• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Design-hotelli Tukholman sydämessä

Kaupunkilomat 2, 3 tai 4 yötä Tukholma

per henkilö alkaen € 219,00
perustuen 2 henkilöön

Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen First Hotel Kungsbronissa, lennot Helsingistä, aamiaiset sekä käsimatkatavaran.

Viehättävä saaristokaupunki Tukholma ihastuttaa kotoisalla tunnelmallaan sekä trendikkäällä elämänmenollaan. Laaja valikoima ravintoloita ja kulttuurinähtävyyksiä sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet viimeistelevät täydellisen loman Ruotsin kuninkaallisessa pääkaupungissa. Vaikka Tukholma loistaa nykyaikaisena ja maailmankuulun designin kaupunkina, pääsee matkailija silti kiehtovalle aikamatkalle menneisyyteen kävelemällä pitkin historiallisia mukulakivikatuja. Kaiken kaikkiaan Tukholma on kaupunki, jonka suurin osa suomalaisista tuntee jo ennestään, mutta samalla kohde, joka tarjoaa aina jotakin uutta, kiehtovaa ja hurmaavaa. Miltä näyttää sinun Tukholmasi?

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus First Hotel Kungsbronissa
 • Aamiaiset
 • Hotellin läheisen kuntosalin käyttö
 • Meno-paluulennot Helsinki–Tukholma
 • Käsimatkatavara
Tukholma

Tukholma, yksi Pohjoismaiden pääkaupungeista, kenties hurmaavin kaikista, on kasvanut vuosisatojensa aikana tärkeäksi eurooppalaiseksi pääkaupungiksi. Aikoinaan hansakaupunkina toiminut Tukholma on toimittanut tietyllä tapaa esikuvan virkaa Helsingille ja muille nuoremmille lähikaupungeilleen. Nykyisin Tukholmaa voisi kutsua pohjoismaisen muodin, gastronomian ja sisustuksen kaupungiksi lukuisten tunnettujen muotitalojensa, pohjoismaista ruokaa tarjoavien huippuravintoloidensa sekä selkeälinjaisen design-tarjontansa takia.

Pienistä putiikeista, kulttuurista ja kuppiloista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Södermalmille. Alue on myös oiva paikka maistella pienpanimoiden oluita tunnelmallisissa baareissa. Östermalm sen sijaan houkuttelee enemmän ylellisen ruoan ja yökerhojen ystäviä. Tukholman kauneimpia maisemia kannattaa mennä ihailemaan Djurgårdenin alueelle. Sen sijaan Gamla stanista ainutlaatuisen tekevät sen vanhat sokkeloiset kadut ja niitä päällystävät mukulakivet sekä alueella sijaitseva historiallinen kuninkaanlinna. Tekemistä riittää, mutta mistä aloittaa?

First Hotel Kungsbron

(6 arvostelua)
Hotelli Tukholma, Ruotsi
lobby

Lomasi ajan majoitut kotoisasti modernissa design-hotellissa, joka on sisustettu nykyaikaisia elementtejä ja ruotsalaisen G.A.Din suunnittelemia huonekaluja hyödyntäen. Hotellilla ei ole omaa ravintolaa, mutta lähiympäristöstä löydät lukuisia ravintoloita jokaiseen makuun. Hotelli sijaitsee erinomaisesti vastapäätä Tukholman rautatieasemaa sekä kasinoa. Tukholman vanhakaupunki sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä. Aloitat päiväsi erinomaisella aamiaisella.

Lue lisää

Budjettihuone ilman ikkunaa

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin budjettihuoneet ovat kooltaan noin 10 m². Huoneesta löydät parivuoteen, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla ja suihkulla. Huoneessa ei ole ikkunaa.

Budjettihuone ikkunalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin budjettihuoneet ovat kooltaan noin 10 m². Huoneesta löydät parivuoteen, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla ja suihkulla. Huoneessa on ikkuna.

double room 1

Kahden hengen Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen Standard-huoneet ovat kooltaan noin 12 m². Huoneesta löydät taulutelevision, kaksi vuodetta, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneessa on ikkuna.

double room 2

Kahden hengen huone ilman ikkunaa

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin ikkunattomat huoneet ovat kooltaan noin 12 m². Huoneesta löydät taulutelevision, kaksi vuodetta, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneessa ei ole ikkunaa.

TravelBird suosittelee

 • Designistaan tunnetussa Tukholmassa ei voi jättää väliin ostoskierrosta, tai ainakaan ikkunashoppailua, kaupungin ostoskaduilla. Käy ainakin Tukholman pääkadulla Drottninggatanilla ihmettelemässä valtavaa ostostarjontaa. Ainutlaatuisia design-putiikkeja löydät enemmän esimerkiksi Södermalmin kaupunginosasta.
 • Kävele pitkin Mälaren-järven rantaa ja bongaa Tukholman kaupungintalon tornissa loistavat kolme kultaista kruunua. 106 metriä korkea torni näkyy kauas ja on kokonaisuudessaan vaikuttava näky.
 • Käy kävelylenkillä Hagaparkenissa, jonka laitamilla asustaa kruununprinsessa Victoria perheineen. Ehkäpä näet siniveriset arkipuuhissaan omin silmin.
 • Vietä ihana herkutteluhetki Hornstulls marknadissa, joka sijaitsee Södermalmin länsiosassa. Sunnuntaisin järjestettäviltä katumarkkinoilta löydät esimerkiksi erilaisia vintage-tuotteita, ruokakojuja sekä kiehtovaa taidetta.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artikkelista 11.

Check-in klo

15:00 - 22:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellilla on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Ruotsin rahayksikkö on Ruotsin kruunu (SEK), joka on arvoltaan noin 0,11 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ruotsin hintataso vastaa Suomen hintoja. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,40–13,70 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,30–7,40 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,60–2,65 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 1,20–2,10 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,65–3,80
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,25–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 4,75–5,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Tukholmaan kestää noin tunnin.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Kotoisa hotelli sijaitsee erinomaisesti Tukholman rautatieasemaa vastapäätä. Vanhakaupunki sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä. Arlandan kansainväliseltä lentoasemalta pääset hotellillesi vaivattomasti 30 minuutissa, kun otat lentokenttäjunan Tukholman päärautatieasemalle. Rautatieasemalta matkaa hotellillesi on noin 700 metriä.