Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Lumoava risteily Atlantin yli

 • Risteilyt
hinta alkaen € 1.759,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjoukseen sisältyy 7 yötä Queen Mary 2 –risteilyaluksella, täysihoito, menolento Helsingistä Southamptoniin sekä paluulento New Yorkista Helsinkiin. Lisävaihtoehtona voit valita kuljetukset sataman ja lentokentän välillä sekä kolme lisäyötä hotellissa New Yorkissa.

Astu ristelylaluksen kyytiin ja koe yksi suurimmista seikkailuista matkalla Atlantin ylitse. Queen Mary 2 kuuluu maailman suurimpiin ja tunnetuimpiin laivoihin, joten valtameren ylittävä matkasi on taatusti unohtumattoman ylellinen. Herää aamuun nauttimalla aamiainen laivan ravintolassa, vietä päivä tutustumalla laivan tarjontaan ja ihastele horisonttiin laskevaa aurinkoa ulkokannelta päivän vaihtuessa iltaan. Merimatkasi alkaa englantilaisesta rannikkokaupungista, Southamptonista, ja jatkuu kohti suurkaupunkien kuningatarta, New Yorkia. Halutessasi voit varausvaiheessa lisätä matkaasi myös kolme hotelliyötä Isossa Omenassa, jolloin pääset todella tutustumaan kaupungin saloihin.

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus Queen Mary 2 –risteilyaluksella
 • Menolento Helsinki–Southampton
 • Paluulento New York–Helsinki
 • Täysihoito (sis. aamiaiset, lounaat ja illalliset, ei juomia)
 • Satamaverot
 • Käsimatkatavara
 • Ruumamatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kuljetus satamasta lentokentälle
 • 3 yötä New Yorkissa risteilyn jälkeen
Risteily Atlantin yli

Oletko koskaan pohtinut, millaista oli matkustaminen ennen lentomatkailua? Nyt pääset lomailemaan entisaikojen malliin, kun suuntaat läpi valtameren Euroopasta Amerikkaan hulppealla risteilyaluksella. Vietät seitsemän yötä Queen Mary 2 –laivassa, jonka salongit ja portaikot sekä lukuisat taideteokset luovat hienostunutta ilmapiiriä. Osa matkustajista pukeutuu iltaisin juhlapukuun, joten pääset ihastelemaan myös upeaa pukuloistoa. Liikunnan ystävät saavat metsästää endorfiinejä uima-altaissa, kuntosalilla, tenniskentällä sekä aerobic-tunneilla. Rentoutumista kaipaavia suosittelemme suuntaamaan Canyon Ranch Spa –kylpylään sekä nauttimaan merituulesta ja drinkeistä kansituolista käsin. Tiesitkö, että alus pitää sisällään maailman ainoan risteilylaivaplanetaarion? Omaan hyttiin on mukava vetäytyä yöunille tai ottamaan virkistävät nokoset, sillä se pidetään siistinä aamusta iltaan hyttipalvelijan toimesta.

Reitti:

Päivä 1: lähtö Southamptonin satamasta
Päivä 2: päivä merellä
Päivä 3: päivä merellä
Päivä 4: päivä merellä
Päivä 5: päivä merellä
Päivä 6: päivä merellä
Päivä 7: päivä merellä
Päivä 8: saapuminen New Yorkin satamaan

Jos valitset lisävaihtoehtona 3 yötä New Yorkissa, suuntaat hotelliin aluksen rantauduttua satamaan.

Queen Mary 2

 • Risteilyalus
 • Southampton, Yhdistynyt kuningaskunta
RMS Queen Mary 2 - 4

Tervetuloa Queen Mary 2 –risteilyalukselle, joka vuonna 2004 seilasi ensimmäistä kertaa Atlantin yli korvaten legendaarisen Queen Elizabeth II:n. Laiva uudistettiin juuri ajoissa matkaasi varten vuonna 2016, joten pääset nauttimaan valtameren ylityksestä hienoissa puitteissa. Aluksen kiitäessä pitkin Atlanttia, sinä voit viettää aikaasi tehden ostoksia, hikoillen kuntosalilla, siemaillen drinkkiä kansituolissa tai rentoutuen uima-altaassa. Jos tanssijalkaasi vipattaa, suuntaa yökerhoon tai kuuntelemaan musiikkia jazz-baariin. Vatsasi saat täyteen täysihoidon ansiosta aluksen seitsemässä ravintolassa. Pääsetpä myös arvioimaan yli 5000 taideteosta, herättämään sisäisen lukutoukkasi kirjastossa ja nauttimaan monipuolisesta viihdeohjelmasta. Ehkäpä haluat myös kokeilla onneasi kasinolla. Yli 345 metriä pitkällä risteilyaluksella valinnanvaraa riittää eikä tekeminen varmasti lopu kesken!

 • +-4
Lue lisää
Cabin 1

Sisähytti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Noin 15 m² kokoisessa ikkunattomassa sisähytissä viihtymisesi takaa parivuode, televisio ja radio. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi tallelokero, kylmäkaappi, hiustenkuivaaja, kylpyhuone hygieniatuotteilla sekä kylpytakki ja aamutossut. Huonepalvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Cabin 3

Ulkohytti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Majoitut noin 15 m² suuruisessa ikkunallisessa hytissä, jossa hyvät yöunet tarjoaa parivuode. Hytti on varusteltu tallelokerolla, kylmäkaapilla, televisiolla ja radiolla. Käytössäsi on myös hiustenkuivaaja, kylpytakki, aamutossut sekä kylpyhuone hygieniatuotteilla. Huonepalvelu palvelee ympäri vuorokauden.

Cabin balcony

Parvekehytti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Noin 15 m² suuruiseen hyttiisi tuo lisää tilan tuntua oma parveke. Parivuoteen lisäksi hytistä löytyy tallelokero, kylmäkaappi, televisio, radio ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on hygieniatuotteita. Käytössäsi on myös kylpytakki, aamutossut ja ympärivuorokautinen huonepalvelu.

Lisävaihtoehdot

Jos haluat nähdä New Yorkin paremmin, voit lisätä varukseesi kolme lisäyötä. Majoitut tällöin neljän tähden Paramount Hotelissa, Holiday Inn Financial Districtissä tai vastaavassa hotellissa ennen Suomeen palaamista. Täten matkasi öiden määrä ja paluupäivä muuttuvat. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään mahdollisissa kysymyksissä.

TravelBird suosittelee

Mikäli varaat kolme lisäyötä New Yorkissa, tässä pari vinkkiä kaupunkilomaasi:

Italian tavoin myös New York on kuuluisa pizzastaan. Suuntaa John's Pizzeriaan Times Squaren nurkille, ja pääset nauttimaan maukkaasta pizzasta vanhassa kirkkorakennuksessa.

Aivan kuten sinäkin New Yorkiin saapuessasi ohitat kaupungin edustalla seisovan Vapaudenpatsaan, niin teki myös Amerikkaan 1900-luvulla saapuneet miljoonat siirtolaiset. Vieraile Ellis Islandilla, joka toimi vuosina 1800-luvun lopusta 1950-luvun alkuun asti vilkkaimpana maahan muuttavien tarkastusasemana. Saarelta on suora lauttayhteys Liberty Islandille, jolla Vapaudenpatsas sijaitsee.

New Yorkin katukuvaan kuuluu ikonisesti keltaiset taksit, mutta jalkaisin saat enemmän irti kaupungista. Tee virkistävä päiväkävely Keskuspuistossa, kulje Brooklyn Bridge päästä päähän sekä ihastele Upper West Siden brownstone-taloja sekä Park Avenuen luksusasuntoja ovimiehineen.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Laivahenkilöstön juomarahat
 • Kuljetus satamasta lentokentälle (valittavissa lisävaihtoehtona)
 • Mahdollinen turistivero
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

Valitettavasti matka on varattavissa vain kahdelle henkilölle

Hyttikapasiteetti

Vähintään ja enintään kaksi henkilöä per hytti. Matkustajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Lapsialennus

Valitettavasti matkalla ei ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Internet

Maksullinen Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Matka-asiakirjat

Huomioithan, että yhteistyökumppanimme varaa lentosi ja lähettää matka-asiakirjat noin viikkoa ennen matkaa. Näin ollen lentotietoja ei ole saatavilla ennen kuin matka-asiakirjat ovat lähetetty yhteistyökumppanimme puolesta.

Reitti

Huomioithan, että matkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee ESTA-viisumin matkustaessaan Pohjois-Amerikkaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Tarkistathan Ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että olet itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Matkalla on oltava mukana passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen

Rokotukset

Ennen Yhdysvaltoihin matkustamista suositellaan ottamaan MPR-rokote. Varmistathan myös, että kurkkumätä- ja jäykkäkouristus sekä muut perusrokotteet ovat voimassa. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Yhteistyökumppanimme varaa lennot, ja ne sisältävät todennäköisesti välilaskun.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen).

Pukeutuminen risteilyllä

Risteilyllä ei ole tiettyä pukukoodia, mutta siistiä pukeutumista odotetaan. Uima-asuja tai urheiluvaatteita ei tule käyttää muualla kuin niille varatuilla alueilla. Illalliselle pukeudutaan juhlavasti. Buffet-ravintoloissa sallitaan rennompi pukeutuminen myös illallisella. Kuitenkaan klo 18.00 jälkeen ei ole suositeltavaa pukeutua lyhyisiin housuihin, vaaleisin tai kulutettuihin farkkuihin, sandaaleihin tai lyhythihaisiin miestenpaitoihin. Löydät tarkemmat ohjeet pukeutumiseen päivittäisestä ohjelmasta.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Maksaminen risteilyllä

Risteilyllä voi maksaa ainoastaan luottokortilla

Rahayksikkö

Yhdysvaltojen valuutta on dollari, joka on arvoltaan noin 0,95 €. Iso-Britanniassa käytetään puntaa (GBP), jonka arvo on noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

New York:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 14,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,80–7,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,40–2,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,15–2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–3,10 €

Southampton:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–17,00
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,40–4,00
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,85–1,60 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,15–1,70 €
Linja-autolippu noin 2,30–4,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70–2,10 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,60–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen