Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Läntinen Kanada vuokra-autolla kiertäen

Kiertomatkat 13 yötä Kanada

per henkilö alkaen € 2.409,00
perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset Kanadassa, meno-paluulennot Helsingin ja Vancouverin välillä, käsimatkatavara sekä vuokra-auto koko loman ajaksi. Halutessasi voit pidentää matkaasi 15 yön mittaiseksi lisämaksusta.

Maailman kymmenen onnellisimman maan joukkoon useana vuonna luokiteltu Kanada tekee hyväntuulisen ilmapiirinsä lisäksi vaikutuksen myös mykistyttävällä luonnollaan. Huristelet vuokra-autolla ohi syvien järvien, tiheiden metsien ja lumihuippuisten vuorten hieraisten vähän väliä silmiäsi epäuskosta – tällaisen kauneuden on pakko olla unta! Suuntaa Vancouverin värikkäästä kaupunkielämästä Banffin ja Jasperin kansallispuistoihin todistaen matkalla Kanadan kalliovuorten sekä Duffey Lake -järven upeutta samoin kuin pikkukylien viehättävää charmia. Lisää vielä varaukseesi vapaavalintaisia retkiä, ja kanadalainen elämyksesi on täydellinen.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Vancouver
 • 3 yön majoitus The Century Plaza Hotel & Spassa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Vancouver)
 • 1 yön majoitus The Coast Hillcrest Hotelissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Revelstoke)
 • 2 yön majoitus Banff Rocky Mountain Resortissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Banff)
 • 2 yön majoitus Maligne Lodgessa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Jasper)
 • 1 yön majoitus Sandmann Inn -hotellissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Blue River)
 • 1 yön majoitus Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centressä tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Sun Peaks)
 • 2 yön majoitus Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites -hotellissa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Whistler)
 • Yö lentokoneessa paluulennolla
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 • Vain 15 yön kiertomatkalla:
 • 2 yön majoitus Best Western Tin Wis Resort Lodgessa tai vastaavassa hotellissa, joka saattaa sijaita myös melko kaukana kansallispuiston ulkopuolella (Tofino)
 • 1 yön majoitus Coast Vancouver Airport Hotelissa tai vastaavassa hotellissa (Vancouver)
Lisävaihtoehdot
 • Retki Vancouver Highlightsiin (aikuinen)
 • Retki Vancouver Highlightsiin (3–12-vuotias)
 • Retki Capilano Suspension Bridge Parkiin (aikuinen)
 • Retki Capilano Suspension Bridge Parkiin (6–12-vuotias)
 1. Päivä 1 - 3: Vancouver

  Tervetuloa Kanadaan! Kun matkatavarat on nostettu laukkuhihnalta, on aika metsästää käsiin tarjoukseen kuuluva vuokra-auto. Noin 14 kilometrin ajomatka kentältä hotellillesi kuluu kuin hujauksessa, kun mielesi täyttyy jo tulevien päivien suunnitelmista. Saavuttuasi hotelliin, voit halutessasi joko jäädä hetkeksi keräämään voimiasi hotelliin pitkän lennon jälkeen tai suunnata oitis tutustumaan Vancouverin tarjontaan. Sinulle on varattu riittävästi aikaa Vancouverista nauttimiseen myös matkan toisena ja kolmantena päivänä, joten lyhyet päiväunet aikaeron tasoittamiseksi voivat tehdä hyvää. Tee ostoksia Granville Islandin tai Robson Streetin lukuisissa kaupoissa, tee ekskursio valtavaan Stanley Parkiin ja tutki Gastownin historiallista korttelia. Kaupunkikuvan täydentää näkymä English Baylle ja taustalla Vancouveria reunustavat vuoret.

  Kolmantena päivänä voit jatkaa tutkimusmatkaasi Vancouverissa omatoimisesti tai lähteä Capilano Suspension Bridgelle, mikäli valitsit retken varausvaiheessa. Päiväretki saa taatusti perhosia vatsanpohjaan, sillä hämmästyttävä 140 metrin pituinen riippusilta roikkuu noin 70 metriä metsän ja Capilano-joen yläpuolella. Täällä ei kannata alkaa kärsiä korkeanpaikankammosta! Retki maksaa aikuiselta 36,00 € ja 14,00 € 6–12-vuotiaalta lapselta. Paikan päälle pääset vuokra-autollasi. Hintaan sisältyy opaskirjanen, jotta saat alueella vierailusta mahdollisimman paljon irti.

  Jos sen sijaan valitsit Vancouver Highlights -retken varausvaiheessa, pääset retkelle niin ikään matkan kolmantena päivänä. Neljän tunnin aikana matkustat Vancouverin läpi linja-autolla tehden pysähdyksen Stanley Parkissa, Granville Islandilla, Vancouver Lookout -tornissa sekä Queen Elizabeth Parkin puistossa. Retki maksaa aikuiselta 60,00 € ja 36,00 € 3–12-vuotiaalta lapselta.

  Vancouver International Airport -> Century Plaza Hotel & Spa 14.0 km

  room

  Century Plaza Hotel & Spatai vastaava

  Hotelli Vancouver, Kanada

  Hotellisi sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Robson Street -ostoskadusta. Hotellin palveluihin kuuluu uima-allas sekä hyvinvointialue höyrysaunalla ja kuntosalilla, ravintola, lounge-alue sekä maksullinen pysäköinti. Huoneesi on sisustettu harmonisesti ja varusteltu parivuoteella, televisiolla, maksuttomalla Wi-Fillä sekä suihkullisella tai ammeellisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 2. Päivä 4: Revelstoke

  Matkan neljäntenä päivänä on aika ottaa haltuun seuraava kohde Brittiläisessä Kolumbiassa, nimittäin Revelstoken kansallispuisto. Käännä vuokra-autosi ratti noin 565 kilometriä koilliseen kohti Columbia-joen varrella, Selkirk-vuorten ja Monashee-vuorijonon välissä, sijaitsevaa luonnonihmettä. Valmistaudu hiljentäviin kokemuksiin 260 km² suuruudelta! Hengitä sisään mäntyjen raikasta tuoksua kulkiessasi vehreän havumetsän läpi, lyhennä tuliaislistaa vaahterasiirappipullollisen verran paikallisessa kaupassa ja tutustu historiaan Revelstoken rautatiemuseossa. Kanadan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi nautit vapaasta pääsystä maan kaikkiin kansallispuistoihin.

  Century Plaza Hotel & Spa -> The Hillcrest Hotel a Coast Resort 568.3 km

  room

  The Coast Hillcrest Hoteltai vastaava

  Hotelli Revelstoke, Kanada

  The Coast Hillcrest Hotel toivottaa sinut tervetulleeksi kotoisalla tunnelmallaan. Niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja tarjoillaan hotellin ravintolassa, josta avautuu näkymät vuorille. Lisämaksusta pääset nauttimaan hyvinvointiosaston saunasta ja porealtaasta. Hotellissa on lisäksi maksuton Wi-Fi ja pysäköinti. Miellyttävät huoneet on sisustettu puisin elementein ja varusteltu parivuoteella sekä suihkullisella tai ammeellisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 5 & 6: Banffin kansallispuisto

  Seikkailu jatkuu seuraavana aamuna, kun ajat kohti Kanadan vanhimmassa kansallispuistossa sijaitsevaa Banffin kylää. Matkan varrella kuljet halki Rogers Passin vuoristosolan, joka johdattaa sinut Glacierin kansallispuistoon. Mutkitellessasi pitkin kanadalaisen maaseudun teitä, kannattaa hetkittäin pysähtyä näköalapaikoille ikuistamaan vuoristomaisemat ja syvät laaksot kameran muistiin. Reittisi kulkee myös pienemmän Yohon kansallispuiston läpi, jonka sillat, vesiputoukset ja kirkkaana kimmeltävät järvet Fieldin kylän ohella pitävät matkan tasoa yllä. Lopulta saavut Banffiin, jossa voit rentoutua ja prosessoida päivän kokemuksia.

  Seuraava päivä on varattu Banffiin tarkemmin tutustumiselle. Hurmaava kylä sijaitsee Kanadan Kalliovuorten sydämessä, joten paikka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia patikointiin sekä kajakki- tai pyöräretkien tekemiseen. Kulje kylän pääkadun, Banff Avenuen, halki poiketen välillä sen varrella olevissa baareissa, ravintoloissa ja myymälöissä. Taustalla kylää vartioi majesteettinen Cascade-vuori, joka kohoaa kohti taivasta lumihuippuisena. Jos raaskit jättää Banffin hetkeksi taaksesi, Calgaryn kaupunki on vain 125 kilometrin päässä.

  The Hillcrest Hotel a Coast Resort -> Banff Rocky Mountain Resort 283.7 km

  room

  Banff Rocky Mountain Resorttai vastaava

  Hotelli Division No. 15, Kanada

  Majoitut maanläheisiä sävyjä ja puuta yhdistelevässä ustiikkisessa, lämminhenkistä vuoristomajaa muistuttavassa Blanff Rocky Mountain Resortissa. Banffin kansallispuiston lähistöllä sijaitsevassa hotellissasi on kaksi ravintolaa, cocktailbaari, takka sekä sisäuima-allas ja poreallas. Lisäksi voit kisailla matkaseurueesi kanssa tenniskentällä. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja pysäköinti. Tunnelmallisesta huoneestasi löydät joko parivuoteen tai kahden hengen vuoteet sekä ammeellisen kylpyhuoneen.

  • +2
  Lue lisää
 4. Päivä 7 & 8: Jasperin kansallispuisto

  Toivottavasti et ole saanut tarpeeksesi raikkaasta vuoristoilmasta, sillä tänään alkaa vasta matkasi seitsemäs päivä! Ajat seuraavaksi pohjoiseen Jasperin kansallispuistoon, jonne vievä Icefields Parkway -reitti on yksi kauneimmista koko Kanadassa. Ajomatkan aikana saat häikäistyä Lake Louise -järven sinisyydestä sekä vetää Mistaya Canyonin ja Athabascan jäätikön yli nähtävien kohteiden listaltasi.

  Kun kahdeksas aamu koittaa, pääset vihdoin käsiksi Jasperin kansallispuiston ihmeisiin. Puisto on vaikuttava yhdistelmä tyyniä järviä ja vihreänä loistavia laitumia, jotka muodostavat kuvauksellisen kontrastin ympäröivien vuorten kanssa. Kaunis luonto kutsuu sinut ottamaan osaa hauskoihin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten melontaan, koskenlaskuun tai hevosratsastukseen. Ehkäpä näet vilauksen myös ohi loikkivasta peurasta! Istahda kiven reunalle Medicine Lake -järven rannalla ja omista hetki luontoäidin kunnioittamiselle.

  Banff Rocky Mountain Resort -> Maligne Lodge 291.2 km

  hotel

  Maligne Lodgetai vastaava

  Hotelli Jasper, Kanada

  Jasperin pääkadulla sijaitseva Maligne Lodge on täydellinen paikka rentoutumiselle ulkoilmassa vietetyn päivän jälkeen. Käytössäsi on sisäuima-allas, ulkoporeallas, sauna ja kuntosali. Hotellissa on maksuton Wi-Fi ja pysäköinti sekä ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto. Huoneesi varusteluun kuuluu pieni jääkaappi, kaapelitelevisio, kahvinkeitin sekä kylpyhuone hiustenkuivaajalla.

  • +1
  Lue lisää
 5. Päivä 9: Blue River

  Yhdeksäntenä päivänä matkaseurueesi kartturi opastaa sinut takaisin Brittiläisen Kolumbian läntiseen osaan. Vuoret Mount Terry Fox ja Mount Robson tervehtivät sinua ajaessasi pitkin Yellowhead Highwaytä kohti Blue Riveriä, jossa seuranasi on huikean luonnon lisäksi lämminhenkiset paikalliset. Nauti annos ranskalaisista perunoista, juustosta sekä paistinkastikkeesta koostuvaa poutinea tai tyydytä makeanhimosi vaahterasiirapilla kuorrutetuilla pannukakuilla. Lähde sen jälkeen River Safari -retkelle, jolla saat käsityksen luonnosta veneestä käsin. Pienten jokien virrassa lipuessasi pääset todistamaan villieläimiä karhuista merikotkiin niiden luonnollisessa ympäristössä. Huomioithan, että retki on omakustanteinen eikä sisälly tarjoukseen.

  Maligne Lodge -> Sandman Inn Blue River 211.3 km

  hotel

  Sandman Inn Blue Rivertai vastaava

  Hotelli Blue River, Kanada

  Yellowhead Highway -maantien varrella sijaitseva Sandmann Inn Blue River tarjoaa autenttista roadtripin tunnelmaa. Täysin savuton hotelli sijaitsee vain noin yhden kilometrin päässä Blue Riverin keskustasta ja palvelee 24-tuntisella vastaanotollaan, omalla ravintolallaan ja maksuttomalla pysäköinnillään. Huoneesi on varusteltu parivuoteella, taulutelevisiolla, työpisteellä ja kahvinkeittimellä. Kylpyhuoneessa on suihku tai amme sekä kylpytuotteita.

  Lue lisää
 6. Päivä 10: Sun Peaks

  Vaikka matkan puoliväli on jo reilusti ylitetty, sinulla on edelleen aikaa ikuistaa mieleesi läntisen Kanadan ihmeellisyys. Pysähdy Sun Peaksiin matkatessasi Yellowheadin museossa Clearwaterissa, jossa pääset etukäteen sovittuna aikana tutustumaan alueen geologiaan ja kiehtovaan kulttuurihistoriaan. Matkustusajankohdasta riippumatta Sun Peaks on täynnä elämää kaupunkitapahtumien ja viihtyisien baarien sekä ravintoloiden muodossa.

  Sandman Inn Blue River -> Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre 239.2 km

  hotel

  Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centretai vastaava

  Hotelli Thompson-Nicola, Kanada

  Neljän tähden hotellisi sijaitsee keskeisellä paikalla tarjoten sekä näkymän luontoon että nopean pääsyn kaupungin keskustaan. Nautit hotellissa lämmitetystä ulkouima-altaasta, saunasta ja kuntosalista sekä maksuttomasta pysäköinnistä ja Wi–Fistä. Elegantisti sisustettu huone on varusteltu parivuoteella, taulutelevisiolla sekä ammeellisella tai suihkullisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 7. Päivä 11 & 12: Whistler

  Seuraavaksi on tiedossa noin 358 kilometrin verran pettämättömän hienoja maisemia, kun siirryt vuokra-autollasi Sun Peaksista Whistleriin. Nappaa lisää kuvia matka-albumiin Duffey Lake -järvellä ja pysähdy tarkkailemaan paikallista elämänmenoa Pembertonin kylässä, jossa viljellään myös maan herkullisimpia viinejä. Vaahterasiirapin ohella myös pullo kanadalaista viiniä on varmasti hyvän vastaanoton saava tuliainen!

  Matkan kahdestoista päivä kuluu niin ikään Whistlerissä, jossa voit ihailla 70 metrin korkeudelta vettä roiskivaa Brandywine Falls -vesiputousta sekä pitää lepotauon luonnon keskellä piknikistä nauttien. Sulje silmäsi ja kuuntele luonnon ääniä metsän raikkaiden tuoksujen täyttäessä hajuaistisi. Luonnon helmassa sielu lepää!

  Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre -> Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites 357.9 km

  pool

  Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suitestai vastaava

  Hotelli Whistler, Kanada

  Neljän tähden hotellisi sijaitsee vain noin 8 minuutin kävelymatkan päässä majesteettisesta Whistler Mountain -vuoresta samalla ollen lähellä kylän kauppoja ja ravintoloita. Tyylikkäässä hotellissa viihdyt kuntosalilla hikoillen, saunassa sekä uima- ja porealtaissa rentoutuen sekä ravintolan ja baarin tarjoiluista nauttien. Hotellissa on lisäksi maksuton pysäköinti. Huoneesi on varusteltu parivuoteella, taulutelevisiolla, mikroaaltouunilla, pienellä jääkaapilla sekä kahvinkeittimellä. Kylpyhuoneessa on amme tai suihku.

  • +3
  Lue lisää
 8. Päivä 13: Takaisin Suomeen – tai anna matkan jatkua!

  Jos valitsit 12 yön matkan, on aika sanoa haikein mielin hyvästit Kanadalle ja suunnata takaisin Suomeen. Ajat Whistleristä Vancouverin lentokentälle, jossa palautat vuokra-autosi ja nouset kotiin lentävään koneeseen.

  Sen sijaan jos varasit 15 yön matkan, lomasi ei vielä ole ohi. Aja Horseshoe Bay’hin ja nouse Vancouver Islandilla sijaitsevaan Nanaimoon kulkevaan lauttaan. Huomioithan, että lauttamatkan kulut eivät sisälly tarjoukseen. Yhdensuuntainen lippu lautalle maksaa yli 12-vuotiaalta CAD 17,20 (noin 12,10 €), kun taas ajoneuvosta veloitetaan CAD 57,00 (noin 40,00 €). Nanaimosta on noin kolmen tunnin automatka saaren länsirannikolla sijaitsevaan Tofinoon, jossa hotellisi sijaitsee.

  Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites -> Vancouver International Airport 134.2 km

  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Best Western Tin Wis Resort Lodgetai vastaava

  Hotelli Tofino, Kanada

  Best Western Tin Wis Resortista pääset 10 minuutissa luonnon äärelle kauniille uimarannalle. Rauhoittava näkymä Tyynellemerelle sekä hotellin poreallas ja ravintola takaavat viihtymisen koko majoituksen ajan. Hotellissa on maksuton pysäköinti. Huoneesi on varusteltu parivuoteella, televisiolla, parvekkeella sekä suihkullisella tai ammeellisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 9. Päivä 14 & 15: Vancouver Island (15 yön kiertomatkalla)

  Matkan neljännentoista päivän vietät Tofinossa, joka on tunnettu miedosta ilmastostaan, pitkistä hiekkarannoistaan ja aitoa kanadalaista tunnelmaa henkivistä puumökeistään. Oletko aina halunnut kokeilla surffausta? Tofinon aallot tarjoavat siihen oivan tilaisuuden! Saarella on lisäksi mahdollisuus lähteä merelle katselemaan laumassa uiskentelevia miekkavalaita siinä ainoassa ympäristössä, jossa komean valaslajin edustajat tulisi nähdä. Huomioithan, että retki on omakustanteinen eikä sisälly tarjoukseen. Tällä matkalla luonto lyö sinut ällikällä!

  Best Western Tin Wis Resort -> Coast Vancouver Airport Hotel 289.0 km

  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Best Western Tin Wis Resort Lodge

  Hotelli Tofino, Kanada

  Best Western Tin Wis Resortista pääset 10 minuutissa luonnon äärelle kauniille uimarannalle. Rauhoittava näkymä Tyynellemerelle sekä hotellin poreallas ja ravintola takaavat viihtymisen koko majoituksen ajan. Hotellissa on maksuton pysäköinti. Huoneesi on varusteltu parivuoteella, televisiolla, parvekkeella sekä suihkullisella tai ammeellisella kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 10. Päivä 16: Vancouver ja paluu Suomeen

  Unohtumattoman loman viimeinen kokonainen päivä on koittanut ja se alkaa lauttamatkalla Nanaimosta takaisin Vancouveriin, jossa vietät viimeisen yösi. Viimeistele Kanadan lomasi vierailemalla Vancouverin kiinalaisessa puutarhassa, herättämällä sisäinen tiedemiehesi tai -naisesi Science Worldissa sekä illallistamalla jossakin kaupungin huippuravintoloista.

  Kuudentenatoista aamuna ajat Vancouverin lentokentälle, jossa palautat yli kaksi viikkoa luotettavana ystävänäsi toimineen vuokra-auton. Ota sen jälkeen mukava asento lentokoneen penkissä, sillä vietät siinä tulevan yön ennen kuin avaat silmäsi koto-Suomessa. Kanada kiittää ja kuittaa!

  Coast Vancouver Airport Hotel -> Vancouver International Airport 4.5 km

  Coast Vancouver Airport Hotel

  Hotelli Vancouver, Kanada

  Viihtyisä Coast Vancouver Airport Hotel sijaitsee vain 4,5 kilometrin päässä Vancouverin lentoasemalta. Hotellissa ollessasi voit ruokailla sen kahdessa ravintolassa sekä hankkia lisäenergiaa kuntosalilta. Auton saat pysäköidä maksutta. Samoin käytössäsi on maksuton Wi-Fi. Ilmastoitu huoneesi on varusteltu parivuoteella, televisiolla, kahvin- ja teenkeittovälineillä sekä kylpyhuoneella, jossa on amme tai suihku sekä hiustenkuivaaja.

  Lue lisää
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Ateriat
 • Mahdollinen turistivero
 • Viisumikulut
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Pysäköinti

The Coast Hillcrest Hotel, Banff Rocky Mountain Resort, Maligne Lodge, Sandmann Inn ja Best Western Tin Wis Resort Lodge: maksuton pysäköinti

Century Plaza Hotel & Spa: CAD 17,00 (noin 11,80 €) per yö

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre: CAD 13,00 (noin 9,12 €) per yö

Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites: CAD 30,00 (noin 21,04 €) per yö

Coast Vancouver Airport Hotel: CAD 10,00 (noin 7,01 €) per yö

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä. Kansallispuistoissa sijaitsevat hotellit saattavat vaihtua myös niiden lähiympäristössä sijaitseviin hotelleihin, ja ajomatkat saattavat siinä tapauksessa olla melko pitkiä.

Erityisesti kesäkuussa mahdollisuus hotellin vaihtumiselle on suuri. Mikäli hotelli Jasperin kansallispuistossa vaihtuu, vastaavan tasoinen hotelli sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Maligne Lodgesta.

Huonekapasiteetti

Enintään neljä henkilöä, joista enintään kaksi on 0–11-vuotiaita

Alennukset

Alennukset ovat voimassa kahden täyden hinnan maksavan aikuisen kanssa.
0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-11-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
Kolmas ja neljäs yli 12-vuotias majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Wi-Fi on saatavilla kaikissa hotelleissa. Huomioithan, että Wi-Fi on mahdollisesti maksullinen.

Hyvinvointi

Century Plaza Hotel & Spa: sisäuima-allas

The Coast Hillcrest Hotel:
sisä- ja ulkoporealtaat

Banff Rocky Mountain Resort:
sisäuima-allas sekä sisä- ja porealtaat

Maligne Lodge:
sisäuima-allas ja ulkoporeallas

Sandman Inn:
ei uima- tai poreallasta

Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre: lämmitetty ulkouima-allas ja -poreallas

Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites: lämmitetty sisä- ja ulkouima-allas sekä ulkoporeallas

Best Western Tin Wis Resort Lodge:
sisäporeallas

Coast Vancouver Airport Hotel:
ei uima- tai poreallasta

Rahayksikkö

Kanadan rahayksikkö on Kandan dollari (CAD), joka on arvoltaan noin 0,70 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintoloissa nautittuja aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,30–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,10–1,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,10–2,20
Linja-autolippu noin 1,80–2,40 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–3,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee ESTA-viisumin matkustaessaan Pohjois-Amerikkaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Jokaisella matkustajalla on lisäksi oltava mukana voimassa oleva passi.

Huomioithan, että olet itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Ennen Kanadaan matkustamista suositellaan ottamaan MPR-rokote. Varmistathan myös, että kurkkumätä- ja jäykkäkouristus sekä muut perusrokotteet ovat voimassa. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Lento Helsingistä Vancouveriin kestää noin 15–17 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä