• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Tiikereitä ja lumoavaa luontoa Intiassa

 • Kiertomatkat
 • 11 tai 12 yötä
 • Intia
hinta alkaen € 1.799,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tarjoukseen sisältyy 11 yön majoitukset seitsemässä eri kaupungissa, lennot Helsingistä, tiikeri- ja aavikkosafari sekä 7 muuta opastettua retkeä, kaikki kuljetukset, aamiaiset ja käsimatkatavara. Valittavissa myös puolihoidolla.

Anna Intian ainutlaatuisten nähtävyyksien lumota sinut ikimuistoisen kiertomatkan aikana. TravelBirdin matkassa pääset ihastelemaan Delhin sykkivää suurkaupunkielämää, Mandawan kauniita seinämuraaleita, Tharin aavikon ylle maalautuvaa tähtitaivasta, Jodhpurin pyhiä temppeleitä ja Ranthamboren kansallispuiston kiehtovaa luontoa ylväine bengalintiikereineen. Kiertomatka huipentuu vierailuun ikuisen rakkauden symbolilla, Taj Mahalilla. Intian eksoottinen luonto, värikäs kulttuuri ja kiehtovat makuelämykset tarjoavat nautintoja kaikille aisteille ja antavat mahdollisuuden unohtumattomalle matkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Delhi
 • 1+1 yön majoitus Radisson Blu Hotelissa + aamiaiset (Delhi)
 • 1 yön majoitus Vivaana Culture Hotelissa + aamiaiset (Mandawa)
 • 1 yön majoitus Vesta Bikaner Palacessa + aamiaiset (Bikaner)
 • 1 yön majoitus Thar Oasis Resort & Campissa + puolihoito (Dechu)
 • 1 yön majoitus Ranbanka Palacessa + aamiaiset (Jodhpur)
 • 2 yön majoitus Ramada Hotelissa + aamiaiset (Jaipur)
 • 2 yön majoitus Ranthambore Regencyssä + täysihoito (Ranthamboren kansallispuisto)
 • 1 yön majoitus Crystal Sarovar Premierissä + aamiaiset (Agra)
 • 9 opastettua retkeä (lue lisää matkaohjelmasta)
 • Kaikki kuljetukset
 • Englanninkielinen opas
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen intialaisen perheen kanssa
 • Mohabbat The Taj -show
 1. Päivä 1: Tervetuloa Delhiin

  Seikkailu alkakoon! Sinut haetaan Delhin lentokentältä ja viedään kiertomatkan ensimmäiselle hotellillesi. Matka kestää noin 30 minuuttia. Kirjauduttuasi sisään hotelliin, voit aloittaa lomasi rentoutumalla ulkouima-altaan reunalla, tutustumalla Delhin elämää sykkivään kaupunkiin tai vierailemalla intialaisen perheen luona maistelemassa paikallisia makuja. Illallinen alkaa klo 19.30 ja kestää noin 1–2 tuntia. Voit valita illallisen lisävaihtoehtona varausvaiheessa.

  Radisson Blu Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Delhi, Intia

  Majoitut Delhissä Dwarkan rauhallisella alueella. Hotelli sijaitsee noin 250 metrin päässä Dwarka Sector 13 -metroasemasta, joten Delhiin tutustuminen käy kätevästi. Hotellilla on maksuton Wi-Fi, kattouima-allas, ruokakauppa, kolme ravintolaa ja yökerho. Modernista hotellista löytyy lisäksi 24-tuntinen vastaanotto, jonka henkilökunta auttaa mielellään kaupungin tutustumiseen. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, LCD-televisiolla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, minibaarilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Delhin nähtävyydet ja matkalla Mandawaan

  Matkan toisena päivänä pääset tutustumaan paremmin Delhiin opastetulla kaupunkikierroksella. Sinut haetaan hotelliltasi noin klo 9.00. Kaupunkikierroksella pääset syventymään Intian pääkaupungin kulttuuriin ja näkemään Delhin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Vierailet kaupungin vilkkailla toreilla, punaisesta hiekkakivestä rakennetulla Punaisella linnoituksella, Mahatma Gandhille omistetulla Raj Ghat -muistomerkillä, presidentinpalatsilla, UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Qutub Minar -minareetilla, kukanmuotoisella Lootuksen temppelillä ja yhdellä Intian suurimmista moskeijoista, Jama Masjidilla.

  Kaupunkikierroksen jälkeen matkasi kohti Mandawan kaupunkia alkaa. Matka kestää noin 6–7 tuntia.

  Vivaana Culture Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Churi Ajitgarh, Intia

  Hotellisi Mandawassa sijaitsee kauniissa 1800-luvulla rakennetussa haveli-rakennuksessa. Sekä ulko- että sisäpuolella pääset ihastelemaan kiehtovia muraaleita. Hotellista löydät uima-altaan, Wi-Fin, kattoterassin, kirjaston ja pelejä. Huoneet on varustettu suurella vuoteella ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 3: Seinämuraaleita Mandawassa

  Nautittuasi aamiaisen, noin klo 9.00, sinua odottaa kaupunkikierros vanhassa kauppakaupungissa, Mandawassa. Kaupunki on tunnettu varakkaiden kauppiaiden rakentamista perinteisistä haveli-taloista, jotka he somistivat kauniisti muraaleilla ja yksityiskohtaisilla koristeluilla. Havelit houkuttelevat vuosittain tuhansia ihailijoita ainutlaatuisuudellaan. Kaupunkikierroksen aikana näet Mandawan upeimpia haveleita, ja pääset myös valokuvaamaan näitä kauniita taideteoksia.

  Illemmalla jatkat matkaasi kohti Bikaneria – Luoteis-Intiassa sijaitsevaa kaupunkia Thar-aavikon lähistöllä. Linja-automatka kestää noin 4–5 tuntia.

  Vesta Bikaner Palace tai vastaava

  • Hotelli
  • Ridmalsar Purohitan, Intia

  Vesta Bikaner Palace sijaitsee kauniissa rakennuksessa, joka henkii perinteistä rajasthanilaista arkkitehtuuria. Hotellilla on maksuton Wi-Fi, kaunis puutarha, ulkouima-allas, valuutanvaihtopiste, kylpyläosasto, ravintola ja baari. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, istuma-alueella sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 4. Päivä 4: Bikaner – portti aavikolle

  Aamiaisen jälkeen, noin klo 9.00, on aika lähteä tutustumaan aavikon porttina kutsuttuun Bikaneriin. Vierailet pyhällä Laxminathin ja Bhandasar Jainin temppeleillä, vaikuttavalla Junagarhin linnoituksella, Prachina-museossa sekä Lalgarhin palatsilla ja sen länsisiivessä sijaitsevassa Sadul-museossa.

  Iltapäivällä matka jatkuu kohti Thar-aavikon laidalla sijaitsevaa Dechun pientä kylää. Ajomatka kestää noin 4–5 tuntia. Dechussa kirjaudut sisään Thar Oasis Resort & Camp -hotelliin, jossa pääset nauttimaan mieltä rauhoittavasta hiljaisuudesta. Sitten onkin aika lähteä seikkailulliselle jeeppisafarille, jonka aikana saat vilauksen Tharin villistä luonnosta ja sen ihmeellisyydestä. Näet pieniä aavikkokyliä sekä mahdollisesti myös aavikon villieläimiä. Jeeppisafari alkaa noin klo 16.00 ja kestää tunnin. Noin klo 19.00–21.00 pääset nauttimaan rajasthanilaisesta kulttuurista laulu- ja tanssiesitysten aikana.

  Thar Oasis Resort & Camp tai vastaava

  • Hotelli
  • Gumanpura, Intia

  Hotellisi sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Tharin kuuluisilta hiekkadyyneiltä. Hotellin alueelta löytyy uima-allas, vehreä nurmi ja tunnelmallisia rakennuksia. Thar Oasis Resort & Campissa on lisäksi 24-tuntinen vastaanotto ja maksuton Wi-Fi. Hotellin ravintola tarjoilee intialaisia ja länsimaisia aterioita, joita voit nauttia intialaisen lassi-juoman tai oluen kanssa. Hotellin tilat tarjoavat loistavan tilaisuuden kokea aavikko kaikessa komeudessaan! Yövyt hotellin Standard-huoneessa, josta löydät mukavan vuoteen ja kylpyhuoneen.

  Lue lisää
 5. Päivä 5: Aavikkokylä Bishnoi

  Aamiaisen jälkeen on aika ottaa suunnaksi Jodhpurin kaupunki, jossa vietät seuraavan yön. Matka kestää noin 2–3 tuntia. Noin klo 15.00 lähdet taas jännittävälle jeeppisafarille – tällä kertaa kohti Bishnoin aavikkokylää, jonka asukkaat ovat hartaita vaishnavismilaisia. Uskonnon tärkeimpiin piirteisiin kuuluu kasvien suojeleminen sekä luonnosta huolehtiminen ja sen säilyttäminen omassa muodossaan. Vaishnavismilaisuuden keskeinen filosofia on, että kaikella elävällä on oikeus elää.

  Jeeppisafarin jälkeen sinut kuljetetaan hotellillesi.

  Ranbanka Palace tai vastaava

  • Hotelli
  • Jodhpur, Intia

  Kauniista palatsimaisesta Ranbanka Palacesta löydät kylpyläosaston, ulkouima-altaan ravintolan ja baarin. Hotellilla on maksuton Wi-Fi. Majoitut hotellin kahden hengen huoneessa, joka on varustettu televisiolla, istuma-alueella, minibaarilla, vedenkeittimellä ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 6. Päivä 6 & 7: Jodhpurin linnoitus ja vaaleanpunainen kaupunki

  Nautittuasi aamiaisen, noin klo 9.00, pääset tutustuman Jodhpuriin ja kaupungin nähtävyyksiin. Vierailet taianomaisesti kukkulan päällä seisovalla Mehrangarhilla, joka on yksi Intian suurimmista linnoituksista. Mehrangarhin linnoituksen historia ulottuu 1400-luvulle asti, ja vielä nykypäivänäkin linnoituksen muurien sisäpuolella asuu jodhpurilaisia. Osa vaikuttavasta linnoituksesta on kuitenkin avoinna yleisölle, esimerkiksi kaupungin historiasta ja linnoituksesta kertova museo. Linnoitukselta on mielettömät maisemat siniseksi kaupungiksi kutsuttuun Jodhpuriin, jonka siniset talot ovat unenomainen näky. Kierroksen aikana näet myös valkoisen maharadža Jaswant Singh II:lle omistetun Jaswant Thada -muistohaudan.

  Kierroksen jälkeen on aika suunnata kohti Rajasthanin pääkaupunkia, Jaipuria. Matka kestää linja-autolla noin 6–7 tuntia.

  Päivä 7 alkaa noin klo 9.00 Jaipurin kaupunkikierroksella, jonka aikana pääset tutustumaan vaaleanpunaiseksi kaupungiksi kutsutun Jaipurin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Vierailet Amerin linnoituksella, joka rakennettiin 1500–1600-luvulla maharadža Man Singhin toimesta. Taiteellisista hindulaisista koristeluistaan tunnetulta keltaiselta Amerin linnoitukselta on kauniit näkymät Amerin kaupunkiin ja ympäröivään miljööseen. Vierailet myös punaisesta hiekkakivestä rakennetulla tuulien palatsiksi kutsutulla Hawa Mahalilla, maharadža Jai Singh II:n rakennuttamalla Jantar Mantar -observatoriolla, joka löytyy myös UNESCOn maailmanperintöluettelosta sekä Rajasthanin valtionmuseossa.

  Iltapäivällä sinua odottaa rikša-ajelu Jaipurin torien läpi, jolloin pääset paremmin ihastelemaan kaupungin punaisia ja vaaleanpunaisia rakennuksia.

  Ramada Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Jaipur, Intia

  Jaipurissa majoitut modernissa Ramada Hotelissa. Hotellista löydät useita ravintoloita, cocktail-baarin, kattouima-altaan, kylpyläosaston ja maksuttoman Wi-Fin. Huoneet on varustettu puulattioilla, taulutelevisiolla, minibaarilla, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 7. Päivä 8 & 9: Tiikerisafari Ranthamboressa

  Noin klo 9.00 aamiaisen jälkeen sinut haetaan hotelliltasi Ranthamboren kansallispuistoon. Matka kestää noin 4 tuntia. Saavuttuasi hotellille pääset nauttimaan maukkaasta lounaasta. Ranthambore sijaitsee kauniisti Aravalli- ja Vindhya-vuoristojen juurella, jonka luonto tarjoaa villieläimille suojaisan ja vehreän elinympäristön. Noin 400 km² kokoisessa kansallispuistossa elää muun muassa leopardeja, hyeenoja, sambarhirviä, panttereita ja karhuja sekä tietysti Intian kansalliseläimiä, bengalintiikereitä. Iltapäivällä sinulla on aikaa rentoutua uima-altaan reunalla ja ladata kamerasi paristoja seuraavan päivän koitoksiin. Edessä on unohtumaton päivä villissä luonnossa!

  Aikaisin aamulla sinut viedään jeepin kanssa kansallispuistoon tutustumaan läheltä Intian eksoottisiin villieläimiin muinaisten temppeleiden ja vehreän luonnon keskellä. Lounaan nautit hotellilla, jonka jälkeen päivä jeepin kanssa kansallispuistossa jatkuu. Nämä hetket kannattaa painaa muistiin ikuisesti, sillä tällaista luontoelämystä tuskin tulet koskaan enää kokemaan!

  Ranthambore Regency tai vastaava

  • Hotelli
  • Kutalpura Jatan Rural, Intia

  Ranthambore Regency sijaitsee vain noin 10 minuutin päässä Ranthamboren kansallispuistosta. Hotellilla on ravintola, joka tarjoilee erinomaisia aterioita sekä baari, maksuton Wi-Fi ja ulkouima-allas. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, moderneilla huonekaluilla, sohvalla, työpöydällä ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain.

  Lue lisää
 8. Päivä 10: Vaikuttava Agra

  Aamiaisen jälkeen pääset tutustumaan Yamuna-joen varrella sijaitsevaan yhteen kultaisen kolmion kaupunkiin, Agraan. Matka Agraan kestää noin 5–6 tuntia. Matkalla Agraan pysähdyt kuitenkin Fatehpur Sikrin hylätyssä kaupungissa, joka kohoaa kiehtovasti villin luonnon keskeltä. Lumoavan aavekaupungin rakennutti 1500-luvulla suurmoguli Akbar tehdäkseen siitä osavaltion pääkaupungin. Kaupungin vesijärjestelmä ei kuitenkaan toiminut, joten kaikki asukkaat muuttivat Fatehpur Sikristä pois. Nykypäivänä kaupunki on ollut tyhjillään yli 400 vuoden ajan.

  Illalla saavut Agraan, jossa kirjaudut sisään hotellillesi. Hyvät yöunet ovat tarpeen, sillä seuraava päivä alkaa varhain aamulla. Voit halutessasi varausvaiheessa lisätä tilaukseesi myös tanssin- ja lauluntäyteisen Mohabbat The Taj -show’n. Esitys alkaa klo 18.00 ja kestää noin 30–40 minuuttia.

  Crystal Sarovar Premier tai vastaava

  • Hotelli
  • Basai, Intia

  Viiden tähden Crystal Sarovar Premier -hotelli sijaitsee Agra Taj Ganjin alueella noin 2 kilometrin päässä Taj Mahalista. Hotellissa on maksuton Wi-Fi, hissi, baari, ravintola, ulkouima-allas, kylpyläosasto ja valuutanvaihtopiste. Huoneet on varustettu taulutelevisiolla, ilmastoinnilla vedenkeittimellä, minibaarilla ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 9. Päivä 11: Taj Mahal – ikuisen rakkauden symboli

  Aamun koittaessa sinut kuljetetaan varmasti yhdelle matkan odotetuimmista kohteista, ikuisen rakkauden symbolille Taj Mahalille. Pääset samalla nauttimaan kauniista auringonnoususta! 1600-luvulla Suurmogulien valtakunnan hallitsija Shah Jahanin menehtyneelle suosikkivaimolleen, Mumtaz Mahalille, rakennuttamassa mausoleumissa lepää vaimonsa vieressä myös itse Shah Jahan. Valkoisesta marmorista rakennettua Taj Mahalia pidetään Suurmogulien valtakunnan aikaisen arkkitehtuurin upeimpana taidonnäytteenä. Taj Mahal on myös yksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä ja tunnetaan laajalti Intian symbolina.

  Taj Mahalilla vierailun jälkeen sinut kuljetetaan hotellille nauttimaan aamiaisesta. Uloskirjautumisen jälkeen on aika palata takaisin Delhiin. Matka Agrasta Delhiin kestää noin 3–4 tuntia.

  Radisson Blu Hotel

  • Hotelli
  • Delhi, Intia

  Majoitut Delhissä Dwarkan rauhallisella alueella. Hotelli sijaitsee noin 250 metrin päässä Dwarka Sector 13 -metroasemasta, joten Delhiin tutustuminen käy kätevästi. Hotellilla on maksuton Wi-Fi, kattouima-allas, ruokakauppa, kolme ravintolaa ja yökerho. Modernista hotellista löytyy lisäksi 24-tuntinen vastaanotto, jonka henkilökunta auttaa mielellään kaupungin tutustumiseen. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, LCD-televisiolla, teen- ja kahvinkeittovälineillä, minibaarilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 10. Päivä 12: Paluu Suomeen

  Sinut noudetaan hotelliltasi lentoaikataulujesi mukaan. Jos sinulla on aikaa ennen lentoasi, suosittelemme hemmottelemaan itseäsi pulahtamalla vielä viimeisen kerran uima-altaaseen, vierailemaan Delhin vilkkailla toreilla ja maistamaan mausteista intialaista ruokaa. Mutta miten ikinä päätätkään viettää viimeiset tuntisi Intiassa, lähdet takaisin Suomeen matkalaukku täynnä unohtumattomia muistoja ja kokemuksia. Namaste!

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Juomarahat
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme aikuista ja yksi 0–4-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan
2–3-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti
Yli 4-vuotias majoittu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti

Alennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa

Esteettömyys

Hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Kaikista hotelleista löytyy Wi-Fi. Osassa hotelleista Wi-Fi on maksuton.

Hotellien tilat

Suurimmassa osassa hotelleista on ravintola ja/tai baari. Kaikissa hotelleissa, paitsi Thar Oasis Resort & Campissa, on ulkouima-allas.

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä TravelBird-logon ja sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tällä kiertomatkalla matkustat 1–35 henkilön kanssa. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Rokotukset

Matkustaessasi Intiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Tarvitset viisumin matkustaessasi Intiaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Rahayksikkö

Intian rahayksikkö on rupia (INR), joka on arvoltaan noin 0,014 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä suurten kaupunkien ravintoloissa ja kaupoissa. Käteisautomaatteja löytyy ympäri maata, mutta pienissä kylissä raha saattaa loppua automaateista kesken. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokorteilla tehdyistä maksuista. Säilytäthän käteisnostoista saadut kuitit, sillä saatat tarvita niitä vaihtaessasi rupioita takaisin euroihin.

Intian hintataso

Ateria noin 1,50–8,00 €
0,5 litran paikallinen olut ravintolassa noin 1,40 €
0,33 litran virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Intian ilmasto

Pohjois-Intia on kuumimmillaan huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin esimerkiksi Delhin lämpötila voi kohota jopa yli 40 celsiusasteen. Viileimmät kelit ovat marras-helmikuun välillä. Myös tällöin lämpötilat ovat suomalaiselle miellyttäviä, mutta lämpimiä. Kesä-syyskuussa Pohjois-Intiassa on monsuunisadekausi. Sadekauden alussa sataa yleensä muutaman päivän, jonka jälkeen sade muuttuu muutaman tunnin päivittäiseksi kuuroksi. Sadekautena pystyy kuitenkin myös nauttimaan lomasta ja aurinkokin paistaa useina päivinä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento kestää noin 7 tuntia ja välilaskullinen lento noin 9–14 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen