• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Sintra & Sesimbra vuokra-autolla ajaen

Kiertomatkat 4 tai 7 yötä Portugali

per henkilö alkaen € 509,00
perustuen 2 henkilöön

Tarjous sisältää 4 tai 7 yön majoitukset Sintrassa ja Sesimbrassa, lennot Helsingistä, aamiaiset, käsimatkatavaran sekä vuokra-auton koko loman ajaksi.

Vehreiden kukkuloiden ja taivaansinisen meren välissä sijaitsee upea Portugali, jonka kaksi mystistä kohdetta tulevat tällä matkalla erityisen tutuksi. Lumoudu häkellyttävästä luonnonkauneudesta sekä näyttävistä rakennuksista UNESCOn suojelemassa Sintrassa, ja jatka matkaasi kiehtovaan Sesimbraan. Rannikon helmi tutustuttaa sinut näyttäviin merimaisemiin sekä historian jännittäviin saloihin. Ikimuistoiseen lomaan oman ripauksensa antavat myös Portugalin merelliset herkut, jotka ihanasti hivelevät kaikkia makuhermoja.. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta pääset liikkumaan paikasta toisteen vaivattomasti, nähden samalla mielenkiintoisia kohteita sekä ainutlaatuisia maisemia.

Tarjous sisältää
 • Lennot Helsinki–Lissabon
 • 2 tai 3 yön majoitus Sintrassa (Sarrazola House)
 • 2 tai 4 yön majoitus Sesimbrassa (Hotel do Mar)
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 1. Päivä 1 & 2: Sintra (7 yön matkalla päivät 1–3)

  Tervetuloa Portugaliin! Laskeuduttuasi Lissabonin lentokentälle noudat vuokra-autosi, jonka jälkeen matka jatkuu kohti upeaa Sintraa. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva kaupunki sijaitsee vain 25 kilometrin päässä Lissabonista, joten olet perillä silmänräpäyksessä. Monet kutsuvat Sintraa koko maailman kauneimmaksi kaupungiksi. Kaupungin sijainti Sintra-vuorten rinteellä tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat unenomaiseen horisonttiin, jota voisi jäädä ihastelemaan koko päiväksi. Alueella on maisemien lisäksi paljon kiehtovaa nähtävää. Kaupunki on nimittäin koti upeille palatseille, joita voisi luonnehtia jopa satulinnoiksi. Suosittelemme vierailemaan historiallisessa Maurien palatsissa, joka on rakennettu vuorenhuipulle jo 700-luvulla. Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen kohde on 1800-luvulla rakennettu Penan palatsi. Käy myös ihmettelemässä Palacio Nacionalin kahta valtavaa savupiippua. Ihanan kaupunkivierailun kruunaa retki Sintra-Cascaisin luonnonpuistoon, joka sijaitsee ihan Sintran vieressä. Luonnonpuistossa pääset näkemään Portugalin luonnon kauneimmillaan.

  Mikäli valitset 7 yön kiertomatkan, vietät Sintrassa kahden yön sijaan kolme yötä.

  Aeroporto da Portela / Lisboa -> Sarrazola House 38.8 km

  house

  Sarrazola House

  Hotelli Colares, Portugali

  Upeasti vuorten ja meren välissä sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat olosuhteet lomailulle. Sintraan matkaa on noin 8 kilometriä. Ajaen olet perillä noin 15 minuutissa. Hotelli on remontoitu vuonna 2008, joten rakennuksen tilat ovat siistit ja uusitut. Hotellissa on suuri puutarha, baari, terassi sekä ravintola. Hotellia ympäröi kaunis luonto, josta pääset nauttimaan esimerkiksi miellyttävien kävelyretkien merkeissä. Hotellilta pääset myös vaivattomasti Sintra-Cascaisin luonnonpuistoon.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Sesimbra (7 yön matkalla päivät 4–8)

  Sintrasta matka jatkuu Sesimbran tunnelmalliseen kalastajakylään, joka sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Lissabonista. Kylä sijaitsee upeasti Serra da Arrábidan vuoriston juurella ja Costa Azuliksi kutsutun rannikon varrella. Kylän edustalta löydät kauniin rannikon, joka jatkuu silmänkantamattomiin. Näin ollen voit viettää lomasi Sesimbrassa rannalla loikoillen. Alueella on kuitenkin valtavasti muutakin tarjottavaa. Vaikka kylä on viime vuosina saanut paikkansa maailmankartalla, on se silti säilyttänyt oman kulttuurinsa ja portugalilaisen tunnelmansa. Käy ihastelemassa kylän historiallisia kirkkoja sekä näyttävää, 1100-luvulla rakennettua linnaa. Voit myös käydä Arrábidan luonnonpuistossa nauttimassa upeista merimaisemista ikimuistoisen patikointiretken merkeissä. Koska Sesimbra sijaitsee meren rannalla, löytyy ravintoloiden ruokalistoilta mitä herkullisimpia kalaruokia. Kokeile oliiviöljyn maustamaa turskaa ja nautiskelele vinho verdellä eli vihreällä viinillä.

  Mikäli varaat 7 yön kiertomatkan, vietät Sesimbrassa kahden yön sijaan neljä yötä. Sesimbrasta ajat takaisin Lissabonin lentokentälle, missä palautat vuokra-auton ja lähdet takaisin koti koto-Suomea. Matkaa Sesimbrasta Lissaboniin on noin 40 kilometriä. Nähdään taas, ihana Portugali!

  Sarrazola House -> Hotel do Mar 70.3 km

  Hotel do Mar - Garden

  Hotel do Mar

  Hotelli Sesimbra, Portugali

  Viihtyisä hotellisi Sesimbrassa sijaitsee idyllisesti rannikolla, vain 400 metrin päässä lähimmältä hiekkarannalta. Hotellista löydät sisäuima-altaan, kaksi ulkouima-allasta, kylpylän saunalla ja turkkilaisella kylvyllä, kuntosalin sekä tenniskentän. Hotellissa on myös ravintola sekä baari.

  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Renault Clio, Renault Clio, Mitsubishi Colt 2dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset tullimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Matkasuunnitelman muuttaminen

Halutessasi voit muokata matkasuunnitelmaa omien mieltymystesi mukaisesti. Voit esimerkiksi seitsemän yön matkalla viettää Sintrassa kolmen yön sijasta vaikka neljä tai viisi yötä. Näin ollen Sesimbrassa vietetyt yöt vähenevät.

Mikäli haluat vaihtaa kohteissa vietettyjen öiden määrää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että matkasuunnitelman muutos riippuu hotellihuoneiden saatavuudesta.

Check-in

Sarrazola House klo 15.30
Hotel do Mar klo 14.00

Check-out

Sarrazola House klo 8.00–12.00
Hotel do Mar klo 12.00

Hinta

Per henkilö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä

Lapsialennukset

Hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Pysäköinti

Molemmilla hotelleilla on maksuton pysäköinti

Esteettömyys

Hotelleilla on rajoitetusti esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun saatavuuden varmistamiseksi. Hotelleissa on myös hissit.

Vuokra-auto

Saat vuokra-auton Lissabonin lentokentältä. Huomioithan, että autovuokraamo on avoinna päivittäin klo 6.00–01.00.

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Wi-Fi

Hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Lennot

Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua. Suora lento Lissaboniin kestää noin 5 tuntia.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Portugalin hintataso

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Esimerkkejä Portugalin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.