Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Nautinnollinen loma Itävallan Alpeilla

 • Aurinkomatkat
 • 7 yötä
 • Bad Gastein
hinta alkaen € 469,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 7 yön majoituksen Hotel Hirschenissä, lennot Müncheniin, käsimatkatavaran ja all inclusive -tarjoilun.

Hiljainen ympäristö, raikas vuoristoilma ja upeat maisemat tekevät tästä lomasta erityislaatuisen. Itävallan salaisessa jalokivessä, Bad Gasteinissa, rentoudut kokonaisvaltaisesti. Mikäli rentoutuminen alkaa riittää, alueen aktiviteeteista löytyy tekemistä matkaseurueen jokaiselle jäsenelle Itävallan kesäauringon paistaessa vuorien välistä kauniiseen laaksoon. All inclusive -tarjoilun ansiosta nautit lomastasi täysin siemauksin ja lataat akkusi ilman häiriötekijöitä. Pakkaa patikkakenkäsi reppuun ja ota suunnaksi lumihuippuisten vuorien keskellä lepäävät vehreät laaksot!

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus Hotel Hirschenissä
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • All inclusive -tarjoilu (sis. kaikki ateriat juomineen sekä viiniä ja olutta illallisen aikana)
 • Käsimatkatavara
Bad Gastein

Hohe Tauernin kansallispuiston vuorien keskellä Itävallassa, noin 1000 metrin korkeudessa sijaitsee Bad Gasteinin kylpyläkaupunki. Alue on nimennyt itsensä Alppien Monte Carloksi sekä ikuisen nuoruuden lähteeksi johtuen pitkästä kylpyläkaupunkihistoriastaan. Bad Gasteinin keskustan vanhakaupunki hurmaa kauneudellaan Alppien jylhien vuorien keskellä. Alueella on useita erinomaisia patikointi- ja pyöräilyreittejä, jotka tarjoavat sekä helppokulkuisia että haastavampia reittejä seikkailunhaluisemmille. Useissa Bad Gasteinin kylpylöissä käytetään kylpemiseen vuoristopurojen raikasta ja puhdasta vettä.

Bad Gasteinin keskilämpötilat:

Toukokuu +3...15 °C
Kesäkuu +8...21 °C
Heinäkuu +10...24 °C
Elokuu +8...23 °C
Syyskuu +5...21 °C
Lokakuu -3...+10 °C

Hotel Hirschen

 • Hotelli
 • Bad Gastein, Itävalta
Hotel Hirschen

Hotel Hirschen sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Bad Gasteinista, joka tunnetaan talvisin erinomaisista mahdollisuuksistaan talviurheiluun ja kesäisin loistavista patikointi- ja pyöräilyreiteistään. Hotelli on sisustettu hillittyyn makuun, kunnioittaen 1800-luvun lopulla rakennettua rakennusta. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja ravintola. Hotel Hirschenistä on upeat näkymät vehreään alppimiljööseen.

Lue lisää
room 6

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotel Hirschenin tyylikkäästi sisustetut kahden hengen huoneet on varustettu televisiolla, Wi-Fillä sekä kylpyhuoneella. Osassa huoneista on keittokomero. Huoneessa majoittuu mukavasti enintään kaksi henkilöä.

room 3

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotel Hirschenin tyylikkäästi sisustetut kolmen hengen huoneet on varustettu televisiolla, Wi-Fillä sekä kylpyhuoneella. Osassa huoneista on keittokomero. Huoneessa majoittuu mukavasti enintään kolme henkilöä.

room 4

Neljän hengen huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Hotel Hirschenin tyylikkäästi sisustetut neljän hengen huoneet on varustettu televisiolla, Wi-Fillä sekä kylpyhuoneella. Osassa huoneista on keittokomero. Huoneessa majoittuu mukavasti enintään neljä henkilöä.

All inclusive -tarjoilu

 • Buffetaamiaiset
 • Keitto, salaatti tai muu lounas Hotel Pawlikissa (noin kilometrin päässä hotellilta)
 • Kahvia, kakkua sekä lapsille jäätelöä Hotel Pawlikissa klo 15.30–16.30
 • Kolmen ruokalajin päivällisen
 • Alkoholittomat juomat (mehuja, virvoitusjuomia, kahvia ja teetä) klo 10.00–21.00
 • Alkoholipitoisia juomia (olutta ja viiniä) päivällisaikaan klo 17.00–21.00
Mitä tehdä Bad Gasteinissa?

Patikointi Bad Gasteinissa: upean ja haastavan maaston ansiosta Bad Gasteinin ympäristö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet raikkaasta vuoristoilmasta nauttimiseen reippaan patikkaretken lomassa. Aivan hotellin edustalta löydät viehättävän Kaiser Wilhelm -promenaadin, jonka polkua reunustava metsikkö ja rauhallinen tunnelma takaavat ihania lomahetkiä. Lisäksi Bad Gasteinista löydät lukemattomia mahdollisuuksia patikointiin ja henkeäsalpaavan luonnon ihasteluun!

Upeita vuoristomaisemia: patikoinnin lisäksi Bad Gasteinissa pääset nauttimaan upeista vuoristomaisemista. Hyppää gondolihissin kyytiin ja nouse vuoren huipulle ihastelemaan Gasteinin laakson huikeita näkymiä. Kesällä gondolihissejä kulkee ainakin Stubnerkogelin, Fulseckin ja Graukogelin vuorien huipuille. Nappaa piknikeväät mukaan ja nauti maukkaasta välipalasta sekä pitkälle horisonttiin jatkuvista maisemista.

Bad Gasteinin kylpylät: mikä olisikaan ihanampaa, kuin nauttia rentouttavista kylpemishetkistä pitkän patikkaretken jälkeen? Vietä iltapäivä Bad Gasteinin keskustassa sijaitsevassa Felsentherme-kylpylässä ja nauti saunan lämmöstä, hieronnoista sekä termaalikylvyistä. Lisäksi noin 3,5 kilometrin päässä sijaitseva järvi upeine vuoristomaisemineen tarjoaa virkistäviä hetkiä!

Pyöräily Bad Gasteinissa: jos polkupyöräily kuuluu suosikkiharrastuksiisi, on Bad Gastein erinomainen valinta lomakohteeksi! Vuokraa kylän keskustasta polkupyörä ja lähde tutustumaan Gasteinin laakson ympäristöön monipuolisten pyöräilyreittien avulla. Laajan reittivalikoiman joukosta voit löytää juuri itseäsi haastavan reitin.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset hotellille
 • Turistivero 2,20 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

16:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Matka lentokentältä hotellille

Suosittelemme sinua vuokraamaan auton jo heti Münchenin lentokentältä. Matka lentokentältä hotellille on noin 265 kilometriä ja autolla se kestää noin 3 tuntia. Huomioithan, että rajanylityksestä saattaa aiheutua lisäkuluja.

Halutessasi voit kulkea hotellille myös junalla. Matka kestää noin 4–5 tuntia ja junia lähtee vuorokaudenajasta riippuen noin 1,5 tunnin välein. Yhdensuuntainen matka maksaa aikuiselta noin 65,00 €. Lippuja pystyy ostamaan etukäteen Internetistä, ja ne on tulostettava valmiiksi.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä kahden hengen huoneessa
Enintään kolme henkilöä ja vähintään kaksi aikuista kolmen hengen huoneessa
Enintään neljä henkilöä ja vähintään kaksi aikuista neljän hengen huoneessa

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoilla sylivauvan hinnan
2–8-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti
9–15-vuotiaat saavat majoituksesta 30 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Gastein-kortti

Voit hankkia hotellilta Gastein-kortin, jolla saat alennuksia alueen tapahtuma- ja aktiviteettitarjoajilta sekä julkisesta liikenteestä. Gastein-kortin voit hankkia paikan päällä hintaan 1,00 € henkilöltä per päivä.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja saatavilla saatavuuden mukaan. Pysäköinti maksaa 5,00 € per päivä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla hintaan 10,00 per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Itävallan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Bad Gasteinin väkiluku on noin 4500. Itävallassa puhutaan saksaa, ja englannilla pärjää vaihtelevasti. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Bad Gasteinin rautatieasema 2,2 km
Münchenin lentokenttä 265 km
Bad Gasteinin keskusta 1,8 km
Zell am See 49 km
Salzburg 105 km
Obertauern 91 km

Liikkuminen kohteessa

Suosittelemme sinua vuokraamaan auton jo heti Münchenin lentokentältä. Tällöin pääset kulkemaan hotellille kätevästi sekä tutustumaan paremmin Bad Gasteinin ympäristöön lomasi aikana.

Bad Gasteinissa on rautatieasema, josta pääset liikkumaan lähialueen kohteisiin helposti. Lisäksi junassa matkustaessasi pääset ihastelemaan samalla mitä ihanimpia alppimaisemia. Pääset junalla kätevästi esimerkiksi Zell am Seehen, Salzburgiin ja Obertauerniin.

Bad Gasteinissa on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä. Alueelta löydät useita maastopyöräilyyn soveltuvaa reittiä.

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Lento Müncheniin kestää noin 2,5–5 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Hirschen sijaitsee noin 265 kilometrin päässä Münchenin lentokentästä. Matka kestää autolla noin 3 tuntia ja junalla noin 4–5 tuntia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen