• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seikkailu eksoottisella Borneolla

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Malesia
hinta alkaen € 2.649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tarjoukseen sisältyy 12 tai 14 yön kiertomatkan majoitukset, lennot Helsingistä, aamiaiset, 9 opastettua retkeä, kaikki kuljetukset ja paljon muuta.

Lähde TravelBirdin matkassa ikimuistoiselle reissulle eksoottisen kulttuurin, seikkailujen ja luonnon keskelle. Astu Borneon viidakkoiseen satumaahan, jonka puissa keinuu uhanalaisia nenäapinoita ja suloisia orankeja, ja katsoessasi ylös näet lukemattoman määrän trooppisia lintuja. Kirkkaassa vedessä uiminen ja sukeltaminen vie sinut vedenalaiseen paratiisiin, jota koristaa värikkäät kalat ja korallit. Sademetsien, vuorimaisemien ja paratiisimaisten saarien lisäksi tutustut paikalliseen kulttuuriin ja vierailet Brunein sulttaanikunnassa. Koe Borneon luonto kauneimmillaan ja varaa elämäsi ainutlaatuisin matka Kaakkois-Aasian sademetsäsaarelle, jossa luonto näyttelee pääosaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsinki–Kuching
 • Paluulento Kota Kinabalu–Helsinki
 • Maan sisäinen lento Kuching–Miri
 • 4 yön majoitus Kuching Imperial Riverbank Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Kuching)
 • 2 yön majoitus perinteisessä pitkätalossa (Batang Ai)
 • 1 yön majoitus Miri Imperial Palace Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Miri)
 • 1 yön majoitus Labuan Point Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Labuan)
 • 4 yön majoitus Kota Kinabalu Dreamtel Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Kota Kinabalu)
 • Vain 14 yön matkalla: 2 yön majoitus Bunga Raya Island Resortissa tai vastaavassa hotellissa (Gaya-saari)
 • Aamiaiset
 • Lounas päivinä 3., 4., 5., 6., 7., 8., 10. ja 11.
 • Illallinen päivinä 5. ja 6.
 • Kaikki kuljetukset
 • 9 englanniksi opastettua retkeä (lue lisää matkasuunnitelmasta)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • "Kuchingin parhaat" -polkupyöräretki
 • Retki Mamutik-saarelle
 1. Päivä 1 & 2: Kuching – kissojen kaupunki

  Eksoottiset seikkailut alkavat tänään Borneolla! Sinua on Kuchingin lentokentällä vastassa edustaja, joka vie sinut matkan ensimmäiselle hotellille. Ajomatka kestää noin 30 minuuttia. Kissojen kaupungiksi kutsuttu Kuching on Malesian suurimman osavaltion, Sarawakin, pääkaupunki. Ensimmäisenä päivänä voit omaan tahtiisi tutustua hotellisi ympäristöön ja levätä seuraavan päivän koitoksia varten.

  Kissapatsailla ja koristeilla somistetun kaupungin väitetään saaneen nimensä malaijin kielen sanasta kucing, mikä tarkoittaa kissaa. Lähde siis matkan toisena päivänä aarrejahtiin ja bongaa kaupungista löytyviä suuria kissapatsaita. Tutustu myös Kuchingin historiallisten korttelien ainutlaatuiseen ja monikulttuuriseen tunnelmaan. Tiesitkö muuten, että useaan museoon Kuchingissa on maksuton sisäänpääsy? Vieraile esimerkiksi kukkulan päällä sijaitsevassa kissamuseossa ja kehutussa Sarawak-museossa. Maista lisäksi ihanan herkullisia sarawakilaisia aterioita Kuchingin katukojuissa. Voit halutessasi varata tilausvaiheessa polkupyöräkierroksen, jonka aikana pääset kokemaan Kuchingin kulttuuria. Lue lisää polkupyöräkierroksesta matkasuunnitelman alta.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen loman 2. päivänä.

  Hotel

  Kuching Imperial Riverbank Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Kuching, Malesia
  Hotel

  Hotellisi Kuchingissa sijaitsee noin 500 metrin päässä Sarawak-joesta sekä noin 800 metrin päässä Pyhän Tuomaan kirkosta. Hotellissa on ravintola ja maksuton Wi-Fi. Huoneesi on varustettu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, vedenkeittimellä, kylpytakilla ja tohveleilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku.

  Lue lisää
 2. Päivä 3: Nenäapinoita Bakon kansallispuistossa

  Kolmantena päivänä on aika lähteä ikimuistoiselle seikkailulle! Määränpäänä on tänään Borneon vanhin kansallispuisto Bako, joka esittelee täydellisesti Borneon kaunista luontoa ja luontaisessa elinympäristössään eläviä villieläimiä. Yhdensuuntainen ajomatka Bakoon kestää noin 40 minuuttia. Päivän aikana patikoit kevyesti sademetsässä ja voit nähdä villisikoja, käärmeitä ja eksoottisia lintuja sekä erittäin uhanalaisia nenäapinoita, joita tavataan vain Borneon saarella. Retkeen sisältyy 20 minuutin veneretki Kampong Bakon kalastajakylästä Bakon niemimaalle.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen ja lounas.

 3. Päivä 4 - 6: Orankeja ja Batang Ain kansallispuisto

  On aika jättää Kuching taaksesi ja suunnata kohti Batang Ain kansallispuistoa. Matkalla pysähdyt kuitenkin orankien rauhoitusalueella, Semenggohilla. Rauhoitusalueen orangit ovat vankeudesta pelastettuja, luonnossa loukkaantuneita tai laittomasti lemmikkeinä pidettyjä yksilöitä, joita paikan päällä valvotaan sekä kuntoutetaan. Ruokinta-aikaan orangit laskeutuvat puiden ylimmiltä oksilta maan kamaralle, jolloin oransseista ihmisapinoista voi saada suloisen valokuvan kotiin muistoksi.

  Semenggohilla vierailun jälkeen on aika jatkaa matkaa kohti Batang Ain kansallispuistoa. Matka kestää Kuchingista Batang Aihin noin 5 tuntia, ja matkalla ohitat riisipeltoja, pippuri-istutuksia, perinteisiä maatiloja ja kampung-kyliä sekä trooppisia viidakoita. Pysähdyt Serian-kylässä vierailemassa torilla ja nautit lounasta Lachaussa. Saavuttuasi Batang Ain padolle, nouset perinteiseen veneeseen ja kuljet jokea ylös ibanilaiselle pitkätalolle, jossa majoitut seuraavan yön. Majoituksessasi voit todella keskittyä ympäristösi havainnointiin kaikin aistein, sillä autenttisessa majatalossa ei ole internet-yhteyttä ja sähköäkin vain pienen osan päivästä. Ibanit ovat Borneon saaren alkuperäiskansaa, ja britannialaisten saavuttua saarelle 1800-luvulla harjoittivat ibanit pääkallonmetsästystä. Odotettavissa on ainutlaatuinen kulttuurielämys tavatessasi taistelijoiden jälkeläisiä sekä majoittuessasi yhdessä ainoista jäljelle jääneistä ibanilaisista pitkätaloista. Ibanit ovat historiastaan huolimatta kuitenkin nykyään erittäin vieraanvaraisia ja rauhallisia. Illalla nautit paikallisen illallisen, jonka seurueelle kokkaa retken opas. Aterian ohella maistat isännän valmistamaa riisiviiniä, tuakia.

  Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen lähdet patikointiretkelle luontoon tutustumaan paikallisiin maatiloihin sekä ibanilaiseen hautausmaahan. Lounas nautitaan perinteiseen tapaan bambussa tai kivigrillissä valmistettuna. Retkellä on mahdollista käydä uimassa virkistävässä joessa, joten muistathan pakata mukaan uima-asusi. Patikoinnin jälkeen on aika palata takaisin pitkätalolle nauttimaan ympäröivästä miljööstä. Kuudentena päivänä sanotaan hyvästit isäntäväelle ja palataan takaisin Kuchingiin. Nautit lounaan paikallisessa kahvilassa, jonka jälkeen sinut viedään samaan hotelliin kuin lomasi ensimmäisinä päivinä. Matka Kuchingiin kestää noin 5 tuntia.

  Sisältyvät ateriat: aamiaiset ja lounaat sekä illalliset 5. ja 6. päivänä.

 4. Päivä 7: Miri ja Niahin kansallispuisto

  Aamiaisen jälkeen keräät tavarasi kasaan ja lennät aikaisella aamulennolla Kuchingista Mirin kaupunkiin. Lento kestää noin tunnin. Saavuttuasi Miriin, suuntaat suoraan lentokentältä Niahin kansallispuiston vehreisiin maisemiin. Kansallispuistosta on aikoinaan löydetty Kaakkois-Aasian vanhimmat nykyihmisten jäännökset, joiden ansiosta Niah kuuluu maailman tärkeimpiin arkeologisiin kohteisiin. Niah on kuitenkin paljon muutakin kuin historiallisesti merkittävä alue. Pääset vierailemaan kansallispuiston suuressa luolassa, jossa asustaa muun muassa lepakoita, ja jonka seinät on koristeltu luolamaalauksin. Lähistöllä asustaa myös useita eri lajeja eksoottisia lintuja. Niahissa on lukematon määrä patikointipolkuja sekä monipuolinen ja ainutlaatuinen kasvusto sekä eläimistö. 3–4 tuntia kestäneen retken jälkeen on aika nauttia lounasta paikallisessa ravintolassa Niahin kaupungissa. Lounaan jälkeen matka jatkuu kohti hotelliasi Mirissä, jossa saat levätä muutaman tunnin ennen vierailua iltamarkkinoilla ja Miri City Fan -puistossa. Huomioithan, että markkinat ovat avoinna vain torstaista lauantaihin. Päivän ajomatka on yhteensä noin 3 tuntia.

  Sisältyy: aamiainen ja lounas.

  Hotel

  Miri Imperial Palace Hotel**** tai vastaava

  • Hotelli
  • Miri, Malesia
  Hotel

  Hotellisi Mirissä on neljän tähden Miri Imperial Palace Hotel, joka on varustettu ravintolalla, ulkouima-altaalla ja kuntosalilla. Huoneessasi on ilmastointi, televisio, työpöytä ja vaatekaappi. Kylpyhuoneestasi löydät suihkun tai kylpyammeen, hiustenkuivaajan sekä kylpytuotteita.

  Lue lisää
 5. Päivä 8: Bruneista Labuaniin

  Kiertomatkan kahdeksantena päivänä voit lisätä maalistallesi yhden valtion lisää! Borneon pohjoisrannikolla sijaitseva Brunei on varakas öljyvaltio, jota johtaa yksi maailman varakkaimmista henkilöistä, Brunein sulttaani. Vierailet Brunein öljyalan keskuksissa, Kuala Belaitin ja Serian kaupungeissa ennen matkaamista valtion pääkaupunkiin, Bandar Seri Begawaniin. Matka Miristä Bruneihin kestää noin 2,5 tuntia. Ohitat matkalla Jerudong Parkin, jossa itse sulttaani pelaa pooloa sekä kuuden tähden ylellisen Empire Hotelin. Et myöskään voi olla huomaamatta Bandar Seri Begawanin taivaanrantaa hallitsevaa Omar Ali Saifuddienin moskeijaa kultakupoleineen ja sitä vierustavaa laguunia. Moskeija on yksi Kaakkois-Aasian upeimmista. Matka jatkuu Brunein kansallismuseoon sekä Royal Regalia -rakennukselle, josta löytyy upea kokoelma kulta-, hopea- ja jalokiviesineitä. Pysähdyt nopeasti Kampong Ayerin veden päälle rakennetussa kylässä ottamaan valokuvia ja nautit lounaan paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä kuljet veneellä takaisin Malesiaan kohti Labuanin verovapaata saarta. Venekuljetus kestää noin tunnin. Sinut kuljetetaan satamasta hotellillesi, jonka jälkeen voit omaan tahtiisi tutustua saaren tarjontaan.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen ja lounas.

  room

  Labuan Point Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Victoria, Malesia
  room

  Labuan Point Hotel sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä rannasta. Hotellista löydät ravintolan, aurinkoterassin ja maksuttoman Wi-Fin. Huoneessasi on ilmastointi ja taulutelevisio satelliittikanavilla. Yksityinen kylpyhuone on varustettu suihkulla, hiustenkuivaajalla ja kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 6. Päivä 9: Labuanista Kota Kinabaluun

  Aamiaisen jälkeen aloitat päivän historiallisella kierroksella Labuanissa, joka oli toisen maailmansodan aikana japanilaisten miehittämä. Kierroksen aikana vierailet Labuanin museossa, Peace Parkissa, sotamuistomerkillä, Commonwealth Memorial Parkilla ja Chimney-kivihiilimuseossa. Omakustanteisen lounaan jälkeen on aika lähteä kohti Kota Kinabalua veneen kyydissä. Matka kestää noin 3 tuntia. Saavuttuasi Kota Kinabaluun sinut kuljetetaan hotellillesi, jonka jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi ja nauttia lomastasi veden äärellä.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen.

  Hotel

  Kota Kinabalu Dreamtel Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Kota Kinabalu, Malesia
  Hotel

  Hotellisi Kota Kinablussa sijaitsee noin 200 metrin päässä Atkinsonin kellotornista ja Gayan sunnuntaisin järjestettäviltä markkinoilta. Hotellissa on ravintola, hissi ja maksuton Wi-Fi. Huoneestasi löydät ilmastoinnin, taulutelevision, vedenkeittimen ja tallelokeron. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.

  Lue lisää
 7. Päivä 10: Kota Kinabalu ja Tiga-saari

  Heräät ihanaan aamuun Sabahin osavaltion pääkaupungista, Kota Kinabalusta. Päivä alkaa vierailulla Tiga-saarella, joka on tunnettu Selviytyjät-televisiosarjan ensimmäisen tuotantokauden kuvauspaikkana. Matka satamaan kestää noin 2 tuntia, josta kuljet saarelle veneellä noin 30 minuutissa. Saarella pääset nauttimaan kauniista luonnosta ja upeasta vedenalaisesta maailmasta. Ennen saarelle saapumista pääset hyppäämään veneestä pois, laittamaan snorkkelin kasvoillesi ja sukeltamaan ihailemaan värikkäitä trooppisia kaloja keskellä kirkkaansinistä merta. Saarelle päästyäsi voit levätä hetken ja nautit lounaaksi voileivän. Seuraavaksi lähdet patikoimaan mutatulivuorelle, jossa voit halutessasi ottaa mutakylvyn! Noin klo 13.30 sinut kuljetetaan takaisin veneellä ja linja-autolla takaisin hotellillesi.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen ja lounas.

 8. Päivä 11: Kohti Kinabalu-vuorta

  Matkan yhdentenätoista päivänä matkaat sisämaahan kohti majesteettista Kinabalu-vuorta. Malesian korkeimmalle huipulle kestää ajaa Crocker Range -vuorijonon kumpuisella tiellä noin 2,5 tuntia, jonka aikana voit ikkunasta ihailla perinteisiä kyliä ja riisipeltoja. Kirkkaana päivänä saatat nähdä Kinabalu-vuoren ja sitä ympäröivät laaksot. Pysähdyt noin 30 minuutiksi Nabalu-markkinoilla tekemässä tuliaisostoksia. Matka jatkuu Kinabalun kansallispuistoon, jossa pääset kävelemään UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Hurmaavan kävelyn jälkeen nautit lounaan paikallisessa ravintolassa lähellä Poringin kuumia lähteitä. Voit halutessasi rentoutua japanilaistyylisen kylvyn terveysvaikutteisessa vedessä. Ihanan rauhoittumishetken jälkeen on aika lähteä pienelle seikkailulle! Kuljet 41 metrin korkeudessa sijaitsevan riippusillan yli, jota ylittäessäsi voit katsella alla sijaitsevaa vehreää viidakkoa. Retken jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen ja lounas.

 9. Päivä 12: Kota Kinabalu

  Päivän voit viettää haluamasi tapaan. Lähde tutustuman vieraanvaraisiin paikallisiin, maistelemaan herkullisia aterioita ja ihastelemaan kaupungin kukoistavaa kulttuuria. Voit lisäksi myös tehdä ostoksia Kota Kinabalun useissa ostoskeskuksissa. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan retken Mamutik-saarelle, joka on varmasti ikimuistoinen elämys!

  Jos olet valinnut 12 yön kiertomatkan lähdet seuraavana päivänä kotiin, joten tälle päivälle kannattaa jättää aikaa myös pakkaamiseen. Lähtöpäivänäsi sinut kuljetetaan hotellilta noin 20 minuutissa Kota Kinabalun lentokentälle. Jos taas valitsit 14 yön matkan, lomasi jatkuu vielä muutaman päivän ajan ihanalla rentoutumisella paratiisimaisella Gaya-saarella.

  Sisältyvät ateriat: aamiainen.

 10. Päivä 13 - 15: Rentoutumista Gayan rannoilla

  Jos olet valinnut 14 yön kiertomatkan, pääset nauttimaan Gaya-saaren troopiikista. Sinut kuljetetaan hotelliltasi veneellä noin 25 minuutissa Malohom Bayhin. Gaya-saarella voit nauttia olostasi hiekkarannalla, viimeistellä rusketuksesi täydelliseksi ja herkutella ihanilla aterioilla samalla muistellessasi kokemiasi ikimuistoisia matkaelämyksiä. Voit myös lähteä kokeilemaan yhtä tai useampaa saaren tarjoamaa aktiviteettivaihtoehtoa. Kokeile snorkalusta kirkkaissa vesissä, kajakilla melomista tai lähde opastetulle luontokävelylle. Hemmottele itseäsi oikein kunnolla ennen palaamista koto-Suomeen! Matkan viimeisenä päivänä sinut kuljetetaan Kota Kinabalun lentokentälle, josta matka kotiin voi alkaa.

  Sisältyvät ateriat: aamiaiset.

  Bunga Raya 1

  Bunga Raya Island Resort tai vastaava

  • Hotelli
  • Sabah, Malesia
  Bunga Raya 1

  Bunga Raya Island Resort sijaitsee Gaya-saaren Malohom Bayssa noin 25 minuutin venematkan päässä Kota Kinablusta. Hotellilla on kaunis äärettömällä uima-altaalla ja ylellinen kylpyläosasto. Sinulla on pääsy hotellin saunaan ja kuntosalille. Aivan rannan äärellä sijaitseva Pantai Grill -ravintola tarjoilee ihania grillattuja aterioita ja ravintola Koi kansainvälisiä ruokia kauniissa maisemissa. Hotellista löytyy myös tunnelmallinen The Wine Cave -viinikellari, jonka terassilta on vehreät näkymät viidakkoon. Yksityisessä bungalow’ssasi on ilmastointi, maksuton Wi-Fi, taulutelevisio DVD-soittimella ja yksityinen kylpyhuone.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi kaksi retkeä. Retkien hinnat näet varausvaiheessa.

 • “Kuchingin parhaat” -polkupyöräretki (päivä 2): retkellä pääset ihastelemaan Kuchingin kohokohtia polkupyörän selässä. Kierroksen kohokohtana on kuitenkin rauhallinen risteily perinteisellä sampan-veneellä Sarawak-joella. Tämän jälkeen vierailet maaseudulla perinteisessä Malay Kampong -kylässä ja vilkkaalla torilla ihastelemassa värikästä torielämää. Retkellä tutustut aitoon Sarawakiin! Retki alkaa klo 8.30 ja kestää noin 5 tuntia.
 • Kierros Mamutik-saarella (päivä 12): retki alkaa kuljetuksella veneelle, jonka kyydissä matkaat noin 15–20 minuutin päähän yhdelle Tunku Abdul Rahman kansallispuiston saarelle, Mamutikille. Saari on todellinen paratiisi kaikille vesiurheilusta kiinnostuneille, ja lähivesissä pystyt muun muassa snorklaamaan, sukeltamaan, vesihiihtämään ja nousuvarjoilemaan. Saarella pääset lisäksi ihastelemaan henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Retki alkaa klo 8.00 ja kestää noin 8 tuntia. Retkeen sisältyy rannalla tarjoiltava grillilounas noin klo 12.30 sekä kuljetukset.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomarahat
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Tähän tarjoukseen ei päde lapsialennukset

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleissa on joko maksuton tai maksullinen Wi-Fi. Emme voi taata Wi-Fin saatavuutta majoittuessasi pitkätalossa Batanag Ain kansallispuistossa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Borneon ilmasto

Borneolla on trooppinen ilmasto, jossa lämpötilat nousevat 27–32 celsiusasteeseen. Paras aika matkustaa Borneolle on maaliskuun ja lokakuun välissä. Borneon sadekausi on marraskuusta helmikuuhun.

Rahayksikkö

Malesian rahayksikkö on ringgit (MYR), joka on arvoltaan noin 0,21 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten.

Brunein rahayksikkö on Brunein dollari (BND), joka on arvoltaan noin 0,66 €.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Borneon hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,85–2,50 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 13,00–19,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–3,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,55–0,75 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,50–0,75 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä luonnossa. Muistathan siis pakata hyvät kävelykengät mukaan.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Malesiaan tai Bruneihin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Rokotukset

Matkustaessasi Malesiaan ja Bruneihin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet japanin aivotulehdusta, koleraa, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Malariariski on olemassa. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Aikaero

Malesian aikaero on Suomen kesäaikaan +5 tuntia ja talviaikaan +6 tuntia.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento kestää välilaskun kanssa noin 16–21 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen