Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Sintra & Sesimbra vuokra-autolla ajaen

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tarjous sisältää 4 tai 7 yön majoitukset Sintrassa ja Sesimbrassa, lennot Helsingistä, aamiaiset, käsimatkatavaran sekä vuokra-auton koko loman ajaksi.

Vehreiden kukkuloiden ja taivaansinisen meren välissä sijaitsee upea Portugali, jonka kaksi mystistä kohdetta tulevat tällä matkalla erityisen tutuksi. Lumoudu häkellyttävästä luonnonkauneudesta sekä näyttävistä rakennuksista UNESCOn suojelemassa Sintrassa, ja jatka matkaasi kiehtovaan Sesimbraan. Rannikon helmi tutustuttaa sinut näyttäviin merimaisemiin sekä historian jännittäviin saloihin. Ikimuistoiseen lomaan oman ripauksensa antavat myös Portugalin merelliset herkut, jotka ihanasti hivelevät kaikkia makuhermoja.. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta pääset liikkumaan paikasta toisteen vaivattomasti, nähden samalla mielenkiintoisia kohteita sekä ainutlaatuisia maisemia.

Tarjous sisältää
 • Lennot Helsinki–Lissabon
 • 2 tai 3 yön majoitus Sintrassa (Sarrazola House)
 • 2 tai 4 yön majoitus Sesimbrassa (Hotel do Mar)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Sintra (7 yön matkalla päivät 1–3)

  Tervetuloa Portugaliin! Laskeuduttuasi Lissabonin lentokentälle noudat vuokra-autosi, jonka jälkeen matka jatkuu kohti upeaa Sintraa. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva kaupunki sijaitsee vain 25 kilometrin päässä Lissabonista, joten olet perillä silmänräpäyksessä. Monet kutsuvat Sintraa … Lue lisää

  Sarrazola House

 2. Päivä 3 & 4: Sesimbra (7 yön matkalla päivät 4–8)

  Sintrasta matka jatkuu Sesimbran tunnelmalliseen kalastajakylään, joka sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Lissabonista. Kylä sijaitsee upeasti Serra da Arrábidan vuoriston juurella ja Costa Azuliksi kutsutun rannikon varrella. Kylän edustalta löydät kauniin rannikon, joka jatkuu silmänkantamatt… Lue lisää

  Hotel do Mar

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Mini Cooper One, Renault Clio, Mitsubishi Colt tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset tullimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Matkasuunnitelman muuttaminen

Halutessasi voit muokata matkasuunnitelmaa omien mieltymystesi mukaisesti. Voit esimerkiksi seitsemän yön matkalla viettää Sintrassa kolmen yön sijasta vaikka neljä tai viisi yötä. Näin ollen Sesimbrassa vietetyt yöt vähenevät.

Mikäli haluat vaihtaa kohteissa vietettyjen öiden määrää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että matkasuunnitelman muutos riippuu hotellihuoneiden saatavuudesta.

Check-in

Sarrazola House klo 15.30
Hotel do Mar klo 14.00

Check-out

Sarrazola House klo 8.00–12.00
Hotel do Mar klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennukset

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Molemmilla hotelleilla on maksuton pysäköinti

Esteettömyys

Hotelleilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun saatavuuden varmistamiseksi. Hotelleissa on myös hissit.

Vuokra-auto

Saat vuokra-auton Lissabonin lentokentältä. Huomioithan, että autovuokraamo on avoinna päivittäin klo 6.00–01.00.

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Wi-Fi

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Suora lento Lissaboniin kestää noin 5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Portugalin hintataso

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Esimerkkejä Portugalin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen