• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihastuttava musikaalimatka Berliiniin

Kaupunkilomat 2, 3 tai 4 yötä Berliini

(6 arvostelua)
per henkilö alkaen € 329,00
perustuen 2 henkilöön

Varattu jo 10 kertaa

Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Estrel Berlinissä****, lennot Berliiniin, musikaaliesitys, aamiaiset, kylpyläsisäänpääsy ja käsimatkatavara.

Kaupunkilomakohteiden korkeimmalla korokkeella istuva Berliini on kulttuurien kohtauspaikka, joka tarjoaa mielenkiintoisia vierailukohteita niin historian havinasta nauttiville, himoshoppaajille, taiteilijasieluille kuin myös villiä yöelämää etsiville matkailijoille. Koe Saksan pääkaupungin kohokohdat majoittuen Euroopan suurimmassa hotellikompleksissa, neljän tähden Estrel Berlinissä, missä pääset nauttimaan tarjoukseen sisältyvästä musikaaliesityksestä ja hotellin rauhoittavista kylpyläpalveluista. Koe vuoden odotetuimmat kulttuurihetket Berliinissä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Estrel Berlinissä****
 • Aamiaiset
 • Lippu Estrel Berlinissä esitettävään musikaaliin
 • Hotellin kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
 • Käsimatkatavara
 • Turistivero
Berliini

Saksan historiankäänteiden riepottelemasta pääkaupungista on kehittynyt vuosien varrella trendikäs metropoli, jonka kaduilta löydät suuren määrän tunnelmallisia baareja, kahviloita, taideliikkeitä ja muita matkalaukkusi rajoja koettelevia myymälöitä. Kiertele persoonallisten kaupunginosien välillä ja huomaa, miten viime vuosisadan kylmät muistot sekoittuvat nykypäivän boheemiin tunnelmaan – berliiniläiset ovat luoneet kaupungistaan elämysten huvipuiston, jonka anti jättää varjoonsa aurinkoisimmatkin rantalomakohteet.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Estrel Hotel****

(59 arvostelua)
Hotelli Berliini, Saksa
hotel

Saksan ja koko Euroopan suurin hotellikompleksi tarjoaa matkallesi täydelliset puitteet rentoutumiseen matkapäivien välissä. Voit nauttia ihanista illallisista tai drinkeistä Estrel Berlinin tiloissa. Myös tarjoukseen kuuluva musikaali esitetään samassa rakennuksessa. Hotellilta löytyy lisäksi kylpylä saunoineen ja kuntosaleineen, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi.

Lue lisää
room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Estrel Berlinin kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, ääntä eristävillä ikkunoilla, televisiolla, Wi-Fi-yhteydellä ja omalla kylpyhuoneella.

Musikaalit

Tarjous sisältää pääsyliput Estrel Berlinin tiloissa esitettävään musikaaliin, joka valikoituu matkustusajankohtasi mukaan. Tarjoukseen kuuluvat musikaaliliput ovat voimassa matkan toisena päivänä. Jos saavut Berliiniin sunnuntaina, järjestetään musikaali samana päivänä. Maanantaisin ja tiistaisin ei järjestetä musikaalia.

 • Stars in Concert -musikaali tuo lavalle ryhmän eturivin tähdiksi eläytyviä artisteja, jotka esittävät omat versionsa muun muassa Madonnan, Tina Turnerin, Elton Johnin, Robbie Williamsin ja Amy Winehousen tunnetuimmista kappaleista. Estrel Berlin on vetänyt vuosien varrella paikalle miljoonia katsojia seuraamaan juuri tätä tanssiesitysten ja valoefektien värittämää musiikkishow’ta. (Ajankohta: 25.1.– 25.6.2017 ja 6.9.–30.12.2017)
 • The Beatles Musical vie sinut takaisin 60-luvun konserttilavoille, missä pääset kuulemaan nykyartistien versiot kaikkien aikojen musiikkiyhtyeen tunnetuimmista kappaleista. Tiesitkö, että liverpoolilaisnelikon ura lähti nousuun juuri Saksassa keikkailemalla? (Ajankohta: 28.6.–23.7.2017)
 • Michael – A Tribute to the King of Pop: The Legacy Concert kunnioittaa edesmenneen Michael Jacksonin muistoa sillä kaikkein sopivimmalla tavalla, kun popin kuninkaan suurimmat hitit kajahtavat kuultavaksesi vaikuttavien koreografioiden ja visuaalisten efektien siivittämänä. (Ajankohta: 27.7.–13.8.2017)
 • Elvis – The Musical ei varmastikaan kaipaa erityisempiä esittelyjä: tribuuttikonsertti viihdemaailman mahtavimman esiintyjän muistolle tulee olemaan täynnä rock’n’roll-hittejä, klassista koreografiaa ja Elvistä jäljitteleviä artisteja. (Ajankohta: 16.8.–3.9.2017)
TravelBird suosittelee

Koe Berliini veden ääreltä! Aivan hotellisi edustalta lähtevä veneajelu kulkee läpi Berliinin häikäisivämpien nähtävyysten. Vene kulkee huhtikuusta lokakuuhun melkein päivittäin.

Rauhallista hetkeä kaupungin vilskeestä kaipaavien kannattaa suunnata noin kilometrin päässä hotellilta sijaitsevaan Comenius Gardeniin. Kaunis puutarha kätkee sisäänsä hedelmäpuita, luonnonkukkia ja suloisen lammen. Seelenparadies-huvimaja ja sen ympäristö tarjoaa erityisesti kesäisin loistavan paikan piknikille.

Uppoudu Saksan kiehtovaan ja riipaisevaan historiaan Berliinin juutalaismuseossa. Yksi Euroopan suurimmista juutalaismuseoista kattaa 2000-vuotisen saksalaisten juutalaisten historiaa kiehtovalla tavalla.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Musikaalit

Tarjoukseen kuuluvat musikaaliliput ovat voimassa paketin toisena matkapäivänä. Mikäli saavut kuitenkin Berliiniin sunnuntaina, liput ovat poikkeuksellisesti voimassa saman päivän näytökseen. Maanantaisin ja tiistaisin ei järjestetä musikaalia.

Musikaalien esitysajat

Stars in Concert -musikaali esitetään 25.1.– 25.6.2017 ja 6.9.–30.12.2017 välillä keskiviikosta lauantaihin klo 20.30 ja sunnuntaisin klo 17.00
All you need is Love – The Beatles Musical esitetään 28.6.–23.7.2017 välillä keskiviikosta lauantaihin klo 20.30 ja sunnuntaisin klo 19.00
Michael – A Tribute to the King of Pop: The Legacy Concert -musikaali esitetään 27.7.–13.8.2017 välillä keskiviikosta lauantaihin klo 20.30 ja sunnuntaisin klo 19.00
Elvis – The Musical esitetään 16.8.–3.9.2017 välillä keskiviikosta lauantaihin klo 20.30 ja sunnuntaisin klo 17.00

Huomioithan, että 27.7–13.8.2017 välillä Michael – A Tribute to the King of Pop: The Legacy Concert -musikaali esitetään torstaisin.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kolme henkilöä.
Yhden hengen huoneessa enintään yksi henkilö.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Varauskalenterissa on oma vaihtoehto yksin matkustaville, jolloin majoitut yksin kahden hengen huoneessa

Lapsialennus

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Lemmikkieläimet

Lemmikit sallittuja koosta riippuen hintaan 10,00–15,00 € per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Berliinin väkiluku on noin 3 400 000.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 1,4 km
Lähin S-Bahn-asema 350 m
Checkpoint Charlie 6,6 km
Kurfürstendammin ostoskatu 9 km
Alexanderplatz 6,9 km
Brandenburgin portti 8 km
East Side Gallery 4,8 km
Tiergarten 9,3 km
Berliinin Tegel-lentokenttä 17 km

Liikkuminen kohteessa

Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa onkin metrolla sekä S-Bahnilla eli lähijunalla. Julkisen liikenteen verkosto kattaa koko kaupungin. Metrot kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana. Berliinissä on kolme vyöhykettä: A, B ja C. Liput voi ostaa joko AB-, BC- tai ABC-vyöhykkeille. Yleisin kertalippu eli lippu AB-vyöhykkeille maksaa noin 2,70 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, ja sillä voi vaihtaa kulkuneuvoa rajattomasti. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä-, viikko-, tai kuukausilipun. Päivälippu on voimassa ostospäivästä seuraavan vuorokauden klo 03.00 aamuun. Jokainen ostettu lippu tulee leimata ennen kulkuneuvoon nousemista.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Berliinin lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 25 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa hotellillesi ottamalla lentokenttäbussin keskustaan ja vaihtamalla S+U Jungfernheide Bhf -asemalla S-Bahniin. Tällöin olet perillä noin 45 minuutissa.

Berliinin keskilämpötilat

Tammikuu -0,5 °C
Helmikuu +0,5 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +8,5 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +1 °C

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.
Lento Berliiniin kestää noin 2–5 tuntia.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotellisi sijaitsee Neuköllnin kaupunginosassa, kahden minuutin kävelymatkan päässä Sonnenalleen asemalta. Hotellilta on matkaa Tegelin lentoasemalle noin 17 kilometriä. Matka kestää autolla noin 25 minuuttia julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen noin 45 minuuttia.