Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unelmien loma - Pariisi ja Versailles

 • Kiertomatkat
 • Ranska
hinta alkaen € 929,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 2 yön majoitus Versailes'ssa, 2 yön majoitus Pariisissa, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingistä, tervetuliaisjuoma sekä käsimatkatavara.

Romanttinen Pariisi ja upea Versailles kutsuvat. Lähde unohtumattomalle lomalle tutustumaan Mona Lisan ja Eiffel-tornin kotikaupunkiin Pariisiin. Vietät lomasi kaksi ensimmäistä yötä aivan Versailles’n palatsin tuntumassa. Matkaa ajassa takaisin seikkaillen palatsin koristeellisessa puutarhassa ja vaikuttavaa palatsia tutkien. Ihaile rakennuksen peilisalia, kappelia ja muita ikonisia piirteitä, jotka ovat inspiroineet lukemattomia arkkitehtejä ja rakennuksia ympäri maailmaa. Pääset lomasi aikana nauttimaan myös Pariisin keskustan sykkeestä. Varaa matkasi unelmien Ranskaan jo tänään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin Helsingistä
 • 2 yön majoitus Hôtel le Versailles'ssa****
 • 2 yön majoitus Radisson Blu Paris Boulognessa****
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma Radisson Blu Paris Boulognessa
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Lippu Versailles'n palatsiin
Reitti

Päivä 1 & 2: Versailles

Löydä Versailles'n loisto ja uppoudu Ludvig XIV:n historiantäyteiseen maailmaan! UNESCOn maailmanperintökohteeksi nimettyä Versailles'n palatsia on ylistetty kansainvälisesti jo vuosisatojen ajan. Rakennus on yksi kauneimmista ja tunnetuimmista 1700-luvun rakennuksista koko maailmassa. T… Lue lisää

Hôtel le Versailles

Päivä 3 - 5: Pariisi

Tyylikäs Pariisi tunnetaan ennen kaikkea ikonisesta Eiffel-tornista, vaikuttavasta Notre Damesta sekä Louvresta ja sen pihaa koristavasta lasipyramidista. Kaupungin kapeat ja koristeelliset kadut kätkevät lisäksi uumeniinsa monenlaista nähtävää: viehättäviä bistroja, romanttisia leipomoita, pien… Lue lisää

Radisson Blu Paris Boulogne
TravelBird suosittelee

Pariisin ihanat kulttuurikohteet odottavat! Kaupunki on pullollaan upeaa taidetta, kiehtovia museoita ja kaunista arkkitehtuuria. Tässä vinkkimme unohtumattomien lomapäivien inspiraatioksi!

 • Pompidou-keskus: Beaubourgin aukiolla, Pariisin neljännessä kaupunginosassa sijaitseva Pompidou-keskus on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Kulttuurilaitos Pompidou on tunnettu nykytaiteenmuseona sekä kirjastona. Keskuksesta löydät eri tyylilajien ja aikakausien taideteoksia, vaihtuvia näyttelyitä ja suuren kokoelman kirjallisuutta. Muistathan kuvata rakennuksen ulkopuolelta, sillä se on yksi kaupungin omalaatuisimmista arkkitehtuurin taidonnäytteistä.
 • Montmartre-kukkula ja basilika Sacré-Cœur: kipua 130 metrin korkeuteen kaupungin korkeimmalle kukkulalle ihailemaan kaunista Pariisia. Kukkulan päällä komeilee vaikuttava Pyhän Sydämen basilika. Käy kirkon sisällä ihailemassa sen ajatonta arkkitehtuuria. Tiesitkö, että kirkon 19 000 kilogrammaa painava kirkonkello, on yksi maailman suurimmista?
 • Louvre: mitä Pariisi olisikaan ilman Louvrea? Kansainvälisesti tunnettu ja ylistetty Louvren taidemuseo on taiteenrakastajan mekka. Käy vierailusi aikana tervehtimässä Mona Lisaa, tai ihaile kuuluisaa Venus de Milo -patsasta. Museo on niin laaja, että jos vierailija haluaisi katsoa jokaista teosta 60 sekunttia, viettäisi hän museossa yli 75 päivää. Siinäpä vasta museokierros!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Juna Versailles'ta Pariisiin

Juna Versailles'ta Pariisiin lähtee Versailles-Chantiersin juna-asemalta. Pääset rautatieasemalle hotelliltasi kävellen noin 25 minuutissa. Nouse C-linjan kyytiin, ja jää pois noin 15 minuutin kuluttua Issy Val de Seine -asemalla, josta matkaa hotellillesi on noin 1,2 kilometriä.

Matka Versailles'ta Pariisiin kestää kokonaisuudessaan noin 35 minuuttia, ja maksaa 3,00-13,00 €.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,20 € per yli 18-vuotias henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Versailles'n ja Pariisin välillä
 • Lippu Versailles'n palatsiin
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Matka lentokentältä Versailles'hin

Pääset kätevästi Paris Orlyn lentokentältä hotellillesi hyödyntämällä julkista liikennettä. Kävele noin 550 metrin päässä sijaitsevalle Orly Sudin linja-autopysäkille, josta nouset DIRECT1-linjan kyytiin. Jää pois Gare Montparnasse -asemalla, josta jatkat matkaasi junalla kohti Versailles’ta. Matka kestää yhteensä noin yhden tunnin ja kymmenen minuuuttia, ja maksaa noin 2,00–3,00 €.

Pääset myös Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä hotellillesi kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Kävele lentokentällä sijaitsevalle Aeroport Charles De Gaullen juna-asemalle, josta nouset B-junan kyytiin. Jää pois Saint-Michelin pysäkillä, josta jatkat matkaasi C-junalla kohti Versailles'ta. Matka kestää yhteensä noin yhden tunnin ja 40 minuuttia sekä maksaa noin 9,00-14,00 €.

Taksilla matka Paris Orlyn lentokentälle kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 35,00–45,00 €, kun matka Charles de Gaullen lentokentälle kestää noin 45 minuuttia ja maksaa 70,00-90,00 €.

Matka hotellilta Pariisin lentokentille

Pääset kätevästi Pariisin hotelliltasi Paris Orlyn lentokentälle hyödyntämällä julkista liikennettä. Kävele noin 2 kilometrin päässä sijaitsevalle Pont Garigliano Hopitalin metroasemalle, josta nouset T3-linjan junaan. Jää pois Stade Charlety -asemalla, josta jatkat matkaasi ORLYBUS-linja-autolla kohti Paris Orlyn lentokenttää. Matka kestää yhteensä noin yhden tunnin ja maksaa noin 3,00–5,00 €.

Pääset myös Pariisin Charles de Gaullen lentokentälle kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Kävele noin 600 metrin päässä sijaitsevalle Porte De Saint-Cloudin linja-autopysäkille, josta nouset PC1-linja-auton kyytiin. Jää pois Porte Maillot -pysäkillä, josta jatkat matkaasi linja-autolla numero 2 kohti Pariisin Charles de Gaullen lentokenttää. Matka kestää yhteensä noin yhden tunnin ja 20 minuuttia sekä maksaa noin 20,00 €.

Taksilla matka Paris Orlyn lentokentälle kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 30,00–40,00 €, kun matka Charles de Gaullen lentokentälle kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 50,00-65,00 €.

Matkan kesto

4 yön matkalla majoitut 2 yötä Versailles'ssa ja 2 yötä Pariisissa

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja 0–12-vuotias lapsi

Yksinmatkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hôtel le Versailles'n lapsialennukset:
0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan. 2–12-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Radisson Blu Paris Boulognen lapsialennukset:
0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan. 2–12-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hôtel le Versailles ei valitettavasti ole esteetön.

Radisson Blu Paris Boulognella on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Hotellissa on myös hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Ranskan hintataso

Pariisin alueen hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–8,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,70–1,90 €
Taksin hinta per kilometri noin 1,05–1,50 €
Taksin aloitusmaksu noin 2,70–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Liikkuminen Versailles'ssa

Versaillen kompaktin kokonsa ansiosta liikut Versailles'n kaupungissa kätevästi paikasta toiseen kävellen. Pariisiin ja muihin lähialueen kohteisiin pääset liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai metroa. Pariisin ydinkeskustassa voit vaivattomasti liikkua myös kävellen. Osa keskustan nähtävyyksistä sijaitsee kävelyetäisyydellä toisistaan.

Tietoa Pariisista

Pariisin väkiluku on noin 2 250 000.

Maan virallinen kieli on ranska, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Louvre 8 km
Pompidou-keskus 8,8 km
Montmartre-kukkula 9,3 km
Eiffel-torni 4,5 km
Avenue des Champs-Elysées -ostoskatu 5,8 km
Versailles 11 km
Pariisin Orlyn lentokenttä noin 17 km
Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä 33 km

Tietoa Versaille'sta

Versailles'n väkiluku on noin 85 500.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Théâtre Montansier 450 m
Versailles'n palatsi 900 m
L'Opera Royal 400 m
Pariisin keskusta 22 km
Radison Blu Paris Boulogne, Pariisi 11 km
Pariisin Orlyn lentokenttä noin 25 km
Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä 43 km

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen