Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Ikuista romantiikkaa Pariisissa

 • Kaupunkilomat
 • Pariisi
hinta alkaen € 1.239,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Villa Royalessa**** aamiaisineen, lennot Helsingistä, jokiristeilyn Seinellä, romanttisen kierroksen hevosvaunun kyydissä sekä käsimatkatavaran.

Rakkauden huuma odottaa sinua ja kumppaniasi ihanassa Pariisissa, joka ansaitusti loistaa maailman romanttisimpien kohteiden korkeimmalla korokkeella. Tämä Seinen kuningatar lumoavine valoineen ja ihastuttavine rakennuksineen vie matkailijan tyylikkään ja elegantin kulttuurin sekä lemmen täyteisen tunnelman vieteltäväksi. Pariisin kauneimmat palat pääset kokemaan rakkaasi kanssa käsi kädessä majesteettisen hevosvaunun kyydissä. Kavioiden kopistessa kaupungin sykkeessä tunnet olevasi osa romanttista elokuvaa, jossa pääosassa näyttelevät suuret tunteet sekä intohimon liekit. Ihastelkaa hehkuvaa Eiffel-tornia, kulkekaa pitkin Champs-Elysées'tä ja suudelkaa Pariisin tuikkivien tähtien alla. Lisää romantiikan tuntua tuo ikimuistoinen jokiristeily, jonka aikana pääset tutustumaan Pariisin saloihin vedestä käsin. Tunnetko jo rakkauden?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Pariisi
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Villa Royalessa****
 • Aamiaiset
 • Jokiristeily Seinellä
 • Romanttinen kierros hevosvaunun kyydissä
 • Käsimatkatavara
Rakkautta Pariisissa

Maailmankuulu näyttelijä Audrey Hepburn totesi aikoinaan Pariisin olevan aina hyvä idea. Ei siis ihme, että suurten tunteiden pääkaupunki toimii suosikkikohteena niin kulttuurinjanoisille, elämästä nauttiville, muotitietoisille kuin myös rakastavaisille. Pariisi on koti arvokkaille sekä häkellyttäville kulttuuriaarteille, mutta kohteen tärkein ja hämmästyttävin taideteos on kaupunki itse. Ihanasti polttelevat lemmen liekit voit tuntea kaupungin joka kulmassa. Romantiikkaa hehkuva Seine-joen ranta on yksi kaupungin hohtavimmista helmistä jo siksi, että kaikki suurimmat nähtävyydet ovat tämän silmiä hivelevän joen varrella. Lähde siis seilaamaan ohi Pariisin aarteiden elämyksellisen jokiristeilyn merkeissä ja anna satumaisen huuman viedä sinut ja rakkaasi mukanaan.

Matkan kohokohta on kuitenkin vasta edessä. Loman toisena päivänä klo 18.00 nouset uljaan hevosvaunun kyytiin Pariisin kuuluisimman maamerkin, Eiffel-tornin, juurella. Ikimuistoisen reitin kuljettajina toimivat paikallinen opas sekä 6-vuotias musta shirehevonen. Vaunun kulkiessa hitaasti Pariisin kaduilla voit aistia menneisyyden tunnelmaa, sillä hevosvaunut aikoinaan toimittivat auton virkaa. Majesteettinen kierros läpi kaupungin nähtävyyksien kestää noin tunnin. Tämän jälkeen sinä ja rakkaasi voitte jatkaa iltaanne ihanalla kynttiläillallisella ja romanttisella kävelyretkellä kauniisti valaistun Eiffel-tornin ympäristössä.

Saat kupongin kierrokselle matka-asiakirjojesi mukana. Tulostathan kupongin ja otat sen mukaasi matkalle.

Villa Royale****

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
Hotel

Klassinen ja romantiikkaa hehkuva neljän tähden hotelli sijaitsee erinomaisesti Montmartren juurella, vain 800 metrin päässä Sacré-Coeurin basilikasta. Hotellin kaunis sisustus lukuisine taideteoksineen antaa tiloihin oman kosketuksensa tehden ympäristöstä viihtyisän. Tiesitkö, että maailmankuulu taiteilija Pablo Picasso on majoittunut hotellissa? Lähin metroasema sijaitsee vain 100 metrin päässä, joten tavoitat Pariisin lukuisat nähtävyydet vaivattomasti. Hotelli tarjoaa päivittäiset ranskalaiset aamiaiset.

 • +-4
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

Hotellin kotoisat kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 16 m² ja tarjoavat romanttisen ympäristön lemmenlomalle. Huoneesta löydät ilmastoinnin, taulutelevision, parivuoteen sekä kylpyhuoneen ammeella sekä kylpytuotteilla.

Superiorrum

Kahden hengen Superior-huone

Romanttisen viihtyisät, kooltaan noin 25 m² kahden hengen Superior-huoneet on varustettu parivuoteella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella. Kylpyhuoneestasi löydät ammeen ja kylpytuotteita. Vieraita on huomioitu myös minibaarilla ja televisiolla.

TravelBird suosittelee

 • Uppoudu Louvren lumoon ja satumaisiin aarteisiin iltapimeällä. Keskiviikkoisin ja perjantaisin yksi maailman kuuluisimmista museoista pitää ovensa auki tavallista myöhempään, jolloin voit nauttia taiteen huumasta ja rakkaasi seurasta kaikessa rauhassa. Koululaisryhmät ja turistit tutustuvat museon saloihin useimmiten nimittäin päiväsaikaan. Yöllinen Louvre kaikessa hiljaisuudessaan on täynnä taikaa ja kutkuttavaa jännitettä.
 • Kiipeä yhdelle kaupungin lukuisista näköalapaikoista ihastelemaan Pariisin hämärtyvää horisonttia. Suosittelemme erityisesti pientä Parc de Bellevilleä, joka vielä loistaa kaupungin parhaiten säilyneenä salaisuutena. Puiston sydämessä avautuu nimittäin koko Pariisin upeimmat näkymät kauniiden kattojen ylle. Täältä ei romantiikkaa puutu!
 • Seikkaile rakkaasi kanssa Montmartren mukulakivisillä kujilla ja lumoudu sokkeloisen kaupunginosan tunnelmallisista valaistuksista sekä hiljaisista portaikoista. Istahda kahville ja ihastele murateilla koristeltuja vanhoja taloja.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,20 € per henkilö ja yö
 • Kuljetukset risteilyn lähtöpisteeseen
 • Kuljetukset Eiffel-tornille (hevosvaunukierroksen lähtöpiste)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista

Lapsialennus

Tarjous ei valitettavasti sisällä lapsialennuksia

Pinnasänky

Hotellilla on saatavana pinnasänkyjä maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Yksin matkustavan lisämaksu

Huone on varattava vähintään kahdelle henkilölle

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa ei ole hissiä

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omaa pysäköintialuetta

Risteily Seinellä

Tarjoukseen sisältyvän Seine-risteilyn liput saat hotellilta saapumisesi yhteydessä. Risteilyjä lähtee kerran tunnissa, ja voit saavuttuasi hotellille päättää itse, milloin haluat lähteä risteilylle.

Kierros hevosvaunulla

Saat kupongin kierrokselle matka-asiakirjojesi mukana. Tulostathan kupongin ja otat sen mukaasi matkalle.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroja. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,50 €
Metrolippu noin 1,60 €
Taksin aloitusmaksu noin 4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 25 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa hotellillesi junalla. Lentokentältä lähtevä juna B vie suoraan Paris Nordin asemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin 1,5 kilometriä. Matka kestää yhteensä noin 50 minuuttia ja maksaa noin 7,00 €.

Sen sijaan Orlyn lentokenttä sijaitsee noin 28 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 18 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit hypätä OrlyVal-junaan, ja jäädä pois Antonyn asemalla. Jatka matkaasi junalla B ja jää pois Paris Nordin asemalla. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 1,5 kilometriä. Matka kestää noin tunnin ja maksaa noin 15,00 €.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Klassinen ja romantiikkaa hehkuva neljän tähden hotelli sijaitsee Montmarten juurella, vain 800 metrin päässä Sacré-Coeurin basilikasta ja 100 metrin päässä lähimmältä metroasemalta. Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä. Sen sijaan Orlyn lentokentältä matkaa hotellille on noin 28 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen