• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lumoava kiertomatka Japanissa

 • Kiertomatkat
 • 12 tai 15 yötä
 • Japani
hinta alkaen € 2.229,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Japanin upeita maisemia ja kulttuurin pyörteitä. Tarjous sisältää 11 tai 14 yön majoitukset viidessä kaupungissa, lennot Tokioon, aamiaiset neljässä hotellissa, 14 päivän Japan Rail Pass -junakortin sekä käsimatkatavaran.

Nousevan auringon maa. Täällä ikivanha kulttuuri kohtaa modernin teknologian polttopisteen. Muinaiset temppelit ja kimonoissa kulkevat geishat kertovat tarinaa japanilaisesta perinteestä rinta rinnan taivaita hipovien pilvenpiirtäjien ja puvuissaan ohi viilettävien liikemiesten kanssa. Elämyksellisen kiertomatkan aikana pääset nauttimaan ikimuistoisista kohtaamisista paikallisten kanssa, ihmettelemään viiden eri kaupungin aarteita sekä heittäytymään ainutlaatuisen kulttuurin pyörteisiin. Välimatkat kaupunkien välillä taitetaan mukavasti junalla, joten matkan varrella ehdit nähdä myös kiehtovia maalaismaisemia. Seikkailu ihmeiden maassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Tokioon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Toyoko Inn Tokyo Nihombashi Ningyochossa tai vastaavassa + aamiaiset
 • 2 yön majoitus Kanazawa Toyoko Inn Higashi Guchi Hotelissa tai vastaavassa + aamiaiset
 • 3 tai 4 yön majoitus Ryokan Yuharassa tai vastaavassa
 • 1 yön majoitus Toyoko Inn Hiroshima Ekimae Ohashi Minamissa tai vastaavassa + aamiaiset
 • 1 tai 2 yön majoitus Toyoko Inn Nanbassa tai vastaavassa + aamiaiset
 • 1 yön majoitus Hotel Sunroute Plaza Shinjukussa
 • 2 yötä lentokoneessa
 • 14 päivän Japan Rail Pass -junakortti
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Koko päivän retki Fuji-tulivuorelle ja Hakoneen
 • Puolen päivän retki Tokiossa ja vierailu Tokyo Skytreessä
 • Koko päivän retki Tokiossa turistibussin kyydissä
 • Koko päivän retki Kiotossa ja Narassa
 • Maiko-esitys ja illallinen Kiotossa
Japan Rail Pass

Pääset kätevästi liikkumaan sekä lentokentältä Tokioon että kaupungista toiseen tarjoukseen sisältyvän 2. luokan junakortin ansiosta. Saavuttuasi Tokion lentokentälle, sinun on aktivoitava junakorttisi Japan Rail -infopisteessä. Infopisteitä löytyy lentokentältä. Junakortilla pystyt matkustamaan kaikissa JR-junissa sekä paikallis- ja Express-junissa. Lue lisää Japan Rail Pass -junakortista osoitteesta www.japan-rail-pass.com. Kortin avulla pystyt itse luomaan loma-aikataulusi ja matkustamaan kaupunkien välillä omien mieltymystesi mukaan. Huomioithan kuitenkin, että suurkaupunkien ruuhka-aika on klo 7.30–9.30 ja 17.00–20.00, jolloin suosittelemme välttämään junalla matkustamista.

Asemalle saavuttaessa sinun on automaattisten porttien lukijan sijaan näytettävä korttia lasikopeissa istuvalle henkilökunnalle. Asemalaitureilla on helppo suunnistaa numeroitujen linjojen avulla. Pysäkkien nimet on myös merkitty latinalaisin aakkosin helpottamaan liikkumista.

Välimatkat:
Narita Express -juna Tokion lentokentältä Tokioon kestää noin 60–90 minuuttia.
Juna Tokiosta Kanazawaan kestää noin 4 tuntia.
Juna Kanazawasta Kiotoon kestää noin 2 tuntia.
Juna Kiotosta Hiroshimaan kestää noin 2 tuntia.
Juna Hiroshimasta Osakaan kestää noin 2 tuntia.
Juna Osakasta Tokioon kestää noin 3,5 tuntia.

Reitti

Päivä 1 - 3: Tokio (14 yön kiertomatkalla päivät 1–4)

Ensimmäinen matkakohteesi on Japanin upea pääkaupunki, maailman metropoli Tokio. Kaupungin siluetti ja kirkkaat värivalot toivottavat sinut tervetulleeksi Fuji-vuoren siintäessä kaukana horisontissa ja ihmismassojen hypnotisoivan virran valuessa ohitsesi Shibuyan risteyksessä. Tämä vastakohtien … Lue lisää

Toyoko INN Nihonbashi Ningyo-cho  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Kanazawa (14 yön kiertomatkalla päivät 5–6)

Tokion huumaavan vilinän jälkeen loma jatkuu hienostuneessa Kanazawassa. Matka junalla kestää noin neljä tuntia. Kanazawan kaupunki tunnetaan teehuoneperinteestään, joka keskittyy erityisesti idyllisen Saigawa-joen varteen. Joen toisella puolella sijaitsee kiehtova Teramachin temppelialue, jossa… Lue lisää

Toyoko Inn Kanazawa-Eki Higashi-Guchi  tai vastaava

Päivä 6 - 8: Kioto (14 yön kiertomatkalla päivät 7–10)

Kanazawasta matka jatkuu noin kaksituntisella junalla kohti Kiotoa. Lukuisten maailmanperintökohteiden ympäröimää kaupunkia kutsutaan usein japanilaisen kulttuurin kehdoksi. Tiesitkö, että yli 1500 vuotta vanha Kioto oli aikoinaan keisarillisen Japanin loistokas pääkaupunki? Historiallinen hohde… Lue lisää

Ryokan Yuhara Guesthouse  tai vastaava

Päivä 9: Hiroshima (14 yön kiertomatkalla päivä 11)

Kiotosta matka jatkuu junalla kohti Hiroshimaa, joka sijaitsee noin kahden tunnin päässä. Hiroshiman nimellä on länsimaissa synkkä kaiku, mutta historiastaan huolimatta kaupunki huokuu nykyään elämää: korkeiden toimistotalojen, ihmisvilinän ja neonvalokylttien värikkäässä sekamelskassa eletään t… Lue lisää

Toyoko INN Hiroshima Ekimae Ohashi Minami  tai vastaava

Päivä 10: Osaka (14 yön kiertomatkalla päivät 12–13)

Idyllisten Kioton ja Hiroshiman jälkeen on jälleen aika palata neonvalojen loisteeseen: ihmeellinen Osaka on muurahaiskekoa muistuttava metropoli, joka tunnetaan Japanin taloudellisena keskuksena. Japanilaiset kuitenkin tuntevat Osakan myös maan keittiönä, joten kaupungissa kannattaa ehdottomast… Lue lisää

Toyoko INN Nihonbashi Nanba Osaka  tai vastaava

Päivä 11 & 12: Takaisin Tokioon (14 yön kiertomatkalla päivät 14–15)

Osakan jälkeen on aika palata Tokion ihmeelliseen vilinään. Junamatka kaupunkiin kestää noin 3,5 tuntia, joten lähdethän ajoissa, mikäli haluat nauttia kaupungista mahdollisimman pitkään. Tee viimeiset tuliaisostokset, nauti karaokesta japanilaiseen tyyliin ja uppoudu Tokion tunnelmaan. Viimeise… Lue lisää

Hotel Sunroute Plaza-Shinjuku  tai vastaava
Lisävaihtoehdot

Täydentääksesi Japanin lomasi unohtumattomaksi kokemukseksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kiehtoville retkille. Valitettavasti retkiä ei voi varata enää paikan päältä.

 • Koko päivän retki Fuji-tulivuorelle ja Hakoneen (päivä 2 tai 3). Tällä retkellä pääset tutustumaan taianomaiseen ja majesteettiseen tulivuori Fujiin! Reitti kulkee vuoren rinteitä ylös jopa 2300 metrin korkeuteen. Retkeen sisältyy myös risteily Fujin juurella sijaitsevalla Ashi-järvellä sekä ajelu gondolihissillä Hakonen kansallispuistoon. Tällä retkellä kannattaa kamera pitää valmiina koko ajan, nimittäin silmänkantamattomiin jatkuvat lumoavat maisemat ovat henkeäsalpaavat. Retken hinta on 157,00 € per henkilö, ja se sisältää kuljetukset sekä sisäänpääsyn.
 • Puolen päivän retki Tokiossa ja vierailu Tokyo Skytreessä (päivä 1, 2 tai 3). On aika hypätä turistibussin kyytiin ja tutustua Tokion näyttävimpiin nähtävyyksiin englanninkielisen oppaan johdolla. Näe vaikuttava Tokyo Skytree -torni, maailman toiseksi korkein rakennus, ja vieraile Tokion vanhimmalla temppelillä, Sensō-jilla. Sinulla on lisäksi aikaa tehdä ostoksia Asakusan kaupunginosassa. Retken hinta on 62.00 € per henkilö, ja se sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn sekä englanninkielisen oppaan.
 • Koko päivän retki Tokiossa turistibussin kyydissä (päivä 2 tai 3). Tämän retken aikana näet Japanin pääkaupungin ikonisimmat nähtävyydet ja opit niistä lisää englanninkielisen audio-oppaan avulla. Näe Meiji-pyhäkkö, Tokion keisarillisen palatsin puutarhat ja Sensō-ji-temppeli sekä Tokionlahden Odaiban keinotekoinen saari. Lisäksi tehdään muutama pysähdys, jotta halukkaat pääsevät shoppailemaan. Retken hinta on 92,00 € per henkilö, ja se sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn sekä englanninkielisen audio-oppaan.
 • Koko päivän retki Kiotossa ja Narassa (päivä 7 tai 8). Tällä retkellä sinulla on mahdollisuus nähdä Kioton perinteisiä ja kuvista tuttuja temppeleitä ​​Higashiyaman alueella sekä sukeltaa entisen keisarillisen pääkaupungin historiaan. Pääset myös vierailemaan UNESCOn maailmanperintökohde Narassa, jonka pyhäköt ja puutarhat henkivät perinteistä japanilaista tunnelmaa. Retken hinta on 136,00 € per henkilö, ja se sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn sekä lounaan.
 • Maiko-esitys ja illallinen Kiotossa (päivä 6, 7 tai 8). Lähde ihastelemaan lumoavien geisha-oppilaiden tanssia ja nauttimaan erinomaisesta japanilaisesta kaiseki-illallisesta. Koristeellisesti pukeutuneiden maikojen näkeminen viimeistelee tämän Japanin matkan! Illallisen sekä esityksen hinta on 129,00 € ja kesto noin 3 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Kaikki kuljetukset junamatkoja lukuunottamatta
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Aamiaiset Hotel Sunroute Plaza Shinjukussa ja Ryokan Yuhurassa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Japaniin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Japaniin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, A- ja B-hepatiittia sekä Japanin aivotulehdusta vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Kiertomatka tehdään omatoimisesti

Vapaavalintaiset retket

Varausvaiheessa voit lisätä lomaohjelmaasi kiehtovia retkiä. Retkien opastus on englanniksi. Saat matka-asiakirjojen mukana kupongin, joka oikeuttaa retkelle osallistumiseen. Tulostathan kupongin ja otat sen matkalle mukaan.

Rahayksikkö

Japanissa käytetään rahayksikkönä jeniä. 1,00 € on noin 122,30 JPY. Erityisesti suurissa kaupungeissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,80 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 2,80 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00 €
Metrolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,20 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen