• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Autoilua upeassa Islannissa

 • Kiertomatkat
 • 4 tai 7 yötä
 • Islanti
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Maaginen Islanti odottaa! Tarjoukseen sisältyy 4 tai 7 yön majoitus eri kohteissa Islannissa, aamiaiset, meno-paluulennot Reykjavíkiin, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä käsimatkatavara. Halutessasi voit varausvaiheessa valita varaukseesi retkiä lisämaksusta.

Euroopan pohjoisten vesien keskellä sijaitsee myyttinen saarivaltio, jonka jokaisessa kolkassa on edustettuna luontoäidin onnistunein kädenjälki. Anna yliluonnollisen kauniiden maisemien piirtyä ikuisesti verkkokalvoillesi, kun huristelet vuokra-autollasi vesiputousten, jäätiköiden, geysirien ja tulivuorten äärelle. Luonnonrauhan keskellä saattaisi kuvitella maan olevan täysin asuttamaton! Tämän matkan aikana mieleesi pyrkii taatusti ajatus liittymisestä vain reilun 300 000 asukkaan joukkoon nauttimaan maanläheisestä elämäntavasta yhdessä maailman onnellisimmista maista.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Reykjavíkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Käsimatkatavara
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi (Suzuki Swift 4WD talvisin ja Toyota Auris kesäisin tai vastaava malli)
 • Kartta ja GPS-navigaattori
 • Tabletti opastusten lukemiseen
 • 24-tuntinen puhelinavustus
 • SIM-kortti sisälten 50 min paikallisia puheluita ja 300MB dataa
 • 1 yön majoitus Hotel Örkissä tai vastaavassa hotellissa (Hveragerði)
 • 1 yön majoitus Dyrhólaey Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Vík í Mýrdal)
 • 1 yön majoitus Hotel Eddassa tai vastaavassa hotellissa (Laugarvatn)
 • 1 yön majoitus City Park Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Reykjavík)
 • Vain 7 yön matkalla:
 • 1 lisäyö Reykholt Fosshotelissa tai vastaavassa hotellissa (Borgarfjörður)
 • 1 yön majoitus Framnes Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Stykkishólmur)
Lisävaihtoehdot
 • Retki Siniselle laguunille
 • Retki Fontanan geotermiseen kylpylään
 • Jäätikköretki
 • Veneretki Stykkishólmurista

Reitti
 1. Päivä 1: Saapuminen Reykjavíkiin

  Velkomin til Reykjavíkur! Noutaessasi vuokra-autosi ja ajaessasi ulos lentokentän liittymästä kohti avointa tietä, voit valmistautua ottamaan vastaan islantilaisen ihmemaan. Koska et ole sidottu linja-autojen aikatauluihin tai oppaiden tahtiin, saat tehdä lomastasi täysin oman näköisesi. Matkant… Lue lisää

  Hotel Örk tai vastaava

 2. Päivä 2: Islannin etelärannikko

  On aika herätä uuteen aamuun maassa, jossa ihmisasutuksen sijaan hallitsevana voimana on edelleen luonto sen kaikessa loistossaan. Maiseman avaruus ja ympäristön ihmeellisyys tulevat hämmentämään sinua useammin kuin kerran lomasi aikana, kun silmiesi eteen tuodaan jatkuvasti toinen toistaan kaun… Lue lisää

  Dyrhólaey Hotel tai vastaava

 3. Päivä 3: Kultainen kierros

  Matkan teeman mukaisesti kolmas päivä täyttyy hätkähdyttävistä kokemuksista, kun suunnaksi otetaan Islannin Kultainen kierros. Todellisen luonnonkauneuden aarreaittana tunnettu reitti kuljettaa sinut Haukadalurissa maan sisästä vettä syöksevien geysirien, maan vaikuttavimman vesiputouksen, Gullf… Lue lisää

  Hotel Edda tai vastaava

 4. Päivä 4: Thingvellirin kansallispuisto

  Seuraavaksi on aika kääntää vuokra-autosi ratti kohti Thingvellirin kansallispuistoa. Puisto on luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle ja sen kallioiden reunustama laavakenttä toimi aikonaan parlamentin tapaan paikallisten johtajien tapaamispaikkana. Pääset kävelemään tai jopa suke… Lue lisää

  Reykholt Fosshotel tai vastaava

 5. Päivä 5: Borgarfjörður

  Tänään parkkeeraat vuokra-autosi Euroopan voimakkaimmalle kuumalle lähteelle, Deildartunguhverille. Tiesitkö, että tämä luonnonvoima saattaa purskauttaa lähes sata-asteista vettä 180 litraa sekunnissa? Nappaa reilusti kuvia Hraunfossista ja Barnafossista, sillä niitä ei vesiputouksista voi koska… Lue lisää

  Reykholt Fosshotel tai vastaava

 6. Päivä 6: Snæfellsnes

  Matkan toiseksi viimeinen kokonainen päivä on alkanut, joten kannattaa ottaa siitä kaikki irti!
  Hämmästele Arnarstapin kallioilla kiehtovia lintulajeja, paina mieleesi Djúpalónssandurin kaartuva ranta sekä kurvaa Stykkishólmurin idylliseen satamaan ja lähde noin puolentoista tunnin veneret… Lue lisää

  Framnes Hotel tai vastaava

 7. Päivä 7: Takaisin Reykjavíkiin

  Matkan viimeinen päivä vietetään Islannin pääkaupungissa, Reykjavíkissa. Kun muu matka on mennyt luonnon parissa, pääset päättämään reissun kulttuurin äärelle. Ihastele muun muassa arkkitehtonista taidonnäytettä, Hallgrímskirkja-kirkkoa, katsasta moderni konserttihalli, Harpa, sekä perehdy maan … Lue lisää

  City Park Hotel tai vastaava

 8. Päivä 8: Paluu Suomeen

  On tullut aika jättää haikeat hyvästit tarunhohtoiselle Islannille ja suunnata lentokentälle palauttamaan hyvin palvellut vuokra-autosi. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa kentälle saapumiseen (noin 3 tuntia) ennen lentosi lähtöä. Kiitos ja näkemiin, ihana Islanti!

  Lue lisää
Vuokra-auton ehdot

 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 1500,00 € arvoinen takuumaksu.
 • Kuljettajan tulee olla vähintään 23-vuotias ajaessaan 4WD-tyypin autoa, tila-autoa tai pakettiautoa. Muiden automallien kuljettajan tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Mikäli ajokorttiasi ei ole kirjoitettu latinalaisilla kirjaimilla, tarvitset kansainvälisen ajokortin vuokrataksesi auton.
 • Vastaanotat vuokra-auton Keflavikin lentokentältä, minne myös palautat auton matkan päätteeksi. Vuokra-auton noutopiste on avoinna saapuvien ja lähtevien lentojen mukaisesti, joten saat palautettua auton lentosi aikataulusta riippumatta.
 • Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna ja tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
 • Sisältyy: vastuuvapautus törmäysvahingoissa, muu vastuuvapautus, riskitön takuu, varkaussuoja, rajoittamaton kilometrimäärä, ikkunoiden, renkaiden, alustan ja katon vahingot.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaine ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–11-vuotias lapsi per huone. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Alennukset ovat voimassa kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen kanssa.

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

2-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

3–11-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Yksin maktustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Tämä matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, ettei osassa hotelleista välttämättä ole myöskään hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä. Majoitut Edda Hotelissa tai vastaavassa hotellissa matkustaessasi kesä-, heinä- tai elokuussa. Tammikuusta toukokuuhun hotelli on Hotel Geysir tai vastaava.

Pysäköinti

Reykjavíkin hotellia lukuun ottamatta hotellit tarjoavat yleensä pysäköintimahdollisuuden. Valitettavasti emme voi taata maksutonta pysäköintiä.

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa

Rahayksikkö

Islannin rahayksikkö on Islannin kruunu (ISK), joka on arvoltaan noin 0,0082 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja ja ravintola-aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 13,20–23,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 7,45–9,90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,65–3,25 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,40–2,50 €
Linja-autolippu noin 3,30–3,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,90–2,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 5,45–6,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lisävalinnaiset retket

Näet lisävalintaisten retkien hinnat varausvaiheessa. Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Retkien opastus on englanniksi.

Tietoa kohteesta

Islannin väkiluku on noin 328 000. Maan pääkaupunki on Reykjavík, joka on maailman pohjoisin pääkaupunki. Saarivaltion pinta-ala on noin kolmasosan Suomen pinta-alasta.

Islannissa puhutaan islantia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Islannin ilmasto

Golfvirrran ansiosta Islannin ilmasto on leuto ympäri vuoden. Sää muuttuu muiden Pohjoismaiden tavoin eri vuodenaikoina. Kesäisin maan keskilämpötila on noin 16 celciusastetta. Hellettä ei Islannissa juurikaan esiinny. Talvisin lämpötila voi laskea -15 celsiusasteeseen.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Islannissa ajaminen on turvallista ja tiet ovat hyvässä kunnossa, mutta ole erityisen varovainen kapeilla sekä mutkittelevilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä ja ne on kirjoitettu islanniksi, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Reykjavíkiin kestää noin 3,5–6 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen