Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rakastu tunnelmalliseen Tukholmaan

 • Kaupunkilomat
 • Tukholma
hinta alkaen € 279,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Virkistävä miniloma Tukholmassa! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen First Hotel Kungsbronissa, lennot ja aamiaiset.

Viehättävä saaristokaupunki Tukholma ihastuttaa kotoisalla tunnelmallaan sekä trendikkäällä elämänmenollaan. Laaja valikoima ravintoloita ja kulttuurinähtävyyksiä sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet viimeistelevät täydellisen loman Ruotsin kuninkaallisessa pääkaupungissa. Vaikka Tukholma loistaa nykyaikaisena ja maailmankuulun designin kaupunkina, pääsee matkailija silti kiehtovalle aikamatkalle menneisyyteen kävelemällä pitkin historiallisia mukulakivikatuja. Kaiken kaikkiaan Tukholma on kaupunki, jonka suurin osa suomalaisista tuntee jo ennestään, mutta samalla kohde, joka tarjoaa aina jotakin uutta, kiehtovaa ja hurmaavaa. Miltä näyttää sinun Tukholmasi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Tukholmaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus First Hotel Kungsbronissa
 • Aamiaiset
 • Hotellin läheisen kuntosalin käyttö
 • Käsimatkatavara
Tukholma

Tukholma on kasvanut vuosisatojensa aikana tärkeäksi eurooppalaiseksi pääkaupungiksi. Aikoinaan hansakaupunkina toiminut Tukholma on toimittanut tietyllä tapaa esikuvan virkaa Helsingille ja muille nuoremmille lähikaupungeilleen. Nykyisin Tukholmaa voisi kutsua pohjoismaisen muodin, gastronomian ja sisustuksen kaupungiksi lukuisten tunnettujen muotitalojensa, pohjoismaista ruokaa tarjoavien huippuravintoloidensa sekä selkeälinjaisen design-tarjontansa takia.

Pienistä putiikeista, kulttuurista ja kuppiloista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Södermalmille. Alue on myös oiva paikka maistella pienpanimoiden oluita tunnelmallisissa baareissa. Östermalm sen sijaan houkuttelee enemmän ylellisen ruoan ja yökerhojen ystäviä. Tukholman kauneimpia maisemia kannattaa mennä ihailemaan Djurgårdenin alueelle. Sen sijaan Gamla stanista ainutlaatuisen tekevät sen vanhat sokkeloiset kadut ja niitä päällystävät mukulakivet sekä alueella sijaitseva historiallinen kuninkaanlinna. Tekemistä riittää, mutta mistä aloittaa?

First Hotel Kungsbron

 • Hotelli
 • Tukholma, Ruotsi
lobby

Lomasi ajan majoitut kotoisasti modernissa design-hotellissa, joka on sisustettu nykyaikaisia elementtejä ja ruotsalaisen G.A.Din suunnittelemia huonekaluja hyödyntäen. Hotellilla ei ole omaa ravintolaa, mutta lähiympäristöstä löydät lukuisia ravintoloita jokaiseen makuun. Hotelli sijaitsee erinomaisesti vastapäätä Tukholman rautatieasemaa sekä kasinoa. Tukholman vanhakaupunki sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä. Aloitat päiväsi erinomaisella aamiaisella.

 • +6
Lue lisää

Budjettihuone ilman ikkunaa

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin budjettihuoneet ovat kooltaan noin 10 m². Huoneesta löydät parivuoteen, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla ja suihkulla. Huoneessa ei ole ikkunaa.

Budjettihuone ikkunalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin budjettihuoneet ovat kooltaan noin 10 m². Huoneesta löydät parivuoteen, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla ja suihkulla. Huoneessa on ikkuna.

double room 1

Kahden hengen Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen Standard-huoneet ovat kooltaan noin 12 m². Huoneesta löydät taulutelevision, kaksi vuodetta, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneessa on ikkuna.

double room 2

Kahden hengen huone ilman ikkunaa

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin ikkunattomat huoneet ovat kooltaan noin 12 m². Huoneesta löydät taulutelevision, kaksi vuodetta, taulutelevision, pöydän sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneessa ei ole ikkunaa.

TravelBird suosittelee

 • Designistaan tunnetussa Tukholmassa ei voi jättää väliin ostoskierrosta, tai ainakaan ikkunashoppailua, kaupungin ostoskaduilla. Käy ainakin Tukholman pääkadulla Drottninggatanilla ihmettelemässä valtavaa ostostarjontaa. Ainutlaatuisia design-putiikkeja löydät enemmän esimerkiksi Södermalmin kaupunginosasta.
 • Kävele pitkin Mälaren-järven rantaa ja bongaa Tukholman kaupungintalon tornissa loistavat kolme kultaista kruunua. 106 metriä korkea torni näkyy kauas ja on kokonaisuudessaan vaikuttava näky.
 • Käy kävelylenkillä Hagaparkenissa, jonka laitamilla asustaa kruununprinsessa Victoria perheineen. Ehkäpä näet siniveriset arkipuuhissaan omin silmin.
 • Vietä ihana herkutteluhetki Hornstulls marknadissa, joka sijaitsee Södermalmin länsiosassa. Sunnuntaisin järjestettäviltä katumarkkinoilta löydät esimerkiksi erilaisia vintage-tuotteita, ruokakojuja sekä kiehtovaa taidetta.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Standard-huone
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Budjettihuone ikkunalla
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Budjettihuone ilman ikkunaa
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone ilman ikkunaa

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Tietoa kohteesta

Tukholmassa on noin 910 000 asukasta.

Tukholmassa puhutaan ruotsia, mutta englannilla pärjää turistialueilla erinomaisesti.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Tukholman päärautatieasema noin 300 m
Tukholman kaupungintalo noin 900 m
Tukholman kuninkaanlinna noin 1,4 km
Tukholman Arlanda-lentokenttä noin 40 km

Liikkuminen kohteessa

Tukholmassa on kattaa julkisen liikenteen verkosto, jonka kulmakivet ovat sen metro-, raitiovaunu- ja linja-autolinjat. Lippu on aina ostettava etukäteen, sillä kuljettajat eivät myy lippuja. Lippuja voit ostaa julkisen liikenteen lipputoimistoista, metroasemien lipunmyyntipisteistä, lehtikioskeista sekä tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Kertalippu maksaa noin 4,50 € ja on voimassa 75 minuutin ajan ostohetkestä. Myynnissä on myös 1 ja 3 vuorokauden kausilippuja, joilla voit matkustaa Tukholman julkisessa liikenteessä rajoituksetta valitsemasi ajanjakso ajan.

Rahayksikkö

Ruotsin rahayksikkö on Ruotsin kruunu (SEK), joka on arvoltaan noin 0,11 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Keskilämpötilat

Tammikuu -3 °C
Helmikuu -3 °C
Maaliskuu 0 °C
Huhtikuu +5 °C
Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +12 °C
Lokakuu +8 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu -1 °C

Hintataso

Ruotsin hintataso vastaa Suomen hintoja. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,40–13,70 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,30–7,40 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,60–2,65 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 1,20–2,10 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,65–3,80
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,25–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 4,75–5,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Kotoisa hotelli sijaitsee erinomaisesti Tukholman rautatieasemaa vastapäätä. Vanhakaupunki sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä. Arlandan kansainväliseltä lentoasemalta pääset hotellillesi vaivattomasti 30 minuutissa, kun otat lentokenttäjunan Tukholman päärautatieasemalle. Rautatieasemalta matkaa hotellillesi on noin 700 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen