• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihastuttava musikaalimatka Berliiniin

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Berliini
6 arvostelua
hinta alkaen € 299,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 12 kertaa

Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Estrel Berlinissä****, lennot Berliiniin, musikaaliesitys, aamiaiset, kylpyläsisäänpääsy ja käsimatkatavara.

Kaupunkilomakohteiden korkeimmalla korokkeella istuva Berliini on kulttuurien kohtauspaikka, joka tarjoaa mielenkiintoisia vierailukohteita niin historian havinasta nauttiville, himoshoppaajille, taiteilijasieluille kuin myös villiä yöelämää etsiville matkailijoille. Koe Saksan pääkaupungin kohokohdat majoittuen Euroopan suurimmassa hotellikompleksissa, neljän tähden Estrel Berlinissä, missä pääset nauttimaan tarjoukseen sisältyvästä musikaaliesityksestä ja hotellin rauhoittavista kylpyläpalveluista. Koe vuoden odotetuimmat kulttuurihetket Berliinissä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Estrel Berlinissä****
 • Aamiaiset
 • Lippu Estrel Berlinissä esitettävään musikaaliin
 • Hotellin kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
 • Turistivero
Berliini

Saksan historiankäänteiden riepottelemasta pääkaupungista on kehittynyt vuosien varrella trendikäs metropoli, jonka kaduilta löydät suuren määrän tunnelmallisia baareja, kahviloita, taideliikkeitä ja muita matkalaukkusi rajoja koettelevia myymälöitä. Kiertele persoonallisten kaupunginosien välillä ja huomaa, miten viime vuosisadan kylmät muistot sekoittuvat nykypäivän boheemiin tunnelmaan – berliiniläiset ovat luoneet kaupungistaan elämysten huvipuiston, jonka anti jättää varjoonsa aurinkoisimmatkin rantalomakohteet.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Estrel Hotel

64 arvostelua
 • Hotelli
 • Berliini, Saksa
hotel

Saksan ja koko Euroopan suurin hotellikompleksi tarjoaa matkallesi täydelliset puitteet rentoutumiseen matkapäivien välissä. Voit nauttia ihanista illallisista tai drinkeistä Estrel Berlinin tiloissa. Myös tarjoukseen kuuluva musikaali esitetään samassa rakennuksessa. Hotellilta löytyy lisäksi kylpylä saunoineen ja kuntosaleineen, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi.

 • +7
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Estrel Berlinin kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, ääntä eristävillä ikkunoilla, televisiolla, Wi-Fi-yhteydellä ja omalla kylpyhuoneella.

Musikaalit

Tarjous sisältää pääsyliput Estrel Berlinin tiloissa esitettävään musikaaliin, joka valikoituu matkustusajankohtasi mukaan. Tarjoukseen kuuluvat musikaaliliput ovat voimassa matkan toisena päivänä. Jos saavut Berliiniin sunnuntaina, järjestetään musikaali samana päivänä. Maanantaisin ja tiistaisin ei järjestetä musikaalia.

 • Stars in Concert -musikaali tuo lavalle ryhmän eturivin tähdiksi eläytyviä artisteja, jotka esittävät omat versionsa muun muassa Madonnan, Tina Turnerin, Elton Johnin, Robbie Williamsin ja Amy Winehousen tunnetuimmista kappaleista. Estrel Berlin on vetänyt vuosien varrella paikalle miljoonia katsojia seuraamaan juuri tätä tanssiesitysten ja valoefektien värittämää musiikkishow’ta. (Ajankohta: 21.3–17.6.2018)
 • I'm A Soul Man - A Tribute to the Blues Brothers -musikaalin aikana nautit nopeatempoisesta esityksestä sekä hiteistä, kuten Everybody Needs Somebody- ja Sweet Home Chicago -kappaleista. Tämä show on täynnä svengaavaa musiikkia, toimintaa sekä komiikkaa. (Ajankohta: 3.1.–28.1.2018)
 • ABBA palaa lavoille Thank you for the music - The ABBA Story -musikaalin mukana, joka on omistettu Ruotsin suosituimmalle ja menestyneimmälle pop-yhtyeelle. Näe lavalla Agnethan, Björnin, Bennyn ja Anni-Fridin kaksoisolennot esittämässä yhtyeen suurimpia hittejä Waterloosta ja Dancing Queenistä Mamma Miaan. Osaatko laulaa kaikkien kappaleiden mukana? (Ajankohta: 31.1.–18.2.2018)
 • Yksinkertaisesti paras on tietysti Tina Turner. Simply the Best - The Tina Turner Musical -musikaalin aikana kuulet hittejä, kuten What's Love Got To Do With It ja We Don't Need Another Hero, joiden kanssa energinen Turner teki musiikin historiaa. Valmistaudu kokemaan voimakasta ja taitavaa esiintymistä sekä maailmankuulun rock-diivan musiikkia viiden vuosikymmenen ajalta. (Ajankohta: 21.2.–18.3.2018)
TravelBird suosittelee

Koe Berliini veden ääreltä! Aivan hotellisi edustalta lähtevä veneajelu kulkee läpi Berliinin häikäisivämpien nähtävyysten. Vene kulkee huhtikuusta lokakuuhun melkein päivittäin.

Rauhallista hetkeä kaupungin vilskeestä kaipaavien kannattaa suunnata noin kilometrin päässä hotellilta sijaitsevaan Comenius Gardeniin. Kaunis puutarha kätkee sisäänsä hedelmäpuita, luonnonkukkia ja suloisen lammen. Seelenparadies-huvimaja ja sen ympäristö tarjoaa erityisesti kesäisin loistavan paikan piknikille.

Uppoudu Saksan kiehtovaan ja riipaisevaan historiaan Berliinin juutalaismuseossa. Yksi Euroopan suurimmista juutalaismuseoista kattaa 2000-vuotisen saksalaisten juutalaisten historiaa kiehtovalla tavalla.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Musikaalit

Tarjoukseen kuuluvat musikaaliliput ovat voimassa matkan toisena matkapäivänä. Mikäli saavut kuitenkin Berliiniin sunnuntaina, liput ovat poikkeuksellisesti voimassa saman päivän näytökseen. Maanantaisin ja tiistaisin ei järjestetä musikaalia.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kolme henkilöä.
Yhden hengen huoneessa enintään yksi henkilö.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Varauskalenterissa on oma vaihtoehto yksin matkustaville, jolloin majoitut yksin kahden hengen huoneessa

Lapsialennus

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Lemmikkieläimet

Lemmikit sallittuja koosta riippuen hintaan 10,00–15,00 € per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Esteettömyys

Hotellilla on rajoitetusti liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Otathan yhteyden asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Berliinin väkiluku on noin 3 400 000.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 1,4 km
Lähin S-Bahn-asema 350 m
Checkpoint Charlie 6,6 km
Kurfürstendammin ostoskatu 9 km
Alexanderplatz 6,9 km
Brandenburgin portti 8 km
East Side Gallery 4,8 km
Tiergarten 9,3 km
Berliinin Tegel-lentokenttä 17 km

Liikkuminen kohteessa

Berliinissä on yksi Euroopan suurimmista julkisen liikenteen verkostoista. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa onkin metrolla sekä S-Bahnilla eli lähijunalla. Julkisen liikenteen verkosto kattaa koko kaupungin. Metrot kulkevat päivittäin klo 04–01 välisenä aikana. Berliinissä on kolme vyöhykettä: A, B ja C. Liput voi ostaa joko AB-, BC- tai ABC-vyöhykkeille. Yleisin kertalippu eli lippu AB-vyöhykkeille maksaa noin 2,70 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, ja sillä voi vaihtaa kulkuneuvoa rajattomasti. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä-, viikko-, tai kuukausilipun. Päivälippu on voimassa ostospäivästä seuraavan vuorokauden klo 03.00 aamuun. Jokainen ostettu lippu tulee leimata ennen kulkuneuvoon nousemista.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Berliinin lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä 25 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa hotellillesi ottamalla lentokenttäbussin keskustaan ja vaihtamalla S+U Jungfernheide Bhf -asemalla S-Bahniin. Tällöin olet perillä noin 45 minuutissa.

Berliinin keskilämpötilat

Tammikuu -0,5 °C
Helmikuu +0,5 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +8,5 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +1 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee Neuköllnin kaupunginosassa, kahden minuutin kävelymatkan päässä Sonnenalleen asemalta. Hotellilta on matkaa Tegelin lentoasemalle noin 17 kilometriä. Matka kestää autolla noin 25 minuuttia julkisia kulkuvälineitä hyödyntäen noin 45 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen