Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Makeaa maalaiselämää Toscanassa

 • Aurinkomatkat
 • Casetta
hinta alkaen € 1.149,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 7 yön majoituksen Hotel Montapertissa****, edestakaiset lennot Helsingin ja Rooman välillä, puolihoidon, vuokra-auton koko loman ajaksi, viininmaistelun Chiantin viinialueella sekä sisäänpääsyn hotellin kylpylään.

Maista makeaa elämää Italian kuvauksellisemmassa maakunnassa, Toscanassa, jonka maalaismaisemat ja kiehtovat kaupungit vievät sydämesi oitis. Ihastele vehreillä nummilla kohti sinistä taivasta kurkottelevia sypressipuita, tarkkaile torikahviloiden terassilla istuvien italialaisherrasmiesten leppoisaa elämänmenoa ja anna ympärillä leijailevan pizzan tuoksun ohjata sinut seuraavien elämysten äärelle. Hyppää vuokra-autosi ratin taakse ja lähde tutkimusmatkalle Toscanan ihmeiden keskelle. Ken tietää, ehkä vastaan tulee maakunnalle tyypillinen kivitalo, joka kaipaa juuri sinun rakastavaa otettasi palatakseen entiseen loistoonsa – kakkoskoti Toscanassa ei ole hassumpi ajatus, eikö vain!

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus Hotel Montapertissa****
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Maksuton pysäköinti
 • Viininmaistelu Chiantin alueella
 • 1 x sisäänpääsy hotellin kylpylään tai hemmotteluhoito
 • Käsimatkatavara
Elämyksiä Toscanassa

Tervetuloa Toscanaan, jota usein kutsutaan Italian kauneimmaksi matkakohteeksi. Unenomaisessa Toscanassa pääset tunnelmoimaan upeiden maalaismaisemien ja ainutlaatuisten kulttuuriaarteiden keskellä. Ihastele historiallisten kirkkojen arkkitehtuuria ja anna silmiesi levätä lumoavien viiniköynnösten värittämässä ympäristössä. Upeiden maisemien ohella Toscanasta löytyy myös kiehtovia kaupunkeja. Vieraile Sienan vanhassakaupungissa, ihastele piazza del Campoa, Torre del Mangiaa ja Sienan katedraalia sekä heittäydy kulttuurin pyörteisiin ainutlaatuisissa museoissa. Voit myös lähteä päiväretkelle ihastelemaan Pisan tornin kaltevuutta tai tutustumaan renessanssin ihmeisiin Firenzessä. Satumaisen Toscanan auringon alla elämä on äärimmäisen ihanaa!

Hotel Montaperti

 • Hotelli
 • Casetta, Italia
Hôtel

Sienaa ympäröivien kukkuloiden hellässä huomassa sijaitseva hotelli tarjoaa kauniit maalaismaisemat ja viihtyisät olosuhteet lomailuun. Sienan vanhakaupunki sijaitsee 12 kilometrin päässä hotellista. Sen sijaan Chiantin viinialueelle matkaa on autolla noin 20 minuuttia. Modernisti sisustettu hotelli tarjoaa asiakkailleen kuntosalin ja uima-altaan, jossa voit rentoutua mukavan päivän jälkeen. Hotellin ravintola tarjoaa toscanalaisia viinejä ja herkkuja, jotka on valmistettu kausittaisista ainesosista. Hotellilla on myös kylpylä, jossa voit vierailla pientä maksua vastaan.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +9
Lue lisää
Comfort room I

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät ja modernit huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, Wi-Fillä, säilytyslokerolla, minibaarilla, puhelimella, hiustenkuivaajalla ja kylpyhuoneella.

TravelBird suosittelee

 • Tarjoukseen kuuluvan vuokra-auton ansiosta pääset vaivattomasti tutustumaan hotellisi lähiympäristöön. Suosittelemme vierailemaan San Gimignanon kylässä, jota usein kutsutaan keskiajan Manhattaniksi sen 14 historiallisen torninsa vuoksi. Keskiaikaisia, korkeita torneja oli aikoinaan jopa 72 kappaletta. San Gimignano sijaitsee noin 50 kilometrin päässä hotelliltasi.
 • Noin 60 kilometrin päässä hotellistasi sijaitsee keskiaikainen Montepulcianon kylä, joka näyttävästi ihastuttaa kukkulan huipulla. Kylä on vierailun arvoinen kohde jo ulkonäkönsä vuoksi, mutta suurin syy vierailulle on usein kuuluisa Vino Nobile di Montepulcianon viini, jota kylässä tuotetaan. Makuelämykset odottavat!
 • Yksi Toscanan vierailluimmista kohteista suurkaupunkien lisäksi on renessanssin tunnelmaa hehkuva Pienza, joka tunnetaan erityisesti designistaan. Pienzaa pidetään resessanssiajan kaupunkisuunnittelun kehtona, minkä vuoksi se on nykyään UNESCOn suojelussa. Alueelta löydät näyttäviä uskonnollisia rakennuksia sekä vaikuttavaa arkkitehtuuria. Tiesitkö, että kaupunki on toiminut kuvauspaikkana maailmankuululle Englantilainen potilas -elokuvalle?
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Turistivero 1,50 € per henkilö ja yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–9-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
4–9-vuotiaat majoittuvat lisähintaan 30 € per yö ja maksavat lennoista normaalisti

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Hissi

Hotellissa on hissi

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikki on sallittuja hotellilla hintaan 15,00 € per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–25,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 4,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,20–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,50–3,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–12,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Rooman lentokenttä sijaitsee noin 250 kilometrin päässä hotellistasi. Roomasta Sienan kaupunkia lähellä olevaan Hotel Montapertiin ajaa liikenteestä riippuen noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Montepulciano, Firenze ja Perugia ovat helposti tavoitettavissa autolla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen