• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Havanna & Cayo Santa María

 • Kiertomatkat
 • 8, 11 tai 15 yötä
 • Kuuba
hinta alkaen € 1.089,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 10 kertaa

Tarjous sisältää lennot Helsingistä, 7, 10 tai 14 yön majoituksen kahdessa kohteessa, aamiaiset Havannassa, all inclusive -tarjoilun Cayo Santa Maríassa, Havannan kaupunkikierroksen, kuljetukset ja käsimatkatavaran.

Lähde seikkailulle Kuubaan ja hurmioidu Havannan siirtomaa-ajan rakennuksista sekä kaduilla salsaa tanssivista paikallisista. Kaupungissa huokuvan vallankumouksen jälkeisen tunnelman lisäksi Kuubassa koet aitoja eksoottisia elämyksiä. Vietä päiväsi ihaillen Havannan historian aarteita, nauttien raikkaasta mojitosta valkoisella hiekkarannalla ja oppien sikarien valmistuksesta. Ainutlaatuisten seikkailujen jälkeen pääset rentoutumaan Cayo Santa Maríaan, joka hemmottelee sinua paratiisirannoilla ja all inclusive -tarjoilulla. Elämykset odottavat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Havanna
 • 1 yö lentokoneessa
 • 4 yön majoitus Havannassa (casa particular -majatalossa, sis. aamiaiset kolmena aamuna)
 • 3, 6 tai 10 yön majoitus Cayo Santa Maríassa (Labranda Cayo Santa Maria tai vastaava hotelli, sis. all inclusive -tarjoilun)
 • Kaikki kuljetukset paikan päällä
 • Havannan kaupunkikierros vanhalla amerikanraudalla
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Tropicana Show Havannassa
 • Päiväretki Viñalesiin (aikuinen)
 • Päiväretki Viñalesiin (0–12-vuotias lapsi)
 • Päiväretki Trinidadiin
 • Veneretki ja snorklausta
Kuuba

Karibianmeren suurimman saarivaltion Kuuban kulttuuri on värikäs sekoitus espanjalaisia ja afrikkalaisia vaikutteita, rytmejä ja makuja. Maa on tunnettu sen svengaavasta musiikista, eksoottisista drinkeistä, sikareista, palmuista, valkoisina siintävistä hiekkarannoista ja pääkaupunki Havannan kirjavista kaduista. Vaikka Kuuba on viime vuosina avautunut matkailijoille enemmän ja enemmän, maan lähihistorian poliittinen eristyneisyys on johtanut siihen, että kuubalaista yhteiskuntaa leimaavat vielä omanlaisensa tunnusmerkit. Eivätkä nämä koostu ainoastaan siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, vanhoista amerikanraudoista tai rapistuneesta maalista havannalaisten talojen seinässä. Tuntuu kuin turismi sen modernissa muodossaan olisi onnistunut kiertämään tämän kauniin saaren. Sinulla on vielä hetki aikaa kokea tämä kaikki, mutta kello tikittää. Kuuban matkan aika on nyt.

Reitti

Päivä 1 - 3: Havanna

Tervetuloa Kuuban sykkivään pääkaupunkiin, Havannaan! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut majoituksesi luo. Seuraavat kolme yötä majoitut casa particularissa, joka nimensä mukaisesti tarkoittaa yksityistä taloa. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden majoittua kuubalaisessa kodiss… Lue lisää

Casa Eugenio y Fabio  tai vastaava

Päivä 4 - 6: Cayo Santa María

Neljännen päivän aamuna lähdet jaetun kuljetuksen kyydissä kohti Cayo Santa Maríaa, joka on upea paratiisisaari Kuuban pohjoisrannikolla. Matka alkaa Hotel Almadoresista jo klo 05.00, joten aamiainen majoituksessasi jää valitettavasti väliin. Hotel Almadores sijaitsee noin 150 metrin päässä majo… Lue lisää

Labranda Cayo Santa Maria  tai vastaava

Päivä 7: Takaisin Havannaan

Ihanien rentoutumishetkien jälkeen on aika saapua takaisin Havannaan, jossa vietät yhden yön casa particular -majatalossa. Vielä ehdit tutustua niihin nähtävyyksiin, jotka jäivät loman alussa näkemättä! Seuraavana aamuna on aika lähteä lentokentälle. Hyvästi Kuuba!

Lue lisää
Casa Eugenio y Fabio  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuuban turistiviisumi (noin 25,00 €)
 • Mahdollinen turistivero
 • Matkavakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Keskilämpötilat

Havanna:

Helmikuu + 26 °C
Maaliskuu +28 °C
Huhtikuu +29 °C
Toukokuu +30 °C
Kesäkuu +31 °C
Heinäkuu +32 °C
Elokuu +32 °C
Syyskuu +31 °C
Lokakuu +30 °C
Marraskuu +28 °C

Cayo Santa María:

Tammikuu +26 °C
Helmikuu +26 °C
Maaliskuu +27 °C
Huhtikuu +28 °C
Toukokuu +29 °C
Kesäkuu +30 °C
Heinäkuu +31 °C
Elokuu +31 °C
Syyskuu +30 °C
Lokakuu +29 °C
Marraskuu +28 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vinkki

Iso osa Kuuban asukkaista ovat hyvin köyhiä ja maassa on pulaa yleishyödykkeistä. Jos kotoasi löytyy vanhoja vaatteita tai leluja, suosittelemme tuomaan nämä Kuubaan ja antamaan paikallisille. Saat ison hymyn kasvoillesi, kun näet ikionnellisen vastaanoton.

Muista myös pakata tarpeeksi lääkkeitä ja hygieniatuotteita, sillä niitä voi olla vaikea saada paikan päältä.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 0–11-vuotias lapsi ja sylivauva

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotiaat saavat majoituksesta 20 % alennuksen, mutta maksavat lennoista normaalisti.
Alennukset perustuvat kahden maksavan aikuisen hintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Casa particular -majataloissa ei ole hissiä.

Ruoka ja juoma

Casa particularissa majoitukseen kuuluu aamiaiset. Huomioithan, että neljäntenä päivänä aamiaiset jäävät välistä aikaisen lähdön vuoksi.

Hotel Lagunas del Estessä majoitukseen kuuluu all inclusive -tarjoilu, joka sisältää aamiaiset, lounaat, päivälliset, välipalat sekä juomat.

Kuljetukset

Havannan lentokentällä sinua odottaa yksityinen kuljetus, jossa on TravelBirdin kyltti. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan mahdollista yhteydenottoa varten. Kuljetus vie sinut suoraan casa particulariin.

Matka Cayo Santa Maríaan on jaettu. Matka alkaa klo 05.00 Hotel Armadores de Santanderista, joka sijaitsee 150 metrin päässä casa particularista.

Valuutta

Kuuban valuutta on Kuuban peso. Paikan päällä on hyvin vähän nostoautomaatteja, joten otathan mukaan paljon käteistä. Eurot voi vaihtaa Kuuban pesoihin esimerkiksi heti lentokentällä.

Huomioithan, että nostoautomaateista pystyy nostamaan rahaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla.

Turistikortti

Tarvitset turistikortin matkustaessasi Kuubaan. Turistikortin on oltava mukana jo maahan saavuttaessa. Turistikortin saa Kuuban lähetystöstä Helsingistä joko postitse tai paikan päältä. Ajankohtaisimman tiedon turistikortin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Kuubaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä välilaskun kanssa kestää noin 14 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty kahden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Retket

Kaikki oppaat puhuvat englantia ja espanjaa.
Vapaavalintaisten retkien kupongit pitää tulostaa ennen matkaa ja näyttää paikan päällä.

Majoitus Havannassa

Majoitut kiertomatkan aikana casa particulareissa, laadukkaassa paikallisessa bed & breakfast -tyylisessä majoituksessa. Casa particulareissa majoitut yleensä samassa rakennuksessa isäntäväen kanssa, jossa sinulla on oma osio ja yksityinen kylpyhuone. Toisin kuin hotellimajoituksessa, pääset tällä tavoin syventymään paremmin kuubalaiseen kulttuuriin ja saada loistavia matkustusvinkkejä isäntäväeltä.

Isäntäväki ei aina puhu sujuvaa englantia, mutta kanssakäynti aiheuttaa harvoin ongelmia. Casa particulareista tai niiden naapuritaloista löytyy aina henkilö, joka puhuu englantia.

Hintataso

Vesipullo noin 0,60 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 14,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00 €

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sinulta tullaan pyytämään saavuttaessa lentokentällä näyttämään voimassa oleva matkavakuutus. Tulosta englanninkielinen todistus valmiiksi ennen matkaa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi ja tietopaketin vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä. Saat majoituspaikkojesi tarkat osoitetiedot saapuessasi Kuubaan.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen