Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

All inclusive -hemmottelua Sansibarilla

 • Aurinkomatkat
hinta alkaen € 1.979,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 10 tai 14 yön majoituksen Azao Resort & Spassa, alkoholittoman all inclusive -tarjoilun, lennot Helsingistä ja käsimatkatavaran.

Intian valtameren hellässä syleilyssä sijaitseva Sansibar on tämän vuoden unelmakohde. Tansanialle kuuluva saariryhmä tarjoaa maisemia, jotka saavat sinut tuntemaan saapuneesi suoraan eksoottiseen satumaahan. Lämmittävä aurinko ja valkoisena hohtavat hiekkarannat takaavat, että täällä lepää sekä keho että mieli. Turkoosina kimmeltävää merta ihaillessasi tajuat löytäneesi juuri palan harvinaista täydellisyyttä. Eikä tässä vielä kaikki. Kauniilla Sansibarilla on mahdollista päästä myös näyttävien kulttuurielämysten äärelle. Alueen värikäs menneisyys tarjoaa tarinoita, jotka jäävät mieleen loppuiäksi. Oletko valmis elämäsi hemmottelulomaan?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Sansibar kahdella välilaskulla
 • 10 tai 14 yön majoitus Azao Resort & Spassa
 • Alkoholiton all inclusive -tarjoilu (sis. aamiaiset, lounaat, illalliset ja virvoitusjuomat)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Lentokenttäkuljetukset
Elämyksiä Sansibarilla

Valkoisia hiekkarantoja, tuulessa hulmuavia palmuja, kiehtovan kulttuurin pyörteitä, ainutlaatuisia mausteita, jännittäviä tarinoita historiasta sekä paratiisimaista eksotiikkaa – Tansanialle kuuluvalla Sansibarilla unelmat käyvät toteen. Tällä matkalla sinulla on mahdollisuus nauttia häkellyttävän kauniista ympäristöstä ja tutustua Afrikan värikkäisiin rytmeihin kirkkaana loistavan auringon alla. Majoitut saariryhmän suurimmalla saarella, Ungujalla, jolla sijaitsee myös Sansibarin kaupunki. Saari tarjoaa mausteisia elämyksiä sekä trooppisia nautintoja. Rannalla loikoilemisen lisäksi pääset näkemään omin silmin, kuinka eri kansojen kosketus on jättänyt pysyvät jäljet saaren ympäristöön. Ungujalla ovat vaikuttaneet nimittäin sekä arabit, afrikkalaiset että portugalilaiset. Kulttuurien sulautumisen aistit parhaiten Sansibarin kaupungin vanhimmassa osassa, Kivikaupungissa eli Stone Townissa, joka loistaa erilaisten arkkitehtuurien taidonnäytteillä. UNESCOn suojeleman sokkeloisen kaupunginosan sykkeessä voit nähdä, kuinka ympäristö nykyaikaistuu tehden kuitenkin oikeutta rikkaalle menneisyydelle. Mikäli haluat nähdä palan koskematonta Sansibaria, suosittelemme tekemään retken Jozanin kansallispuistoon. Suuri luonnontilainen alue on koti erilaisille apinalajeille, antiloopeille, näyttävälle mangrovemetsälle, eksoottisille linnuille sekä upeille perhosille.

Sansibarin keskilämpötilat:

Helmikuu +31,4 °C
Maaliskuu +30,6 °C
Huhtikuu +29,4 °C
Toukokuu +28,5 °C
Kesäkuu +27,9 °C
Heinäkuu +27,9 °C
Elokuu +27,5 °C
Syyskuu +28,2 °C
Lokakuu +28,7 °C
Marraskuu +29,3 °C
Joulukuu +30,1 °C

Azao Resort & Spa

 • Hotelli
 • Kati, Tansania
Azao Resort & Spa Zanzibar -

Moderni ja tyylikäs hotelli sijaitsee Pongwen rauhallisessa rantakylässä, Sansibarin kauniilla länsirannikolla. Lentokentälle ja UNESCOn suojelemaan Kivikaupunkiin ajomatkaa on noin tunnin verran. Hotelli tarjoaa kauniin ympäristön lomailulle, sillä maisemat koostuvat värikkäistä kukista, tuulessa hulmuavista palmupuista sekä turkoosina hohtavasta Intian valtamerestä. Hotellista löydät ulkouima-altaan, kuntosalin, pingispöydän sekä tennis- ja lentopallokentän. Hotellissa on myös hemmottelua tarjoava kylpyläosasto. Lomasi aikana saat nauttia all inclusive -tarjoilusta, joka kattaa aamiaiset, lounaat sekä illalliset alkoholittomine juomineen. Alkoholillisia juomia saat hotellin baareista maksua vastaan.

 • +-4
Lue lisää
Azao Resort & Spa Zanzibar - room garden view NEW

Huone puutarhanäköalalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin elegantit huoneet tarjoavat kotoisat oltavat koko lomasi ajaksi. Huoneessa on puinen katto, marmoriset lattiat, suuret ikkunat ja kauniit näkymät hotellin puutarhaan. Huoneesta löydät suuren parivuoteen, hyttysverkon, ilmastoinnin, television, minibaarin, tallelokeron, pöydän, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

Azao Resort & Spa Zanzibar - room

Huone merinäköalalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin elegantit huoneet tarjoavat kotoisat oltavat koko lomasi ajaksi. Huoneessa on puinen katto, marmoriset lattiat, suuret ikkunat ja kauniit näkymät turkoosina loistavalle merelle. Huoneesta löydät suuren parivuoteen, hyttysverkon, ilmastoinnin, television, minibaarin, tallelokeron, pöydän, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

All inclusive -tarjoilu sisältää

Tarjoukseen kuuluvan all inclusive -tarjoilun ansiosta kaikki lomasi ateriat juomineen on katettu. Hotellillasi on viisi ravintolaa, jotka tarjoilevat herkkuja ja alkoholittomia virvokkeita seuraavasti:

 • The Dining Room Restaurant: runsaat aamiaiset, lounaat sekä illalliset virvoikkeineen klo 7.30–22.30
 • Library Lounge: kahvia ja teetä klo 12.00–22.30
 • The Pool Bar: virvokkeita klo 11.30–18.00
 • Jetty Bar: tapaksia ja virvokkeita klo 18.00–22.30
 • Shisha Lounge: virvokkeita klo 12.00–22.30
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 1 USD (noin 0,95 €) per henkilö ja yö
 • Viisumikulut
 • Alkoholilliset juomat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkillö

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 0–13-vuotias lapsi sekä yksi 0–6-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
7–13-vuotiaat saavat majoituksesta alennuksen ja maksavat lennoista normaalisti. Alennus riippuu matkan ajankohdasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Hyvä tietää

Sansibarin väestö on hyvin konservatiivinen. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Rokotukset

Matkustaessasi Tansaniaan tarvitset estolääkityksen malariaa vastaan. Myös keltakuumerokotus vaaditaan. Sinulla on oltava mukanasi kansainvälinen rokotustodistus, jossa mainitaan rokotuksesta. Suosittelemme myös hankkimaan rokotteet MPR:ää, kurkkumätä-jäykkäkouristusta sekä A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Tansaniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Uiminen Sansibarilla

Olethan tarkkana, kun uit Sansibarilla. Vedessä elelee pieniä sinisiä meduusoja. Meduusat eivät ole hengenvaarallisia, mutta osuessaan ihoon ne saattavat aiheuttaa kirvelyä.

Valuutta

Tansaniassa käytetään valuuttana shillinkiä. 1,00 € on noin 2369,57 TZS. Myös Yhdysvaltain dollari (USD) on käyttökelpoinen valuutta. Huomioithan, että rahaa vaihtaessasi hotellit ja pankit eivät ota vastaan dollareita, jotka on painettu ennen 2006. Mastercard ja Visa käyvät maksuvälineenä hotelleissa.

Paikallista valuuttaa voi nostaa pankkiautomaateista Sansibarin kaupungista. Huomioithan, ettei automaatit kuitenkaan aina toimi. Mikäli vaihdat valuuttaa, on shillinkejä helpompi saada dollareilla kuin euroilla.

Hintataso

Sansibarin hintataso on edullisempi kuin Suomen, mutta kuitenkin Tansanian yleistä hintatasoa korkeampi. Alueen yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan esimerkiksi hotellissa.

Edullinen ateria ravintolassa noin 1,13 €
Kolmen ruokalajin ateria noin 6,39 €
0,5 l olut ravintolassa 0,92 €
0,33 l vesipullo ravintolassa noin 0,29 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 2,41 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,40 €

Aikaero

Sansibarin aikaero on Suomen talviaikaan +1 tunti. Kesäaikaan ei ole aikaeroa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Kotoisa ja moderni hotelli sijaitsee Pongwen rauhallisessa rantakylässä, Sansibarin länsirannikolla. Lentokentälle ja UNESCOn suojelemaan Kivikaupunkiin ajomatkaa on noin tunnin verran.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen