• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lumoudu Balin kauneudesta kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • 13 tai 14 yötä
 • Indonesia
hinta alkaen € 1.069,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Kiertomatka Balin taianomaisella saarella odottaa! Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset, lennot, kaikki kuljetukset, retkiä ja aamiaiset.

Kuvittele yläpuolellesi kirkkaansininen taivas, viereesi hymyilevä matkakumppanisi, allesi pehmeä valkohiekkainen ranta ja eteesi mitä upeimpia nähtävyyksiä – Bali on juuri se paratiisi, josta olet aina haaveillut. Lähde jumalten saarelle kokemaan kiehtovaa kulttuuria, kohtaamaan ystävällisiä paikallisia ja herkuttelemaan uusilla makunautinnoilla. 12 yön kiertomatkalla näet aidon Balin upeaa luontoa ja koet huikeita elämyksiä retkillä. Matkalla jää kuitenkin reilusti myös vapaa-aikaa, joten voit tehdä lomastasi juuri omannäköisesi!

Tarjous sisältää
 • Päiväretki Balin pohjoisesta länteen
 • Retki Singarajan satamakaupunkiin ja kiinalaiseen temppeliin
 • Retki Tirta Ganggan vesipalatsiin ja Tengananin perinteiseen kylään
 • Päiväretki Kertha Ghosaan, Bukit Jambulille, Kintamanille, Baturin järvelle ja vuorelle sekä Goa Gajahille
 • Kaikki kuljetukset
 • Aamiaiset
 • Meno-paluulennot Helsinki–Denpasar
 • 3 yön majoitus Ari Putri Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Denpasar)
 • 2 yön majoitus Mimpi Resort Menjanganissa tai vastaavassa hotellissa (Banyuwedang)
 • 1 yön majoitus Mimpi Resort Tulambenissa tai vastaavassa hotellissa (Tulamben) (Huomioithan, että Agung-vuoren purkausriskin vuoksi yöpyminen Tulambenissa on korvattu yöllä Aneka Lovina Villas & Spas'sa)
 • 2 yön majoitus Rama Shinta Candidasassa tai vastaavassa hotellissa (Candidasa)
 • 4 yön majoitus Bakung Ubudissa tai vastaavassa hotellissa (Ubud)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Snorklausretki Menjanganille veneellä
 • Aamunkoiton vaellus Baturissa
Balin keskilämpötilat

Balilla pääset nauttimaan ihanasta trooppisesta ilmastosta ympäri vuoden!

Helmikuu–maaliskuu +22…30 °C
Huhtikuu-toukokuu +22…33 °C
Kesäkuu–elokuu +22…31 °C
Syyskuu–lokakuu +22…31 °C
Marraskuu–joulukuu +23…31 °C

Huomioithan, että Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Reitti

Päivä 1 - 3: Sanur

Tervetuloa jumalten taianomaiselle saarelle, Balille! Saavuttuasi Denpasarin lentokentälle kuljettaja vie sinut Denpasarin rannikolla sijaitsevaan, ihanaan Sanuriin. Sanurin valkoiset hiekkarannat, trooppinen kasvusto ja kirkkaansininen meri toivottavat sinut tervetulleeksi maanpäälliseen parati… Lue lisää

Ari Putri Hotel  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Banyuwedang

Lomasi neljäntenä päivänä matkaat Balin länsipuolelle, mutta aikasi ei käy tylsäksi, sillä näet ajomatkalla mitä ihanimpia maisemia ja pysähdyt ihastelemaan nähtävyyksiä. Näet vehreän Pacung Highlandin, värikkäät Candikuningin hedelmämarkkinat ja vaikuttavan Ulun Danu Bratan -temppelin. Huikeide… Lue lisää

Mimpi Resort Menjangan  tai vastaava

Päivä 6: Tulamben

Kiertomatkan kuudentena päivänä on odotettavissa mielin määrin balilaiseen kulttuuriin tutustumista ja nähtävyyksien ihailua. Noin keskipäivän aikaan on aika ottaa suunnaksi Tulamben. Matkan varrella vierailet Singarajan satamakaupungissa ja sen kiinalaisessa temppelissä sekä Balin korkeimmalla … Lue lisää

Mimpi Resort Tulamben  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Candidasa

Rennon aamupäivän jälkeen matkaat kohti Candidasaa. Ajomatkan aikana pysähdyt ihailemassa Tirta Ganggan vesipalatsia, jonka on rakennuttanut Karangasemin viimeinen kuningas vuonna 1948. Palatsin arkkitehtuurissa yhdistyy kauniisti kiinalainen ja balilainen tyyli. Vesipuutarha hurmaa sinut ainutl… Lue lisää

Rama Shinta Hotel Candidasa  tai vastaava

Päivä 9 - 13: Ubud

Tänään on aika ottaa suunnaksi kiertomatkan viimeinen kohde, Ubud. Matkan varrella pysähdyt kauniisti balilaista arkkitehtuuria esittelevässä Kertha Ghosassa, joka alun perin rakennettiin oikeustaloksi. Ihastele erityisesti rakennuksen katon perinteisiä freskoja. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti… Lue lisää

Bakung Ubud Resort & Villa  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljettajan tipit
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Aktiivinen tulivuori

Huomioithan, että toistaiseksi majoitus on Tulambenin sijaan Lovinassa (vastaavassa hotellissa). Tämä johtuu siitä, että Tulambenin lähialueella sijaitsevalla tulivuorella on havaittu vulkaanista toimintaa. Hyvityksenä tästä tarjoamme Lovinassa delfiiniretken, jonka aikana pääset ihailemaan sekä delfiinejä että upeaa auringonnousua veneestä käsin.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään yksi aikuinen yhden hengen huoneessa.
Enintään kaksi aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.
Enintään kolme aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi kolmen hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–17-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavat

Saatavilla on myös yhden hengen huoneita.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää retkien aikana paljon kävelyä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Ryhmä koostuu kuitenkin enintään kuudesta matkailijasta.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Lisävalintaisia retkiä voit ostaa myös paikan päältä.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Balin ilmasto

Balilla on trooppinen ilmasto. Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Aikaero

Talviaikaan aikaero Suomen aikaan on + 6 tuntia, kesällä + 5 tuntia.

Rahayksikkö

Indonesian rahayksikkö on Indonesian rupia (IDR), joka on arvoltaan noin 0,000070 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Balin hintataso on edullisempi kuin Suomessa, mutta silti hieman kalliimpi kuin muualla Aasiassa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,75 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,45 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän matkoihin Indonesiassa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotukset

Matkustaessasi Balille, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Huomioithan, että Agung-vuoren purkausriskin vuoksi yöpyminen Tulembassa on korvattu yöllä Aneka Lovina Villas & Spas'sa. Voit tutustua hotelliin tarkemmin sen internetsivuilta http://www.anekalovinabali.com/.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomaathan, että matka sisältää kaksi yötä lentokoneessa meno- ja paluumatkalla. Meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty yhden vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen