Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ikuinen kaupunki kutsuu luokseen

 • Kaupunkilomat
 • Rooma
hinta alkaen € 619,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Trevissä, aamiaiset, meno-paluulennot Helsingin ja Rooman välillä sekä käsimatkatavara.

Kuten Anita Ekberg ja Marcello Mastroianni Fellinin klassikkoelokuvassa, sano kyllä la dolce vitalle ja unohtumattomille elämyksille Roomassa! Ikuinen kaupunki, kulttuurin kehto, roomalaiskatolisen uskonnon keskus ja historiallisten nähtävyyksien kuningatar – ei ihme, että kaikki tiet vievät Roomaan. Eksy antiikin maailman pyörteisiin, syö itsesi ähkyyn pizzalla, pastalla ja gelatolla sekä räpsi kameran muistikortti täyteen ikonisia kohteita. Hotellisi loistavan sijainnin ansiosta voit antaa jalkojesi toimia matkaoppaanasi ja kokea kaupunkien kaupungin aidoimmillaan.

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Trevissä
 • Meno-paluulennot Helsinki–Rooma
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Rooma

Roomaan saavuttuaan täytyy melkeinpä nipistää itseään, sillä kaupungissa ollessa tuntuu kuin olisi matkustanut ajassa vuosituhansia taaksepäin. Italian pääkaupunkia nimitetään usein ulkoilmamuseoksi, ja ansaitustikin, sillä todistat mitä upeampia rakennuksia ja kulttuuriaarteita missä ikinä katseesi lepääkään. Ruksaa ehdottomasti Pietarinkirkon, Sikstuksen kappelin, Pantheonin ja Colosseumin kaltaiset klassikkokohteet listaltasi, mutta vieraile myös valtavirran matkaoppaissa mainitsemattomissa helmissä. Esimerkiksi hieman historiallisen keskustan, Centro Storicon, ulkopuolella sijaitseva Basilica Papale San Paolo Fuori le Mura vaikuttaa muullakin kuin nimensä pituudella, kun taas kaupungin salaiset puutarhat löytää tekemällä hieman etsivän työtä. Päivän päättää täydellinen illallinen bruschetta-leipien, täyteläisen risoton ja paikallisen viinin äärellä. Tervetuloa nauttimaan!

Hotel Trevi Rome

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
Hôtel

Hotellisi sijaitsee Rooman sydämessä, kävelyetäisyyden päässä muun muassa Fontana di Trevistä, Pantheonista, Piazza Navonasta ja Forum Romanumista. Hyvän sijainnin lisäksi hotellissa on kattoterassi, jossa aamiainen tarjoillaan hyvällä säällä. Hotellin henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään Rooman parhaat aktiviteetit.

 • +2
Lue lisää
Chambre

Standard-huone

Tyylikkään huoneesi sisustuksessa yhdistyy modernit elementit ja puiset yksityiskohdat. Ilmastoitu huone on varusteltu satelliittitelevisiolla, minibaarilla, puhelimella, hiustenkuivaajalla sekä ammeellisella tai suihkullisella kylpyhuoneella. Maksuttoman Wi-Fin ansiosta pääset helposti kartoittamaan alueen nähtävyydet oman huoneesi mukavuudesta käsin. Osa huoneista tarjoaa näkymän Rooman kattojen ylle.

TravelBird suosittelee

 • Yksi Rooman kiehtovista nähtävyyksistä on Largo di Torre Argentina, joka toimi Julius Caesarin kuolinpaikkana. Nykyisin pääset antautumaan historian vietäväksi antiikin Rooman temppelin raunioilla, jotka sadat katukissat ovat ottaneet kodikseen.
 • Yhdistä Aventine-kukkulalta avautuva upea näkymä ruusutarhan huumaavaan tuoksuun. Vanhan vaunukilpa-ajoradan, Circo Massimon, läheisyydessä sijaitsee hurmaava puutarha, jossa pääset ihastelemaan yli 1000 ruusulajiketta keväisin niiden romanttisessa loistossaan. Jos matkasi ei ajoitu ruusujen kukinnan aikaan, Roseto Comunalen lähettyvillä sijaitsee myös yhtä lailla viehättävä Giardino degli Aranci. Myös Parco Savellon nimellä kulkevassa puistossa ihaillaan ruusujen sijasta ihaillaan kauniita maisemia appelsiinipuiden sitruksisen tuoksun keskellä.
 • Italian matka ei olisi mitään ilman gelaton syömistä sokerihumalaan asti! Yksi kaupungin kuuluisimmista jäätelöbaareista on aina vuodesta 1900 asti palvellut Giolitti osoitteessa Via Uffici del Vicario 40 lähellä Pantheonia. Giolitti palvelee jäätelönnälkäisiä aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 4,00 € per yö ja henkilö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Matka on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Huonekapasiteetti

Kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias sylivauva pinnasängyssä

Lapsialennus

Alennus on voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa.

0–2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

Pinnasänky

Pinnasänky on saatavilla hintaan 16,00 € per yö. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

0–2-vuotias sylivauva majoittuu maksutta aikuisten kanssa samassa vuoteessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetöbn

Hissi

Hotellissa on hissi

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla maksutta. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Pysäköinti

Hotellilla ei valitettavasti ole pysäköintialuetta

Uima-allas

Hotellin uima-allas on avoinna huhtikuusta joulukuuhun

Matka lentokentältä hotellille

Rooman lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotellistasi. Matka kestää liikenteestä riippuen noin 40 minuuttia, kun taas julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin. Nouse Fiumicino Aeroporto -asemalta Roma Terminiin kulkevaan junaan ja vaihda punaisen A-linjan metroon Terminin asemalta matkustaen sillä Barberini-pysäkille asti. Pois metrosta jäätyäsi hotelliin on matkaa noin 700 metriä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Suora lento Helsingistä Roomaan kestää noin 3,5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee Rooman sydämessä, kävelyetäisyyden päässä muun muassa Fontana di Trevistä, Pantheonista, Piazza Navonasta ja Forum Romanumista. Roma Termini -rautatieasema on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Rooman lentokentälle on sen sijaan matkaa noin 30 kilometriä. Matka kestää liikenteestä riippuen noin 40 minuuttia, kun taas julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen kokonaismatka-aika on noin tunnin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen