Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Loma Roomassa neljän tähden hotellissa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Oxfordissa****, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Rooman välillä sekä käsimatkatavara. Lisäksi voit varausvaiheessa lisätä matkaasi opastetun kierroksen Rooman keskustassa sekä viininmaistelun.

Kaupunki, jossa pizzan syömistä ei nähdä paheena, pysyy matkailijoiden suosikkikohteiden listalla vuodesta toiseen. Eikä syyttä, sillä kukapa ei haaveilisi Italian historiallisen pääkaupungin pittoreskeilla kaduilla käyskentelystä vuosituhansia vanhojen nähtävyyksien keskellä sekä yhdestä maailman rakastetuimman ruokakulttuurin antimista koostuvista illallisista? Majoitut neljän tähden hotellissa, joten tällä lomalla sinun huolehdittavaksesi jää ainoastaan se, että ehdit syödä herkullisen gelatosi ennen kuin se sulaa liiaksi Italian lämmittävän auringon alla. Täyteläiset nocciola ja stracciatella vai raikkaat limone ja frutti di bosco – matkan aikana pääset valitsemaan suosikkimakusi! Halutessasi voit vielä valita lisävaihtoehtona viininmaistelun ja puoli päivää kestävän kaupunkikierroksen.

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Oxfordissa****
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • Viininmaistelu
 • Puolen päivän kaupunkikierros
Rakastu Roomaan

Jos joskus olet kyseenalaistanut sanonnan “kaikki tiet vievät Roomaan” totuudenmukaisuuden, tulet tällä lomalla varmasti syömään sanasi. Yli 2000 vuotta taaksepäin ulottuvan historiansa ansiosta Rooma on monella tapaa yksi Euroopan keskuksista, joka loistaa kulttuurillaan, maailmankirjoissa paikkansa ansainneilla nähtävyyksillään ja tunnelmallaan, jota ei noin vain kopioida. Löydä UNESCOn suojelemat antiikin aikaiset aarteet, kuten Colosseum, Pantheon ja Forum Romanum, heitä kolikko Trevin suihkulähteeseen ja tervehdi Paavia Vatikaanissa. Must-see -kohteita ovat myös Espanjalaiset portaat, Piazza Navona sekä Circo Massimo – listaa voisi jatkaa loputtomiin! Nähtävyydestä toiseen kiertämisen lisäksi Rooma tarjoaa unohtumattomia hetkiä myös niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin omassa tahdissaan sivukujille eksyen ja piilossa pysyneitä helmiä etsien. Antaudu ikuisen Rooman vietäväksi ja palaa lomaltasi entistä rikkaammalla kulttuuripääomalla varustettuna.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Hotel Oxford****

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
Hotel Oxford

Tervetuloa Roomaan ja Hotel Oxfordiin****, jonka läheisyydessä sinua odottavat niin Villa Borghese, Espanjalaiset portaat kuin Trevin suihkulähdekin. Neljän tähden hotellissasi nautit päivittäisestä aamiaisesta sekä halutessasi myös ravintolan antimista. Kaunis rakennus sulkee seiniensä sisälle viihtyisän hotellin, joka tarjoaa mukavan majoituksen koko lomasi ajaksi.

Lue lisää
Twin room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Touhukkaan päivän jälkeen on ihana rentoutua huoneessasi, jossa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisellä tavalla. Varusteluun kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, televisio, hiustenkuivaaja sekä ammeellinen tai suihkullinen kylpyhuone hygieniatuotteilla.

TravelBird suosittelee

 • Palatium-kukkula on yksi Rooman vanhimmista paikoista, ja löydät sen huipulta kiinnostavia raunioita tutkittavaksi. Näet alhaalla Circo Massimon lukuisine kissoineen, kun taas toisella puolella silmiäsi hivelee Forum Romanum. Tiesitkö, että Rooman yhdessä Remuksen kanssa perustanut Romulus murhasi kaksoisveljensä tiettävästi juuri Palatiumilla vuonna 753 eaa.?
 • Piazza Navonan eteläpuolella kohtaat viehättävän Campo de’ Fiorin. Kukkaniittyä tarkoittava aukio toimi vuosisatojen ajan julkisena teloituspaikkana, mutta ajan saatossa käyttötarkoitus on muuttunut huomattavasti valoisammaksi. Nykyisin Campo de’ FIorilla pääset päiväsaikaan tekemään vihannes- ja hedelmäostoksia, kun taas iltaisin ravintolat ja baarit muuttavat aukion eläväiseksi italialaisen tunnelman keskukseksi.
 • Rooman keisari Hadrianille ja hänen perheelleen mausoleumiksi rakennettu, mutta myöhemmin paavien käytössä oleva linnoitus, Castel Sant’Angelo, pitää nykyään sisällään kiinnostavan museon. Pietarinkirkolle johtavan tien varrella, Ponte Sant’Angelon päässä sijaitsevan pyöreän kivirakennuksen kätköistä löydät taidetta ihasteltavaksi sekä pääset tutustumaan, miltä renessanssin aikainen asuminen näytti Roomassa.
Lisävalintaiset retket

Opastettu kierros Roomassa:

Tällä retkellä koet Rooman nähtävyydet ilmastoidun linja-auton kyydissä sekä lisäksi historiallisen keskustan kävelykierroksella englantia puhuvan oppaan kanssa. Näet muun muassa Trevin suihkulähteen, Marcus Aureliuksen pylvään, Berninin suunnitteleman Montecitorion palatsin sekä Piazza Navonan. Ohitettuasi Castel Sant’Angelon saavut Pietarinaukiolle, jossa kuulet enemmän ellipsin muotoista aukiota hallitsevasta Pietarinkirkosta. Huomioithan, että uskonnollisten tapahtumien johdosta Pietarinaukiolla ei vierailla sunnuntaisin. Pääset myös vierailemaan majesteettisen Pantheonin sisällä lukuun ottamatta 1.5, jolloin rakennus on suljettu. Huomioithan, että retkeen sisältyvien vierailukohteiden takia olkapäät ja polvet tulee olla peitettyinä. Lisäksi suosittelemme mukavia jalkineita. Olethan retken lähtöpaikalla osoitteessa Via Giovanni Amendola 32 viimeistään klo 8.45, sillä retki alkaa klo 9.00. Retki maksaa 27,00 € per henkilö.

Viininmaistelu:

Italia on tunnettu herkullisista viineistään, ja tällä retkellä pääsetkin maistelemaan niitä viehättävässä Trasteveren kaupunginosassa. Sommelieeri kertoo sinulle lisää niin viinien taustoista kuin eroista maan pohjoisen ja eteläisen osan viinien välillä sekä vastaa mahdollisiin kysymyksiin sekä italiaksi että englanniksi. Halutessasi voit lisämaksusta tilata listalta myös ruokaa, jolloin viininmaistelu toimii kevyenä lounaana tai illallisena. Ilmoitathan mahdollisista allergioista etukäteen, jotta keittiö osaa varautua. Retki maksaa 27,00 € per henkilö ja järjestetään päivän aikana sovitusti aina klo 19.30 asti. Sinulla on mahdollisuus valita seuraavista maistelukokonaisuuksista:

Kuohuviini ja valkoviini, kuohuviini ja punaviini, kaksi valkoviiniä tai kaksi punaviiniä eteläisen ja pohjoisen Italian alueilta

Kolme toscanalaista viiniä, kolme piemontelaista viiniä tai kolme friulianilaista viiniä

Kuohuviini pohjoisesta, valkoviini maan keskiosasta ja punaviini etelästä

Brunello di Montalcino, Barolo ja Amarone della Valpolicella

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset (valittavissa lisävaihtoehtona)
 • Turistivero 6,00 € per henkilö ja yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

111,00–220,00 € riippuen matkan ajankohdasta ja kestosta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Vähintään kaksi ja enintään kolme henkilöä per huone

Lapsialennus

Alennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa.

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Pinnasänky

Pinnasänky on saatavilla hintaan 15,00 € per yö. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön

Hissi

Hotellissa on hissi

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja hotellilla

Pysäköinti

Hotellilla ei valitettavasti ole pysäköintialuetta

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi, mikäli varaat lentokenttäkuljetukset

Matka lentokentältä hotelliin

Rooman lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päästä hotellistasi. Autolla matka kestää liikenteestä riippuen noin 45 minuuttia, kun taas julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin. Nouse lentokentällä Fiumucino Aeroporton asemalta junaan ja matkusta sillä Roma Terminiin asti. Siirry Terminin pysäkiltä linja-auton numero 910 kyytiin ja matkusta sillä Piemonte-Boncompagnin pysäkille, jolta on matkaa hotellilesi vajaa 300 metriä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Roomaan kestää noin 3,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Rooman lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päästä hotellistasi. Autolla matka kestää liikenteestä riippuen noin 45 minuuttia, kun taas julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen