• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Autoilua upeassa Islannissa

Kiertomatkat 4 tai 7 yötä Islanti

per henkilö alkaen € 839,00
perustuen 2 henkilöön

Maaginen Islanti odottaa! Tarjoukseen sisältyy 4 tai 7 yön majoitus eri kohteissa Islannissa, aamiaiset, meno-paluulennot Reykjavíkiin, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä käsimatkatavara. Halutessasi voit varausvaiheessa valita varaukseesi retkiä lisämaksusta.

Euroopan pohjoisten vesien keskellä sijaitsee myyttinen saarivaltio, jonka jokaisessa kolkassa on edustettuna luontoäidin onnistunein kädenjälki. Anna yliluonnollisen kauniiden maisemien piirtyä ikuisesti verkkokalvoillesi, kun huristelet vuokra-autollasi vesiputousten, jäätiköiden, geysirien ja tulivuorten äärelle. Luonnonrauhan keskellä saattaisi kuvitella maan olevan täysin asuttamaton! Tämän matkan aikana mieleesi pyrkii taatusti ajatus liittymisestä vain reilun 300 000 asukkaan joukkoon nauttimaan maanläheisestä elämäntavasta yhdessä maailman onnellisimmista maista.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Reykjavíkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Käsimatkatavara
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi (Suzuki Swift 4WD talvisin ja Toyota Auris kesäisin tai vastaava malli)
 • Kartta ja GPS-navigaattori
 • Tabletti opastusten lukemiseen
 • 24-tuntinen puhelinavustus
 • SIM-kortti sisälten 50 min paikallisia puheluita ja 300MB dataa
 • 1 yön majoitus Hotel Örkissä tai vastaavassa hotellissa (Hveragerði)
 • 1 yön majoitus Dyrhólaey Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Vík í Mýrdal)
 • 1 yön majoitus Hotel Eddassa tai vastaavassa hotellissa (Laugarvatn)
 • 1 yön majoitus City Park Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Reykjavík)
 • Vain 7 yön matkalla:
 • 1 lisäyö Reykholt Fosshotelissa tai vastaavassa hotellissa (Borgarfjörður)
 • 1 yön majoitus Framnes Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Stykkishólmur)
Lisävaihtoehdot
 • Retki Siniselle laguunille
 • Retki Fontanan geotermiseen kylpylään
 • Jäätikköretki
 • Veneretki Stykkishólmurista
 1. Päivä 1: Saapuminen Reykjavíkiin

  Velkomin til Reykjavíkur! Noutaessasi vuokra-autosi ja ajaessasi ulos lentokentän liittymästä kohti avointa tietä, voit valmistautua ottamaan vastaan islantilaisen ihmemaan. Koska et ole sidottu linja-autojen aikatauluihin tai oppaiden tahtiin, saat tehdä lomastasi täysin oman näköisesi. Matkantekoasi helpottaaksemme olemme kuitenkin keränneet yhteen Islannin kohokohtia sekä heittäneet mukaan lisävalintaisia retkiä tehdäksemme reissustasi mitä unohtumattomimman. Suosittelemme aloittamaan Islannin lomasi ajamalla pitkin Reykjanesin niemimaata maan eteläisellä rannikolla kohti ensimmäistä yöpymispaikkaasi, Hveragerðiä – yhtä maailman harvoista suoraan geotermisen alueen päälle rakennetuista kylistä. Ainutlaatuisten luonnonvoimien ansiosta Hveragerði komeilee myös rehevällä kasvillisuudellaan ja kulkee siten myös nimellä “kukkien kylä”. Pidä kamera alati käden ulottuvilla, sillä Hengill-tulivuori ja muut hämmästyttävät maisemat ansaitsevat tulla ikuistetuiksi.

  Lisävalintainen retki:

  Halutessasi voit varausvaiheessa lisätä matkaasi retken Siniselle laguunille. Tässä ikonisessa kohteessa lepää niin keho kuin mielikin! Nauti laguunin lämmittävästä tunteesta, geotermisen veden iholle suotuisista vaikutuksista sekä eksoottisesta tunnelmasta. Kirkkaana loistava vesi ja karkeat kalliot luovat keskenään kuvauksellisen kontrastin, joka ei helpolla pakene mielestä. Retken ajankohta määräytyy lentosi saapumisajan mukaan.

  Keflavik International Airport -> Hotel Örk Hotel 82.0 km

  Aerial view

  Hotel Örktai vastaava

  Hotelli Hveragerði, Islanti

  Miltä kuulostaisi lämmittely porealtaassa tai geotermisessä saunassa? Hotel Örkissä pääset näiden hemmotteluhetkien lisäksi nauttimaan ravintolan ja baarin antimista, kun taas illat kuluvat biljardin ja pöytätenniksen parissa. Klassinen huoneesi on varusteltu työpöydällä, televisiolla ja raikkaalla kylpyhuoneella, jossa on sekä amme että suihku.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Islannin etelärannikko

  On aika herätä uuteen aamuun maassa, jossa ihmisasutuksen sijaan hallitsevana voimana on edelleen luonto sen kaikessa loistossaan. Maiseman avaruus ja ympäristön ihmeellisyys tulevat hämmentämään sinua useammin kuin kerran lomasi aikana, kun silmiesi eteen tuodaan jatkuvasti toinen toistaan kauniimpia, jäätiköistä, vesiputouksista ja tulivuorista täyttyviä maisemia. Jo ensimmäisellä pysähdyksellä Seljalandsfossin ja Skogafossin vesiputouksilla tulet hieraisemaan silmiäsi ja kysymään, voiko tämä paikka olla todellinen. Muistatko vielä vuoden 2010 Eyjafjallajökull-tulivuoren purkautumisen? Päivän edetessä pääset todistamaan lähietäisyydeltä tapahtuman vaikutuksia ympäröivään alueeseen. Seuraavaksi navigaattori ohjeistaa sinut Dyrhólaeyyn – kivikkoiselle niemimaalle, jonka rannan musta hiekka katoaa dramaattisesti vaahtoavaan mereen. Suloiset lunnit valitsevat rannan pesimispaikakseen kesäisin, ja toukokuun puolesta välistä myöhäiseen kesäkuuhun kestävää lisääntymisaikaa lukuun ottamatta pääset tarkkailemaan niiden elämää etäältä, kuitenkin muistaen kunnioittaa lintujen rauhaa. Elämyksellisen päivän jälkeen on mukava painaa pää tyynyyn Vík í Mýrdalin läheisyydessä sijaitsevassa hotellissasi ja kerätä voimia seuraavia seikkailuja varten.

  Hotel Örk Hotel -> Hotel Dyrholaey 132.0 km

  Hotel

  Dyrhólaey Hoteltai vastaava

  Hotelli Islanti, Islanti

  Noin 10 kilometrin päässä Vík í Mýrdalista sijaitsee hotellisi, jossa pääset ihailemaan merelle ja vehreään ympäristöön avautuvaa näkymää. Olet tervetullut hotellin ravintolaan nauttimaan islantilaisista herkuista ja paikallisesta oluesta. Puisin elementein sisustettu huoneesi on varusteltu televisiolla, hiustenkuivaajalla sekä omalla kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 3: Kultainen kierros

  Matkan teeman mukaisesti kolmas päivä täyttyy hätkähdyttävistä kokemuksista, kun suunnaksi otetaan Islannin Kultainen kierros. Todellisen luonnonkauneuden aarreaittana tunnettu reitti kuljettaa sinut Haukadalurissa maan sisästä vettä syöksevien geysirien, maan vaikuttavimman vesiputouksen, Gullfossin, sekä lumoavan Thingvellirin kansallispuiston äärelle. Ihastu lisäksi Thjórsárdalurin koivuihin, hiekkaisiin laavakenttiin sekä virtaaviin putouksiin ja jokiin. Eikä siinä vielä kaikki, sillä laaksossa näet myös edelleen aktiivisena olevan Hekla-tulivuoren tuhoaman viikinkien aikaisen maalaistalon rauniot. Yli 300 kilometrin mitalta satumaista tunnelmaa – voisiko tämä olla koko loman kohokohta?

  Lisävalintainen retki:

  Voit lisätä varaukseesi varausvaiheessa retken Laugarvatn Fontanan kylpylään, jossa pääset rauhoittumaan levollisessa ilmapiirissä kuumien lähteiden ja höyrykylpyjen hellässä huomassa. Nauti geotermisen veden parantavasta voimasta, kuuntele lähteiden miellyttävää kuplintaa ja uskaltaudu pulahtamaan virkistävässä järvessä.

  Hotel Dyrholaey -> Hotel Edda Vík 10.4 km

  Hotel

  Hotel Eddatai vastaava

  Bungalow Suðurland, Islanti

  Hotellisi sijaitsee lähellä Laugarvatn-järveä, rauhoittavan luonnon keskellä. Yleisissä tiloissa käytössä olevan maksuttoman Wi-Fin ansiosta suunnittelet matkareittisi kätevästi hotellista käsin. Ravintolassa saat vatsasi täyteen lomaseikkailuja varten. Valoisassa huoneessa on oma kylpyhuone.

  Lue lisää
 4. Päivä 4: Thingvellirin kansallispuisto

  Seuraavaksi on aika kääntää vuokra-autosi ratti kohti Thingvellirin kansallispuistoa. Puisto on luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle ja sen kallioiden reunustama laavakenttä toimi aikonaan parlamentin tapaan paikallisten johtajien tapaamispaikkana. Pääset kävelemään tai jopa sukeltamaan samanaikaisesti kahden maanosan välillä vieraillessasi mannerlaattojen yhtymäkohdassa Thingvellirissä, sillä laatat erkanevat toisistaan muutaman senttimetrin vuosittain. Päivän toinen puolikas vie sinut uskomattomalle Borgarfjörðurin alueelle joko Hvalfjörðurin vuonon tai Kaldidalurin ylängön reitin kautta. Huomioithan, että Kaldidalurin reitti on auki ainoastaan kesäkuusta elokuuhun ja käytössäsi on oltava Suzuki Swift 4WD tai vastaavan mallinen vuokra-auto. Vieraile myös Reykholtissa, joka toimi tunnetun 1200-lukulaisen historiankirjoittajan, runoilijan ja poliitikon, Snorri Sturlusonin, kotipaikkana. Mikäli varasit neljän yön matkan, päivän päätteeksi suuntaat takaisin Reykjavíkiin viimeiseksi yöksi. Muussa tapauksessa olemme suunnitelleet seikkailuja pääsi menoksi vielä kolmen yön ajaksi.

  Hotel Edda Vík -> Fosshotel Reykholt 276.8 km

  room

  Reykholt Fosshoteltai vastaava

  Hotelli Vesturland, Islanti

  Hotellisi sijaitsee upealla paikalla, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Deildartunguhverin kuumilta lähteiltä sekä Hraunfossarin ja Barnafossin vesiputouksilta. Langjökull-jäätikkö, Surtshellirin laavaluola sekä Hallmundarhraunin laavakenttä ovat myös lähistöllä. Lisäksi pääset nauttimaan kolmesta ulkoporealtaasta, ravintolan antimista sekä televisiohuoneen viihdyttävästä tunnelmasta. Huoneessasi on parivuode tai yhden hengen vuoteet sekä oma kylpyhuone.

  Lue lisää
 5. Päivä 5: Borgarfjörður

  Tänään parkkeeraat vuokra-autosi Euroopan voimakkaimmalle kuumalle lähteelle, Deildartunguhverille. Tiesitkö, että tämä luonnonvoima saattaa purskauttaa lähes sata-asteista vettä 180 litraa sekunnissa? Nappaa reilusti kuvia Hraunfossista ja Barnafossista, sillä niitä ei vesiputouksista voi koskaan olla liikaa. Borgarfjörður on Islannin länsiosassa sijaitseva vuono lähellä Borgarnesin kylää. Vaikka vuono virtaa näennäisen rauhallisena, sen pinnan alla kuohuaa voimakkaat virtaukset. Suurin osa vedessä lepäävistä saarista on asuttamattomia, joten täällä pääset nauttimaan todellisesta rauhan tunnusta. Borganesissa sijaitsevassa museossa saat tutustua viikinkisankari Egill Skallagrimssonin ja muiden uudisasukkaiden elämään. Päivän vaihtuessa iltaan hotelliisi saapuessasi, on aika nostaa jalat ylös ja muistella tähän asti koettuja elämyksiä. Nuku hyvin, sillä huominen on taas täynnä jännittävää tekemistä!

  Lisävalintainen retki:

  Riippuen matkustusajankohdasta, suuntaat keväisin Husafell Centeristä noin neljä tuntia kestävälle retkelle, kun taas kesäisin ja syksyisin 2,5 tuntia kestävälle retkelle lähdetään Klakin tukikohdasta jäätikön laitamilta. Pääset todistamaan Euroopan toiseksi suurimman jäätikön, Langjökullin, ihmeitä lähietäisyydeltä ympäristön olosuhteisiin soveltuvasta ajoneuvosta käsin. Opit myös jäätiköiden muodostumisesta ja ympäristönsuojelusta. Tämän retken jälkeen aktivoidut varmasti ilmastonmuutoksen aiheuttaman jäätiköiden sulamisen vastaisen toiminnan suhteen! Puethan retkelle päällesi lämpimät sukat ja vedenpitävät kengät, alus- ja välikerraston, vedenpitävän ja lämpimän takin, hatun ja hanskat sekä aurinkolasit. Lähtöjä on klo 10.00, 12.30 ja 15.00.

  room

  Reykholt Fosshoteltai vastaava

  Hotelli Vesturland, Islanti

  Hotellisi sijaitsee upealla paikalla, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Deildartunguhverin kuumilta lähteiltä sekä Hraunfossarin ja Barnafossin vesiputouksilta. Langjökull-jäätikkö, Surtshellirin laavaluola sekä Hallmundarhraunin laavakenttä ovat myös lähistöllä. Lisäksi pääset nauttimaan kolmesta ulkoporealtaasta, ravintolan antimista sekä televisiohuoneen viihdyttävästä tunnelmasta. Huoneessasi on parivuode tai yhden hengen vuoteet sekä oma kylpyhuone.

  Lue lisää
 6. Päivä 6: Snæfellsnes

  Matkan toiseksi viimeinen kokonainen päivä on alkanut, joten kannattaa ottaa siitä kaikki irti!
  Hämmästele Arnarstapin kallioilla kiehtovia lintulajeja, paina mieleesi Djúpalónssandurin kaartuva ranta sekä kurvaa Stykkishólmurin idylliseen satamaan ja lähde noin puolentoista tunnin veneretkelle Breiðafjörðurin lahdelle ihastelemaan rauhoittavaa merimaisemaa. Snæfellsnesin niemimaa edustaa Islantia pienoiskoossa, sillä täällä on edustettuna niin laavakentät, kauniit luonnonrannat kuin lumihuippuiset tulivuoretkin – kaikki se, mistä saarivaltio on maailmalla tunnettu.

  Lisävalintainen retki:

  Tällä noin puolitoista tuntia kestävällä retkellä pyydystetään äyriäisiä ja muita mereneläviä sekä nautitaan saaliin antimista ihaillen samalla Islannin maalausmaisia näkymiä vedestä käsin. Kun vatsa on täynnä tuoreita herkkuja, voit keskittyä bongaamaan merikotkia ja muita siivekkäitä ystäviä taivaalta ennen satamaan paluuta. Retken päätteeksi lapset saavat kuvia matkalla nähdyistä merenelävistä sisältävän värityskirjan. Lähtöjä on päivittäin klo 11.00, 13.30 ja 15.30.

  Fosshotel Reykholt -> Framnes Hotel Grundarfjordur 141.5 km

  Framnes Hoteltai vastaava

  Hotelli Grundarfjörður, Islanti

  Hotellisi tarjoaa ainutlaatuisen näkymän vuonolle ja vuoristoon. Maksuttoman Wi-Fin ansiosta surffaat netissä vaivatta, kun taas hotellin ravintolan ansiosta sinun ei tarvitse vaivata päätäsi illallispaikan etsimisellä. Käytössäsi on myös sauna ja ulkoporeallas. Huoneessasi on oma kylpyhuone sekä kahvin- ja teenkeittovälineet.

  Lue lisää
 7. Päivä 7: Takaisin Reykjavíkiin

  Matkan viimeinen päivä vietetään Islannin pääkaupungissa, Reykjavíkissa. Kun muu matka on mennyt luonnon parissa, pääset päättämään reissun kulttuurin äärelle. Ihastele muun muassa arkkitehtonista taidonnäytettä, Hallgrímskirkja-kirkkoa, katsasta moderni konserttihalli, Harpa, sekä perehdy maan historiaan kansallismuseossa. Kaupungissa teet kätevästi myös tuliaisostoksesi. Jos et kerennyt vierailemaan Sinisellä laguunilla matkan ensimmäisenä päivänä, sinulla on uusi mahdollisuus pulahtaa rentouttavan geotermisen veden lämpöön lomasi viimeisenä päivänä.

  Framnes Hotel Grundarfjordur -> City Park Hotel Reykjavik 174.0 km

  City Park Hoteltai vastaava

  Hotelli Reykjavík, Islanti

  Hotellisi sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Hallgrímskirkjasta, ja sen läheisyydestä löydät myös hyvän valikoiman ravintoloita ja kauppoja. Illan päätteeksi nautit herkullisesta drinkistä hotellin baarissa. Hotellin henkilökunta palvelee sinua mielellään 24-tuntisessa vastaanotossa. Harmonisin sävyin sisustettu huoneesi on varusteltu taulutelevisiolla sekä suihkullisella kylpyhuoneella. Osasta huoneissa on istuskelualue ja näkymä merelle tai vuorille.

  Lue lisää
 8. Päivä 8: Paluu Suomeen

  On tullut aika jättää haikeat hyvästit tarunhohtoiselle Islannille ja suunnata lentokentälle palauttamaan hyvin palvellut vuokra-autosi. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa kentälle saapumiseen (noin 3 tuntia) ennen lentosi lähtöä. Kiitos ja näkemiin, ihana Islanti!

Vuokra-auton ehdot

 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 1500,00 € arvoinen takuumaksu.
 • Kuljettajan tulee olla vähintään 23-vuotias ajaessaan 4WD-tyypin autoa, tila-autoa tai pakettiautoa. Muiden automallien kuljettajan tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Mikäli ajokorttiasi ei ole kirjoitettu latinalaisilla kirjaimilla, tarvitset kansainvälisen ajokortin vuokrataksesi auton.
 • Vastaanotat vuokra-auton Keflavikin lentokentältä, minne myös palautat auton matkan päätteeksi. Vuokra-auton noutopiste on avoinna saapuvien ja lähtevien lentojen mukaisesti, joten saat palautettua auton lentosi aikataulusta riippumatta.
 • Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna ja tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
 • Sisältyy: vastuuvapautus törmäysvahingoissa, muu vastuuvapautus, riskitön takuu, varkaussuoja, rajoittamaton kilometrimäärä, ikkunoiden, renkaiden, alustan ja katon vahingot.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaine ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–11-vuotias lapsi per huone. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Alennukset ovat voimassa kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen kanssa.

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

2-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

3–11-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Yksin maktustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Tämä matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, ettei osassa hotelleista välttämättä ole myöskään hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä. Majoitut Edda Hotelissa tai vastaavassa hotellissa matkustaessasi kesä-, heinä- tai elokuussa. Tammikuusta toukokuuhun hotelli on Hotel Geysir tai vastaava.

Pysäköinti

Reykjavíkin hotellia lukuun ottamatta hotellit tarjoavat yleensä pysäköintimahdollisuuden. Valitettavasti emme voi taata maksutonta pysäköintiä.

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa

Rahayksikkö

Islannin rahayksikkö on Islannin kruunu (ISK), joka on arvoltaan noin 0,0082 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja ja ravintola-aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 13,20–23,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 7,45–9,90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,65–3,25 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,40–2,50 €
Linja-autolippu noin 3,30–3,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,90–2,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 5,45–6,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lisävalinnaiset retket

Näet lisävalintaisten retkien hinnat varausvaiheessa. Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Retkien opastus on englanniksi.

Tietoa kohteesta

Islannin väkiluku on noin 328 000. Maan pääkaupunki on Reykjavík, joka on maailman pohjoisin pääkaupunki. Saarivaltion pinta-ala on noin kolmasosan Suomen pinta-alasta.

Islannissa puhutaan islantia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Islannin ilmasto

Golfvirrran ansiosta Islannin ilmasto on leuto ympäri vuoden. Sää muuttuu muiden Pohjoismaiden tavoin eri vuodenaikoina. Kesäisin maan keskilämpötila on noin 16 celciusastetta. Hellettä ei Islannissa juurikaan esiinny. Talvisin lämpötila voi laskea -15 celsiusasteeseen.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Islannissa ajaminen on turvallista ja tiet ovat hyvässä kunnossa, mutta ole erityisen varovainen kapeilla sekä mutkittelevilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä ja ne on kirjoitettu islanniksi, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Reykjavíkiin kestää noin 3,5–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä