Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Polkupyörällä ympäri Bodenjärven

 • Kiertomatkat
 • 5 yötä
hinta alkaen € 349,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 5 tai 6 yön majoitukset Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa, aamiaiset, lauttamatkan, tavaroiden kuljetukset sekä muuta. Huomioithan, että tarjous ei sisällä lentoja.

Koe Bodenjärven ympäristön luonnonkauneus pyöräillessä sen rantoja pitkin ja vieraillessa kiehtovissa Saksan, Itävallan ja Sveitsin järvimaisemakaupungeissa. Kolmen maan rajalla sijaitseva kristallinkirkas järvi tarjoaa satumaisen ympäristön ikimuistoiselle kiertomatkalle. Polje ohi värikkään kukkaloiston, ihastele näyttäviä linnoja sekä viinitarhoja, vieraile Bregenzin lukuisissa kirkoissa, pyöräile Reinin vartta vierustavan luonnonsuojelualueen läpi ja nauti ainutlaatuisesta mahdollisuudesta ihailla eläimiä sekä kasveja läheltä. Majesteettisten vuorien ympäröimä Bodenjärvi on ainutlaatuisia elämyksiä täynnä!

Tarjous sisältää
 • 5 tai 6 yön majoitukset neljässä hotellissa Itävallassa, Sveitsissä sekä Saksassa
 • Aamiaiset
 • Matkatavaroiden kuljetus hotellien välillä (sis. 700,00 € vakuutuksen)
 • Lauttalippu Wallhausen–Überlingen (sis. pyörän kuljetuksen)
 • Pyörälaukun vuokraus
 • Kuponkeja aktiviteetteihin 89,00 € edestä (soveltuu esimerkiksi viininmaisteluun, kylpylä- ja museovierailuun sekä paljon muuta)
 • Yksityiskohtaiset kartat ja matkan tiedot
 • Turistivero
Lisävaihtoehdot
 • Pyörävuokraus koko loman ajaksi
Bodenjärven aarteet

Tervetuloa Bodenjärvelle – lumipeitteisten Alppien ympäröimälle luonnonalueelle, joka ulottuu sekä Itävallan, Sveitsin että Saksan rajalle. Valtavan Bodenjärven kuvankaunis ympäristö tarjoaa vaikuttavia maisemia aina viinitarhoista ja kukkaniityistä muinasiiin linnoihin sekä tunnelmallisiin kaupunkeihin. Yli 273 kilometriä pitkälle rantaviivalle mahtuu valtavasti koettavaa. Hyppää siis polkupyörän selkään ja näe kaikki Bodenjärven aarteet ainutlaatuisen kiertomatkan aikana!

Huomaathan, että tarjouksen hintaan ei kuulu lentoja tai polkupyörää. Voit lisätä pyörän lomapakettiisi varausvaiheessa. Pyörämatkan lähtöpaikalle Bregenziin voit matkustaa joko omalla autolla tai lentämällä esimerkiksi Zürichiin, josta jatkat matkaasi junalla Bregenziin.

Reitti

Päivä 1: Bregenz ja pyörämatkan alku

Ainutlaatuinen matkasi ympäri Keski-Euroopan kolmanneksi suurimman järven alkaa Bodenjärven itäiseltä rannalta, Itävallan Bregenzenistä, jonne saavuttuasi saat kaikki kiertomatkan tarvittavat tiedot sekä mahdollisen vuokrapyörän. Ennen suurta seikkailua saat viettää iltasi joko Bregenziin tutust… Lue lisää

Päivä 2: Kohti Sveitsiä ja Romanshornia

Ensimmäinen pyöräilyosuus alkaa tänään! Nautittuasi aamiaisen, alkaa noin 45 kilometrin matka Bregenzistä kohti Arbonin alueen Romanshornin kaupunkia. Matkalla pyöräilet Reinin vartta vierustavan luonnonsuojelualueen läpi Gaißauhun, jossa ylität Itävallan ja Sveitsin rajan. Välillä kannattaa pys… Lue lisää

Päivä 3: Kohti Konstanzia ja Kreuzlingeniä

Tervetuloa Saksaan! Toisen päivän aikana pyöräilyä kertyy noin 35 kilometriä, kun poljet Konstanzin Kreuzlingeniin. Matkalla ohitat suloisia kyliä ja lopuksi saavut historialliseen Konstanziin, joka on alueen suurin ja tärkein kaupunki. Suosittelemme ehdottomasti vierailemista Reichenaun saarell… Lue lisää

Päivä 4: Friedrichshafen

Herkullisen aamiaisen jälkeen alkaa pyöräily kohti Ruotsille kuuluvaa Mainaun kukkasaarta, joka ihastuttaa vehreällä ympäristöllään sekä väriloistollaan. Kaunis saari on yksi Bodenjärven suosituimpia nähtävyyksiä. Vierailun jälkeen jatkat matkaasi Wallhauseniin, josta otat lautan Überlingeniin. … Lue lisää

Päivä 5 & 6: Takaisin Bregenziin (6 yön kiertomatkalla päivät 5–7)

Polkupyöräkierroksen viimeinen matka alkaa Friedrichshafenista ja suuntana on noin 38 km päässä sijaitseva Bregenz. Ohitat Langenargen ja Baijerin osavaltiossa sijaitsevan Lindaun kaupungin, jonka vanhakaupunki sijaitsee viehättävällä saarella. Ylitettyäsi Itävallan rajan pyöräilet takaisin Breg… Lue lisää

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai kuljetukset
 • Polkupyörä
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–15-vuotiasta lasta kahden hengen huoneessa.
Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa.

Lapsialennus

0–5-vuotiaat majoittuvat maksutta
6–11-vuotiaat saavat majoituksesta 50 % alennuksen
12–15-vuotiaat saavat majoituksesta 20 % alennuksen

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita on saatavilla. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Lapset

Lapset ovat tervetulleita matkalle, mutta huomioithan, että päivän aikana pyöräillään useita kymmeniä kilometrejä. Näin ollen kiertomatka edellyttää kohtalaista kuntoa. Mikäli haluat vuokrata lastenpyörän tai lastenistuimen pyörän taakse, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman nopeasti matkan varaamisen jälkeen.

Polkupyörät

Huomioithan, että tarjoukseen ei sisälly polkupyörän vuokrausta. Voit lisätä polkupyörän matkapakettiisi varausvaiheessa, vuokrata pyörän paikan päältä tai tuoda matkalle oman pyörän. Voit myös varata sähköpyörän tavallisen pyörän sijaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Majoitus

Polkupyöräkierroksen aikana majoitut neljässä eri hotellissa tai majatalossa. Huoneet ovat varustettu kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella sekä kylpyhuoneella. Kaikissa majoituksissa tarjoillaan aamiainen.

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tietyssä hotellissa. Saat tietää hotellisi tiedot sekä check-in ja -out ajat matka-asiakirjojesi mukana hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Matkatavarat

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyy matkatavaroiden kuljetus hotellien välillä. Näin sinun ei tarvitse itse kuljettaa tavaroita pyörämatkan aikana.

Rahayksikkö

Saksassa ja Itävallassa on käytössä euro. Sen sijaan Sveitsissä rahayksikkönä on Sveitsin frangi. 1 CHF on noin 0,94 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että Sveitsissä sekä turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kuljetukset

Huomaathan, että tarjouksen hintaan ei kuulu lentoja tai polkupyörää. Voit lisätä pyörän lomapakettiisi varausvaiheessa. Pyörämatkan lähtöpaikalle Bregenziin voit matkustaa joko omalla autolla tai lentämällä esimerkiksi Zürichiin, josta jatkat matkaasi junalla Bregenziin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen