Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Läntinen Kanada vuokra-autolla kiertäen

 • Kiertomatkat
 • Kanada
hinta alkaen € 2.409,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset Kanadassa, meno-paluulennot Helsingin ja Vancouverin välillä, käsimatkatavara sekä vuokra-auto koko loman ajaksi. Halutessasi voit pidentää matkaasi 15 yön mittaiseksi lisämaksusta.

Maailman kymmenen onnellisimman maan joukkoon useana vuonna luokiteltu Kanada tekee hyväntuulisen ilmapiirinsä lisäksi vaikutuksen myös mykistyttävällä luonnollaan. Huristelet vuokra-autolla ohi syvien järvien, tiheiden metsien ja lumihuippuisten vuorten hieraisten vähän väliä silmiäsi epäuskosta – tällaisen kauneuden on pakko olla unta! Suuntaa Vancouverin värikkäästä kaupunkielämästä Banffin ja Jasperin kansallispuistoihin todistaen matkalla Kanadan kalliovuorten sekä Duffey Lake -järven upeutta samoin kuin pikkukylien viehättävää charmia. Lisää vielä varaukseesi vapaavalintaisia retkiä, ja kanadalainen elämyksesi on täydellinen.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Vancouver
 • 3 yön majoitus The Century Plaza Hotel & Spassa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Vancouver)
 • 1 yön majoitus The Coast Hillcrest Hotelissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Revelstoke)
 • 2 yön majoitus Banff Rocky Mountain Resortissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Banff)
 • 2 yön majoitus Maligne Lodgessa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Jasper)
 • 1 yön majoitus Sandmann Inn -hotellissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Blue River)
 • 1 yön majoitus Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centressä tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Sun Peaks)
 • 2 yön majoitus Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites -hotellissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Whistler)
 • Yö lentokoneessa paluulennolla
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 • Vain 15 yön kiertomatkalla:
 • 2 yön majoitus Best Western Tin Wis Resort Lodgessa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Tofino)
 • 1 yön majoitus Coast Vancouver Airport Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Vancouver)
Lisävaihtoehdot
 • Retki Vancouver Highlightsiin (aikuinen)
 • Retki Vancouver Highlightsiin (3–12-vuotias)
 • Retki Capilano Suspension Bridge Parkiin (aikuinen)
 • Retki Capilano Suspension Bridge Parkiin (6–12-vuotias)
Reitti

Päivä 1 - 3: Vancouver

Tervetuloa Kanadaan! Kun matkatavarat on nostettu laukkuhihnalta, on aika metsästää käsiin tarjoukseen kuuluva vuokra-auto. Noin 14 kilometrin ajomatka kentältä hotellillesi kuluu kuin hujauksessa, kun mielesi täyttyy jo tulevien päivien suunnitelmista. Saavuttuasi hotelliin, voit halutessasi jo… Lue lisää

Century Plaza Hotel & Spa tai vastaava

Päivä 4: Revelstoke

Matkan neljäntenä päivänä on aika ottaa haltuun seuraava kohde Brittiläisessä Kolumbiassa, nimittäin Revelstoken kansallispuisto. Käännä vuokra-autosi ratti noin 565 kilometriä koilliseen kohti Columbia-joen varrella, Selkirk-vuorten ja Monashee-vuorijonon välissä, sijaitsevaa luonnonihmettä. Va… Lue lisää

The Coast Hillcrest Hotel tai vastaava

Päivä 5 & 6: Banffin kansallispuisto

Seikkailu jatkuu seuraavana aamuna, kun ajat kohti Kanadan vanhimmassa kansallispuistossa sijaitsevaa Banffin kylää. Matkan varrella kuljet halki Rogers Passin vuoristosolan, joka johdattaa sinut Glacierin kansallispuistoon. Mutkitellessasi pitkin kanadalaisen maaseudun teitä, kannattaa hetkittä… Lue lisää

Banff Rocky Mountain Resort tai vastaava

Päivä 7 & 8: Jasperin kansallispuisto

Toivottavasti et ole saanut tarpeeksesi raikkaasta vuoristoilmasta, sillä tänään alkaa vasta matkasi seitsemäs päivä! Ajat seuraavaksi pohjoiseen Jasperin kansallispuistoon, jonne vievä Icefields Parkway -reitti on yksi kauneimmista koko Kanadassa. Ajomatkan aikana saat häikäistyä Lake Louise -… Lue lisää

Maligne Lodge tai vastaava

Päivä 9: Blue River

Yhdeksäntenä päivänä matkaseurueesi kartturi opastaa sinut takaisin Brittiläisen Kolumbian läntiseen osaan. Vuoret Mount Terry Fox ja Mount Robson tervehtivät sinua ajaessasi pitkin Yellowhead Highwaytä kohti Blue Riveriä, jossa seuranasi on huikean luonnon lisäksi lämminhenkiset paikalliset. Na… Lue lisää

Sandman Inn Blue River tai vastaava

Päivä 10: Sun Peaks

Vaikka matkan puoliväli on jo reilusti ylitetty, sinulla on edelleen aikaa ikuistaa mieleesi läntisen Kanadan ihmeellisyys. Pysähdy Sun Peaksiin matkatessasi Yellowheadin museossa Clearwaterissa, jossa pääset etukäteen sovittuna aikana tutustumaan alueen geologiaan ja kiehtovaan kulttuurihistori… Lue lisää

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre tai vastaava

Päivä 11 & 12: Whistler

Seuraavaksi on tiedossa noin 358 kilometrin verran pettämättömän hienoja maisemia, kun siirryt vuokra-autollasi Sun Peaksista Whistleriin. Nappaa lisää kuvia matka-albumiin Duffey Lake -järvellä ja pysähdy tarkkailemaan paikallista elämänmenoa Pembertonin kylässä, jossa viljellään myös maan herk… Lue lisää

Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites tai vastaava

Päivä 13: Takaisin Suomeen – tai anna matkan jatkua!

Jos valitsit 12 yön matkan, on aika sanoa haikein mielin hyvästit Kanadalle ja suunnata takaisin Suomeen. Ajat Whistleristä Vancouverin lentokentälle, jossa palautat vuokra-autosi ja nouset kotiin lentävään koneeseen.

Sen sijaan jos varasit 15 yön matkan, lomasi ei vielä ole ohi. Aja Hor… Lue lisää

Best Western Tin Wis Resort Lodge tai vastaava

Päivä 14 & 15: Vancouver Island (15 yön kiertomatkalla)

Matkan neljännentoista päivän vietät Tofinossa, joka on tunnettu miedosta ilmastostaan, pitkistä hiekkarannoistaan ja aitoa kanadalaista tunnelmaa henkivistä puumökeistään. Oletko aina halunnut kokeilla surffausta? Tofinon aallot tarjoavat siihen oivan tilaisuuden! Saarella on lisäksi mahdollisu… Lue lisää

Best Western Tin Wis Resort Lodge

Päivä 16: Vancouver ja paluu Suomeen

Unohtumattoman loman viimeinen kokonainen päivä on koittanut ja se alkaa lauttamatkalla Nanaimosta takaisin Vancouveriin, jossa vietät viimeisen yösi. Viimeistele Kanadan lomasi vierailemalla Vancouverin kiinalaisessa puutarhassa, herättämällä sisäinen tiedemiehesi tai -naisesi Science Worldissa… Lue lisää

Coast Vancouver Airport Hotel
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Ateriat
 • Mahdollinen turistivero
 • Viisumikulut
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Pysäköinti

The Coast Hillcrest Hotel, Banff Rocky Mountain Resort, Maligne Lodge, Sandmann Inn ja Best Western Tin Wis Resort Lodge: maksuton pysäköinti

Century Plaza Hotel & Spa: CAD 17,00 (noin 11,80 €) per yö

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre: CAD 13,00 (noin 9,12 €) per yö

Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites: CAD 30,00 (noin 21,04 €) per yö

Coast Vancouver Airport Hotel: CAD 10,00 (noin 7,01 €) per yö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä. Kansallispuistoissa sijaitsevat hotellit saattavat vaihtua myös niiden lähiympäristössä sijaitseviin hotelleihin, ja ajomatkat saattavat siinä tapauksessa olla melko pitkiä.

Erityisesti kesäkuussa mahdollisuus hotellin vaihtumiselle on suuri. Mikäli hotelli Jasperin kansallispuistossa vaihtuu, vastaavan tasoinen hotelli sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Maligne Lodgesta.

Huonekapasiteetti

Enintään neljä henkilöä, joista enintään kaksi on 0–11-vuotiaita

Alennukset

Alennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa.
0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-11-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
Kolmas ja neljäs yli 12-vuotias majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Wi-Fi on saatavilla kaikissa hotelleissa. Huomioithan, että Wi-Fi on mahdollisesti maksullinen.

Hyvinvointi

Century Plaza Hotel & Spa: sisäuima-allas

The Coast Hillcrest Hotel:
sisä- ja ulkoporealtaat

Banff Rocky Mountain Resort:
sisäuima-allas sekä sisä- ja porealtaat

Maligne Lodge:
sisäuima-allas ja ulkoporeallas

Sandman Inn:
ei uima- tai poreallasta

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre: lämmitetty ulkouima-allas ja -poreallas

Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites: lämmitetty sisä- ja ulkouima-allas sekä ulkoporeallas

Best Western Tin Wis Resort Lodge:
sisäporeallas

Coast Vancouver Airport Hotel:
ei uima- tai poreallasta

Rahayksikkö

Kanadan rahayksikkö on Kandan dollari (CAD), joka on arvoltaan noin 0,70 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintoloissa nautittuja aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,30–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,10–1,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,10–2,20
Linja-autolippu noin 1,80–2,40 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–3,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee ESTA-viisumin matkustaessaan Pohjois-Amerikkaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Jokaisella matkustajalla on lisäksi oltava mukana voimassa oleva passi.

Huomioithan, että olet itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Ennen Kanadaan matkustamista suositellaan ottamaan MPR-rokote. Varmistathan myös, että kurkkumätä- ja jäykkäkouristus sekä muut perusrokotteet ovat voimassa. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Vancouveriin kestää noin 15–17 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen