Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Shoppailuloma Berliinissä

 • Kaupunkilomat
 • Berliini
hinta alkaen € 289,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Shoppailua Saksan pääkaupungissa. Sisältää 2 tai 3 yön majoituksen DORMERO Hotel Berlin Ku'dammissa****, lennot, aamiaiset, minibaarin käytön.

Tervetuloa Berliiniin, Saksan suurimpaan kaupunkiin ja maailmanluokan sykkivään metropoliin. Kovia kokenut ja useaan otteeseen kappaleiksi revitty kaupunki on tänä päivänä yksi Euroopan merkittävimmistä kulttuurikeskuksista, joka tarjoaa vierailijalleen ainutlaatuisen annoksen modernia elämänmenoa sekä rajattomasti aktiviteettimahdollisuuksia. Inspiroivia tarinoita pursuavasta kaupungista on kehittynyt nuorekas kansainvälinen keskus, jonne voisi palata aina uudestaan. Historiaakin on onneksi tarjolla Berliinin lukuisten nähtävyyksien äärellä. Kyseessä on siis täydellinen kaupunkilomakohde, josta jokainen matkailija löytää etsimänsä. Erityisesti shoppailumahdollisuudet ovat täällä vertaansa vailla!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus DORMERO Hotel Berlin Ku'dammissa****
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Minibaarin käyttö
 • Turistivero
Ostoksia Berliinissä

1200-luvun alussa perustettu Berliini on pitkän historiansa aikana ehtinyt kokemaan paljon. Harvaa kaupunkia onkin riepoteltu edestakaisin yhtä monta kertaa kuin Saksan eläväistä pääkaupunkia. Vuodet ovat jättäneet jälkeensä historiallisesti merkittäviä nähtävyyksiä, kuten Brandenburgin portin, Itä-Berliinin televisiotornin sekä tietysti palan Berliinin muuria. Pysäyttävistä tapahtumista muistuttavien kohteiden rinnalle on kuitenkin noussut näyttäviä pilvenpiirtäjiä, moderneja valotauluja, tuhansia startup-yrityksiä sekä vaikuttava kulttuuritarjonta. Erityisesti kaupungin ostosmahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Elämää sykkivä Berliini on pullollaan erilaisia ostoskeskuksia, tavarataloja, toreja sekä ainutlaatuisia putiikkeja. Länsi-Berliini, etenkin Charlottenburg, on koti maailmankuuluille luksusmerkeille. Sen sijaan Kreuzbergissä pääset värikkäiden torien ja uniikkien kivijalkakauppojen maailmaan. Alexanderplatzin ympäristöstä taas löydät valtavan valikoiman nykyaikaisia ostoskeskuksia sekä erilaisia merkkiliikkeitä. Hotellisi sijaitsee erinomaisesti Berliinin vilkkaimpien ostoskatujen, Kurfürstendammin ja Tauentzienstrassen, lähellä, joten ihanat ostoselämykset ovat vain pienen kävelymatkan päässä! Ja nyrkkisääntönä voimme todeta, että sitä mitä ei Berliinistä löydy, niin sitä ei tarvitse.

DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****

 • Hotelli
 • Berliini, Saksa
Restaurant

Tyylikäs ja elegantti neljän tähden hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla läntisessä Berliinissä, vain 500 metrin päässä kuuluisalta Kurfürstendamm-kadulta. Erinomaiset ostosmahdollisuudet ovat siis vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Berliinin lukuisille nähtävyyksille pääset vaivattomasti metrolla, sillä lähin pysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Hotelli yhdistää näyttävästi historialliset elementit sekä modernit värit ja huonekalut. Hotellilla on oma sauna, hyvinvointialue sekä erinomainen ravintola. Täällä on matkailijan hyvä olla!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tyylikkäästi sisustetut huoneet tarjoavat mukavat olosuhteet lomailulle. Huoneesta löydät parivuoteen, istuinalueen, SKY-televisiolla ja lukuisilla elokuvilla varustetun taulutelevision, minibaarin sekä kylpyhuoneen suihkulla tai ammeella, peilillä sekä hiustenkuivaajalla.

Mitä tehdä Berliinissä?

 • Kaufhaus des Westens: KaDeWeksi kutsuttu valtava tavaratalo on Manner-Euroopan suurin. Tarjolla on valtavasti erilaisia tuotteita sekä näyttäviä osastoja. Tavaratalon suurin nähtävyys on sen ruokaosasto, josta löydät satoja erilaisia herkkuja ympäri maailman. KaDeWe sijaitsee sopivasti vain 800 metrin kävelymatkan päässä hotelliltasi.
 • Bar jeder Vernunft: Ilman mitään syytä -niminen teatteri tarjoaa lähes päivittäin vauhdikkaita esityksiä sekä ikimuistoisia konsertteja tunnelmallisessa ympäristössä. Yhdistä siis lomaasi myös kulttuurin kiehtovia pyörteitä. Teatteri sijaitsee vain 500 metrin päässä hotelliltasi.
 • Story of Berlin: Berliinin rikasta historiaa pääsee aistimaan Kurfürstendamm-pääkadun varrella sijaitsevassa Story of Berlin -museossa. Museo käyttää erinomaisesti kehittynyttä teknologiaa kertoessaan kaupungin yli 800-vuotisen tarinan vierailijalleen. Muuttuvassa ympäristössä tarinat tuntuvat äärimmäisen todelliselta. Suosittu museo sijaitsee vain kilometrin päässä hotelliltasi.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotelli sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Tegelin lentokentältä. Pääset perille vaivattomasti taksilla noin 15 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa perille linja-autolla numero X9. Jää pois 20 minuutin jälkeen Zoologischer Gartenin asemalla, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 950 metriä. Matka kestää yhteensä noin 30 minuuttia ja maksaa 4,00 €.

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Berliinin väkiluku on noin 3 400 000.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Kurfürstendammin ostoskatu 500 m
Alexanderplatz 6,3 km
Brandenburgin portti 4 km
East Side Gallery 8,5 km
Tiergarten 2 km
Charlottenburgin palatsi 3,8 km
Berliinin Tegel-lentokenttä 7 km

Liikkuminen kohteessa

Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa onkin metrolla sekä S-Bahnilla eli lähijunalla. Julkisen liikenteen verkosto kattaa koko kaupungin. Metrot kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana. Berliinissä on kolme vyöhykettä: A, B ja C. Liput voi ostaa joko AB-, BC- tai ABC-vyöhykkeille. Yleisin kertalippu eli lippu AB-vyöhykkeille maksaa noin 2,70 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, ja sillä voi vaihtaa kulkuneuvoa rajattomasti. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä-, viikko-, tai kuukausilipun. Päivälippu on voimassa ostospäivästä seuraavan vuorokauden klo 03.00 aamuun. Jokainen ostettu lippu tulee leimata ennen kulkuneuvoon nousemista.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Tyylikäs neljän tähden hotelli sijaitsee kuuluisan Kurfürstendamm-kadun lähettyvillä läntisessä Berliinissä. Tegelin lentokenttä sijaitsee 7 kilometrin päässä hotellista ja päärautatieasema 5 kilometrin päässä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen