 1,5 tuntia ja maksaa noin 20,00 €.

Siirtyminen Novotel Paris 17:sta lentokentälle

Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 24 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit kävellä noin 400 metrin päässä sijaitsevalle Porte D'asnieres-asemalle, josta hyppäät PC3-linja-auton kyytiin. Jää pois Porte Maillotin asemalla, ja jatka matkaasi linja-autolla numero 2 Charles de Gaullen lentokentälle. Matka kestää yhteensä noin tunnin ja maksaa noin 20,00 €.

Sen sijaan Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit kävellä Pereire Levallois -asemalle, joka sijaitsee noin kilometrin päässä hotelliltasi. Täällä voit hypätä C-junaan ja matkata La Fraternelle -asemalle, josta vaidat T7-raitiovaunuun ja jatkat matkaasi Orlyn lentokentälle. Matka kestää yhteensä noin 1,5 tuntia ja maksaa 10,00 €.

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti esimerkiksi Disneyland® Parisissa sekä turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin Vienna House Magic Circusista:

Lähin juna- ja linja-autopysäkki Marne la Vallée-Chessy 3 km
Charles de Gaullen lentokenttä 35 km
Orlyn lentokenttä 49 km
Disneyland® Paris kävellen 3 km, autolla 7 km
Disney Village® 2,3 km

Etäisyydet lähialueen kohteisiin Novotel Paris 17:sta:

Lähin linja-autopysäkki Porte D'asnieres 400 m
Lähin metropysäkki Pereire 1,1 km
Champs-Élysées 2,6 km
Eiffel-torni 3,3 km
Montmartre 3,4 km
Charles de Gaullen lentokenttä 24 km
Orlyn lentokenttä 25 km

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen